Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.074
Πόντοι
3.425
Καλησπέρα κύριοι και χρόνια πολλά. Ραντεβού τηλ παίζει εκεί ? Ξέρεις κάνεις? Τελευταία φορά προ 2,5 μηνών ήθελα να ρωτήσω την κυρία της υποδοχής αλλά δαγκωνε....  :P επίσης διάβασα για αγάπη ότι κάνει φουλ ισχύει ? Καλοκαίρι ήμουν στα τσακ να την πάρω.ευχαριστω.

ωραιο μουνι είναι...δεν την εχω παρει αλλα την κανω πολύ κεφι

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.018
Πόντοι
36.988
Καλησπέρα κύριοι και χρόνια πολλά. Ραντεβού τηλ παίζει εκεί ? Ξέρεις κάνεις? Τελευταία φορά προ 2,5 μηνών ήθελα να ρωτήσω την κυρία της υποδοχής αλλά δαγκωνε....  :P επίσης διάβασα για αγάπη ότι κάνει φουλ ισχύει ? Καλοκαίρι ήμουν στα τσακ να την πάρω.ευχαριστω.
Μπορεις να παρεις τηλ να ρωτησεις αν ειναι η κοπελα που θες εκει.Κι αν ειναι απασχολημενη σε ποση ωρα θα ειναι ελευθερη!Την Αγάπη την εχω κι εγω στα υπ'όψιν....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.436
Πόντοι
6.515
περασμα χθες μεσημερακι, κοσμος εμπαινε - εβγαινε, η ξυνη του 3ου εφυγε αν καταλαβα καλα  :S
πηγα για τζεσικα η λευλα η αλινα, καμμια δεν ηταν, 3 απασχολημένες, 3 ελευθερες, δεν πηρα... :undecided:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.414
Πόντοι
2.306
περασμα χθες μεσημερακι, κοσμος εμπαινε - εβγαινε, η ξυνη του 3ου εφυγε αν καταλαβα καλα  :S
πηγα για τζεσικα η λευλα η αλινα, καμμια δεν ηταν, 3 απασχολημένες, 3 ελευθερες, δεν πηρα... :undecided:
Εννοείς δεν ήταν στο κατάστημα η ήταν άπασχολημενες;

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
804
Πόντοι
81
Υπάρχει πρόχειρο το τηλέφωνο του τρίτου ορόφου? έχω μονο του 6ου

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο του 3ου? Ευχαριστώ.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Σύντομο πέρασμα σήμερα απ'το κατάστημα όπου στον 3ο όροφο ήταν η Αλίσια,η Αγάπη,η Τζέσικα,η Εύα και μια Αλεξάνδρα,μέτρια μελαχροινή στρουμπουλούλα.

Στον 6ο όροφο,ήταν η Μόνικα,η μαυρούλα Άναμπελ,η Ρεγγίνα ενώ η Ζωή ήταν επί...προγράμματος.

Σε έναν από τους δυο ορόφους,υπήρχε και ένας κοντός άντρας θεραπευτής με μουστακάκι-δεν συγκράτησα ούτε όνομα,ούτε σε ποιο μαγαζί,κάτι τέτοια είναι για να τα ξεχνάς με τη μία!!!  :afro:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Digweed σε νοιώθω και σου έχω κάτι γάντι:

Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στην περιοχή, και πέρασα από το κατάστημα στον 3ο, χωρίς ραντεβού. Είχε αρκετή δουλειά και πριν από μένα περίμενε συνάδελφος στο σαλόνι. Μου άνοιξαν την πόρτα στα αριστερά, και καλά να περιμένω να εξυπηρετηθεί πρώτα ο συνάδελφος. Ανοιχτή η πόρτα και εγώ άκουγα.

Του λέει η τσατσά "Έχουμε μόνον την κοπέλα Α (δεν θυμάμαι όνομα, ασήμαντη ήταν) και τον Μάικ".
"Δεν τα θέλω εγώ αυτά" λέει ο συνάδελφος.
"Μα να τα δεις τα παιδιά" λέει η τσατσά.
Με το που είδε τον Μάικ ο φίλος ξεφύσησε, και έγινε Λούης, και με το δίκιο του.

Μετά εγώ ξηγήθηκα στην τσατσά ότι δεν θέλω να μου έρθει αναγούλα και να προσέξει τι θα μου δείξει.
Ως από θαύμα εμφανίστηκε διαθέσιμη και η Τσέσικα! Τύχη βουνό! Λέω στην τσατσά να την πάρω για μια ώρα. "Βεβαίως" μου λέει.
Πάω να πληρώσω και εκεί σταμάτησε η τύχη μου. Λέει η τσατσά "Είστε ο κύριος Δημήτρης;", "Όχι" της απάντησα. Με έπιασαν οι τιμιότητες, να μην την "φέρω" στον άγνωστο συναγωνιστή "Δημήτρη".

"Αααα λάθος" λέει η τσατσά, "Είναι κλεισμένη με ραντεβού, λυπάμαι".

"Εγώ να δεις πόσο λυπάμαι" είπα μέσα μου και έφυγα άπραγος...

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Digweed σε νοιώθω και σου έχω κάτι γάντι:

Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στην περιοχή, και πέρασα από το κατάστημα στον 3ο, χωρίς ραντεβού. Είχε αρκετή δουλειά και πριν από μένα περίμενε συνάδελφος στο σαλόνι. Μου άνοιξαν την πόρτα στα αριστερά, και καλά να περιμένω να εξυπηρετηθεί πρώτα ο συνάδελφος. Ανοιχτή η πόρτα και εγώ άκουγα.

Του λέει η τσατσά "Έχουμε μόνον την κοπέλα Α (δεν θυμάμαι όνομα, ασήμαντη ήταν) και τον Μάικ".
"Δεν τα θέλω εγώ αυτά" λέει ο συνάδελφος.
"Μα να τα δεις τα παιδιά" λέει η τσατσά.
Με το που είδε τον Μάικ ο φίλος ξεφύσησε, και έγινε Λούης, και με το δίκιο του.

Μετά εγώ ξηγήθηκα στην τσατσά ότι δεν θέλω να μου έρθει αναγούλα και να προσέξει τι θα μου δείξει.
Ως από θαύμα εμφανίστηκε διαθέσιμη και η Τσέσικα! Τύχη βουνό! Λέω στην τσατσά να την πάρω για μια ώρα. "Βεβαίως" μου λέει.
Πάω να πληρώσω και εκεί σταμάτησε η τύχη μου. Λέει η τσατσά "Είστε ο κύριος Δημήτρης;", "Όχι" της απάντησα. Με έπιασαν οι τιμιότητες, να μην την "φέρω" στον άγνωστο συναγωνιστή "Δημήτρη".

"Αααα λάθος" λέει η τσατσά, "Είναι κλεισμένη με ραντεβού, λυπάμαι".

"Εγώ να δεις πόσο λυπάμαι" είπα μέσα μου και έφυγα άπραγος...
Τελικα παιζει ραντεβου εκει?ξερει κανεις σιγουρα?και δημητρης και Αγαμεμνων θα γινομουν αδερφεεεεε χαχαχαχα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.018
Πόντοι
36.988
Τελικα παιζει ραντεβου εκει?ξερει κανεις σιγουρα?και δημητρης και Αγαμεμνων θα γινομουν αδερφεεεεε χαχαχαχα

Ραντεβού όχι απ'όσο γνωρίζω'απλά κάποιος μπορεί να βρισκόταν στη περιοχή,ήταν κοντά  πήρε τηλέφωνο και  την κράτησε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom