Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
δεν θα πω τιποτα αλλο σου ειπα ,
εγω ειχα να μπω 1 χρονο εδω μεσα για κατι νουμερα σαν εσενα που εχουν αποψη για ολα και ειναι παντογνωστες , σχηματιζουν αποψη στους αλλους και ενω μπαινουν να ενημερωθουν και να ενημερωσουν , παραπληροφορουν και δημιουργουν συνεχεια ιντρικες!!

συνεχιζε να ποσταρεις και να λεσ οτι σου κατεβαινει για να παιρνεις αστερια βλακουλη ,
προφανως μερικοι σοβαροι που εχουν μεινει εδω μεσα θα ξερουν τι παπατζας εισαι ...........
αφησες υπονοουμενο οτι ειμαι προμοτορας αν θυμαμε καλα και τα παιρνω απο τη τζεσικα και οποια τζεσικα .... ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω αλλα τη μαλακια σου την ειπες , ο λογος? ουτε εσυ ξερεις !!!!  Γι αυτο σε ειπα βλακα και το εννοω ...
δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα ασχοληθω μαζι σου ,
μη μιλας πολυ ......και οταν μιλας πεσ αυτα που εισαι σιγουρος οτι γνωριζεις  ( φιλικη συμβουλη )
Τράβα γαμήσου........... ρε παπάρα που θα μας πουλάς (Πνεύμα και ηθική)
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Με τη Τζεσι να εχει αναρωτικη απο υπερπουτσοση, τη Λειλα να περιμενει ουρα και την αγενεστατη τσατσα να μου λεει "εσας που σας ενδαφέρουν τοσο πολυ οι υπηρεσιες δεν καταλαβαινω γιατι φευγεται και δεν παιρνετε την Αλισια!"  :jerking: ανεβηκα αναγκαστικα στον 6ο..
Διαθέσιμη μονο η Λιζα το αλβανικο μινιον κοντοπουτανο. Δυστυχως πηρα λογο καβλας, μετριότητα θα ελεγα. Μονο για gfe καταστασεις, δεν αντεχει τη παραμικτη παρεκλιση απο το ηρεμο σεξ (για δαχτυλα, αποτομες αλλαγες στασεις κλπ τα θεωρεί.. εξτριμ) και πολύ μα παρα πολυ μπλα-μπλα! Μαγκες δεν εχω ξαναδει πουτανα να κοβει τη πιπα για να σου κουτσομπολεψει..  :headbaning1:
Πρεπει να καταλαβουν οτι στο συγκεκριμενο ιδρυμα εχουν πολυ ανταγωνισμο.. Ετσι δεν πας πουθενα..
παντως μετα την τζεσικα και την λειλα εχω την εντυπωση πως οι επιλογες λιγοστευουν στο ιδρυμα(3ος)...

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τύπε, δεν καταλαβαινω τι μου λες.. Εφαγες αυτια και σου αρεσαν?
Ξαναδιάβασα αυτό που έγραψα και η αλήθεια είναι πως δεν έβγαλα και εγώ πολύ νόημα.

Λοιπόν, ξαναγράφω ελπίζω με μεγαλύτερη δυνατότητα κατανόησης.

Είπες πως η τύπισσα σου έπαιρνε πίπα και σταμάτησε για να σταματήσει κοτσομπολιό.

Θυμήθηκα πως εμένα μια άλλη τύπισσα σταμάτησε την πίπα και ξεκίνησε να μου λέει για το πόσο νόστιμα είναι τα τηγανιτά χοιρινά αυτιά.

Αυτό.

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Περασμα προ ημερων απο τον 6° μετα απο παρα πολυ καιρο μιας και στον 3°ελειπε  τζεσικα!
Κατ αρχην η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη! Σε αντιθεση με την ξυνη κατω...
Στα της πασαρελας, 4-5 αδιαφορες για μενα μια λιζα αλβανιδα κορμαρα κοντοπουτανο και στο τελος η ΕΚΠΛΗΞΗ! Οπου και πηρα κιολας!
Καποιοι θα την θυμαστε προ 4ετιας περιπου απο ενα μασατζιδικο σε ενα στενο καθετο στη μιχαλακοπουλου(δεν θυμαμαι πως λεγοταν). Ο λογος για την Ξενια! Μια ρωσιδα, μελαχρινη με μπλε ματι,γυρο στο 1,70, τωρα πρεπει να ειναι 40+, βυζι που βγαζει ματι(να θες να την κοιταξεις στα ματια και να μην μπορεις), κορμι ιδιαιτερα καλο για τα χρονια της,αυτο το λεω γιατι εμενα μου αρεσουν κυριως τα αρκετα αθλητικα κορμια και τελος ο κωλος που ηταν σφιχτος και πεταχτος!
Στα του δωματιου τωρα, μετα τα που χαθηκες (ηταν ρωσια και γυρισε πριν κατι μερες Ελλαδα) και τα ρεστα, ξεκινησε με ενα ωραιο απαλο μασαζ-χαδι που στη συνεχεια εγινε μασαζ αρκετα καλο και κατεληξε αγγιγματα φιλια κολπα και τα ρεστα!
Πιπα αρκετα βαθια με φτυσιματα και καραμελωμα στα @@ και γενικα φουλ περιποιηση ολου του συστηματος με εναν δικο της τροπο που εμενα μου αρεσε πολυ και ηταν κατι για το οποιο την θυμομουν!
Μια δυο στασεις και καταθεση!
Γενικα περασα καλα,θα την ξανα κανω στανταρακι γιατι ειναι απο τις λιγες που αξιζουν και εχει ολο το πακετο κατ'εμε.
Αυτα!

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
Σημερινό πέρασμα απο το ίδρυμα όπου έφυγα άπρακτος καθώς τζεσικα αλισια που ειναι στανταρακια ήταν πιασμένες. Θα έπαιρνα μαρίνα αλλα και αυτή πιασμένη..
Στον σάλοναρισμα ζωή, λειλα, Εύα.
Ήμουν στο Τσακ για λειλα αλλα πήγαινα φουριόζος για τζεσικα και κωλωσα.
Πάντως η Εύα εχει το πιο καυλε σαλοναρισμα. Πολλά υποσχόμενο αλλα δεν εχει αντίστοιχες κριτικές και πιστεύω θα φάω φόλα.
Η Τσατσα βέβαια όλο νόημα πρότεινε οτι όλες οι κοπέλες κάνουν προγραμμα αντίστοιχο των αστεριών του μαγαζιού..

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αλήθεια είναι!
Όλες δίνουν κώλο χωρίς να βγάλουν κιχ...
Πρέπει να είναι το πιό κώλο-φριέντλυ μαγαζί!

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Αλήθεια είναι!
Όλες δίνουν κώλο χωρίς να βγάλουν κιχ...
Πρέπει να είναι το πιό κώλο-φριέντλυ μαγαζί!

Χορχε, σου έδωσε η Ευα κώλο χωρίς εξτραδακι? Θυμάμαι ήθελε +20 (φυσικά ήταν αστείο όταν είχες την Τζεσι να στο δίνει έτσι..)

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Πείτε για Εύα τι παίζει???? Είναι πολύ δυνατό εμφανισιακά

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Πέρασμα από το ίδρυμα σήμερα το απόγευμα....
Τζέσικα,Αλέσια,Έυα και κανά δύο που δεν είδα...
Επιλογή της Αλέσια και δωμάτιο....Λεπτομέρειες στην κριτική...!

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Μεσημερι καθημερινής και στον 3ο ολες απασχολημενες !
πως να έρθει η ανάπτυξη έτσι ?

αναγκαστικα στον 6ο που ειχα να παω απο τοτε που πρωτολειτουργησε ο 3ος
δυο κοπέλες είδα από Πολωνία δηλώθηκαν
Μαρία και μια εύσωμη που δεν κράτησα όνομα

Μαρία καλό έκφυλο ξανθό ΜΙΛΦ
καλή στους 2 γύρους , μασαζ καλύτερα να μην έκανε
αλλα στους 2 γύρους δυνατή!
ισχύει αυτό που επεσήμανε κάποιος ότι δεν κάνει ντους ενδιάμεσα

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
για την Αγάπη υπάρχει κάποια κριτική έστω και εδώ?

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Την Αγαπη την ειχα παρει προσφατα. Ενω υπηρξε συνενοηση για φουλ προγραμμα, δεν με αφησε ουσιαστικα με τα στησιματα της να μπω πισω- μη , ποναω και κατι τετοια. Αμα η γυναικα δεν θελει στηνεται στα τεσσερα ετσι που στον βγαζει εξω. Προφανως δεν ηθελα να την ξεσκισω με το ζορι. Στα του μασαζ ηταν αρκετα ικανοποιητικη ομως.

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1
περασμα νωρις το μεσημερι διαθεσιμες Μαρινα και Ζωη.Αν και η Ζωη με εφτιαξε πολυ σαν εικονα με κερδισε η Μαρινα (εχει συστασεις απο Τζεσσικα).Απο τα πιο απολαυστικα ραντεβου που εχω κανει!
Αν σας αρεσουν οι μπαμπατσικες κοπελες, πιστευω οτι αξιζει.Την Ζωη παντως θα επιχειρησω να την δω καποια στιγμη

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16

Η Εύα είναι η τσιγγανοπούλα (κατά την κρίση μου) από το Μάρνης 28

Πέρασμα από το ίδρυμα σήμερα το απόγευμα....
Τζέσικα,Αλέσια,Έυα και κανά δύο που δεν είδα...
Επιλογή της Αλέσια και δωμάτιο....Λεπτομέρειες στην κριτική...!

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1

[/quote]
την ειδα λιγο ,και πιο πολυ χαζεψα το πισω συνολο που ηταν καβλωτικο.Δεν θα μου εκανε εντυπωση να ισχυει αυτο που λες ετσι μελαμψη και μελαχρινη που την ειδα.Την εχεις δοκιμασει;

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
περασμα νωρις το μεσημερι διαθεσιμες Μαρινα και Ζωη.Αν και η Ζωη με εφτιαξε πολυ σαν εικονα με κερδισε η Μαρινα (εχει συστασεις απο Τζεσσικα).Απο τα πιο απολαυστικα ραντεβου που εχω κανει!
Αν σας αρεσουν οι μπαμπατσικες κοπελες, πιστευω οτι αξιζει.Την Ζωη παντως θα επιχειρησω να την δω καποια στιγμη
Στον 3ο ή στον 6ο;;

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
στο Μάρνης 28 ναι. Γλωσσόφιλα, ακάποτο τσιμπούκι, είχε συγκεκριμένη ώρα για σενα και μετά από κάποιο σημείο ήθελε να τελειώσεις χωρίς να στο πει και στα ισια.

την ειδα λιγο ,και πιο πολυ χαζεψα το πισω συνολο που ηταν καβλωτικο.Δεν θα μου εκανε εντυπωση να ισχυει αυτο που λες ετσι μελαμψη και μελαχρινη που την ειδα.Την εχεις δοκιμασει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom