Alexander81
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 315
- Πόντοι
- 280
Μπαίνω για διπλό Μαρίνα -Αλέσια... Αν υπάρχει καρδιολόγος στην περιοχή, παρακαλώ να είναι standby...
Μπαίνω για διπλό Μαρίνα -Αλέσια... Αν υπάρχει καρδιολόγος στην περιοχή, παρακαλώ να είναι standby...
αυτη την εντυπωση μου εδωσε και μενα πριν εναμιση χρονο γιαυτο εφαγε μαυρο. απο τις εξαιρεσεις. οι περισσοτερες κοπελες ειναι πολυ καλεςη Αγάπη είναι κάβλα όχι μόνο στο σαλόνι αλλά και όταν πετάξει το ρούχα.
Δεν αποδίδει όμως τα αναμενόμενα...εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι βαριέται.
αναμένουμε εντυπώσεις..Μπαίνω για διπλό Μαρίνα -Αλέσια... Αν υπάρχει καρδιολόγος στην περιοχή, παρακαλώ να είναι standby...
όντως αλλά η Νταρια χωρίς να την εχω επιλέξει (ακόμα) είναι ότι πιο όμορφο στο μαγαζί
επεζησες τυπε?
Τύπε αναμένουμε εναγωνίως να μάθουμε για τον πόλεμο που έζησες!!..Φίλτατε,
μόλις μπηκα σπίτι...
Βασικά έχω ένα κενό μνημης, δεν ξέρω πώς ακριβώς βρέθηκα σπίτι...
Επ ουδενί δεν είμαι σε θέση να κάνω review απόψε... Και μόνο που πληκτρολογώ αυτή τη στιγμή είναι άθλος...
Κύριοι, το διδυμο είναι φωτιά... Θα επανέλθω με εκτενέστερη κριτική αφού πέσει ο ορός και επανυδατωθώ...
Φίλτατε,
μόλις μπηκα σπίτι...
Επ ουδενί δεν είμαι σε θέση να κάνω review απόψε... Και μόνο που πληκτρολογώ αυτή τη στιγμή είναι άθλος...
Κύριοι, το διδυμο είναι φωτιά... Θα επανέλθω με εκτενέστερη κριτική αφού πέσει ο ορός και επανυδατωθώ...
Φίλτατε,
μόλις μπηκα σπίτι...
κατι αναλογο ειχα ζησει κι εγω προ καιρου με το διδυμο Τζεσικα-Μαρινα. με ρουφηξαν κυριολεκτικα.
αναμενουμε τις εντυπωσεις σου.
Εμένα πάλι γιατί μου έχει κάτσει να αντικαταστήσω αυτο το δίδυμο, με duo Μαρίνα-Νταρια;;; μαθήτρια κ δασκάλα...
Δεν επέλεξε 4 χέρια, 4 βυζιά επέλεξε......Με Αλεσια δοκιμασα πριν καιρο και ειναι εξαιρετικη! Κορυφαιο σερβις.
Με τη Μαρινα προσφατα και ειναι επισης καταπληκτικη και κορυφη.
Πολυ βαρια ονοματα. Φανταζομαι θα εγινε πυρηνικη εκρηξη με τα 4 χερια που επελεξες.
Εμένα πάλι γιατί μου έχει κάτσει να αντικαταστήσω αυτο το δίδυμο, με duo Μαρίνα-Νταρια;;; μαθήτρια κ δασκάλα...
Δεν επέλεξε 4 χέρια, 4 βυζιά επέλεξε......