Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Πλησιάζεις την ψωλή σου στην κωλότρυπα
Κεντράρεις
Σπρώχνεις με σιγουριά
Αρχίζεις μια σειρά πρωκτοπεοπαλινδρομήσεων
Στη συνέχεια ξεκωλιάζεις...
Γαρνίρεις με καυτό σιρόπι σπέρματος
Σίγουρη σνταγή
ρε δεν λεω για το επι της πραξεως εργο.το ξερω καλλυτερα απο οποιοδηποτε.λεω για το ιδρυμα,πο ειναι ,πως μπορω να παω και να μπω.και για τις κορασιδες που προσφερουν τα μεγιστα εκει μεσα.αυτα θελω.αντε ντε.

ax25068

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Το πραγμα είναι απλό
Πας Συγγρου 40-42 στον 3ο όροφο,βλέπεις τίς κοπέλες καί ρωτάς την
υπηρεσία πια κοπέλα προσφέρει full προγράμμα

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.735
Πόντοι
5.946
Πας στην άνω διεύθυνση
Σπρώχνεις εξώπορτα
Καλείς ασανσέρ
Πας στον τρίτο
Χτυπάς κουδούνι
Σου ανοίγουν
Διαλέγεις κοπέλα αφού ρωτήσεις ποιές ξεκωλιάζονται
Πληρώνεις
Ξαναδιαβάζεις τις προηγούμενες οδηγίες από σκονάκι που έχεις κρύψει στο παντελόνι σου...
Ξεκωλιάζεις...
Έλα Φράνκ μπορείς κι εσύ!!!

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
ρε δεν λεω για το επι της πραξεως εργο.το ξερω καλλυτερα απο οποιοδηποτε.λεω για το ιδρυμα,πο ειναι ,πως μπορω να παω και να μπω.και για τις κορασιδες που προσφερουν τα μεγιστα εκει μεσα.αυτα θελω.αντε ντε.
Συγγρού ρεύμα καθόδου προς παραλία μεταξύ σταθμών μετρό Φιξ κ Ακρόπολη. Δύσκολο το παρκάρισμα, καλύτερη επιλογή το μετρό ή όπως κάνω πάντα εγώ παρκάρισμα στην Φραντζή για να τσεκάρεις κ γειτονικούς χώρους (Φραντζή 2,4,7,Σ108,Καλλιροης 48.πόρτα μόνιμα ανοιχτή κ ασανσέρ για 3ο. Αν βρεις την Μαρίνα κάνεις το σταυρο σου κ την επιλέγεις χωρίς σκέψη. Εναλλακτικά την Μαίρη πάλι για φουλ υπηρεσιες. Η Αλισια αν μπορείς να παραβλεψεις τα σημάδια του χρόνου κυρίως στο κορμί της είναι τρομερή στο δωμάτιο. Η Νίκη επισης κάνει φουλ πρόγραμμα αλλά εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Αν δεν κάνω λάθος κ η Αγάπη που δεν εχω δοκιμάσει αλλά είναι σκέτη καυλα.για την τελευταία έχουν γραφτεί αντιφατικά σχόλια.Καλή τύχη φίλε Φρανκ

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Συγγρού ρεύμα καθόδου προς παραλία μεταξύ σταθμών μετρό Φιξ κ Ακρόπολη. Δύσκολο το παρκάρισμα, καλύτερη επιλογή το μετρό ή όπως κάνω πάντα εγώ παρκάρισμα στην Φραντζή για να τσεκάρεις κ γειτονικούς χώρους (Φραντζή 2,4,7,Σ108,Καλλιροης 48.πόρτα μόνιμα ανοιχτή κ ασανσέρ για 3ο. Αν βρεις την Μαρίνα κάνεις το σταυρο σου κ την επιλέγεις χωρίς σκέψη. Εναλλακτικά την Μαίρη πάλι για φουλ υπηρεσιες. Η Αλισια αν μπορείς να παραβλεψεις τα σημάδια του χρόνου κυρίως στο κορμί της είναι τρομερή στο δωμάτιο. Η Νίκη επισης κάνει φουλ πρόγραμμα αλλά εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Αν δεν κάνω λάθος κ η Αγάπη που δεν εχω δοκιμάσει αλλά είναι σκέτη καυλα.για την τελευταία έχουν γραφτεί αντιφατικά σχόλια.Καλή τύχη φίλε Φρανκ
Αυτή η αγάπη τύπε.. πραγματικά παραλίγο να την επιλέξω στην τελευταία μου επισκεψη.. πρόστυχη εντελώς εμφάνιση και μαυρισμένη κωλαρα που τη μόστραρεί στο σαλοναρισμα. Αλλα κωλωσα σκεπτόμενος κάποιες κριτικές.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Αυτή η αγάπη τύπε.. πραγματικά παραλίγο να την επιλέξω στην τελευταία μου επισκεψη.. πρόστυχη εντελώς εμφάνιση και μαυρισμένη κωλαρα που τη μόστραρεί στο σαλοναρισμα. Αλλα κωλωσα σκεπτόμενος κάποιες κριτικές.
Η δίκη μου εμπειρία μαζί της πριν περίπου ένα χρόνο δεν ηταν κακή, ηταν απλά λίγο τυποποιημένη.....μετα ειχα πάρει τη Μαίρη και δεν ασχολήθηκα ξανά .....

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
η Αγάπη είναι κάβλα όχι μόνο στο σαλόνι αλλά και όταν πετάξει το ρούχα.

Δεν αποδίδει όμως τα αναμενόμενα...εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι βαριέται.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
η Αγάπη είναι κάβλα όχι μόνο στο σαλόνι αλλά και όταν πετάξει το ρούχα.

Δεν αποδίδει όμως τα αναμενόμενα...εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι βαριέται.
το χρώμα μαλλιού μέχρι το βλέμμα, το περπάτημα είναι σκέτη καυλα κ το ξέρει....Αυτο είναι το κακο....

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Βλέπω η συντριπτική πλειοψηφία έχει λάβει ειδικότητα "πρωκτολόγου" εκεί μέσα ε. Είστε και πολύ γκαβλιάρηδες  :rockon: :rockon: :rockon:

germanos73

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2019
Κριτικές
5
Like
278
Πόντοι
281
φιλε μου οντως η αγαπη οσο καβλα την βλεπεις στο σαλονι ,,,,, τοσο βαριεται μέσα .....
σε συγκριση με τα καλα χαρτια του μαγαζιου δεν αξιζει καν ... να μπεις στην διαδιακασια .
εχω περασει φουλ στην καβλα μια μερα ... και ακομη λεω τι μαλακια εκανα

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.735
Πόντοι
5.946
Το μαγαζί είναι...
του κώλου...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
για πεστε μου και μενα φιλοι,για τα ξεκωλιασματα εκει περα.δεν εχω ιδεα,δεν το ξερω.οτι πληροφορια δεκτη.
  Αν  θες  μια  δυνατη  τσιμπουκαρα  μετα  γλειφοκωλαδας   και  οταν  γινεις  πετρα   ενα   δυνατο   ξεκωλιασμα   διχως  μα και  μου ...  πανε  παρε την  Μαιρη ,  ειναι  και  μαυρισμενη απο   μπανια  και  ειναι  καυλα  η μιλφαρα  :s&m_1: :s&m_1:,  Μαιρη  δαγκωτο  Φρανκι  ;) :hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
μουτρα και μαγγιτες ευχαριστω για τις απαντησεις που δωσατε.αλλωστε σε ολους μας αρεσει το καλο ξεκωλιασμα των προθυμων και υπακουων λαδοκοριτσων,αφου μιλαμε εδω για αυτες.θα εκτιμησω τις προτασεις και θα επισκευτω οταν ερθω.και βεβαια θα συνησφερω με την κριτικη μου.χρονια πολλα για την ημερα και η ΠΑΝΑΓΙΑ να μας εχει ολους καλα.να ειμαστε καλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Μάρτα απο τις καλές νέες παρουσίες στο μαγαζί.. ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom