Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Στον πρώτο έχει κάτι ορθοπεδικά νομίζω . Οποίος θέλει να του τον βάλουν στον γύψο να πάει άμεσα .
ακριβως tribal! .. προφανως οσοι γυροφερνουν μεσα στο μυαλο τους τον 1ο οροφο, θελουν να πανε στον 1ο για να τους τον βαλουν σε γυψο, χαχαχαχα.....

αυτος που θελει μασαζ παει στον 3ο

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
41
Like
2.001
Πόντοι
5.220
άμα στα σπάσει η σεριφισα πας για γύψο στον πρώτο . Έχει μια λογική αυτό

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Στον πρώτο έχει κάτι ορθοπεδικά νομίζω . Οποίος θέλει να του τον βάλουν στον γύψο να πάει άμεσα
Αν θυμάμαι σωστά όταν είχε πρωτοξεκινήσει το μασάζ στον 6ο όροφο (με τις θρυλικές Jessica και Monica), τότε είχε στον 1ο όροφο τα γραφεία του κόμματος του Εθνικού Μετώπου ( αλλά ο Καρατζαφέρης παραπέρα στην Καλλιρόης έπαιρνε τότε τον κόσμο μαζί του και αναγκαστικά έκλεισαν )...

longtimeago13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Πήρα τα παπάρια μου τελικά και πάω στον 1ο για γύψο...
Η πουτάνα η σεριφισα με κρέμασε..με κλεισμένο ραντεβού και μου λέει "συγνώμη έκανα λάθος, δε μπορεί τελικά η μαρίνα". Γαμώ το σπίτι σου της είπα και έφυγα αφού πρώτα μου επρηξε τις μπάλες να πάρω τη Σοφία. Πάρτη εσύ τη Σοφία μωρή καριολα και βαλτη στον κωλο σου

Nik00

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Κριτικές
7
Like
320
Πόντοι
280
Γνωρίζει κανείς ποιο είναι τ ωράριο λειτουργίας για σκ?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
1ος οροφος φιλε μου , εχει αλλαξει . Οποιος και να σου ανοιξει εσυ πες ηρθα για να γαμησω , θα σε οδηγησουν στα μονοπατια του ερωτα απο μονοι τους
εν τω μεταξύ, εκεί υπάρχει κανονικό φυσιοθεραπευτήριο .. πρώην φυσιοθεραπευτής του μπασκετικού Ολυμπιακού

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Η πουτάνα η σεριφισα με κρέμασε..με κλεισμένο ραντεβού και μου λέει "συγνώμη έκανα λάθος, δε μπορεί τελικά η μαρίνα". Γαμώ το σπίτι σου της είπα και έφυγα αφού πρώτα μου επρηξε τις μπάλες να πάρω τη Σοφία. Πάρτη εσύ τη Σοφία μωρή καριολα και βαλτη στον κωλο σου
η πλάκα είναι ότι αν έπερνες την Σοφία, τότε (η Σοφία εννοώ) μπορεί να σου έφερνε και την Μαρίνα

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Η σερίφισα του Σαββατοκύριακου, η Άννα είναι για πολλές κλωτσιές ..
Μου θυμίζει κάτι αγάμητες Λυκειαρχινες των 80ς, παρθένες ακόμη στα 60 τους

(όχι ότι η καθημερινή η Μαργαρίτα είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς, αλλά τουλάχιστον συζητιέται κάπως)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Διαβάσαμε τα πρωινά σου και βρήκαν σε ποιον νεοπα δώσανε κατά λαθος ραντεβού.
Σε έφαγαν στην στροφή.
Καλυτερα να μασάς παρά να μιλας.
Θα μαθεις με τον καιρό.

longtimeago13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Διαβάσαμε τα πρωινά σου και βρήκαν σε ποιον νεοπα δώσανε κατά λαθος ραντεβού.
Σε έφαγαν στην στροφή.
Καλυτερα να μασάς παρά να μιλας.
Θα μαθεις με τον καιρό.
Δυστυχώς μάλλον έχεις δίκιο...

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.978
Πόντοι
2.846
Η σερίφισα του Σαββατοκύριακου, η Άννα είναι για πολλές κλωτσιές ..
Μου θυμίζει κάτι αγάμητες Λυκειαρχινες των 80ς, παρθένες ακόμη στα 60 τους

(όχι ότι η καθημερινή η Μαργαρίτα είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς, αλλά τουλάχιστον συζητιέται κάπως)
Έχουν λίγο έως πολύ απότομη συμπεριφορά για ποιο λόγο ήθελα να ήξερα?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Έχουν λίγο έως πολύ απότομη συμπεριφορά για ποιο λόγο ήθελα να ήξερα?
η Μαργαρίτα κουράζεται λέει εύκολα (δουλεύει 5 μέρες μόνο)

Η Άννα νομίζω ότι γεννήθηκε ξυνή οπότε δεν υπάρχει ερμηνεία

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
41
Like
2.001
Πόντοι
5.220
πρωτη Φορά πρέπει να συμβαίνει να αποφεύγει ο κόσμος να πάει να πηδήξει σε ένα μασάζ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ γιατί οι τσατσαδες είναι παλαβές .

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.214
Πόντοι
4.365

Τύπε δεν μας τα λες καλά. Πας πρώτη φορά στο μαγαζί και σου λένε συγνώμη λάθος δεν έχω τη λαμποργκίνι, πάρε τη φεράρι..

Και τα παίρνεις στο κρανίο κιόλας. Προφανώς δεν έχεις διαβάσει και πολύ το νήμα. Έμαθες για Μαρίνα και πήγες καταδρομική...

Σε είδε η σέριφ καινούριο και σου λέει που πας ρε συ...

longtimeago13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Τύπε δεν μας τα λες καλά. Πας πρώτη φορά στο μαγαζί και σου λένε συγνώμη λάθος δεν έχω τη λαμποργκίνι, πάρε τη φεράρι..

Και τα παίρνεις στο κρανίο κιόλας. Προφανώς δεν έχεις διαβάσει και πολύ το νήμα. Έμαθες για Μαρίνα και πήγες καταδρομική...

Άρα σύμφωνα με τη λογική σου όταν πας σε ένα εστιατόριο και παραγγείλεις καρμπονάρα πχ και σου φέρουν με το έτσι θέλω μπολονεζ , θα το δεχτείς.
Πώς να το κάνουμε ρε φίλε, δε μου αρέσει η μπολονεζ. Για καρμπονάρα πήγα. Εσύ που τα τρως όλα κ γουστάρεις , καλά κάνεις. Τώρα αυτό με το νέος και παλιός πραγματικά λίγα μου λέει. Τα 80€ μου θα πάνε αλλού που θα τιμήσουν το ραντεβού που θα έχω κλείσει.
Απλά πράγματα. Στα λέω δε στα λέω καλά , έτσι είναι.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686

Διαφωνώ αδελφέ .
Ας μην του έκλειναν ραντεβού, από την αρχή .
Και όχι όταν πάει εκεί να του λένε λάθος πάρε ότι θέλουμε εμείς .
Αυτές είναι λογικες καφενείου.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.214
Πόντοι
4.365
Άρα σύμφωνα με τη λογική σου όταν πας σε ένα εστιατόριο και παραγγείλεις καρμπονάρα πχ και σου φέρουν με το έτσι θέλω μπολονεζ , θα το δεχτείς.
Πώς να το κάνουμε ρε φίλε, δε μου αρέσει η μπολονεζ. Για καρμπονάρα πήγα. Εσύ που τα τρως όλα κ γουστάρεις , καλά κάνεις. Τώρα αυτό με το νέος και παλιός πραγματικά λίγα μου λέει. Τα 80€ μου θα πάνε αλλού που θα τιμήσουν το ραντεβού που θα έχω κλείσει.
Απλά πράγματα. Στα λέω δε στα λέω καλά , έτσι είναι.

Οκ ότι πεις. Τώρα βέβαια 4 χρόνια μέλος ελπίζω κάποια στιγμή να μοιραστείς καμία πληροφορία εκτός από το να γκρινιάζεις για τη νούμερο 1 περίεργη τσατσά

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.214
Πόντοι
4.365
Διαφωνώ αδελφέ .
Ας μην του έκλειναν ραντεβού, από την αρχή .
Και όχι όταν πάει εκεί να του λένε λάθος πάρε ότι θέλουμε εμείς .
Αυτές είναι λογικες καφενείου.

Η απάντηση μου δεν πήγαινε στην προβληματική τσατσά. Έτσι όπως το λες και εγώ μαζί σου είμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom