Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Η μαρίνα τα σπάει τύπε.. όσο χάνει σε εμφάνιση το δίνει σε υπηρεσία.
Και το ευχαριστιέται κιολας..
Αν το ευχαριστιεται λέει..... Το χυσιμο από μέρους της πήγε στεφάνι.θα γράψω κριτική.και από εμφάνιση εντάξει δεν είναι και χάλια.δεν έχω δει βέβαια Τζέσικα αλλά μια χαρά είναι και η Μαρίνα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Αν το ευχαριστιεται λέει..... Το χυσιμο από μέρους της πήγε στεφάνι.θα γράψω κριτική.και από εμφάνιση εντάξει δεν είναι και χάλια.δεν έχω δει βέβαια Τζέσικα αλλά μια χαρά είναι και η Μαρίνα
Αχ το Μαρινακι οποτε παω ειναι στο δωματιο.....Αλλα δε θα μου την γλιτωσει....! :tn04:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
πριν αλλαξει ο παλιος ο χρονος ...και μιας και ειχα εγω χρονο ..εκανα μια βολτα ..εις διπλουν ...την πρωτη φορα αλισια ...την δευτερη μαρινα ....
για αλισια ειχα γραψει στο εν λογω νημα ...
για την μαρινα θα γραψω τωρα
μιλφακι ..απο αλβανια μερια ..καθ'ολα μια πολυ ευχαριστη συνευρευση
καλο σωματακι ..μετριο στηθος ...δεν λεει οχι σε τιποτα ..και με το παραπανω κιολας στον δευτερο γυρο
λογω κουρασης ...ξεπερασαμε και την ωρα που ειχα πληρωσει..χωρις να υπαρξει το παραμικρο..απλα μεχρι να χυσω ..
ακουραστη πιπα ..χωρις ομως την τσαχπινια της αλισιας ..εκει νομιζω υπερτερει η αλισια
στα του σεξ ..ισια μπρουμητα αναποδα ..μπρος πισω ..οτι γουστα βγαζει ο καθενας ..δεν δυσανασχετησε ..καθολου ...στα συν αυτο ...μεχρι σταγονας στο δευτερο τελειωμα μεσα ..και διακριτικο φτυσιμο μετα στην ντουζιερα
εν κατακλειδι μια πολυ καλη εμπειρια και με τις 2 ..τελέια θα ελεγα ..ενα κλικ καλυτερη η αλισια στην πιπα ..ενα κλικ καλυτερη η μαρινα στο σεξ...σε οποιους αρεσουν οι κυριες ας τις διαλεξει ....αξιζουν ...στα υποψιν τωρα τα μικροτερα σε ηλικια του ροστερ ..σε επομενες βολτες ...στοχος επομενης φορας λογω εμφανισης ...λευλα

asteris1973(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Κριτικές
8
Like
598
Πόντοι
301
Καλησπέρα μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλ...θελω να πετύχω την λειλα

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.590
Πόντοι
41.813
Καλημέρα κύριοι, χθεσινή επίσκεψη και πέρασμα με Μαρίνα.τελικα οι κριτικές και οη ενημέρωση στο μπου βοηθάει στο έπακρο. Πέρασα μια πολύ ωραία ώρα. Ακολουθεί κριτική.

το Μαρινακι εχει απο τα καλυτερα σερβις στο μαγαζι. καλο μασαζακι,ακουραστο τσιμπουκι μεχρι πνιγμου και ομορφο χορταστικο πρωκτικο  :fuck2: :fuck2:

Savouraas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλέφωνο μήπως πετύχω τη τζέσικα;

sloppy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
5
Like
414
Πόντοι
301
Παιζει κανα καλο πιπινι εδω; Ποια προτεινετε ρε μαγκες;

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Χαρα στο κουραγιο σου που εγραψες ολοκληρο σεντονι..
Τεσπα..  Με λιγα λογια.. κ η χημεια παιζει ρολο!!!
Και εγω εχω αρκετες απαιτησεις 'μεσα'... αλλα παιζει ρολο και πως τις ζητας... ;)
Και μην ξεχνιομαστε κ οι κοπελες δεν ειναι ρομποτ...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.590
Πόντοι
41.813

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
οχι την εχω διαβασει την κριτικη..(30 χρονών με πολύ ωραίο σώμα, με κάποια κιλάκια παραπάνω, όσο χρειάζεται) :2funny: :2funny:απλα ηθελα και καμια ακομα περιγραφη..πιο πολλες γνωμες καλυτερο συμπερασμα.. :dancing: :dancing:
θελω σωμα τζεσικας :happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom