Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1
στο Μάρνης 28 ναι. Γλωσσόφιλα, ακάποτο τσιμπούκι, είχε συγκεκριμένη ώρα για σενα και μετά από κάποιο σημείο ήθελε να τελειώσεις χωρίς να στο πει και στα ισια.
οχι ιδιεταιρα ενθαρυντικος,αλλα σαφης! :hi:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.256
Πόντοι
2.306
περασμα νωρις το μεσημερι διαθεσιμες Μαρινα και Ζωη.Αν και η Ζωη με εφτιαξε πολυ σαν εικονα με κερδισε η Μαρινα (εχει συστασεις απο Τζεσσικα).Απο τα πιο απολαυστικα ραντεβου που εχω κανει!
Αν σας αρεσουν οι μπαμπατσικες κοπελες, πιστευω οτι αξιζει.Την Ζωη παντως θα επιχειρησω να την δω καποια στιγμη
Τύπε και γω για μαρίνα πήγαινα μιας και η τζεσικα απούσα οπως είπε η τσατσα (τι γίνεται με αυτή επιτέλους;).
Δεν εχω δοκιμάσει αλλα εχω ακούσει κάνει Φουλ προγραμμα (γλυφοκωλαδα, αναλ κλπ).
Ήταν ομως πιασμένη..
Έφυγα άπρακτος.

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1
Τύπε και γω για μαρίνα πήγαινα μιας και η τζεσικα απούσα οπως είπε η τσατσα (τι γίνεται με αυτή επιτέλους;).
Δεν εχω δοκιμάσει αλλα εχω ακούσει κάνει Φουλ προγραμμα (γλυφοκωλαδα, αναλ κλπ).
Ήταν ομως πιασμένη..
Έφυγα άπρακτος.
φουλ κομπλε ,σεβεται τα λεφτα που παιρνει και εχει πολυ ωραια συμπεριφορα!στα στανταρακια πλεον

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
802
Πόντοι
86
Καλησπερα παιδια μηπωs εχει κανειs το τηλ. απο τον 6ο ?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
περασμα νωρις το μεσημερι διαθεσιμες Μαρινα και Ζωη.Αν και η Ζωη με εφτιαξε πολυ σαν εικονα με κερδισε η Μαρινα (εχει συστασεις απο Τζεσσικα).Απο τα πιο απολαυστικα ραντεβου που εχω κανει!
Αν σας αρεσουν οι μπαμπατσικες κοπελες, πιστευω οτι αξιζει.Την Ζωη παντως θα επιχειρησω να την δω καποια στιγμη

:thumbsup: :thumbsup:

φουλ κομπλε ,σεβεται τα λεφτα που παιρνει και εχει πολυ ωραια συμπεριφορα!στα στανταρακια πλεον

:thumbsup: :thumbsup:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Ήταν ομως πιασμένη..
Έφυγα άπρακτος.

της εχω μεινει αξεχαστος τυπε απο την τελευταια φορα που την ειδα. εκλεισε σα γυναικα. :happy: :happy:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Την Αγαπη την ειχα παρει προσφατα. Ενω υπηρξε συνενοηση για φουλ προγραμμα, δεν με αφησε ουσιαστικα με τα στησιματα της να μπω πισω- μη , ποναω και κατι τετοια. Αμα η γυναικα δεν θελει στηνεται στα τεσσερα ετσι που στον βγαζει εξω. Προφανως δεν ηθελα να την ξεσκισω με το ζορι. Στα του μασαζ ηταν αρκετα ικανοποιητικη ομως.
Συννενοηση για φουλ πρόγραμμα ??????παίζει κάτι τέτοιο ?να πω την αλήθεια Τζέσικα δεν έχω δει αλλά Εύα και αγάπη είναι καλές εξ όψεως.αν κανουν και φουλ πρόγραμμα ναι!

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Οι περισσοτερες οπως λενε οι συναγωνιστες κανουν αναλ εκει. Για την Αγαπη στα ειπα ομως...

ARHS:13.12

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
0
Τι έγινε ωρέ παιδιά!
Τηλέφωνο και χτες και σήμερα στο εν λόγω κατάστημα του 3ου ορόφου για τη Τζέσικα και τις 2 μέρες μου είπαν πως λέιπει!
Πέσαμε στην ευαίσθητη βδομάδα της;;!

Sandberg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Κριτικές
7
Like
206
Πόντοι
280
Η Εύα ωραίο μελαχρινό με απίθανο πίσω σύστημα αλλά το θέμα είναι να έχει στρώσει και να μη σε ξεπετάει με τρόπο όπως έκανε στη Μάρνη  ;)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.256
Πόντοι
2.306
Τι έγινε ωρέ παιδιά!
Τηλέφωνο και χτες και σήμερα στο εν λόγω κατάστημα του 3ου ορόφου για τη Τζέσικα και τις 2 μέρες μου είπαν πως λέιπει!
Τύπε κι εγώ τα ίδια. Πήρα ομως Αλεσια γιατί ήθελα να ξεφορτωσω.
Μισή ωρα έγινε το έλα να δεις.. value for money.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Τι έγινε ωρέ παιδιά!
το κοριτσι γυρισε??γνωριζει κανεις?? :huh: :huh: :huh:

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
309
Πόντοι
21
Εχω παει 4 φορες στο εν λογο μαγαζι για τζεσσικα και παντα ελλειπε ή ηταν απασχολημενη. Ειμαι απο επαρχια και τωρα ζω εξωτερικο μονιμα. Μπορει καποιος να στειλει φωτο με καποια που της μοιαζει;

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
πέρασμα σήμερα και απο τους δυο ορόφους
3ος όροφος , με το που μπήκα η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι έχει μόνο μια κοπέλα διαθέσιμη μιας και Τζέσικα και Αλίσια ήταν σε διπλό με πελάτη , η διαθέσιμη ήταν η Εύα κοπέλα με μαύρα μαλλιά και πολύ ωραίο κώλο.

6ος όροφος , η υπηρεσία μου είπε ότι έχει πέντε κοπέλες (την μια την Ξένια δεν την είδα , ήταν δωμάτιο)τέσσερις μπορούσα να δω...αλλά μόνο οι τρεις διαθέσιμες. Άντζελα ξανθιά μιλφ με μερικά κιλά παραπάνω , Χριστίνα μελαχρινή λεπτή μίλφ με πάρα πολύ καλό μασάζ , Λίζα πετίτ κοπέλα με μαύρα μαλλιά ωραίο κορμάκι και τέλος η Λάουρα... δηλαδή η Μαρία η ξανθιά Πολωνέζα που της έχουν αλλάξει το όνομα σε Λάουρα , έρχεται καθημερινά μετά τις 13.00 και καλό είναι να κλείσεις ραντεβού , η υπηρεσία μου είπε ότι αν θέλω να την πάρω έχει ελεύθερη ώρα από τις 15.00 και μετά.

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
304
Πόντοι
21
Καλημερα. Ποια εχει εκει μεσα τα μεγαλυτερα βυζια;

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.970
Πόντοι
36.618
Πέρασμα από το ίδρυμα πριν από λίγο...
Κοπέλες αρκετές,πλούσιο ρόστερ και ανάμεσά τους δύο νέες παρουσίες...!
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Ζωή,μελαχρινή με όμορφο κορμί,σέξυ εσώρουχα και κάποια τατουάζ στο κορμί της...
Αλέσια,η γνωστή με τις άριστες υπηρεσίες στα ενδότερα...!
Εύα,μελαχρινή με λεπτό όμορφο κορμί και υπηρεσίες πολύ καλές.
Η Μαρίνα η μελαχρινή ήταν στο δωμάτιο...Η Αγάπη και αυτή στο δωμάτιο...Και τώρα τα νέα κορίτσια...Κειτυ,μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους,όμορφο σώμα με λευκή επιδερμίδα και γλυκό πρόσωπο.
Αλίνα,μελαχρινή και αυτή με μοντελέ κορμί-λαμπάδα από αυτά που βλέπεις στα club και θες να προχωρήσεις παραπέρα...Όμορφο,έκφυλο πρόσωπο,λίγα τατουάζ που της πάνε αρκετά και σέξυ σετ εσωρούχων ροζ και μαύρο...!Πέρασα στα ενδότερα μαζί της για ένα φοβερό μισάωρο!Χαλαρωτικό μασάζ με τα χεράκια της και δυνατό β' μέρος!Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί! :rockon:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Πέρασμα από το ίδρυμα πριν από λίγο...
Κοπέλες αρκετές,πλούσιο ρόστερ και ανάμεσά τους δύο νέες παρουσίες...!
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Ζωή,μελαχρινή με όμορφο κορμί,σέξυ εσώρουχα και κάποια τατουάζ στο κορμί της...
Αλέσια,η γνωστή με τις άριστες υπηρεσίες στα ενδότερα...!
Εύα,μελαχρινή με λεπτό όμορφο κορμί και υπηρεσίες πολύ καλές.
Η Μαρίνα η μελαχρινή ήταν στο δωμάτιο...Η Αγάπη και αυτή στο δωμάτιο...Και τώρα τα νέα κορίτσια...Κειτυ,μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους,όμορφο σώμα με λευκή επιδερμίδα και γλυκό πρόσωπο.
Αλίνα,μελαχρινή και αυτή με μοντελέ κορμί-λαμπάδα από αυτά που βλέπεις στα club και θες να προχωρήσεις παραπέρα...Όμορφο,έκφυλο πρόσωπο,λίγα τατουάζ που της πάνε αρκετά και σέξυ σετ εσωρούχων ροζ και μαύρο...!Πέρασα στα ενδότερα μαζί της για ένα φοβερό μισάωρο!Χαλαρωτικό μασάζ με τα χεράκια της και δυνατό β' μέρος!Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί! :rockon:
αντε να δουμε καλες προσθηκες.. :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom