You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.897
- Πόντοι
- 11.096
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
πραγματικα εχω βαρεθει να τα λεμε και να τα λεμε και να τα ξαναλεμε για την Κατια.........
Μία εικόνα λένε χίλιες λέξεις
Τά πολλά λόγια είναι αέρας.
Υ.Γ όι φωτογραφίες είναι τού @petergsp .
τα ειχαμε ξαναπει και στο νημα του Λ23 πολλες φορες.
τωρα γιατι καποιοι αλλα λεμε,αλλα διαβαζουν,αλλα καταλαβαινουν οτι λεμε, ή αλλα καταλαβαινουν απο μονοι τους,αυτο μονο η επιστημη μπορει να το λυσει.
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Εισαι σιγουρος????Ελεύθερο το πεδίο στο Σ40-42 για λίγες μέρες..
Το βουνό πηγε διακοπές στην βόρειο Μύκονο..
Εισαι σιγουρος????
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.588
- Πόντοι
- 5.946
τάχουμε πει... δεν πρόκειται περί υπεράσπισης... η Κάτια πριν δύο χρόνια ήταν στανταράκι... τα έκανε όλα με γούστο και χαρά... μετά κουράστηκε, βαρέθηκε να δίνει το κωλί στο τσαμπέ? γκομένιασε και την πιάσαν οι αναστολές?Τώρα Ρωτάς σοβαρά για την Κάτια;
Εδώ πετάγονται κατά καιρούς οι υπερασπιστές της μόλις πει κάποιος μια κακιά κουβέντα για κείνη.
Υπάρχουν πολλά θύματα εδώ μέσα, ακόμα να το καταλάβεις;
γενικά επέδειξε μια ραγδαία πτώση στις παροχές υπηρεσιών οπότε τρώει μαύρο και από κάποιους από εμάς που την προτιμούσαμε... η αντιπαράθεση των μελών που γουστάρουν και των άλλων που δεν γουστάρουν δεν έχει νόημα...
εδώ υπήρχαν συναγωνιστές που πηγαίναν με την Αλέσια και προσπαθούσαν να μας πείσουν πως αξίζει...
τι άλλο να πεις?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 5.916
ήταν στανταράκι σου το χτικιό...μάλιστα. Με εκπλήσσεις ώρες ώρες να ξέρεις...τάχουμε πει... δεν πρόκειται περί υπεράσπισης... η Κάτια πριν δύο χρόνια ήταν στανταράκι... τα έκανε όλα με γούστο και χαρά... μετά κουράστηκε, βαρέθηκε να δίνει το κωλί στο τσαμπέ? γκομένιασε και την πιάσαν οι αναστολές?
γενικά επέδειξε μια ραγδαία πτώση στις παροχές υπηρεσιών οπότε τρώει μαύρο και από κάποιους από εμάς που την προτιμούσαμε... η αντιπαράθεση των μελών που γουστάρουν και των άλλων που δεν γουστάρουν δεν έχει νόημα...
εδώ υπήρχαν συναγωνιστές που πηγαίναν με την Αλέσια και προσπαθούσαν να μας πείσουν πως αξίζει...
τι άλλο να πεις?
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Η φωτό είναι από Λαγουμιτζή........
Μία εικόνα λένε χίλιες λέξεις
Τά πολλά λόγια είναι αέρας.
Υ.Γ όι φωτογραφίες είναι τού @petergsp .
Πάντως στο μαγαζί που πέρασα την Παρασκευή το απόγευμα γινόταν χαμός. Από κοπέλες έχασα το μέτρημα.
Όλα τα δωμάτια γεμάτα και πελάτες κρυμμένοι ακόμα και στο παραβάν της εισόδου. Με τις κοπέλες που έχω μιλήσει, όταν λείπει η γνωστή…της υποδοχής, η κίνηση αυξάνεται κατακόρυφα!
Οι τοπ επιλογές της περιόδου, για τα γούστα μου, είναι Μαρίνα, Αλεξάνδρα, Βίκη, Τζούλια και κατα περιόδους η Κάτια, με την οποία εγώ πάντα περνάω καλά. Λύση ανάγκης η Έλενα.
Ποτέ καμία δεν έχει ζητήσει extra, αλλά αν μια κοπέλα δεν θέλει να δώσει λωκο κλπ. να την σεβόμαστε… και αν δεν μας αρέσει δεν ξαναπάμε!
Όλα τα δωμάτια γεμάτα και πελάτες κρυμμένοι ακόμα και στο παραβάν της εισόδου. Με τις κοπέλες που έχω μιλήσει, όταν λείπει η γνωστή…της υποδοχής, η κίνηση αυξάνεται κατακόρυφα!
Οι τοπ επιλογές της περιόδου, για τα γούστα μου, είναι Μαρίνα, Αλεξάνδρα, Βίκη, Τζούλια και κατα περιόδους η Κάτια, με την οποία εγώ πάντα περνάω καλά. Λύση ανάγκης η Έλενα.
Ποτέ καμία δεν έχει ζητήσει extra, αλλά αν μια κοπέλα δεν θέλει να δώσει λωκο κλπ. να την σεβόμαστε… και αν δεν μας αρέσει δεν ξαναπάμε!
Μαγκες γεια σας. Θελω να ρωτησω μερικα πραγματα.
1) η "συνεδρια" της μια ωρας μασαζ ειναι μαξ 2 γυροι? 2 τελειωματα? Η μεσα στην μια ωρα οσες φορες μπορεσεις?
2) τι διαφορα εχουν ο 3ος με τον 6ο οροφο?
3) οσον αφορα την υγεια και τα ΣΜΝ τα κοριτσια ελεγχονται?
Ευχαριστω
1) η "συνεδρια" της μια ωρας μασαζ ειναι μαξ 2 γυροι? 2 τελειωματα? Η μεσα στην μια ωρα οσες φορες μπορεσεις?
2) τι διαφορα εχουν ο 3ος με τον 6ο οροφο?
3) οσον αφορα την υγεια και τα ΣΜΝ τα κοριτσια ελεγχονται?
Ευχαριστω
1) Γενικά 2 γύροι. Δεν ξέρω για περισσότερους, αλλά δεν έχω δοκιμάσει,. Λόγω ηλικίας προτιμάω 1 και καλό
2) Ο 6ος είναι Airbnb! Έχει κλεισει εδώ και χρόνια
3) Αν ρωτήσεις την υποδοχή, θα σου πει ναι. Η αλήθεια όμως είναι ότι κανείς δεν ξέρει και πρέπει να προσέχουμε.
3) Αν ρωτήσεις την υποδοχή, θα σου πει ναι. Η αλήθεια όμως είναι ότι κανείς δεν ξέρει και πρέπει να προσέχουμε.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Με τις κοπέλες που έχω μιλήσει, όταν λείπει η γνωστή…της υποδοχής, η κίνηση αυξάνεται κατακόρυφα!
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Βλέπω 8 κριτικές αλλά από το 2021.Η Αλεξάνδρα τι λέει γνωρίζουμε?δεν την έχω δει.
Έλειπε η κοπέλα ή είναι άλλη τώρα με το ίδιο όνομα;
ναι το ειδα,δεν ξερω αυτο το ερωτημα εχωΒλέπω 8 κριτικές αλλά από το 2021.
Έλειπε η κοπέλα ή είναι άλλη τώρα με το ίδιο όνομα;
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Μαρίνα;;;διακοπές;; Τι γαμησι κάνει η γυναίκα πάντως ρε παιδιά…όλα μέσα…ποιες ανεξάρτητες και μαλάκιες…
Γύρισε το βουνό..Σημερινό ρόστερ του μαγαζιού, Αλεσια, Τζούλια, Ναταλι, Νταρια, Αλεξανδρα…. και η γνωστή υποδοχή, η οποία μονοπωλεί την συζήτηση του νήματος.
Γύρισέ..
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.897
- Πόντοι
- 11.096
Τόν 6ο τό έκαναν πυροτεχνήματα για τό Πάσχα1) Γενικά 2 γύροι. Δεν ξέρω για περισσότερους, αλλά δεν έχω δοκιμάσει,. Λόγω ηλικίας προτιμάω 1 και καλό
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις