You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ Η ΤΖΕΣΙΚΑ.Περασμα σημερα αλλα η τσατσα μπου ειπε οτι μετα απο 130 ωρα θα ειναι διαθεσιμη. δεν ειχα χρονο και ετσι πηρα Λειλα. Οκ δεν κλαις τα λεφτα σου , ωραια ποδια και κωλος , βυζι δεν εχει , προσωπο μετριο , δεν την λες ουτε ομορφη ουτε ασχημη. Αλλα δεν ενιωσα οτι ημουν με την γκομενα μου οπως ενιωσα με Τζεσικα η Μαρινα. Η τζεσικα ειναι ευχη για τους γνωστους λογους αλλα και καταρα γιατι απο τοτε που την γνωρισα δεν ικανοποιουμαι με τιποτα λιγοτερο!
εχεις ενα δικιο.. αυτη η αλινα ήταν σημερα?? πριν καμια εβδομαδα που ειχα περασει παλι δεν την πέτυχα..ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ Η ΤΖΕΣΙΚΑ.Περασμα σημερα αλλα η τσατσα μπου ειπε οτι μετα απο 130 ωρα θα ειναι διαθεσιμη. δεν ειχα χρονο και ετσι πηρα Λειλα. Οκ δεν κλαις τα λεφτα σου , ωραια ποδια και κωλος , βυζι δεν εχει , προσωπο μετριο , δεν την λες ουτε ομορφη ουτε ασχημη. Αλλα δεν ενιωσα οτι ημουν με την γκομενα μου οπως ενιωσα με Τζεσικα η Μαρινα. Η τζεσικα ειναι ευχη για τους γνωστους λογους αλλα και καταρα γιατι απο τοτε που την γνωρισα δεν ικανοποιουμαι με τιποτα λιγοτερο!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Χαχαχα φωτιες εχει αναψει το Τζεσικακι...!ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ Η ΤΖΕΣΙΚΑ.Περασμα σημερα αλλα η τσατσα μπου ειπε οτι μετα απο 130 ωρα θα ειναι διαθεσιμη. δεν ειχα χρονο και ετσι πηρα Λειλα. Οκ δεν κλαις τα λεφτα σου , ωραια ποδια και κωλος , βυζι δεν εχει , προσωπο μετριο , δεν την λες ουτε ομορφη ουτε ασχημη. Αλλα δεν ενιωσα οτι ημουν με την γκομενα μου οπως ενιωσα με Τζεσικα η Μαρινα. Η τζεσικα ειναι ευχη για τους γνωστους λογους αλλα και καταρα γιατι απο τοτε που την γνωρισα δεν ικανοποιουμαι με τιποτα λιγοτερο!
sloppy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 414
- Πόντοι
- 301
Χαχαχα φωτιες εχει αναψει το Τζεσικακι...!
σταθερη αξια φιλε ;)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Η Τζεσικα ειναι απ τις κορυφαιες κοπελες των μασαζερι.Απ τις λιγες κοπελες με τοσο πολυ ζητηση...Δεν εινσι τυχαιο εχει αψογες υπηρεσιες και φουλ προγραμμα!σταθερη αξια φιλε ;)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.590
- Πόντοι
- 41.813
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Φίλε μου δεν ξέρω τι κορμί έχει η Τζέσικα[/size][/size][/size] πάντως η Ζωή είναι νέα ( όχι πιπινι) δεν έχει περιττά κιλά και το κυριότερο έχει όρεξη και διάθεση σε αυτό που κάνει
ας του κανει μηνυση καποιος παρακαλω.
τι ειπες ρε τυπε τωρα?
nightknight
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 1.984
- Πόντοι
- 201
επίσκεψη σήμερα απο το μαγαζί του 3ου ορόφου
παρούσες Αλίσια η μιλφ με της σούπερ υπηρεσίες και ας χάνει σε εμφάνιση , Λίζα η πιτσιρικά καλό κορμάκι , Ευα η μελαχρινή γυρολόγος με την ωραία κωλάρα , Λεϊλα η πιτσιρίκα με τις πολύ καλές υπηρεσίες και Τζέσικα το μελαχρινό κοντοπούτανο με το τέλεια σφιχτό σώμα , ενώ από ώρα σε ώρα θα ερχόταν και η μιλφ Αγάπη . Πέρασμα με την Τζέσικα , μιάμιση ώρα σχεδόν απόλυτης καύλας.
παρούσες Αλίσια η μιλφ με της σούπερ υπηρεσίες και ας χάνει σε εμφάνιση , Λίζα η πιτσιρικά καλό κορμάκι , Ευα η μελαχρινή γυρολόγος με την ωραία κωλάρα , Λεϊλα η πιτσιρίκα με τις πολύ καλές υπηρεσίες και Τζέσικα το μελαχρινό κοντοπούτανο με το τέλεια σφιχτό σώμα , ενώ από ώρα σε ώρα θα ερχόταν και η μιλφ Αγάπη . Πέρασμα με την Τζέσικα , μιάμιση ώρα σχεδόν απόλυτης καύλας.
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
τι ειπες ρε τυπε τωρα?
Δικαιολογημενοs ειναι ....νεουδι ουτε εβδομαδα δεν εκλεισε μωρε ...θελει "στοργη και προδερμ" μην τον αποπαιρνειs ....χαχαχαχαχα !!!!!!
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
επίσκεψη σήμερα απο το μαγαζί του 3ου ορόφου
Το Λιζακι του 6ου ??
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.590
- Πόντοι
- 41.813
Δικαιολογημενοs ειναι ....νεουδι ουτε εβδομαδα δεν εκλεισε μωρε ...θελει "στοργη και προδερμ" μην τον αποπαιρνειs ....χαχαχαχαχα !!!!!!
καλησπερα φιλε
ετσι ετσι
ηρεμα με το κοριτσι.. εχω σκοπο να την επισκεφτω προς το τελος της εβδομαδας..επίσκεψη σήμερα απο το μαγαζί του 3ου ορόφου
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Πάει τώρα...
Την μαγάρησε απ´όλες τις τρύπες...
Την μαγάρησε απ´όλες τις τρύπες...
τι ειπες ρε τυπε τωρα?
Αφού όποτε και αν περάσω ποτέ δεν την πετυχαίνω...
Τι θέλετε να σας πουλήσω φούμαρα όπως πολλοί εδώ μέσα;
Κλήστε μου ένα ραντεβού σαν παλιοί που είστε....
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.590
- Πόντοι
- 41.813
Αφού όποτε και αν περάσω ποτέ δεν την πετυχαίνω...
Τι θέλετε να σας πουλήσω φούμαρα όπως πολλοί εδώ μέσα;
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Κλήστε μου ένα ραντεβού σαν παλιοί που είστε....[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
ρε μεγαλε εδω ιδρωνουμε εμεις να τη βρουμε και θα σου κλεισουμε ραντεβου για να πας εσυ????????
ρε μεγαλε εδω ιδρωνουμε εμεις να τη βρουμε και θα σου κλεισουμε ραντεβου για να πας εσυ????????
Τότε τύπε, ΑΣΤΟΧΟ το σχόλιό σου.
Την μια μου την λες γιατί δεν έχω άποψη για την Τζέσικα (απαντώντας εγώ σε κάποιον που ρωτούσε για Ζωή!!!) και απ την άλλη λες ότι ιδρώνεις για να την πετύχεις εσύ σαν "παλιός", πόσο εγώ σαν "νέος".
Αποφάσισε τι απ τα δύο συμβαίνει.
Φιλικά.....
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.590
- Πόντοι
- 41.813
Τότε τύπε, ΑΣΤΟΧΟ το σχόλιό σου.
Την μια μου την λες γιατί δεν έχω άποψη για την Τζέσικα (απαντώντας εγώ σε κάποιον που ρωτούσε για Ζωή!!!) και απ την άλλη λες ότι ιδρώνεις για να την πετύχεις εσύ σαν "παλιός", πόσο εγώ σαν "νέος".
Αποφάσισε τι απ τα δύο συμβαίνει.
Φιλικά.....
ελα ρε φιλε ηρεμησε δεν εγινε και τιποτα. μη τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις.
πλακα κανουμε(εβαλα και το αναλογο εικονιδιο)
δεν στην ειπα οπως νομιζεις. δεν ειχα αυτο το σκοπο.
απλα μου φανηκε καπως παραξενο να μην την ξερει καποιος τη Τζεσικα αφου ειναι ευρεως γνωστη εδω και ειπα να σε πειραξω λιγο.
οπως ειναι ευρεως γνωστο επισης οτι ειναι και δυσκολο να τη βρεις ελευθερη στο μαγαζι. εχει γραφτει πολλες φορες στο φορουμ.
ραντεβου δεν κλεινουν στο μαγαζι γιατι αλλιως θα ειχαμε ουρες οπως στις τραπεζες οταν εχει πληρωμες συνταξεων
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Επίσκεψη πριν από λίγο στον 3ο όροφο του ιδρύματος Συγγρού 40-42!
Η υπηρεσία "καινούργια" πλέον ευγενική και χαμογελαστή μου παρουσίασε τις κοπέλες...Τρείς ήταν όλες κι όλες διαθέσιμες...
Λέιλα η γνωστή μελαχρινούλα κοπελίτσα που αρκετοί αναφέρονται για το πρόγραμμα της...!
Η Εύα η γνωστή μελαχρινή και αυτή,και η Αγάπη...Ξανθιά,έκφυλο πρόσωπο,αρκετά τατουάζ σε όλο το σώμα και όμορφο σώμα με λαυκή επιδερμίδα...Με το μου την παρουσίασε η υπηρεσία αμέσως την διάλεξα για τα ενδότερα...Κάτι ο τρόπος που έκανε παρέλαση,κάτι τα σχόλια των τελευταίων ημερών με έκαναν να την επιλέξω αμέσως...!Λεπτομέρειες στην κριτική!
Τζέσικα και Βίκυ ήταν σε πρόγραμμα....! Η Μαρίνα που ήταν και ο αρχικός μου στόχος σε ερώτηση μου θα είναι σε μία εβδομάδα πίσω....!
Η υπηρεσία "καινούργια" πλέον ευγενική και χαμογελαστή μου παρουσίασε τις κοπέλες...Τρείς ήταν όλες κι όλες διαθέσιμες...
Λέιλα η γνωστή μελαχρινούλα κοπελίτσα που αρκετοί αναφέρονται για το πρόγραμμα της...!
Η Εύα η γνωστή μελαχρινή και αυτή,και η Αγάπη...Ξανθιά,έκφυλο πρόσωπο,αρκετά τατουάζ σε όλο το σώμα και όμορφο σώμα με λαυκή επιδερμίδα...Με το μου την παρουσίασε η υπηρεσία αμέσως την διάλεξα για τα ενδότερα...Κάτι ο τρόπος που έκανε παρέλαση,κάτι τα σχόλια των τελευταίων ημερών με έκαναν να την επιλέξω αμέσως...!Λεπτομέρειες στην κριτική!
Τζέσικα και Βίκυ ήταν σε πρόγραμμα....! Η Μαρίνα που ήταν και ο αρχικός μου στόχος σε ερώτηση μου θα είναι σε μία εβδομάδα πίσω....!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις