Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Δοκιμη με Ναταλι. Ουκρανη. Συμμετοχη δεκτικοτητα, πρωτοβουλιες
Πολυ καλη εμπειρια
Πολυ καλη εμπειρια
συμφωνω απολυτα ... δειχνει οτι θα περασεις τελεια ... αλλα μολις μπεις μεσα ... βαριεμαρα σεαυτη την εντυπωση μου εδωσε και μενα πριν εναμιση χρονο γιαυτο εφαγε μαυρο. απο τις εξαιρεσεις. οι περισσοτερες κοπελες ειναι πολυ καλες
Μην το συζητάςΚαλά θα κάνω; Τι λέτε;
Περασμα απο το μαγαζι σημερα μπηκα με λαουρα 20 χρόνο πιπινακι αλλα μεγαλη φολα,κριμας και το μαγαζι φημίζεται για τις υπηρεσιες τους.
Γεια και χαρα.
Φανταζομαι πολυ καλυτερα ειναι να παρει καποιος τηλ πρωτα πριν παει και να κλεισει ραντεβου, οποτε αν και εφοσον θελει καποιος ας στειλει τηλ.
Merci!
Σήμερα στις 11:30 γνώρισα τη Μαρίνα. Υπέροχο χαλαρωτικό μασσαζ και δεύτερο μέρος μεγαλειο. Απ τις καλύτερες συνεδρίες σε μασσατζιδικο. Η καπέλα είναι υπέροχη. Λέω να γνωρίσω και τις Νίκη, Λευλα, Νάταλι Νταρία. Λλα θα την ξαναπάρω τη Μαρίνα. Είναι το κάτι άλλο. Καλά θα κάνω; Τι λέτε;
Πάντα θετικός κι αξιόπιστος ο συναγωνιστής. Θα λάβω πολύ σοβαρά το ποστ του.η Νικη εχει αμφιλεγομενες κριτικες ειναι μαλλον ή του υψους ή του βαθους,δεν την εχω παρει
η Λειλα σταθερη αξια αλλα σαν να εχει παχυνει τελευταια.
εχουν ακουστει και καποια ασχημα σχολια για ξεπετες σε αλλους συναγωνιστες. σε μενα οχι.
η Μαρινα κι αυτη σταθερη αξια και πολυ καλη επιλογη για φουλ προγραμμα
η Νταρια πιο μικρη απο τις αλλες κοπελλες και σταθερη στην αποδοση της.
δεν προσφερει κωλαρακι ομως οπως οι αλλες που ανεφερες
τι να γραψω απογοητευτικη μασαζ δεν εκανα λοιπον πιπα με καποτα δεν κανει ελευθερο φιλια με τπτ και το ακομα χειροτερο στα τεσσερα ποναγε απο πανω της εγω ποναγε απο πανω μου αυτη ειπε θα ποναει και δεν θα μπορει να κουνηθει δεν δοκιμασαμε τις ειπα ε κατι πρεπει να γινει βολευτηκε στο πλαι λιγο και τελειωσα χαχαχχαχα δεν ξερω μηπως νομιζει οτι πηγε σε κομωτηριο να δουλεψει,πολυ κακη εμπειρια λοιπον δεν ξερω μπορει να ετυχε αλλα δεν την ειδα να το εχει το αθλημα χειροτερη και απο στουντιοκοριτσα ηθελα να παρω και μια ωρα μου ειπε η σεριφισα μπροστα παρε 30 λεπτα και αν πηγαινει καλα δωσε ενα εικοσαρικο και συνεχισε παλι καλα γλυτωσα.αυτα για την λαουρα.ε γραψε δυο λογια ρε μαν ή μια κριτικη να ενημερωσεις περισσοτερο που υστερει το κοριτσι. στο μασαζ? στον αγωνα? που?
Καλησπέρα,
Εδώ και 2 εβδομάδες προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με το εν λόγω μασατζίδικο στον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό που χρησιμοποιούσα εδώ και χρόνια αλλά είναι κλειστό.
Έχει κάνεις κάποιον άλλον αριθμό. Καλώ σε αυτον που ξεκινάει από 6987.
Ευχαριστώ.