You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
μηπως καθοταν πισω απο την πορτα το βουνο?Εσπρωξες την πόρτα να δεις αν ανοίγει;
Μπαζωσε την πόρτα σαν τον Δνείπερο..μηπως καθοταν πισω απο την πορτα το βουνο?
Mistis2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 437
- Πόντοι
- 290
Ναι την έσπρωξα εννοείται αλλά ήταν κλειστή.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Είναι ακόμα κλειστό το μαγαζί;
Και εκτός από Τζούλια, Βίκυ έχουμε άλλες προτάσεις που ιδρώνουν τη φανέλα με τελείωμα στόμα;
Μη μου πείτε καμία Κάτια.
Και εκτός από Τζούλια, Βίκυ έχουμε άλλες προτάσεις που ιδρώνουν τη φανέλα με τελείωμα στόμα;
Βουνό....Μην κάνετε συνεχώς ερωτησεις και εμείς φοβόμαστε να πάμε μην μας φάει το θεριό
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Πόσο δύσκολο είναι να απαντήσει κάποιος σε μια τόσο απλή ερώτηση;Είναι ακόμα κλειστό το μαγαζί;
Δουλεύει ή όχι το μαγαζί;
Cockzillian
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μπορεις να μου πεις τηλέφωνο παρακαλώ;;Την Δευτέρα που πήρα τηλέφωνο, δούλευε κανονικά. Έχω προτείνει παλαιότερα την Αλεξάνδρα. Κορυφαία για τα γούστα μου.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.895
- Πόντοι
- 46.232
Κανονικά και καθημερινά έχει από 6 έως 8 κοπέλεςΠόσο δύσκολο είναι να απαντήσει κάποιος σε μια τόσο απλή ερώτηση;
Δουλεύει ή όχι το μαγαζί;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.895
- Πόντοι
- 46.232
ισχύει δούλεψαν μέχρι τις 1500 με όσες κοπέλες μπόρεσαν κ πήγαν και μετά έκλεισε ,ειχαν και 4 ωρες διακοπή ρεύματος, είχα ραντεβού με τη Μαρίνα και ακυρώθηκε.Όντως τωρα λόγω προβλημάτων με κακοκαιρία και διακοπές ρεύματος και τα μέτρο πλημυεισμενα παίζει να έκλεισε χτες. Πήγε κάποιος σήμερα?
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.909
- Πόντοι
- 11.096
Υπάρχει, συμπλήρωσε τά απαιτούμενα μηνύματα που χρειάζονται για να στο στείλω με πμ.Τηλεφωνο επικοινωνιας υπαρχει?
Τώρα τί θά ακούσεις από την άλλη μεριά τού τηλεφώνου όταν πάρεις δεν εγγυηουμε τίποτα
Όταν του στείλεις το τηλ , γράψε του να πάρει τηλ σ/κ που συνήθως λείπει το βουνό..Υπάρχει, συμπλήρωσε τά απαιτούμενα μηνύματα που χρειάζονται για να στο στείλω με πμ.
Τώρα τί θά ακούσεις από την άλλη μεριά τού τηλεφώνου όταν πάρεις δεν εγγυηουμε τίποτα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 6.946
Στον κατάλογο του καταστήματος (στην καρτέλα του) υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας .
Για οτιδήποτε / οποιοδήποτε μαγαζί υπάρχει στην ιστοσελίδα, το ίδιο.
Δεν είναι δύσκολο.
Δεν είναι δύσκολο.
Συγγνωμη αλλα μονο διευθυνση μου βγαζει.αν ξερεις το τηλεφωνο στειλτο μου ευχαριστω.Στον κατάλογο του καταστήματος (στην καρτέλα του) υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας .
Δεν είναι δύσκολο.
Ευχαριστω.οποτε μπορεις στειλτο μου.Υπάρχει, συμπλήρωσε τά απαιτούμενα μηνύματα που χρειάζονται για να στο στείλω με πμ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις