Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.256
Πόντοι
2.306
Πέρασμα κι απο μενα σήμερα το μεσημερι.
Πήγα καρφωτος για τζεσικαρα αλλα έλειπε ως συνηθως τελευταία.. δεν καθησα να δω ρόστερ παρότι είχε δυο νέες οπως είπε ο τύπος πιο πανω.. μου την έσπασε και λίγο κλασικά η τσατσα.
Ανέβασμα καπάκι στον έκτο όπου για καλη μου τύχη πετυχαίνω τη λαουρα ελεύθερη!
Μισάωρο προγραμμα όπου έγινε το έλα να δεις. Πραγματικά πολεμικό εργαλείο! Εκφυλο πρόσωπο, κορμί λαμπάδα και δείχνει να το ευχαριστιέται γενικά.. Στο τέλος τα ρουφάει και ολα.. κριτική οπως την εχει περιγράψει ο τύπος chicharito.
Αυτά.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Πέρασμα από το ίδρυμα πριν από λίγο...
Κοπέλες αρκετές,πλούσιο ρόστερ και ανάμεσά τους δύο νέες παρουσίες...!
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Ζωή,μελαχρινή με όμορφο κορμί,σέξυ εσώρουχα και κάποια τατουάζ στο κορμί της...
Αλέσια,η γνωστή με τις άριστες υπηρεσίες στα ενδότερα...!
Εύα,μελαχρινή με λεπτό όμορφο κορμί και υπηρεσίες πολύ καλές.
Η Μαρίνα η μελαχρινή ήταν στο δωμάτιο...Η Αγάπη και αυτή στο δωμάτιο...Και τώρα τα νέα κορίτσια...Κειτυ,μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους,όμορφο σώμα με λευκή επιδερμίδα και γλυκό πρόσωπο.
Αλίνα,μελαχρινή και αυτή με μοντελέ κορμί-λαμπάδα από αυτά που βλέπεις στα club και θες να προχωρήσεις παραπέρα...Όμορφο,έκφυλο πρόσωπο,λίγα τατουάζ που της πάνε αρκετά και σέξυ σετ εσωρούχων ροζ και μαύρο...!Πέρασα στα ενδότερα μαζί της για ένα φοβερό μισάωρο!Χαλαρωτικό μασάζ με τα χεράκια της και δυνατό β' μέρος!Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί! :rockon:

η πισω πορτα ειναι προσβασιμη? ξερουμε?  :grin:
ξεχασε να ρωτησει ο χορχε και ρωταω εγω  :grin: ;)

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
επίσκεψη σήμερα ,
πρώτα στον 6ο όροφο, η ευγενέστατη ξανθιά υπηρεσία με ενημέρωσε ότι δουλεύουν πέντε κοπέλες αλλά διαθέσιμες είναι οι 3.
Είδα λοιπόν την Άντζελα ξανθιά μπουτού μιλφ με μεσαίο στήθος ,Τζούλια καστανή κοντή παχουλή μίλφ με γυαλάκια και μια καινούργια κοπέλα η Αντριάνα καστανόξανθη με ωραία πόδια και πολύ αεράτο σαλονάρισμα , στο δωμάτιο ήταν η Μόνικα και η Λίζα. Αν περνούσα με κάποια θα ήταν με την Αντριάνα αλλά ο σκοπός της επίσκεψης στο κτίριο ήταν οι καινούργιες κοπέλες στον 3ο όροφο.
Μετά στον  3ο όροφο , στην υποδοχή η καστανή κοντή παχουλή σπαστική απότομη σερίφησσα... με πέρασε στο σαλόνι και είπε ότι δουλεύουν μόνο 3 κοπέλες , περίμενα να δώ κάποια απο τις καινούργιες αλλά τελικά σαλονάρισαν η Αλίσια η μέτρια σε εμφάνιση μίλφ αλλά με σούπερ υπηρεσίες μέσα(και μασαζ και σεξ)η Αγάπη ξανθιά πρόσχαρη μίλφ και τέλος η καλύτερη απο πλευράς εμφάνισης αλλά μετριότατη μέσα Ευα , η μελαχρινή με το υπέροχο κωλαράκι. Ακολουθεί διάλογος με την σερίφησσα , αυτές μόνο εεε  , ναι δεν έχουμε άλλες , σίγουρα δεν έχει άλλες εεε? , ναι δεν έχουμε άλλες κοπέλες ... πρίν μία ώρα πήρα τηλέφωνο και μου είπατε ότι έχετε πέντε κοπέλες και μάλιστα δύο καινούργιες και να έρθω καλύτερα να δω απο κοντά ... αφού δαγκώθηκε λίγο είπε ...αααα ναι είναι και δύο κοπέλες σε πρόγραμμα...

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
επίσκεψη σήμερα ,
πρώτα στον 6ο όροφο, η ευγενέστατη ξανθιά υπηρεσία με ενημέρωσε ότι δουλεύουν πέντε κοπέλες αλλά διαθέσιμες είναι οι 3.
Είδα λοιπόν την Άντζελα ξανθιά μπουτού μιλφ με μεσαίο στήθος ,Τζούλια καστανή κοντή παχουλή μίλφ με γυαλάκια και μια καινούργια κοπέλα η Αντριάνα καστανόξανθη με ωραία πόδια και πολύ αεράτο σαλονάρισμα , στο δωμάτιο ήταν η Μόνικα και η Λίζα. Αν περνούσα με κάποια θα ήταν με την Αντριάνα αλλά ο σκοπός της επίσκεψης στο κτίριο ήταν οι καινούργιες κοπέλες στον 3ο όροφο.
Μετά στον  3ο όροφο , στην υποδοχή η καστανή κοντή παχουλή σπαστική απότομη σερίφησσα... με πέρασε στο σαλόνι και είπε ότι δουλεύουν μόνο 3 κοπέλες , περίμενα να δώ κάποια απο τις καινούργιες αλλά τελικά σαλονάρισαν η Αλίσια η μέτρια σε εμφάνιση μίλφ αλλά με σούπερ υπηρεσίες μέσα(και μασαζ και σεξ)η Αγάπη ξανθιά πρόσχαρη μίλφ και τέλος η καλύτερη απο πλευράς εμφάνισης αλλά μετριότατη μέσα Ευα , η μελαχρινή με το υπέροχο κωλαράκι. Ακολουθεί διάλογος με την σερίφησσα , αυτές μόνο εεε  , ναι δεν έχουμε άλλες , σίγουρα δεν έχει άλλες εεε? , ναι δεν έχουμε άλλες κοπέλες ... πρίν μία ώρα πήρα τηλέφωνο και μου είπατε ότι έχετε πέντε κοπέλες και μάλιστα δύο καινούργιες και να έρθω καλύτερα να δω απο κοντά ... αφού δαγκώθηκε λίγο είπε ...αααα ναι είναι και δύο κοπέλες σε πρόγραμμα...
:headbang: :headbang:ποιες ηταν μεσα σου είπε?? >:( >:(

ARHS:13.12

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
0
Καλές όλες οι κοπέλες δε λέω!
Αλλά πότε επιστρέφει η Τζεσικα;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η μία εξ'αυτών καλύτερα... οι αλλες δύο μείναν με το παραπονο...

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Στο νήμα με τις κριτικές ένας φίλος γράφει για την Χριστίνα που κάνει νουρού μασάζ.Ξερει κάποιος σε ποιον όροφο είναι ή δουλεύει εναλλάξ? Καλησπέρα

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Στο νήμα με τις κριτικές ένας φίλος γράφει για την Χριστίνα που κάνει νουρού μασάζ.Ξερει κάποιος σε ποιον όροφο είναι ή δουλεύει εναλλάξ? Καλησπέρα
μια φορα την εχω δει στον 6ο... αν λεμε για μια αδυνατη μελαχρινη

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
μα την εχετε ξεκωλιασει ρε συναγωνιστές...πόσο ν αντεξει το μουνιον....θελει και ξεκουραση.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
μια φορα την εχω δει στον 6ο... αν λεμε για μια αδυνατη μελαχρινη

κι εγω μια φορα την ειδα αλλα προτιμησα αλλη...δεν μου εκανε κλικ...μπορει να εκανα και μαλακια.

εκεινη τη μερα θυμαμαι πηρα την Λαουτα την Πολωνη, καλή αλλα απο μασαζ....μουνι
ομως γαμιεται καλα η τυπισα, ειναι για αγριεμα

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
επειδη δεν εχω δοκιμασει στο ιδρυμα αυτο το διπλο, ξερει κανεις ποσο χρεωνουν?

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
Λαουτα = Λάουρα δηλαδή η αρχικά Μαρία η Πολωνη

Stories

Νέο!

Stories