ρε δεν λεω για το επι της πραξεως εργο.το ξερω καλλυτερα απο οποιοδηποτε.λεω για το ιδρυμα,πο ειναι ,πως μπορω να παω και να μπω.και για τις κορασιδες που προσφερουν τα μεγιστα εκει μεσα.αυτα θελω.αντε ντε.Πλησιάζεις την ψωλή σου στην κωλότρυπα
Κεντράρεις
Σπρώχνεις με σιγουριά
Αρχίζεις μια σειρά πρωκτοπεοπαλινδρομήσεων
Στη συνέχεια ξεκωλιάζεις...
Γαρνίρεις με καυτό σιρόπι σπέρματος
Σίγουρη σνταγή
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.735
- Πόντοι
- 5.946
Πας στην άνω διεύθυνση
Σπρώχνεις εξώπορτα
Καλείς ασανσέρ
Πας στον τρίτο
Χτυπάς κουδούνι
Σου ανοίγουν
Διαλέγεις κοπέλα αφού ρωτήσεις ποιές ξεκωλιάζονται
Πληρώνεις
Ξαναδιαβάζεις τις προηγούμενες οδηγίες από σκονάκι που έχεις κρύψει στο παντελόνι σου...
Ξεκωλιάζεις...
Έλα Φράνκ μπορείς κι εσύ!!!
Σπρώχνεις εξώπορτα
Καλείς ασανσέρ
Πας στον τρίτο
Χτυπάς κουδούνι
Σου ανοίγουν
Διαλέγεις κοπέλα αφού ρωτήσεις ποιές ξεκωλιάζονται
Πληρώνεις
Ξαναδιαβάζεις τις προηγούμενες οδηγίες από σκονάκι που έχεις κρύψει στο παντελόνι σου...
Ξεκωλιάζεις...
Έλα Φράνκ μπορείς κι εσύ!!!
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Συγγρού ρεύμα καθόδου προς παραλία μεταξύ σταθμών μετρό Φιξ κ Ακρόπολη. Δύσκολο το παρκάρισμα, καλύτερη επιλογή το μετρό ή όπως κάνω πάντα εγώ παρκάρισμα στην Φραντζή για να τσεκάρεις κ γειτονικούς χώρους (Φραντζή 2,4,7,Σ108,Καλλιροης 48.πόρτα μόνιμα ανοιχτή κ ασανσέρ για 3ο. Αν βρεις την Μαρίνα κάνεις το σταυρο σου κ την επιλέγεις χωρίς σκέψη. Εναλλακτικά την Μαίρη πάλι για φουλ υπηρεσιες. Η Αλισια αν μπορείς να παραβλεψεις τα σημάδια του χρόνου κυρίως στο κορμί της είναι τρομερή στο δωμάτιο. Η Νίκη επισης κάνει φουλ πρόγραμμα αλλά εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Αν δεν κάνω λάθος κ η Αγάπη που δεν εχω δοκιμάσει αλλά είναι σκέτη καυλα.για την τελευταία έχουν γραφτεί αντιφατικά σχόλια.Καλή τύχη φίλε Φρανκρε δεν λεω για το επι της πραξεως εργο.το ξερω καλλυτερα απο οποιοδηποτε.λεω για το ιδρυμα,πο ειναι ,πως μπορω να παω και να μπω.και για τις κορασιδες που προσφερουν τα μεγιστα εκει μεσα.αυτα θελω.αντε ντε.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Εγώ την πέτυχα ελεύθερη...
Θα είναι η τύχη του.... «πρωτάρη»...
Από κιλά πως πάει ??
Ίδια η περισσότερα ??
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Αυτή η αγάπη τύπε.. πραγματικά παραλίγο να την επιλέξω στην τελευταία μου επισκεψη.. πρόστυχη εντελώς εμφάνιση και μαυρισμένη κωλαρα που τη μόστραρεί στο σαλοναρισμα. Αλλα κωλωσα σκεπτόμενος κάποιες κριτικές.Συγγρού ρεύμα καθόδου προς παραλία μεταξύ σταθμών μετρό Φιξ κ Ακρόπολη. Δύσκολο το παρκάρισμα, καλύτερη επιλογή το μετρό ή όπως κάνω πάντα εγώ παρκάρισμα στην Φραντζή για να τσεκάρεις κ γειτονικούς χώρους (Φραντζή 2,4,7,Σ108,Καλλιροης 48.πόρτα μόνιμα ανοιχτή κ ασανσέρ για 3ο. Αν βρεις την Μαρίνα κάνεις το σταυρο σου κ την επιλέγεις χωρίς σκέψη. Εναλλακτικά την Μαίρη πάλι για φουλ υπηρεσιες. Η Αλισια αν μπορείς να παραβλεψεις τα σημάδια του χρόνου κυρίως στο κορμί της είναι τρομερή στο δωμάτιο. Η Νίκη επισης κάνει φουλ πρόγραμμα αλλά εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Αν δεν κάνω λάθος κ η Αγάπη που δεν εχω δοκιμάσει αλλά είναι σκέτη καυλα.για την τελευταία έχουν γραφτεί αντιφατικά σχόλια.Καλή τύχη φίλε Φρανκ
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Η δίκη μου εμπειρία μαζί της πριν περίπου ένα χρόνο δεν ηταν κακή, ηταν απλά λίγο τυποποιημένη.....μετα ειχα πάρει τη Μαίρη και δεν ασχολήθηκα ξανά .....Αυτή η αγάπη τύπε.. πραγματικά παραλίγο να την επιλέξω στην τελευταία μου επισκεψη.. πρόστυχη εντελώς εμφάνιση και μαυρισμένη κωλαρα που τη μόστραρεί στο σαλοναρισμα. Αλλα κωλωσα σκεπτόμενος κάποιες κριτικές.
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
το χρώμα μαλλιού μέχρι το βλέμμα, το περπάτημα είναι σκέτη καυλα κ το ξέρει....Αυτο είναι το κακο....η Αγάπη είναι κάβλα όχι μόνο στο σαλόνι αλλά και όταν πετάξει το ρούχα.
Δεν αποδίδει όμως τα αναμενόμενα...εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι βαριέται.
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Βλέπω η συντριπτική πλειοψηφία έχει λάβει ειδικότητα "πρωκτολόγου" εκεί μέσα ε. Είστε και πολύ γκαβλιάρηδες
germanos73
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 278
- Πόντοι
- 281
φιλε μου οντως η αγαπη οσο καβλα την βλεπεις στο σαλονι ,,,,, τοσο βαριεται μέσα .....
σε συγκριση με τα καλα χαρτια του μαγαζιου δεν αξιζει καν ... να μπεις στην διαδιακασια .
εχω περασει φουλ στην καβλα μια μερα ... και ακομη λεω τι μαλακια εκανα
σε συγκριση με τα καλα χαρτια του μαγαζιου δεν αξιζει καν ... να μπεις στην διαδιακασια .
εχω περασει φουλ στην καβλα μια μερα ... και ακομη λεω τι μαλακια εκανα
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.946
- Πόντοι
- 2.846
Αν θες μια δυνατη τσιμπουκαρα μετα γλειφοκωλαδας και οταν γινεις πετρα ενα δυνατο ξεκωλιασμα διχως μα και μου ... πανε παρε την Μαιρη , ειναι και μαυρισμενη απο μπανια και ειναι καυλα η μιλφαρα , Μαιρη δαγκωτο Φρανκι ;)για πεστε μου και μενα φιλοι,για τα ξεκωλιασματα εκει περα.δεν εχω ιδεα,δεν το ξερω.οτι πληροφορια δεκτη.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Βλέπω η συντριπτική πλειοψηφία έχει λάβει ειδικότητα "πρωκτολόγου" εκεί μέσα ε. Είστε και πολύ γκαβλιάρηδες
Δεν ξέρεις τι κωλοπαιδα είμαστε;
Έχει χάσει αρκετά κιλά, την πήρα πριν 15 ημέρες και ήταν πολύ καλή.Από κιλά πως πάει ??
Ίδια η περισσότερα ??
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Έχει χάσει αρκετά κιλά, την πήρα πριν 15 ημέρες και ήταν πολύ καλή.
Ευχαριστώ φίλε !!
μουτρα και μαγγιτες ευχαριστω για τις απαντησεις που δωσατε.αλλωστε σε ολους μας αρεσει το καλο ξεκωλιασμα των προθυμων και υπακουων λαδοκοριτσων,αφου μιλαμε εδω για αυτες.θα εκτιμησω τις προτασεις και θα επισκευτω οταν ερθω.και βεβαια θα συνησφερω με την κριτικη μου.χρονια πολλα για την ημερα και η ΠΑΝΑΓΙΑ να μας εχει ολους καλα.να ειμαστε καλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
όντως αλλά η Νταρια χωρίς να την εχω επιλέξει (ακόμα) είναι ότι πιο όμορφο στο μαγαζίΜάρτα απο τις καλές νέες παρουσίες στο μαγαζί.. ;) ;) ;)
δεν ήταν όταν πέρασα...όντως αλλά η Νταρια χωρίς να την εχω επιλέξει (ακόμα) είναι ότι πιο όμορφο στο μαγαζί
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις