You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Διακοπαρει ρωτά τον professorΈχουμε καμία ενημέρωση αγόρια? Η Μαρίνα είναι εκεί?
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Θά πώ μέχρι εκεί που γνωρίζω. Καί την Κυριακή που μας πέρασε δεν ήταν εκεί, όπως ότι είχε μόνο τρεις κοπέλες, Κάτια, Ελένη, Άννα, και με υποδοχή μάντεψε ποια ήταν.Διακοπαρει ρωτά τον professor
Περισσότερα δεν γνωρίζω.
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
λάθος κείμενο
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Λάθος κείμενο
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.725
- Πόντοι
- 5.946
τι? γύρισε από τις διακοπές της?Top vfm η Μαρίνα
Δεν είπα αυτό. Απλώς έτυχε να διαβάσω αυτά που γράφανε και τη θυμήθηκα.τι? γύρισε από τις διακοπές της?
Παιδιά πάντως η τύπισσα μισει ως και τα συκώτια της. Προχθες πέρασα (ετσι για να θυμηθώ τι καριόλα είναι) και μου έλεγε οτι "εσεις οι Ελληνες μισείτε Πουτιν, αλλα τώρα που τα παντα έχουν ακριβύνει, εχετε χεστει πανω σας κι έχετε μετανιώσει που στηρίζετε Ουκρανία". Γυρισα και της είπα "και την Ουκρανία και τη Ρωσία και τον Πουστιν χεσμένους τους εχω", τη διαολόστειλα κι έφυγα.
να είδες που εκτονώθηκες και τζάμπα!!!!Παιδιά πάντως η τύπισσα μισει ως και τα συκώτια της. Προχθες πέρασα (ετσι για να θυμηθώ τι καριόλα είναι) και μου έλεγε οτι "εσεις οι Ελληνες μισείτε Πουτιν, αλλα τώρα που τα παντα έχουν ακριβύνει, εχετε χεστει πανω σας κι έχετε μετανιώσει που στηρίζετε Ουκρανία". Γυρισα και της είπα "και την Ουκρανία και τη Ρωσία και τον Πουστιν χεσμένους τους εχω", τη διαολόστειλα κι έφυγα.
Έπρεπε να της πεις να πάει στο μέτωπο να μπαζωνει τα φράγματα που ανατινάζει ο ζελέ..Παιδιά πάντως η τύπισσα μισει ως και τα συκώτια της. Προχθες πέρασα (ετσι για να θυμηθώ τι καριόλα είναι) και μου έλεγε οτι "εσεις οι Ελληνες μισείτε Πουτιν, αλλα τώρα που τα παντα έχουν ακριβύνει, εχετε χεστει πανω σας κι έχετε μετανιώσει που στηρίζετε Ουκρανία". Γυρισα και της είπα "και την Ουκρανία και τη Ρωσία και τον Πουστιν χεσμένους τους εχω", τη διαολόστειλα κι έφυγα.
Αν έχεις πετύχει νικ "βουνό "..λες να κανει λογαριασμο να γραφει εδω;
Αυτή θα είναι..
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
τι κανεις μορφονιε; ο κολλητηρης που ειναι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ολυμπος ειναι χυμοι και γαλαΑν έχεις πετύχει νικ "βουνό "..
Αυτή θα είναι..
Aν δεχόταν για 10 λεπτα χαστούκια-ξεφτιλίκια, πέταγα ενα €20αρικονα είδες που εκτονώθηκες και τζάμπα!!!!
Mistis2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 440
- Πόντοι
- 290
Καλημέρα μύστες μου στο εν λόγω μασατζιδικο η κεντρική πόρτα είναι κλειστή κ δεν το έχει κουδούνι μας ανοίγουν με τηλεπάθεια ίσως ?
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Τι εννοείς?Καλημέρα μύστες μου στο εν λόγω μασατζιδικο η κεντρική πόρτα είναι κλειστή κ δεν το έχει κουδούνι μας ανοίγουν με τηλεπάθεια ίσως ?
Πέρασες και ήταν κλειστή?
Mistis2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 440
- Πόντοι
- 290
Ναι φίλε μου κ εφυγα