lagos28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 439
- Πόντοι
- 311
Τελευταία επίσκεψη μετά το Πάσχα...πάω για μαρίνα όπως κάθε φορά τον τελευταίο καιρό...η σεριφισσα είναι κλεισμένη όλη μέρα σήμερα...κλεισε μου ραντεβού...δεν κλεινω εγώ ραντεβού..μου λέει ένα μπαχαλο να φωνάζω εσύ μου είπες την άλλη φορά να κλείσω ραντεβού και τώρα λες αλλά;;; Απαράδεκτη συμπεριφορά αλλά δεν θα περάσει..
Ξαναπηγα βλέπω τις κοπέλες πια θες μου λέει...την μαρίνα της λέω...και τις γυρνάνε τα μάτια...αφού δεν είναι εδώ τι μας κουράζεις Αλή φορά να λες από την αρχή ότι μόνο μαρίνα θες να σε διώχνω...τσακοθηκαμε πάλι μαρίνα αν διαβάζεις αυτή η γυναίκα μόνο κακό κάνει εκεί σε σένα σηγουρα σου διώχνει πελάτες..θα ξαναπάω πάλι έτσι για το γαμοτο !!!
Ξαναπηγα βλέπω τις κοπέλες πια θες μου λέει...την μαρίνα της λέω...και τις γυρνάνε τα μάτια...αφού δεν είναι εδώ τι μας κουράζεις Αλή φορά να λες από την αρχή ότι μόνο μαρίνα θες να σε διώχνω...τσακοθηκαμε πάλι μαρίνα αν διαβάζεις αυτή η γυναίκα μόνο κακό κάνει εκεί σε σένα σηγουρα σου διώχνει πελάτες..θα ξαναπάω πάλι έτσι για το γαμοτο !!!