You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Προφανώς η Μαρίνα δεν είναι στην κατηγορία συμπεριφοράς που έχουν άλλες....άλλο φως εχει ο ήλιος και άλλο τα αστεράκια....
Και απο ότι ανέφερε φίλος, εχει κινητό και μανατζάρει τα ραντεβου της, όποτε τι ψάχνετε....
Και απο ότι ανέφερε φίλος, εχει κινητό και μανατζάρει τα ραντεβου της, όποτε τι ψάχνετε....
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.576
- Πόντοι
- 41.813
απο το στομα σου και στου Θεου (Μαρινας) το αυτι.Λογική η απορία σου.
Την βλέπω τη Μαρίνα να την κάνει από εκεί μέσα. Η απλή λογική αυτό λέει.
μακαρι να φυγει απο κει μεσα μια ωρα αρχιτερα,να παει στο αλλο μαγαζι.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Αυθημερόν τηλέφωνο για ραντεβού , αλλά κάποιος που είναι πρωινός τύπος λόγω υποχρεώσεων και θέλει το 11 πμ , Αντε 12 πμ προλαβαίνει να κλείσει ή απαιτείται από το προηγούμενο βράδυ ?Με Μαρίνα έχω μιλήσει στο διάδρομο πριν πάει σε ραντεβού. Μου είπε για τηλέφωνο αυθημερόν γιατί πλέον δεν έχει κενά για παρέλαση..
Για Λέιλα η σερίφις μου είπε πεντακάθαρα ότι δίνει κώλο
Ξέρει κάποιος τι ωρα " ανοίγει " το τηλεφωνικό κέντρο ??
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.946
- Πόντοι
- 11.096
11 μία χαρά είσαι νά πάρεις τηλέφωνο αρκεί να έχει ελεύθερη ώρα καί η κοπέλα για ραντεβού τήν ώρα πού σε βολεύει ή αν θέλεις αποκλειστικά τήν Μαρίνα το ίδιο, καθημερινή ακόμα καλύτεραΑυθημερόν τηλέφωνο για ραντεβού , αλλά κάποιος που είναι πρωινός τύπος λόγω υποχρεώσεων και θέλει το 11 πμ , Αντε 12 πμ προλαβαίνει να κλείσει ή απαιτείται από το προηγούμενο βράδυ ?
Ξέρει κάποιος τι ωρα " ανοίγει " το τηλεφωνικό κέντρο ??
Τα μεσημέρια δεν παίζει να τη βρεις free;11 μία χαρά είσαι νά πάρεις τηλέφωνο αρκεί να έχει ελεύθερη ώρα καί η κοπέλα για ραντεβού τήν ώρα πού σε βολεύει ή αν θέλεις αποκλειστικά τήν Μαρίνα το ίδιο, καθημερινή ακόμα καλύτερα
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.946
- Πόντοι
- 11.096
Εξαρτάται από τά ραντεβού που έχει, εγώ ελεύθερη μεσημέρι καθημερινή τήν έχω βρει με κλεισμένο ραντεβούΤα μεσημέρια δεν παίζει να τη βρεις free;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.839
- Πόντοι
- 6.946
Φίλε, εδώ και ένα+ μήνα, όσες φορές πήρα τηλέφωνο(και σε διάφορες ώρες της ημέρες), ποτέ μα ποτέ δεν μου είπαν πότε μπορεί ή όχι, πάντα κλεισμένη(ούτε καν μου πρότειναν για κάποια ώρα να μου κλείσουν). Την έχω δει κάμποσες φορές, αλλά, έλεος, μην παραπληροφορούμε τον κόσμο ότι είναι τόσο απλό πια να την βρεις(εκτός συγκεκριμένων μελών που μπορούν να την συναντήσουν πάντοτε και οποτεδήποτε, για διάφορους ποικίλους λόγους: φυσικά μην περιμένεις να σε βοηθήσουν) .Τα μεσημέρια δεν παίζει να τη βρεις free;
Κατάλαβα οκ θα παιχτεί στη τύχη μια μέρα και ότι γίνειΦίλε, εδώ και ένα+ μήνα, όσες φορές πήρα τηλέφωνο(και σε διάφορες ώρες της ημέρες), ποτέ μα ποτέ δεν μου είπαν πότε μπορεί ή όχι, πάντα κλεισμένη(ούτε καν μου πρότειναν για κάποια ώρα να μου κλείσουν). Την έχω δει κάμποσες φορές, αλλά, έλεος, μην παραπληροφορούμε τον κόσμο ότι είναι τόσο απλό πια να την βρεις(εκτός συγκεκριμένων μελών που μπορούν να την συναντήσουν πάντοτε και οποτεδήποτε, για διάφορους ποικίλους λόγους: φυσικά μην περιμένεις να σε βοηθήσουν) .
kostas_mes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστές ποια κάνει το πιο βαθύ λαρυγγωτο τσιμπουκι στο ίδρυμα αυτό;
xamoleon z
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 168
- Πόντοι
- 280
ΜΑΡΙΝΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΡΟΖΑ - ΜΑΙΡΗΣυναγωνιστές ποια κάνει το πιο βαθύ λαρυγγωτο τσιμπουκι στο ίδρυμα αυτό;
longtimeago13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Εγώ μάλλον ήμουν από τους τυχερούς και έκλεισα ένα ραντεβού για σήμερα με την πολυσυζητημένη Μαρίνα!
Τώρα βέβαια επειδή δεν έχω ξαναπάει, αν μπορεί κάποιος συναγωνιστής να με ενημερώσει σε ποιον όροφο δουλεύει θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ!
Τώρα βέβαια επειδή δεν έχω ξαναπάει, αν μπορεί κάποιος συναγωνιστής να με ενημερώσει σε ποιον όροφο δουλεύει θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ!
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.946
- Πόντοι
- 11.096
3ος φίλε μουΕγώ μάλλον ήμουν από τους τυχερούς και έκλεισα ένα ραντεβού για σήμερα με την πολυσυζητημένη Μαρίνα!
Ευχαριστώ!
Καλά νά περάσεις
longtimeago13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολύ!3ος φίλε μου
Καλά νά περάσεις
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
1ος οροφος φιλε μου , εχει αλλαξει . Οποιος και να σου ανοιξει εσυ πες ηρθα για να γαμησω , θα σε οδηγησουν στα μονοπατια του ερωτα απο μονοι τουςΕγώ μάλλον ήμουν από τους τυχερούς και έκλεισα ένα ραντεβού για σήμερα με την πολυσυζητημένη Μαρίνα!
Ευχαριστώ!
longtimeago13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2018
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Τώρα αυτό να το πάρω ως αστείο?1ος οροφος φιλε μου , εχει αλλαξει . Οποιος και να σου ανοιξει εσυ πες ηρθα για να γαμησω , θα σε οδηγησουν στα μονοπατια του ερωτα απο μονοι τους
Κάποιοι δεν έχουν τι να κάνουν και γυρίζουν τα νήματα, δίνοντας ψευδείς πληροφορίες για να μπερδέψουν κανένα αξιότιμο μέλος. Εγώ την πάτησα τις προάλλες, πήγα στον κρεοπώλη και ζήτησα κατσίκι 2%, από το φτηνό και με κοίταζε και κούναγε το κεφάλι του. Ρεζίλι έγινα πάλι.Τώρα αυτό να το πάρω ως αστείο?
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
εδω και κατι χρονια στο 3ο οροφο ειναι το μαγαζι συναδελφεΤώρα αυτό να το πάρω ως αστείο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις