Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Για την Αθηνα τι αποψη εχει καποιος συναδελφος παρακαλω;
Είναι πολυ φρέσκια προσθήκη; σε πρόσφατη επίσκεψη δεν την είδα κ δεν αναφέρθηκε επίσηςΓια την Αθηνα τι αποψη εχει καποιος συναδελφος παρακαλω;
Είναι πολυ φρέσκια προσθήκη; σε πρόσφατη επίσκεψη δεν την είδα κ δεν αναφέρθηκε επίσης
είχα σκοπο να περάσω μέσα στην βδομάδα για Νταρια, θα ενημερώσω για την νέα μεταγραφή αν την πετύχωΕιδα το ονομα της σε ποστ πιο πανω
Σε σημερινό πέρασμα ειδα ενα ξανθό καυλακι ονόματι λαούρα.
Έμπαινε σε παίχτη εκείνη την ωρα.
Ξέρει κανεις κάτι;
Δεν ειναι η λαουρα που ήταν στον έκτο νομίζω. Αυτή λες;αν ειναι η Λάουρα που δούλεψε για λίγο καιρό πέρσι...αξίζει
Όχι τύπε. Πήγα για στανταρακι μαρίνα η Μαίρη αλλα γιόκ.Δυστυχως δεν την ξερω
Συναδελφε δοκιμασες με καποια αλλη;
Τι τρελό νέο είναι αυτό ρε συντρόφια; Γύρισε το Μαρινάκι;
έχει κάποιος το τηλ να μου στείλει pm γιατί δεν το βρίσκω;
Μεταφέρω ενημέρωση που μου έγινε από αξιόπιστο συναγωνιστή (φίλο) ότι στο κατάστημα έγινε ανανέωση με νέες κοπέλες. Δοκιμάστηκαν οι εξής δύο την τελευταία εβδομάδα (γράφω ό,τι μου μεταφέρθηκε):
Ξένια : νεαρά 20-25, λεπτή, Ρωσίδα, εμφανίσιμη, άπειρη, χωρίς ελληνικά, μέτριο πακέτο.
Ραφαέλα : ώριμη, 30άρα, Αλβανίδα, με παραπάνω κιλά, μέτριας εμφάνισης, αλλά πολύ έμπειρης και πρόθυμης στο 2ο γύρο.
Επειδή ο φίλος είναι μεν ειλικρινέστατος αλλά κάνει light test, οι κριτικές του έχουν και ένα βαθμό υποκειμενικότητας. Επειδή λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ αυτήν την περίοδο να περάσω να κρίνω από μόνος μου, αν κάποιος συναγωνιστής έχει προσωπική εμπειρία με τις συγκεκριμένες ή άλλες από τις νέες κοπέλες ας ενημερώσει...
Τυπε γύρισε και γίνεται λαϊκό προσκύνημα για πάρτη της. Τηλ δεν έχω, ασ στείλει καποιος άλλος.Παιδες η Μαρινα γυρισε το τηλεφονο και για μενα γυνετε ?
Παιδες η Μαρινα γυρισε το τηλεφονο και για μενα γυνετε ?
Εκεί θα την βρείς!Νικη έχει γυρίσει?