Αν παρω μολις ανοιξει?11 το πρωι αν θυμαμαι καλα.κυριοι ειναι ωραιος χωρος ειδικα ο 3ος με πολυ καλες υπηρεσιες αν πετυχεις και την καταλληλη δεν κλαις ουτε 0,01€.αποψη μου παντα και φυσικα δεν εχω καμμια σχεση με το καταστημα.με Αλισια εχω περασει και οσες φορες πηγα ηταν υπερτελεια αλλα θα ηθελα μια πιο νεαρα!Ραντεβού όχι απ'όσο γνωρίζω'απλά κάποιος μπορεί να βρισκόταν στη περιοχή,ήταν κοντά πήρε τηλέφωνο και την κράτησε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.270
- Πόντοι
- 2.306
Πάντως τελευταία και με τις αλλαγές τσατσαδων (σήμερα χτες διαφορετική), λίγο να προσέχουν τη ροη κινήσεων εκει στο κατάστημα.
Σε χτεσινό μου πέρασμα βγαίνοντας έπεσα πανω σε ντελιβερα στην πόρτα. Σήμερα παλι, βγήκε συναγωνιστής απο το δωμάτιο μόνος του την ωρα που προχωρούσα στα ενδότερα και πέσαμε περίπου πρόσωπο με πρόσωπο..
Σε χτεσινό μου πέρασμα βγαίνοντας έπεσα πανω σε ντελιβερα στην πόρτα. Σήμερα παλι, βγήκε συναγωνιστής απο το δωμάτιο μόνος του την ωρα που προχωρούσα στα ενδότερα και πέσαμε περίπου πρόσωπο με πρόσωπο..
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Καλησπέρα σας...
Δημήτρης....
Δημήτρης....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.229
- Πόντοι
- 5.916
Καλησπέρα σας...
Δημήτρης....
Το Ευάγγελος πως σας φαίνεται μίστερ?
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
Το Ευάγγελος πως σας φαίνεται μίστερ?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ορίστε γελάει και ο Βασίλειος με αυτά που λες...
Ευάγγελε...
Ευάγγελε...
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 4.380
- Πόντοι
- 5.595
Αγαπη...Best milf in town!!!
'Παιξαμε' με την milfara πριν μερικες μερες... Η γυναικα τα σπαει!!! Απο υπηρεσιες..τα παντα ολα..δεν λεει οχι σε τιποτα..δεν κολωνει πουθενα.. και παντα ευχαριστη κ ευγενικη!Επισης,απο μασαζ..το κατεχει πολυ καλα...!
'Παιξαμε' με την milfara πριν μερικες μερες... Η γυναικα τα σπαει!!! Απο υπηρεσιες..τα παντα ολα..δεν λεει οχι σε τιποτα..δεν κολωνει πουθενα.. και παντα ευχαριστη κ ευγενικη!Επισης,απο μασαζ..το κατεχει πολυ καλα...!
iliasiliasilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 607
- Πόντοι
- 290
Εγω που τη δοκιμασα δε με ξετρελανε, πολυ rough για τα γουστα μου. Εβγαζε και ενα τουπε πολύ ντεκαβλέ, σαν μισομεθυσμένη καμπαρετζού, πλεον σε παρακμή που αρνείται να αποδεχτεί. Ίσως κάποιοι που εχουν περάσει μαζί της να καταλάβαινουν τι εννοω.
iliasiliasilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 607
- Πόντοι
- 290
Ισως ειναι κ αυτο που λενε...οτι δινεις..παιρνεις!
Καλό! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι, προτείνω να σταματήσουμε να λέμε τις εμπειρίες μας και το να κρίνουμε κοπέλες, τις υπηρεσίες τους, τον επαγγελματισμό τους, τους τρόπους τους κτλ. Να σταματήσουμε να λέμε για τις ολοένα και φθίνουσες υπηρεσίες των μαγαζιών, την διασφάλιση ποιότητας που κάποτε υπήρχε και σήμερα είναι υπο εξαφάνιση. Ας δώσουμε και βήμα στα κορίτσια να ανοίγουν νήματα με τα ψευδόνυμά μας. Για να λενε τις εμπειρίες τους μαζί μας.
"Σήμερα ήρθε ο iliasiliasilias απο το μαγαζί. Δεν ήταν πολύ ομιλητικός. Δεν τους καταλαβαίνω εγω αυτούς τους τύπους που πάνε για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ένα ωραίο μασαζάκι. Και είχε και τρίχες στην κοιλιά που με ξενερώνουν απίστευτα. Άσε που όταν τον ρώτησα που δουλεύει δεν μου είπε. Σιγά λες και ειναι το κεντρο του κόσμου ο μαλάκας. Απο υπηρεσίες χάλια μαύρα. Ήθελε μασάζ αισθησιακό. Τον πασάλειψα στα γρήγορα και σε 5 λεπτά του είπα να γυρίσει. Του έκανα και μια πίπα όλο χάρη μπας και τελειώσει και γλιτώσυμε τη λάτζα.ΜΑκριά κορίτσια μακριά, για 60 ψωροευρώ δεν αξίζει."
Ναι αγαπητέ συναγωνιστή, ΕΣΥ φταις για τις κακές υπηρεσίες που έλαβες. Ενοχοποιήσου και σταμάτα την γκρίνια!!
ΥΓ. Αν ήταν να θέλω να μου χαμογελάει η άλλη επειδή με γουστάρει και περνάει γαμάτα μαζί μου, θα πήγαινα στο μπαρ.
Χωρίς παρεξήγηση τύπε, δεν έχω κάτι μαζί σου απλά μου βγήκε να απαντήσω λίγο πιο καυστικά.
Καλησπέρα στην παρέα,
πέρασμα χθές το μεσημέρι.
Απο αναφορές στο site είχα πάει για Ζωή.
Πέρασμα από τον 3ο όπου ήταν όλες διαθέσιμες εκτός Τζέσικα που μου είπε η υποδοχή
ότι ήταν σε δωμάτιο, ενώ περίμενε και συναγωνιστής να τελειώσει.
Είδα μια Αγάπη και χτύπησαν καμπανάκια μόλις την είδα!!!
Έμεινα σταθερός στην επιλογή μου και ανέβηκα στον 6ο όπου πάλι σχεδόν όλες διαθέσιμες.
Παρέλασαν πολλές αλλά επέλεξα Ζωή και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.
Θα ανεβάσω κριτική.
Πέρασμα από τον 3ο όπου ήταν όλες διαθέσιμες εκτός Τζέσικα που μου είπε η υποδοχή
ότι ήταν σε δωμάτιο, ενώ περίμενε και συναγωνιστής να τελειώσει.
Είδα μια Αγάπη και χτύπησαν καμπανάκια μόλις την είδα!!!
Έμεινα σταθερός στην επιλογή μου και ανέβηκα στον 6ο όπου πάλι σχεδόν όλες διαθέσιμες.
Θα ανεβάσω κριτική.
Καλό! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι, προτείνω να σταματήσουμε να λέμε τις εμπειρίες μας και το να κρίνουμε κοπέλες, τις υπηρεσίες τους, τον επαγγελματισμό τους, τους τρόπους τους κτλ. Να σταματήσουμε να λέμε για τις ολοένα και φθίνουσες υπηρεσίες των μαγαζιών, την διασφάλιση ποιότητας που κάποτε υπήρχε και σήμερα είναι υπο εξαφάνιση. Ας δώσουμε και βήμα στα κορίτσια να ανοίγουν νήματα με τα ψευδόνυμά μας. Για να λενε τις εμπειρίες τους μαζί μας.
"Σήμερα ήρθε ο iliasiliasilias απο το μαγαζί. Δεν ήταν πολύ ομιλητικός. Δεν τους καταλαβαίνω εγω αυτούς τους τύπους που πάνε για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ένα ωραίο μασαζάκι. Και είχε και τρίχες στην κοιλιά που με ξενερώνουν απίστευτα. Άσε που όταν τον ρώτησα που δουλεύει δεν μου είπε. Σιγά λες και ειναι το κεντρο του κόσμου ο μαλάκας. Απο υπηρεσίες χάλια μαύρα. Ήθελε μασάζ αισθησιακό. Τον πασάλειψα στα γρήγορα και σε 5 λεπτά του είπα να γυρίσει. Του έκανα και μια πίπα όλο χάρη μπας και τελειώσει και γλιτώσυμε τη λάτζα.ΜΑκριά κορίτσια μακριά, για 60 ψωροευρώ δεν αξίζει."
Ναι αγαπητέ συναγωνιστή, ΕΣΥ φταις για τις κακές υπηρεσίες που έλαβες. Ενοχοποιήσου και σταμάτα την γκρίνια!!
ΥΓ. Αν ήταν να θέλω να μου χαμογελάει η άλλη επειδή με γουστάρει και περνάει γαμάτα μαζί μου, θα πήγαινα στο μπαρ.
Χωρίς παρεξήγηση τύπε, δεν έχω κάτι μαζί σου απλά μου βγήκε να απαντήσω λίγο πιο καυστικά.
Εννοείται ότι τους θάβουν τους πελάτες μεταξύ τους. Και το μεγαλύτερο χέσιμο το τρώνε αυτοί που δε δίνουν παραπάνω χρήματα (π.χ. εγώ). Πολλές από αυτές μας βλέπουν σαν τους μεγαλύτερους μαλάκες και κορόιδα. Λίγες πιστεύω είναι αυτές που σέβονται τα λεφτά που τους σκάμε.
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Εννοείται ότι τους θάβουν τους πελάτες μεταξύ τους. Και το μεγαλύτερο χέσιμο το τρώνε αυτοί που δε δίνουν παραπάνω χρήματα (π.χ. εγώ). Πολλές από αυτές μας βλέπουν σαν τους μεγαλύτερους μαλάκες και κορόιδα. Λίγες πιστεύω είναι αυτές που σέβονται τα λεφτά που τους σκάμε.
[move]Πολλές από αυτές μας βλέπουν σαν τους μεγαλύτερους μαλάκες και κορόιδα [/move]
[move] [/move]
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
Αγαπη...Best milf in town!!!
Η Αγάπη είναι σούπερ!
συμφωνω και για μενα μετρια εμπειρια...Εγω που τη δοκιμασα δε με ξετρελανε, πολυ rough για τα γουστα μου. Εβγαζε και ενα τουπε πολύ ντεκαβλέ, σαν μισομεθυσμένη καμπαρετζού, πλεον σε παρακμή που αρνείται να αποδεχτεί. Ίσως κάποιοι που εχουν περάσει μαζί της να καταλάβαινουν τι εννοω.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Καλησπέρα στην παρέα,
Θα ανεβάσω κριτική.
Η Ζωή είναι σούπερ!!!
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.334
- Πόντοι
- 4.365
Η Ζωή είναι σούπερ!!!
Χορχε, σου έδωσε κώλο ρε τιτάνα? :o
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.270
- Πόντοι
- 2.306
Η μαρίνα τα σπάει τύπε.. όσο χάνει σε εμφάνιση το δίνει σε υπηρεσία.Καλημέρα κύριοι, χθεσινή επίσκεψη και πέρασμα με Μαρίνα.τελικα οι κριτικές και οη ενημέρωση στο μπου βοηθάει στο έπακρο. Πέρασα μια πολύ ωραία ώρα. Ακολουθεί κριτική.
Και το ευχαριστιέται κιολας..
πολύ καλή η μαρίνα και εγω δεν το περίμεναΚαλημέρα κύριοι, χθεσινή επίσκεψη και πέρασμα με Μαρίνα.τελικα οι κριτικές και οη ενημέρωση στο μπου βοηθάει στο έπακρο. Πέρασα μια πολύ ωραία ώρα. Ακολουθεί κριτική.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις