Αν ξέρεις ότι η Μαρίνα είναι διαθέσιμη αλλά δεν στην δίνει. Π.χ αν έχεις κλείσει ραντεβού το οποίο το κάνει γαργάρα για να προωθήσει άλλη, λες κάτι απλό.
"Εγώ για αυτήν ήρθα, είχα ραντεβού που το αθετείς, ξέρω ότι θέλεις να μου δώσεις άλλη. Δεν θα πάρω άλλη, δεν θα ξαναπατήσω εδώ, και θα γράψω παντου οτι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου.
Ήθελα να κάνω μία ερώτηση αλλά θέλω και μία απάντηση στάνταρ είσαστε σίγουροι ότι ακόμα η Μαρίνα δουλεύει εκεί ή έχεις σταματήσει Γιατί από ότι καταλαβαίνω και εγώ τελευταία φορά που πήγα ούτε στο σαλόνι θέλει να τη βγάλει αλλά βλέπω εδώ πέρα ότι έχεις κλείσει ραντεβού σου το ακυρώνει για να μην πεις Άρα τι σου λέει εσένα ότι εκείνη την ώρα που ζήτησες εσύ τη μαρίνα είναι μέσα στην κουζίνα θα ήθελα μία απάντηση γιατί με τρώει η απορία Δεν είναι κακό να μου απαντήσει ένας είσαστε σίγουροι ότι ακόμα είναι εκεί την έχει δει κάποιος τώρα τελευταία ή το δούλεμα πάει σύννεφοΑν ξέρεις ότι η Μαρίνα είναι διαθέσιμη αλλά δεν στην δίνει. Π.χ αν έχεις κλείσει ραντεβού το οποίο το κάνει γαργάρα για να προωθήσει άλλη, λες κάτι απλό.
"Εγώ για αυτήν ήρθα, είχα ραντεβού που το αθετείς, ξέρω ότι θέλεις να μου δώσεις άλλη. Δεν θα πάρω άλλη, δεν θα ξαναπατήσω εδώ, και θα γράψω παντου οτι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου.