Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
Σε σημερινό πέρασμα ειδα ενα ξανθό καυλακι ονόματι λαούρα.
Έμπαινε σε παίχτη εκείνη την ωρα.
Ξέρει κανεις κάτι;

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Σε σημερινό πέρασμα ειδα ενα ξανθό καυλακι ονόματι λαούρα.
Έμπαινε σε παίχτη εκείνη την ωρα.
Ξέρει κανεις κάτι;

αν ειναι η Λάουρα που δούλεψε για λίγο καιρό πέρσι...αξίζει

Asrogath

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τι τρελό νέο είναι αυτό ρε συντρόφια; Γύρισε το Μαρινάκι;
έχει κάποιος το τηλ να μου στείλει pm γιατί δεν το βρίσκω;

xamoleon z

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
168
Πόντοι
280
Παιδες η Μαρινα γυρισε το τηλεφονο και για μενα γυνετε ?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Μεταφέρω ενημέρωση που μου έγινε από αξιόπιστο συναγωνιστή (φίλο) ότι στο κατάστημα έγινε ανανέωση με νέες κοπέλες. Δοκιμάστηκαν οι εξής δύο την τελευταία εβδομάδα (γράφω ό,τι μου μεταφέρθηκε):
Ξένια : νεαρά 20-25, λεπτή, Ρωσίδα, εμφανίσιμη, άπειρη, χωρίς ελληνικά, μέτριο πακέτο.
Ραφαέλα : ώριμη, 30άρα, Αλβανίδα, με παραπάνω κιλά, μέτριας εμφάνισης, αλλά πολύ έμπειρης και πρόθυμης στο 2ο γύρο.

Επειδή ο φίλος είναι μεν ειλικρινέστατος αλλά κάνει light test, οι κριτικές του έχουν και ένα βαθμό υποκειμενικότητας. Επειδή λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ αυτήν την περίοδο να περάσω να κρίνω από μόνος μου, αν κάποιος συναγωνιστής έχει προσωπική εμπειρία με τις συγκεκριμένες ή άλλες από τις νέες κοπέλες ας ενημερώσει...

ΜΠΑΛΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Μεταφέρω ενημέρωση που μου έγινε από αξιόπιστο συναγωνιστή (φίλο) ότι στο κατάστημα έγινε ανανέωση με νέες κοπέλες. Δοκιμάστηκαν οι εξής δύο την τελευταία εβδομάδα (γράφω ό,τι μου μεταφέρθηκε):
Ξένια : νεαρά 20-25, λεπτή, Ρωσίδα, εμφανίσιμη, άπειρη, χωρίς ελληνικά, μέτριο πακέτο.
Ραφαέλα : ώριμη, 30άρα, Αλβανίδα, με παραπάνω κιλά, μέτριας εμφάνισης, αλλά πολύ έμπειρης και πρόθυμης στο 2ο γύρο.

Επειδή ο φίλος είναι μεν ειλικρινέστατος αλλά κάνει light test, οι κριτικές του έχουν και ένα βαθμό υποκειμενικότητας. Επειδή λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ αυτήν την περίοδο να περάσω να κρίνω από μόνος μου, αν κάποιος συναγωνιστής έχει προσωπική εμπειρία με τις συγκεκριμένες ή άλλες από τις νέες κοπέλες ας ενημερώσει...

Για την Ξένια θα ενημερώσω εγώ.Θα θυσιαστώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom