spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ολα τα ξερεις εσυ,πια!!!εχει επιστρεψει !!
Υ.Γ.
ολα τα ξερεις εσυ,πια!!!εχει επιστρεψει !!
Το μεροκάματο του...ολα τα ξερεις εσυ,πια!!!
Υ.Γ.
μετα απο τηλ. επικοινωνια η τζεσικα σημερα απουσα.. :o :o :o ελπιζω μονο για σημερα και οχι καμια αποχη διαρκειας..
τι της κάνατε χθες της κοπέλας..εμ βεβαια.μετα τα χθεσινα.....
Το μεροκάματο του...
τι της κάνατε χθες της κοπέλας..
ναι, εσύ ποιος είσαι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ!!! ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παπάρα τηςεσυ εισαι ο γνωστος βλακας που ανοιγει το στομα του να πει κατι και ας ειναι ανευ ουσιας εεε ?
καψωνη εσυ;ναι, εσύ ποιος είσαι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ!!! ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παπάρα της
ναι, εσύ ποιος είσαι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ!!! ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε παπάρα της
ωχ και ελεγα να κατεβω αυριο..τη σακαταψες την κοπελα..τι της καναμε λεει.
χάρη της καναμε.
ειχα ερθει <<φορτωμενος>> απο τις διακοπες και πηγα και της πεταξα τα ματια εξω.
αφου στο τελος της συνεδριας μου ειπε οτι μετα απο αυτα που καναμε θα παρει τριημερο ρεπο για να συνελθει.
απο Δευτερα να την περιμενετε.
adikrosτον βλακα μπορεις να τον καταλαβεις απο δυο σημειᨴ
Μιλα για πραγματα που δεν ενδιαφερουν κανεναν ,
κι εκφραζει γνωμη για κατι που δεν τον ρωτησε κανεις !
ΠΛΑΤΩΝ
την απαντηση δεν στη δινω εγω αλλα καποιος που δεν μπορεις να αμφησβητισεις.
μην αφηνεις υπονοουμενα λοιπον για καποιον που δεν ξερεις για να το παιζεις ξερολας !!
δεν ξανα ασχολουμε μαζι σου γιατι χαλαω το τοπικ !!
ρε λες να ειναι ο kourtakis ???καψωνη εσυ;
μπαααααααρε λες να ειναι ο kourtakis ???
adikros
κράχτης παπατζης(αυτός που κάνει αβάντες ή ζει από αυτές) κάλο μηνα
Φίλε πριν από μερικά χρόνια μιλούσα με μια κοπέλα για φαγητά πριν τον αγώνα. Κάποια στιγμή είπαμε για την τραγανότητα του χοιρινού δέρματος όταν τηγανιστεί και γουστάραμε και οι δυο. Στην Ρωσία τα τρώγανε κάτι τέτοια (εγώ τα τρώω και εδώ).Με τη Τζεσι να εχει αναρωτικη απο υπερπουτσοση, τη Λειλα να περιμενει ουρα και την αγενεστατη τσατσα να μου λεει "εσας που σας ενδαφέρουν τοσο πολυ οι υπηρεσιες δεν καταλαβαινω γιατι φευγεται και δεν παιρνετε την Αλισια!" ανεβηκα αναγκαστικα στον 6ο..
Διαθέσιμη μονο η Λιζα το αλβανικο μινιον κοντοπουτανο. Δυστυχως πηρα λογο καβλας, μετριότητα θα ελεγα. Μονο για gfe καταστασεις, δεν αντεχει τη παραμικτη παρεκλιση απο το ηρεμο σεξ (για δαχτυλα, αποτομες αλλαγες στασεις κλπ τα θεωρεί.. εξτριμ) και πολύ μα παρα πολυ μπλα-μπλα! Μαγκες δεν εχω ξαναδει πουτανα να κοβει τη πιπα για να σου κουτσομπολεψει..
Πρεπει να καταλαβουν οτι στο συγκεκριμενο ιδρυμα εχουν πολυ ανταγωνισμο.. Ετσι δεν πας πουθενα..
Φίλε πριν από μερικά χρόνια μιλούσα με μια κοπέλα για φαγητά πριν τον αγώνα. Κάποια στιγμή είπαμε για την τραγανότητα του χοιρινού δέρματος όταν τηγανιστεί και γουστάραμε και οι δυο. Στην Ρωσία τα τρώγανε κάτι τέτοια (εγώ τα τρώω και εδώ).
Εκεί που ξεκινάει η πίπα σταματάει και με ρωτάει αν έχω δοκιμάσει χοιρινά τηγανιτά αυτιά. Και ήταν καλή στις υπηρεσίες της.
Μια που το είπαμε, τα τηγανιτά χοιρινά αυτιά είναι πεντανόστιμα.