ο απλος πελατης με την ξινη δεν προκειται ποτε να καταφερει να κλεισει ραντεβου,οποτε την εχει πατησει απο χερι.
εγω αυτο που ειπα ειναι αλλο.
να ενημερωσουν τα κοριτσια το πελατολογιο τους οτι ''ξερεις κατι μωρο μου,σταματαω εδω γιατι γινεται της πουτανας και ολοι εχουν παραπονα και αν θες να βρισκομαστε εχεις το τηλεφωνο μου και θα βρισκομαστε εξω''.
ποιος θα πει οχι?
ολα τα λεφτα μενουν στα κοριτσια,ολο αυτο το πανηγυρι με την ξινη θα σταματησει και κερδισμενοι ειναι και οι πελατες των κοριτσιων και τα κοριτσια.
και μη μου πεις οτι δε γινεται.
εδω και μια δεκαετια εχω βγει εκτος μαγαζιου παααρα πολλες φορες με καποια κοριτσια και απο τα δυο αδελφα μαγαζια εδω.
Πολύ απλοϊκή σκέψη και δεν θα περίμενα κάτι άλλο από σένα.
Για να μην το κάνουν έτσι γενικά τα κορίτσια να κανονίζουν ραντεβού μόνα τους, υπάρχει κάποιος λόγος.
Είτε λόγω φόβου, είτε για εξασφάλιση εργασίας σε κάποιον χώρο που είναι οργανωμένος, είτε γιατί δεν θέλουν να κανονίζουν ραντεβού μόνες τους γιατί δεν το έχουν και για πολλοούς άλλους λόγους.
Οπότε αφήστε σενάρια φαντασίας στην άκρη και απλά ας ελπίσουμε είτε να έρθουν νέα ενδιαφέροντα κορμιά στο μαγαζί, είτε να βρεθούν και νέα μαγαζιά με αξιόλογα κορίτσια για αύξηση τους ανταγωνισμού που μόνο καλό κάνει.