DARK,παραβλεπω το-προσφιλεςτατο,μεταξυ των ομαδων οπαδων μας-χαρακτηρισμο που παραπεμπει στο πανεμορφο ζωικο βασιλειο(χαχαχαχα)και συμφωνω απολυτα,κατα τ'αλλα!εννοειται,εχουμε-ολοι μας-πολυ καλυτερα πραγματα να κανουμε απ'το να κανουμε..."παρεουλα" με τα ΜΑΤ και μαλιστα τις ωρες που δεν εχουν και πολυ ορεξη για κουβεντα!χαχαχαχα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Υπάρχει πιο λογικό σημείο από τη λεωφόρο «Πειραιώς-Αθηνών» για να πλακωθούν οι αιώνιοι;
απο το
καταπκληκτικο!!!!
απο το
καταπκληκτικο!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
DARK,παραβλεπω το-προσφιλεςτατο,μεταξυ των ομαδων οπαδων μας-χαρακτηρισμο που παραπεμπει στο πανεμορφο ζωικο βασιλειο(χαχαχαχα)και συμφωνω απολυτα,κατα τ'αλλα!εννοειται,εχουμε-ολοι μας-πολυ καλυτερα πραγματα να κανουμε απ'το να κανουμε..."παρεουλα" με τα ΜΑΤ και μαλιστα τις ωρες που δεν εχουν και πολυ ορεξη για κουβεντα!χαχαχαχα!
+1000
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Αυτα τα επεισοδια που γινονται, ειναι μεταξυ οργανομενων οπαδων.
Ειναι κατι σαν "ξεκαθαρισμα λογαριασμων" και γινονται συνηθως εκτος γηπεδων.
Γενικως στην αντιληψη των οργανωμενων τελευταια αρχιζει και επικρατει η αποψη οτι "δεν χτυπαμε αμαχους" και παμε μονο τους ομοιους μας (που εχουν τα ιδια σκατα στο μυαλο τους ;) ).
Επομενως αν δεν ψαχνεσαι...δεν κινδυνευεις (εκτος καποιον εξαιρεσεων βεβαια).
Γενικως στην αντιληψη των οργανωμενων τελευταια αρχιζει και επικρατει η αποψη οτι "δεν χτυπαμε αμαχους" και παμε μονο τους ομοιους μας (που εχουν τα ιδια σκατα στο μυαλο τους ;) ).
φιλε moutso,δυστυχως θα διαφωνησω(οχι πως μου εχει τυχει κατι προσωπικα,γιατι προσπαθω-οσο γινεται-να προσεχω και να μην το "προκαλω",αλλα σιγουρα ειμαστε ολοι οσοι γουσταρουμε το γηπεδο εκτεθειμενοι,κατα καποιον τροπο)απο το οτι μεσα στο γηπεδο μπορει να φας φωτοβολιδα στο κεφαλι απο το...πουθενα,μεχρι την ωρα που πας η φευγεις,αν υπαρχει κανενα σκηνικο μεταξυ οπαδων η οπαδων-αστυνομιας.ειναι πολυ δυσκολο-και θελει και τυχη-να την "γλυτωνουμε" παντα
Αυτα τα επεισοδια που γινονται, ειναι μεταξυ οργανομενων οπαδων.
Γενικως στην αντιληψη των οργανομενων τελευταια αρχιζει και επικρατει η αποψη οτι "δεν χτυπαμε αμαχους" και παμε μονο τους ομοιους μας (που εχουν τα ιδια σκατα στο μυαλο τους ;) ).
μιλαω απο μεσα ετσι ειναι!!!
τα μηχανακια τα καψανε στη χαμοστερνας μετα την εθνικη σχολη δημοσιας διοικησης
καλά εσύ σε ποιό κόσμο ζείς?
η γνωστή παραπληροφόρηση χτύπησε και εδώ μέσα, οι βάζελοι πάλι έκαψαν μηχανάκια και μετά ξύπνησαν...
Moutsos13 τα μηχανάκια μας για το σύνδεσμο ανέβαιναν και τα έσπασαν οι μπάτσοι, όχι και ότι φοβηθήκαμε να περάσουμε από το σύνδεσμό σας, έλεος...
ο άλλο ο τούρκος ο πασαλιμανιώτης απειλεί ότι θα σπάσει το γήπεδο στο οάκα αν γίνει κάτι στο μεταξύ μας παιχνίδι, εσύ έτσι δεν προκαλείς βία? από τη μία βγαίνεις και λες να γίνει ότι έκανε και η θάτσερ και από την άλλη απειλείς ότι θα κάνετε φασαρίες αν γίνει κάτι...
για όσους ξέρουν κάτι γραβατωμένοι και κάτι τύποι του στυλ του τούρκου από πασαλιμάνι προκαλούν περισσότερα επεισόδια, τουλάχιστον οι χούλιγκανς ότι κάνουν το κάνουν μεταξύ τους και πλακώνονται μεταξύ τους, ενώ εσείς κρύβεστε πίσω από το κουστουμάκι και την κυρίλα σας..αλήθεια τον πρόεδρο της άεκ δεν έπρεπε να τον συλλάβουν για επίθεση στη φυσσούνα?
ρωτάω αν ήταν ένας απλός οπαδός και έκανε κάτι αντίστοιχο δεν θα του έκαναν κοντινά στη μούρη και θα του είχαν κάνει ήδη το δικαστήριο?
υποκριτές όλοι σας
καλά εσύ σε ποιό κόσμο ζείς?
η γνωστή παραπληροφόρηση χτύπησε και εδώ μέσα, οι βάζελοι πάλι έκαψαν μηχανάκια και μετά ξύπνησαν...
Moutsos13 τα μηχανάκια μας για το σύνδεσμο ανέβαιναν και τα έσπασαν οι μπάτσοι, όχι και ότι φοβηθήκαμε να περάσουμε από το σύνδεσμό σας, έλεος...
ο άλλο ο τούρκος ο πασαλιμανιώτης απειλεί ότι θα σπάσει το γήπεδο στο οάκα αν γίνει κάτι στο μεταξύ μας παιχνίδι, εσύ έτσι δεν προκαλείς βία? από τη μία βγαίνεις και λες να γίνει ότι έκανε και η θάτσερ και από την άλλη απειλείς ότι θα κάνετε φασαρίες αν γίνει κάτι...
για όσους ξέρουν κάτι γραβατωμένοι και κάτι τύποι του στυλ του τούρκου από πασαλιμάνι προκαλούν περισσότερα επεισόδια, τουλάχιστον οι χούλιγκανς ότι κάνουν το κάνουν μεταξύ τους και πλακώνονται μεταξύ τους, ενώ εσείς κρύβεστε πίσω από το κουστουμάκι και την κυρίλα σας..αλήθεια τον πρόεδρο της άεκ δεν έπρεπε να τον συλλάβουν για επίθεση στη φυσσούνα?
ρωτάω αν ήταν ένας απλός οπαδός και έκανε κάτι αντίστοιχο δεν θα του έκαναν κοντινά στη μούρη και θα του είχαν κάνει ήδη το δικαστήριο?
υποκριτές όλοι σας
δεν ειναι σωστες οι εκφρασεις που χρησιμοποιεις!!!
καλο θα ειναι να ανακαλεσεις!!
δεν ξερω,παιδια,ισως κανω εγω λαθος τοτε,αλλα εσεις εννοειται "πεσιμο" κανονικο!δεν υπαρχει ομως-δυστυχως-μονο αυτος ο κινδυνος!με την ΑΕΚ-πχ-λιγες φωτοβολιδες εσκασαν κατα τη διαρκεια του αγωνα?και λεω μονο για τοτε,γιατι-ευτυχως-δεν τα..."προλαβα" τα δυνατα σκηνικα στην αρχη,τ'ακουγα στο ραδιοφωνο οπως ερχομουν με ηλεκτρικο.τελος παντων,δεν υπαρχει λογος να διαφωνουμε σ'αυτα τωρα.η ουσια ειναι πως πιστευω οτι κατι πρεπει να γινει και να κοπει η "φορα" στα "αλανια" μας-και πρασινα και κοκκινα και κιτρινα,κτλ-και να μπει και κανενας "μεσα",μπας και μπορεσει να γινει κατι(η γνωμη μου,παντα.δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ολοι σε ολα)))
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ανόητε οπαδέ ''άγνωστε'' δεν είπα ότι θα κάνω επεισόδια.Αλλά ο κόσμος δεν θα συγκρατηθεί αν γίνουν αυτά που έγιναν χθες.Παραπάει πια.Κ άντε παλληκαρι μου να σπάσεις κανέναν σύνδεσμο να ξελαμπικάρεις γιατί εδώ μέσα κρατάμε μεταξύ μας ένα επίπεδο κ δεν ξεφεύγουμε.Αν δεν σου αρέσει αλλού...
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
προσπαθω-οσο γινεται-να προσεχω και να μην το "προκαλω"
Εννοειται οτι χρειαζεται και προσοχη.... και μερικες φορες και λιγη τυχη.
Αλλα αυτο με τους οργανομενους που λεω ισχυει!!! Τα περισσοτερα περιστατικα που γινονται στους δρομους ειναι μεταξυ οργανωμενων οπαδων που ψαχνονται για μανουρες!
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
υποκριτές όλοι σας
ενταξει το ξερουμε οτι εσκισες το καλσον σου...
Επισκέπτης
Ανόητε οπαδέ ''άγνωστε'' δεν είπα ότι θα κάνω επεισόδια.Αλλά ο κόσμος δεν θα συγκρατηθεί αν γίνουν αυτά που έγιναν χθες.Παραπάει πια.Κ άντε παλληκαρι μου να σπάσεις κανέναν σύνδεσμο να ξελαμπικάρεις γιατί εδώ μέσα κρατάμε μεταξύ μας ένα επίπεδο κ δεν ξεφεύγουμε.Αν δεν σου αρέσει αλλού...
Dark με όλο το σεβασμό που σου τρέφω είσαι λάθος. Τι θα πει δεν θα συγκρατηθεί ο κόσμος αν γίνουν τα ίδια; Ακόμα και αν θεωρείς ότι σε ενοχλεί η διαιτησία που αν θέλεις τη προσωπική μου εντύπωση δεν είναι καθοριστικός παράγων διαμόρφωσης αποτελέσματος η βία δεν είναι λύση. Αν δεν μπορούν να συγκρατηθούν να μη πάνε γήπεδο.
Δηλαδή το θέαμα με τους οπαδούς ΠΑΟΚ και Ηρακλή να τσακώνονται επειδή έφαγε γκολ ο ΠΑΟΚ και το πανηγύρισαν έξαλα οι του Ηρακλή (θανάσιμο αμάρτημα) ήταν σωστό. Εκεί δεν έφταιγε η διαιτησία (και για να μη μου πεις για τους ΑΕΚτζηδες και στο ΟΑΚΑ με το ΠΑΟ δερνόντουσαν πριν προλάβει η διαιτησία να επέμβει, αλλά με τις ποινές χάρες δεν ζορίστηκε κανένας μετά και τα ξανακάνουν...)
Η Βία γεννά Βία. Και όσο το παραμύθι που μασουλάει ο οποιοσδήποτε είναι διαιτησίες, παράγοντες και δεν συμμαζεύεται άκρη δεν θα βγαίνει.
Και για να το κλείσω. Ακόμα και αν ο διαιτητής (επιεικώς μέτριος κατ' εμέ) έκανε λάθος η ορυμαγδών φραστική επίθεση κατά της μητέρας του είναι "πολιτισμένη" συμπεριφορά; Μακάρι να το κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι διαιτητές και να διακόψουν και οριστικά αγώνα του οποιουδήποτε για να σφίξουν και λίγο οι κώλοι. Αν έβριζαν τη μητέρα κάποιου από εσάς θα τα κάνατε μπάχαλο.
ο τροπος που διαφωνεις εσυ με τον dark και ο τροπος που διαφωνει ο agnostoς ειναι η μερα με τη νυχτα!!!
οι διαιτητες ειναι οι απιστευτα κομπλεξικοι ανθρωποι !!επιλεγουν ενα επαγγελμα που 100% θα τους βρισουν τα παντα και ομως το κανουν!!!
οταν βλεπω καποιων με ''δολο'' να με αδικη τοτε θα του πω τα παντα!!!αν ειναι κακος διαιτητης τοτε να τον διωξουν!!ποσοι αληθεια εχουν φυγει μετα απο κακες διαιτησιες?
γιατι το αρ....δι δεν σταματα ματς αμα βριζουν παιχτη?
αμα καποιοι οπαδοι βριζουν μαναδες αλλων οπαδων?
αλλα φιλε μου αυτοι θελουν τιγρη.......
οι διαιτητες ειναι οι απιστευτα κομπλεξικοι ανθρωποι !!επιλεγουν ενα επαγγελμα που 100% θα τους βρισουν τα παντα και ομως το κανουν!!!
οταν βλεπω καποιων με ''δολο'' να με αδικη τοτε θα του πω τα παντα!!!αν ειναι κακος διαιτητης τοτε να τον διωξουν!!ποσοι αληθεια εχουν φυγει μετα απο κακες διαιτησιες?
γιατι το αρ....δι δεν σταματα ματς αμα βριζουν παιχτη?
αμα καποιοι οπαδοι βριζουν μαναδες αλλων οπαδων?
αλλα φιλε μου αυτοι θελουν τιγρη.......
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Logical φίλε μου δεν διαφωνώ.Χθες στο ΟΑΚΑ την είπα στον από πίσω μου που έβριζε την μάνα του Γερμανάκου.Του λέω:''με το να του βρίζεις την μάνα δεν βοηθάς την ομάδα''.Τι ήθελα κ το είπα;με το που το είπα ο Γερμανάκος την έκανε!!!!!!!!!!!!!!Δεν έπαιζα ΤΖΟΚΕΡ καλύτερα;
Σε αυτόν που του την είπα(δεν μου την είπε) εκείνη την στίγμη έμεινε κόκκαλο.Μάλιστα μου παραδέχτηκε ότι καλά του την είπα κ ότι είχα δίκιο.
Για να μην σου μακρυγορώ όμως σε ένα ματς με 40.000 κόσμο,φυσιολογικά οι αντιδράσεις θα είναι ποικίλες σε κωλοσφυρίγματα.
Δεν διαφωνώ ότι όσοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους ας μην έρθουν στο γήπεδο.Αλλά από την άλλη όσοι δεν θέλουν να σφυρίξουν σωστά ας αλλάξουν χόμπι(κ όχι δουλειά γιατί η διαιτησία πιο πολύ χόμπι είναι παρόλο δουλειά κ ας πληρώνει αδρά.)
Σε αυτόν που του την είπα(δεν μου την είπε) εκείνη την στίγμη έμεινε κόκκαλο.Μάλιστα μου παραδέχτηκε ότι καλά του την είπα κ ότι είχα δίκιο.
Για να μην σου μακρυγορώ όμως σε ένα ματς με 40.000 κόσμο,φυσιολογικά οι αντιδράσεις θα είναι ποικίλες σε κωλοσφυρίγματα.
Δεν διαφωνώ ότι όσοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους ας μην έρθουν στο γήπεδο.Αλλά από την άλλη όσοι δεν θέλουν να σφυρίξουν σωστά ας αλλάξουν χόμπι(κ όχι δουλειά γιατί η διαιτησία πιο πολύ χόμπι είναι παρόλο δουλειά κ ας πληρώνει αδρά.)
nik,ακριβως αυτο συνηθιζω να λεω-χωρις να κατηγορω καποιον που το εχει διαλεξει ως επαγγελμα,γιατι δεν βγαζει και λιγα λεφτα-για 2 συγκεκριμενα επαγγελματα.για να γινει καποιος διαιτητης η αστυνομικος πρεπει να ειναι λιγο....."ψυχακιας"!και για να μην παρεξηγηθει αυτο που γραφω,εννοω πως ειναι αν οχι τα μονα,σιγουρα 2 απο τα επαγγελματα που ξερεις πως θα σε βριζουν ανθρωποι οι οποιοι δεν σε γνωριζουν καν!!!ετσι,απλα με το να βλεπουν πως εισαι διαιτητης η μπατσος.ε,οσο να'ναι,ειναι και λιγο "μαζοχιστικο" να το επιλεξεις κιολας,ε?))))
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 103K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 5K