Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Όντως η σεριφοπουτανα πολύ ξινίλα πως κ κάθετε εκεί μέσα τι δόντι έχει ρε γμτ...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Προφανώς η Μαρίνα δεν είναι στην κατηγορία συμπεριφοράς που έχουν άλλες....άλλο φως εχει ο ήλιος και άλλο τα αστεράκια....
Και απο ότι ανέφερε φίλος, εχει κινητό και μανατζάρει τα ραντεβου της, όποτε τι ψάχνετε....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.576
Πόντοι
41.813
Λογική η απορία σου.

Την βλέπω τη Μαρίνα να την κάνει από εκεί μέσα. Η απλή λογική αυτό λέει.
απο το στομα σου και στου Θεου (Μαρινας) το αυτι.
μακαρι να φυγει απο κει μεσα μια ωρα αρχιτερα,να παει στο αλλο μαγαζι.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Με Μαρίνα έχω μιλήσει στο διάδρομο πριν πάει σε ραντεβού. Μου είπε για τηλέφωνο αυθημερόν γιατί πλέον δεν έχει κενά για παρέλαση..

Για Λέιλα η σερίφις μου είπε πεντακάθαρα ότι δίνει κώλο
Αυθημερόν τηλέφωνο για ραντεβού , αλλά κάποιος που είναι πρωινός τύπος λόγω υποχρεώσεων και θέλει το 11 πμ , Αντε 12 πμ προλαβαίνει να κλείσει ή απαιτείται από το προηγούμενο βράδυ ?
Ξέρει κάποιος τι ωρα " ανοίγει " το τηλεφωνικό κέντρο ??

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.946
Πόντοι
11.096
Αυθημερόν τηλέφωνο για ραντεβού , αλλά κάποιος που είναι πρωινός τύπος λόγω υποχρεώσεων και θέλει το 11 πμ , Αντε 12 πμ προλαβαίνει να κλείσει ή απαιτείται από το προηγούμενο βράδυ ?
Ξέρει κάποιος τι ωρα " ανοίγει " το τηλεφωνικό κέντρο ??
11 μία χαρά είσαι νά πάρεις τηλέφωνο αρκεί να έχει ελεύθερη ώρα καί η κοπέλα για ραντεβού τήν ώρα πού σε βολεύει ή αν θέλεις αποκλειστικά τήν Μαρίνα το ίδιο, καθημερινή ακόμα καλύτερα

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
11 μία χαρά είσαι νά πάρεις τηλέφωνο αρκεί να έχει ελεύθερη ώρα καί η κοπέλα για ραντεβού τήν ώρα πού σε βολεύει ή αν θέλεις αποκλειστικά τήν Μαρίνα το ίδιο, καθημερινή ακόμα καλύτερα
Τα μεσημέρια δεν παίζει να τη βρεις free;

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.946
Πόντοι
11.096

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.839
Πόντοι
6.946
Τα μεσημέρια δεν παίζει να τη βρεις free;
Φίλε, εδώ και ένα+ μήνα, όσες φορές πήρα τηλέφωνο(και σε διάφορες ώρες της ημέρες), ποτέ μα ποτέ δεν μου είπαν πότε μπορεί ή όχι, πάντα κλεισμένη(ούτε καν μου πρότειναν για κάποια ώρα να μου κλείσουν). Την έχω δει κάμποσες φορές, αλλά, έλεος, μην παραπληροφορούμε τον κόσμο ότι είναι τόσο απλό πια να την βρεις(εκτός συγκεκριμένων μελών που μπορούν να την συναντήσουν πάντοτε και οποτεδήποτε, για διάφορους ποικίλους λόγους: φυσικά μην περιμένεις να σε βοηθήσουν) .

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
Φίλε, εδώ και ένα+ μήνα, όσες φορές πήρα τηλέφωνο(και σε διάφορες ώρες της ημέρες), ποτέ μα ποτέ δεν μου είπαν πότε μπορεί ή όχι, πάντα κλεισμένη(ούτε καν μου πρότειναν για κάποια ώρα να μου κλείσουν). Την έχω δει κάμποσες φορές, αλλά, έλεος, μην παραπληροφορούμε τον κόσμο ότι είναι τόσο απλό πια να την βρεις(εκτός συγκεκριμένων μελών που μπορούν να την συναντήσουν πάντοτε και οποτεδήποτε, για διάφορους ποικίλους λόγους: φυσικά μην περιμένεις να σε βοηθήσουν) .
Κατάλαβα οκ θα παιχτεί στη τύχη μια μέρα και ότι γίνει

john8

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
438
Πόντοι
20
Εγώ είχα πάρει ένα πρωί τηλ για Μαρίνα και μου είπε ότι τελειώνει σε σαράντα λεπτά ,και είπα οκ έρχομαι.εκτος ότι έχει πολλά ραντεβού,δεν πρέπει να δουλεύει και κάθε μέρα και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Συναγωνιστές ποια κάνει το πιο βαθύ λαρυγγωτο τσιμπουκι στο ίδρυμα αυτό;

Divolis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Η σεριφισα αγενεστατη και απαραδεκτη

longtimeago13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Εγώ μάλλον ήμουν από τους τυχερούς και έκλεισα ένα ραντεβού για σήμερα με την πολυσυζητημένη Μαρίνα!
Τώρα βέβαια επειδή δεν έχω ξαναπάει, αν μπορεί κάποιος συναγωνιστής να με ενημερώσει σε ποιον όροφο δουλεύει θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.946
Πόντοι
11.096
Εγώ μάλλον ήμουν από τους τυχερούς και έκλεισα ένα ραντεβού για σήμερα με την πολυσυζητημένη Μαρίνα!
Τώρα βέβαια επειδή δεν έχω ξαναπάει, αν μπορεί κάποιος συναγωνιστής να με ενημερώσει σε ποιον όροφο δουλεύει θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ!
3ος φίλε μου
Καλά νά περάσεις

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ευχαριστώ!
1ος οροφος φιλε μου , εχει αλλαξει . Οποιος και να σου ανοιξει εσυ πες ηρθα για να γαμησω , θα σε οδηγησουν στα μονοπατια του ερωτα απο μονοι τους

longtimeago13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2018
Like
40
Πόντοι
0
1ος οροφος φιλε μου , εχει αλλαξει . Οποιος και να σου ανοιξει εσυ πες ηρθα για να γαμησω , θα σε οδηγησουν στα μονοπατια του ερωτα απο μονοι τους
Τώρα αυτό να το πάρω ως αστείο?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
Τώρα αυτό να το πάρω ως αστείο?
Κάποιοι δεν έχουν τι να κάνουν και γυρίζουν τα νήματα, δίνοντας ψευδείς πληροφορίες για να μπερδέψουν κανένα αξιότιμο μέλος. Εγώ την πάτησα τις προάλλες, πήγα στον κρεοπώλη και ζήτησα κατσίκι 2%, από το φτηνό και με κοίταζε και κούναγε το κεφάλι του. Ρεζίλι έγινα πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom