You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
ακριβως tribal! .. προφανως οσοι γυροφερνουν μεσα στο μυαλο τους τον 1ο οροφο, θελουν να πανε στον 1ο για να τους τον βαλουν σε γυψο, χαχαχαχα.....Στον πρώτο έχει κάτι ορθοπεδικά νομίζω . Οποίος θέλει να του τον βάλουν στον γύψο να πάει άμεσα .
αυτος που θελει μασαζ παει στον 3ο
Αν θυμάμαι σωστά όταν είχε πρωτοξεκινήσει το μασάζ στον 6ο όροφο (με τις θρυλικές Jessica και Monica), τότε είχε στον 1ο όροφο τα γραφεία του κόμματος του Εθνικού Μετώπου ( αλλά ο Καρατζαφέρης παραπέρα στην Καλλιρόης έπαιρνε τότε τον κόσμο μαζί του και αναγκαστικά έκλεισαν )...Στον πρώτο έχει κάτι ορθοπεδικά νομίζω . Οποίος θέλει να του τον βάλουν στον γύψο να πάει άμεσα
longtimeago13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Πήρα τα παπάρια μου τελικά και πάω στον 1ο για γύψο...
Η πουτάνα η σεριφισα με κρέμασε..με κλεισμένο ραντεβού και μου λέει "συγνώμη έκανα λάθος, δε μπορεί τελικά η μαρίνα". Γαμώ το σπίτι σου της είπα και έφυγα αφού πρώτα μου επρηξε τις μπάλες να πάρω τη Σοφία. Πάρτη εσύ τη Σοφία μωρή καριολα και βαλτη στον κωλο σου
Η πουτάνα η σεριφισα με κρέμασε..με κλεισμένο ραντεβού και μου λέει "συγνώμη έκανα λάθος, δε μπορεί τελικά η μαρίνα". Γαμώ το σπίτι σου της είπα και έφυγα αφού πρώτα μου επρηξε τις μπάλες να πάρω τη Σοφία. Πάρτη εσύ τη Σοφία μωρή καριολα και βαλτη στον κωλο σου
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
εν τω μεταξύ, εκεί υπάρχει κανονικό φυσιοθεραπευτήριο .. πρώην φυσιοθεραπευτής του μπασκετικού Ολυμπιακού1ος οροφος φιλε μου , εχει αλλαξει . Οποιος και να σου ανοιξει εσυ πες ηρθα για να γαμησω , θα σε οδηγησουν στα μονοπατια του ερωτα απο μονοι τους
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
η πλάκα είναι ότι αν έπερνες την Σοφία, τότε (η Σοφία εννοώ) μπορεί να σου έφερνε και την ΜαρίναΠήρα τα παπάρια μου τελικά και πάω στον 1ο για γύψο...
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Η σερίφισα του Σαββατοκύριακου, η Άννα είναι για πολλές κλωτσιές ..
Μου θυμίζει κάτι αγάμητες Λυκειαρχινες των 80ς, παρθένες ακόμη στα 60 τους
(όχι ότι η καθημερινή η Μαργαρίτα είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς, αλλά τουλάχιστον συζητιέται κάπως)
(όχι ότι η καθημερινή η Μαργαρίτα είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς, αλλά τουλάχιστον συζητιέται κάπως)
longtimeago13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν..τσπ, πάμε για άλλα!η πλάκα είναι ότι αν έπερνες την Σοφία, τότε (η Σοφία εννοώ) μπορεί να σου έφερνε και την Μαρίνα
Διαβάσαμε τα πρωινά σου και βρήκαν σε ποιον νεοπα δώσανε κατά λαθος ραντεβού.Πήρα τα παπάρια μου τελικά και πάω στον 1ο για γύψο...
Σε έφαγαν στην στροφή.
Καλυτερα να μασάς παρά να μιλας.
Θα μαθεις με τον καιρό.
longtimeago13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Δυστυχώς μάλλον έχεις δίκιο...Διαβάσαμε τα πρωινά σου και βρήκαν σε ποιον νεοπα δώσανε κατά λαθος ραντεβού.
Σε έφαγαν στην στροφή.
Καλυτερα να μασάς παρά να μιλας.
Θα μαθεις με τον καιρό.
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.978
- Πόντοι
- 2.846
Έχουν λίγο έως πολύ απότομη συμπεριφορά για ποιο λόγο ήθελα να ήξερα?Η σερίφισα του Σαββατοκύριακου, η Άννα είναι για πολλές κλωτσιές ..
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
η Μαργαρίτα κουράζεται λέει εύκολα (δουλεύει 5 μέρες μόνο)Έχουν λίγο έως πολύ απότομη συμπεριφορά για ποιο λόγο ήθελα να ήξερα?
Η Άννα νομίζω ότι γεννήθηκε ξυνή οπότε δεν υπάρχει ερμηνεία
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.214
- Πόντοι
- 4.365
Πήρα τα παπάρια μου τελικά και πάω στον 1ο για γύψο...
Τύπε δεν μας τα λες καλά. Πας πρώτη φορά στο μαγαζί και σου λένε συγνώμη λάθος δεν έχω τη λαμποργκίνι, πάρε τη φεράρι..
Και τα παίρνεις στο κρανίο κιόλας. Προφανώς δεν έχεις διαβάσει και πολύ το νήμα. Έμαθες για Μαρίνα και πήγες καταδρομική...
Σε είδε η σέριφ καινούριο και σου λέει που πας ρε συ...
longtimeago13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Άρα σύμφωνα με τη λογική σου όταν πας σε ένα εστιατόριο και παραγγείλεις καρμπονάρα πχ και σου φέρουν με το έτσι θέλω μπολονεζ , θα το δεχτείς.Τύπε δεν μας τα λες καλά. Πας πρώτη φορά στο μαγαζί και σου λένε συγνώμη λάθος δεν έχω τη λαμποργκίνι, πάρε τη φεράρι..
Και τα παίρνεις στο κρανίο κιόλας. Προφανώς δεν έχεις διαβάσει και πολύ το νήμα. Έμαθες για Μαρίνα και πήγες καταδρομική...
Πώς να το κάνουμε ρε φίλε, δε μου αρέσει η μπολονεζ. Για καρμπονάρα πήγα. Εσύ που τα τρως όλα κ γουστάρεις , καλά κάνεις. Τώρα αυτό με το νέος και παλιός πραγματικά λίγα μου λέει. Τα 80€ μου θα πάνε αλλού που θα τιμήσουν το ραντεβού που θα έχω κλείσει.
Απλά πράγματα. Στα λέω δε στα λέω καλά , έτσι είναι.
Διαφωνώ αδελφέ .Τύπε δεν μας τα λες καλά. Πας πρώτη φορά στο μαγαζί και σου λένε συγνώμη λάθος δεν έχω τη λαμποργκίνι, πάρε τη φεράρι..
Ας μην του έκλειναν ραντεβού, από την αρχή .
Και όχι όταν πάει εκεί να του λένε λάθος πάρε ότι θέλουμε εμείς .
Αυτές είναι λογικες καφενείου.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.214
- Πόντοι
- 4.365
Άρα σύμφωνα με τη λογική σου όταν πας σε ένα εστιατόριο και παραγγείλεις καρμπονάρα πχ και σου φέρουν με το έτσι θέλω μπολονεζ , θα το δεχτείς.
Πώς να το κάνουμε ρε φίλε, δε μου αρέσει η μπολονεζ. Για καρμπονάρα πήγα. Εσύ που τα τρως όλα κ γουστάρεις , καλά κάνεις. Τώρα αυτό με το νέος και παλιός πραγματικά λίγα μου λέει. Τα 80€ μου θα πάνε αλλού που θα τιμήσουν το ραντεβού που θα έχω κλείσει.
Απλά πράγματα. Στα λέω δε στα λέω καλά , έτσι είναι.
Οκ ότι πεις. Τώρα βέβαια 4 χρόνια μέλος ελπίζω κάποια στιγμή να μοιραστείς καμία πληροφορία εκτός από το να γκρινιάζεις για τη νούμερο 1 περίεργη τσατσά
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.214
- Πόντοι
- 4.365
Διαφωνώ αδελφέ .
Ας μην του έκλειναν ραντεβού, από την αρχή .
Και όχι όταν πάει εκεί να του λένε λάθος πάρε ότι θέλουμε εμείς .
Αυτές είναι λογικες καφενείου.
Η απάντηση μου δεν πήγαινε στην προβληματική τσατσά. Έτσι όπως το λες και εγώ μαζί σου είμαι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις