You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
η αλέσια παιδιά είναι γνωστή για το πρόγραμμά της πριν αναλάβει τα ηνια ο γιέλτσιν στην ρωσία.....η ρόζα δε μυρίζει μόνο φόλα, αλλά είναι κιόλας!!!!δεν την ειχα την αλεσια για τετοιο κινητηρα ,η ροζα ομορφη αλλα μου μυριζει φολα!
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, τη Μαρίνα την κλείνεις τηλεφωνικά την ίδια μέρα λογικά, σωστά?Θα κάνω μια σούμα του τελευταίου μήνα και κάτι, λόγω συνεχών επισκέψεων στο μαγαζί ελέου δουλειάς κοντά στην Ακρόπολη. Πάμε με τυχαία σειρά
Μαρίνα ή Μαρινάρα, η γκέισα του καταστήματος πλέον αποκλειστικά με ραντεβού. Ότι λένε όλοι, όμορφη, ακούραστη, δυνατό μασάζ, φουλ υπηρεσίες. Θες τζιεφει? Θες πιεσει? GTI? Σε όλα μέσα. Π'ιπα τέρμα λααρύγγι, πρωκτικό, σπατουλάρισμα τα πάντα όλα!
Αλέσια, οκ την εμφάνιση την αφήνουμε απ' έξω αλλιώς δεν πας. Ίσως η κορυφαία απόδοση κινητήρα στο μαγαζί. Το γλύψιμο της φουλ μπόντι, φουλ όμως, παντού. Και υποτακτική όποιος γουστάρει (για νορμάλ καταστάσεις - μην παρεξηγηθώ)
Τζούλια, έχω γράψει και κρτιτική. Καλή για αγαπούληδες και ζουζουνόγερους. Για εναλλακτική καλή. Τζιεφει μόνο
Λέιλα, η μις μπούτια. Μιλάμε για μετάλαξη. Δεν δοκίμασα, φοβήθηκα.
Ρόζα, μου προτάθηκε για καλό πρόγραμμα, δεν δοκίμασα
Ναταλί, δεν με συγκίνησε, δεν δοκίμασα
Βίκυ (νομίζω), όμορφη παρουσία, δεν μπόρεσα να τη βρω ελεύθερη όταν την ήθελα
Σοφία. Άφησα στο τέλος το Υπερόπλο Σοφία! Κάβλα μεγάλη! Δεν είναι για όλους όμως. Μικροτσούτσουνοι, και αγαπούληδες μακριά. Άγρια φάτσα σκυλέ να κυκλοφορείς επί ΠΑΣΟΚ στα μπουζούκια και να τραβάνε μαλακία τα πιτσιρίκια στο μπαρ! Πρόστυχο κορμί με μουνάκι που θέλει περιποίηση και γίνεται τούρμπο και ροδέλα για σωστά εργαλεία. Λίγο μαγκάκι αλλά αν πας με τα νερά της και γουστάρει σε γάμησε!
Επίλογος 1. Μη χαλιέστε με τη σερίφισα, δεν αξίζει. Το μαγαζί είναι από τα καλύτερα αυτή τη περίοδο κυρίως σε υπηρεσίες, πηγαίντε..
Επίλογος 2. Με εξαίρεση την Μαρίνα, τις υπόλοιπες λαδοκόρες τις πετυχαίνεις γενικά. Προσωπικά περίμενα να έχει περισσότερο κόσμο. Ίσως τα μέλη του μπου κάνουν ουρές έξω από το σπίτι της ιέρειας των αισθήσεων Τάντρα - Στεφανία και κόψαν τα άγρια γαμήσια της Συγγρού..
Όβερ και τέλος
Επίσης, η Λέιλα μου είπε η σερίφισσα στο τηλέφωνο ότι κάνει φουλ χωρίς όμως να μου
διευκρινίσει εάν είναι με πρωκτικό (μου την είπε κιόλλας που ρώτησα πρόγραμμα).
Τελικά τί ισχύει, μιας και περνάς συχνά από το εν λόγω λαδάδικο?
Το περίεργο θα ήταν να σου απαντούσε ευγενικά.πριν κανένα μήνα που είχα πάει τον έδινε !Μύστη, τη Μαρίνα την κλείνεις τηλεφωνικά την ίδια μέρα λογικά, σωστά?
Επίσης, η Λέιλα μου είπε η σερίφισσα στο τηλέφωνο ότι κάνει φουλ χωρίς όμως να μου
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Ρισπέκτ μύστη! Το κωλί της ήταν σφικτό αλλά φιλόξενο όπως κάποτε?!Το περίεργο θα ήταν να σου απαντούσε ευγενικά.πριν κανένα μήνα που είχα πάει τον έδινε !
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.208
- Πόντοι
- 4.365
Μύστη, τη Μαρίνα την κλείνεις τηλεφωνικά την ίδια μέρα λογικά, σωστά?
Με Μαρίνα έχω μιλήσει στο διάδρομο πριν πάει σε ραντεβού. Μου είπε για τηλέφωνο αυθημερόν γιατί πλέον δεν έχει κενά για παρέλαση..
Για Λέιλα η σερίφις μου είπε πεντακάθαρα ότι δίνει κώλο
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Τελικά η Αλεσια είναι όμορφη ή όχι;η αλέσια παιδιά είναι γνωστή για το πρόγραμμά της πριν αναλάβει τα ηνια ο γιέλτσιν στην ρωσία.....η ρόζα δε μυρίζει μόνο φόλα, αλλά είναι κιόλας!!!!
Και πόσο πάει με φουλ πρόγραμμα;Τα 30 λεπτά;Το περίεργο θα ήταν να σου απαντούσε ευγενικά.πριν κανένα μήνα που είχα πάει τον έδινε !
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
60 ευρώ πάει το μαλλί για 30 λεπτά με 2 εκτονώσεις παρακαλώ!Και πόσο πάει με φουλ πρόγραμμα;Τα 30 λεπτά;
Το πρόγραμμα εξαρτάται από την κοπέλα και δεν μεταβάλλει την τιμή...
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Εάν έχεις να γαμήσεις από τον καιρό του Νώε, τότε είναι θεογκόμενα...Τελικά η Αλεσια είναι όμορφη ή όχι;
δυο πιστολιες στο μισαωρο?? εγω οταν ειχα ζητησει δευτερη φορα με μια μικρη μου ειπε οχι στο μισαωρο.60 ευρώ πάει το μαλλί για 30 λεπτά με 2 εκτονώσεις παρακαλώ!
Το πρόγραμμα εξαρτάται από την κοπέλα και δεν μεταβάλλει την τιμή...
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Προβλέπονται 2 φορές σεξ στο μισάωρο. Λογικά εάν χύσεις στο 25λεπτο δύσκολα προλαβαίνεις 2η φορά.δυο πιστολιες στο μισαωρο?? εγω οταν ειχα ζητησει δευτερη φορα με μια μικρη μου ειπε οχι στο μισαωρο.
Εάν χύνεις στο 5λεπτο να απαιτήσεις κι άλλο γύρο!
Διαφορετικά σκας στα μούτρα της κοπέλας άλλο ένα 20ρικο και αναβαθμίζεσαι
σε πρόγραμμα μιας ώρας.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Θα κάνω μια σούμα του τελευταίου μήνα και κάτι, λόγω συνεχών επισκέψεων στο μαγαζί ελέου δουλειάς κοντά στην Ακρόπολη. Πάμε με τυχαία σειρά
Μαρίνα ή Μαρινάρα, η γκέισα του καταστήματος πλέον αποκλειστικά με ραντεβού. Ότι λένε όλοι, όμορφη, ακούραστη, δυνατό μασάζ, φουλ υπηρεσίες. Θες τζιεφει? Θες πιεσει? GTI? Σε όλα μέσα. Π'ιπα τέρμα λααρύγγι, πρωκτικό, σπατουλάρισμα τα πάντα όλα!
Αλέσια, οκ την εμφάνιση την αφήνουμε απ' έξω αλλιώς δεν πας. Ίσως η κορυφαία απόδοση κινητήρα στο μαγαζί. Το γλύψιμο της φουλ μπόντι, φουλ όμως, παντού. Και υποτακτική όποιος γουστάρει (για νορμάλ καταστάσεις - μην παρεξηγηθώ)
Τζούλια, έχω γράψει και κρτιτική. Καλή για αγαπούληδες και ζουζουνόγερους. Για εναλλακτική καλή. Τζιεφει μόνο
Σοφία. Άφησα στο τέλος το Υπερόπλο Σοφία! Κάβλα μεγάλη! Δεν είναι για όλους όμως. Μικροτσούτσουνοι, και αγαπούληδες μακριά. Άγρια φάτσα σκυλέ να κυκλοφορείς επί ΠΑΣΟΚ στα μπουζούκια και να τραβάνε μαλακία τα πιτσιρίκια στο μπαρ! Πρόστυχο κορμί με μουνάκι που θέλει περιποίηση και γίνεται τούρμπο και ροδέλα για σωστά εργαλεία. Λίγο μαγκάκι αλλά αν πας με τα νερά της και γουστάρει σε γάμησε!
Επίλογος 1. Μη χαλιέστε με τη σερίφισα, δεν αξίζει. Το μαγαζί είναι από τα καλύτερα αυτή τη περίοδο κυρίως σε υπηρεσίες, πηγαίντε..
Επίλογος 2. Με εξαίρεση την Μαρίνα, τις υπόλοιπες λαδοκόρες τις πετυχαίνεις γενικά. Προσωπικά περίμενα να έχει περισσότερο κόσμο. Ίσως τα μέλη του μπου κάνουν ουρές έξω από το σπίτι της ιέρειας των αισθήσεων Τάντρα - Στεφανία και κόψαν τα άγρια γαμήσια της Συγγρού..
Όβερ και τέλος
Παλιά κυκλοφορούσα πολύ, αλλά αυτά έχουν … παραγραφεί. Οπότε εγώ Josex θα μιλήσω για την γενικότερη εμπειρία μου, καθώς δεν έτυχε πρόσφατα να πάω συχνά στο μαγαζί.
Συμφωνώ ότι το μαγαζί έχει τις προϋποθέσεις για vfm όχι μόνο στις μέρες μας, αλλά και εδώ και πολύ καιρό. Στο παρελθόν πήγα με κάποιες, κυρίως τις παλιές, και δεν το μετάνιωσα ακόμη και για τη μια φορά που δοκίμασα. Προφανώς σημείο αναφοράς ΚΑΙ για μένα (benchmark) είναι η Μαρίνα. Δεν με ενδιαφέρουν ειδικά προγράμματα, που άλλωστε δεν κάνει. Το πρόγραμμα της και η εμφάνιση της είναι εφάμιλλη με 200 ευρώ για μιά ώρα. Τόσο πάει στα στούντιο και τόσο πάει στα cg τα οποία έχουν πολλά έξτρα κι ας τρως και φόλες. Κάποια δημοφιλής που ήταν σε άλλο μαγαζί μασάζ, πήγε σε στούντιο και λογικά τόσα θα παίρνει τώρα. Γι αυτό και καλό είναι να τη σεβόμαστε! Να μην την χάσουμε, το νου σας ρεμάλια! που έλεγε στην ταινία ο Λάμπρος. Προφανώς και εννοείται ότι σεβόμαστε όλες τις κοπέλες, απλώς δεν ξαναπάμε σε όποια δεν μάς κάνει. Τόσο απλά!
Να πω και κάτι για αυτή την περίφημη 2η φορά. Αυτή έχει έννοια εάν τελειώσει κανείς στα 3-5 λεπτά, οπότε με μόνο 1 φορά θα ήταν άδικο, δεν θα είχε καταλάβει τίποτα. Εάν στο μισάωρο τελειώσει σε 15-20 λεπτά και βάλε, και είναι και όντως ποιοτική η εμπειρία, δεν είναι καν απαραίτητη η 2η φορά. Ουκ εν τω πολλώ το εύ λέγανε οι πρόγονοι μας. Κάνεις και 10-15 λεπτά μασαζάκι και είσαι κομπλέ. Τα ίδια ισχύουν αναλογικά και για το πρόγραμμα της μιάς ώρας. Γιατί να το ζορίζεις εάν δεν σού χρειάζεται? Τόσο γυφτολυγούρης?, τόσο εκμεταλλευτής είσαι? Εγώ το προσλαμβάνω σαν δυνατότητα και όχι σαν (αυτο)υποχρέωση.
Θα αναφέρω το κοινό «μυστικό»: Η 2η φορά είναι το δόλωμα που έριξαν τα γραφεία για να τσιμπήσουν οι πελάτες και να πληρώνουν τα υψηλά τιμολόγια των cg. Που σημειωτέον έχουν πολλά έξτρα!!! Για να δικαιολογήσουν δηλαδή τα γραφεία τις υψηλές τιμές. Προσοχή: μιλάμε ΚΑΙ εδώ για τα συνηθισμένα προγράμματα, ΌΧΙ για αυταρχικά, ΌΧΙ για υποτακτικά. Αυτά τα δύο τελευταία είναι ειδικά προγράμματα, που δεν τα κάνουν όλες ούτε στα στούντιο ούτε στα cg, και όσες λίγες τα κάνουν πληρώνονται χοντρά.
Να είστε καλά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με Μαρίνα έχω μιλήσει στο διάδρομο πριν πάει σε ραντεβού. Μου είπε για τηλέφωνο αυθημερόν γιατί πλέον δεν έχει κενά για παρέλαση..
Για Λέιλα η σερίφις μου είπε πεντακάθαρα ότι δίνει κώλο
Εννοείς ότι τηλεφωνούμε στο μαγαζί αυθημερόν για να μπορέσουμε να κλείσουμε ραντεβού? Αυτό μίλησες στο διάδρομο?
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.946
- Πόντοι
- 11.096
Θά συμφωνήσω με τα παραπάνω που ανέφερεςΠαλιά κυκλοφορούσα πολύ, αλλά αυτά έχουν … παραγραφεί. Οπότε εγώ Josex θα μιλήσω για την γενικότερη εμπειρία μου, καθώς δεν έτυχε πρόσφατα να πάω συχνά στο μαγαζί.
Συμφωνώ ότι το μαγαζί έχει τις προϋποθέσεις για vfm όχι μόνο στις μέρες μας, αλλά και εδώ και πολύ καιρό. Στο παρελθόν πήγα με κάποιες, κυρίως τις παλιές, και δεν το μετάνιωσα ακόμη και για τη μια φορά που δοκίμασα. Προφανώς σημείο αναφοράς ΚΑΙ για μένα (benchmark) είναι η Μαρίνα. Δεν με ενδιαφέρουν ειδικά προγράμματα, που άλλωστε δεν κάνει. Το πρόγραμμα της και η εμφάνιση της είναι εφάμιλλη με 200 ευρώ για μιά ώρα. Τόσο πάει στα στούντιο και τόσο πάει στα cg τα οποία έχουν πολλά έξτρα κι ας τρως και φόλες. Κάποια δημοφιλής που ήταν σε άλλο μαγαζί μασάζ, πήγε σε στούντιο και λογικά τόσα θα παίρνει τώρα. Γι αυτό και καλό είναι να τη σεβόμαστε! Να μην την χάσουμε, το νου σας ρεμάλια! που έλεγε στην ταινία ο Λάμπρος. Προφανώς και εννοείται ότι σεβόμαστε όλες τις κοπέλες, απλώς δεν ξαναπάμε σε όποια δεν μάς κάνει. Τόσο απλά!
Να πω και κάτι για αυτή την περίφημη 2η φορά. Αυτή έχει έννοια εάν τελειώσει κανείς στα 3-5 λεπτά, οπότε με μόνο 1 φορά θα ήταν άδικο, δεν θα είχε καταλάβει τίποτα. Εάν στο μισάωρο τελειώσει σε 15-20 λεπτά και βάλε, και είναι και όντως ποιοτική η εμπειρία, δεν είναι καν απαραίτητη η 2η φορά. Ουκ εν τω πολλώ το εύ λέγανε οι πρόγονοι μας. Κάνεις και 10-15 λεπτά μασαζάκι και είσαι κομπλέ. Τα ίδια ισχύουν αναλογικά και για το πρόγραμμα της μιάς ώρας. Γιατί να το ζορίζεις εάν δεν σού χρειάζεται? Τόσο γυφτολυγούρης?, τόσο εκμεταλλευτής είσαι? Εγώ το προσλαμβάνω σαν δυνατότητα και όχι σαν (αυτο)υποχρέωση.
Θα αναφέρω το κοινό «μυστικό»: Η 2η φορά είναι το δόλωμα που έριξαν τα γραφεία για να τσιμπήσουν οι πελάτες και να πληρώνουν τα υψηλά τιμολόγια των cg. Που σημειωτέον έχουν πολλά έξτρα!!! Για να δικαιολογήσουν δηλαδή τα γραφεία τις υψηλές τιμές. Προσοχή: μιλάμε ΚΑΙ εδώ για τα συνηθισμένα προγράμματα, ΌΧΙ για αυταρχικά, ΌΧΙ για υποτακτικά. Αυτά τα δύο τελευταία είναι ειδικά προγράμματα, που δεν τα κάνουν όλες ούτε στα στούντιο ούτε στα cg, και όσες λίγες τα κάνουν πληρώνονται χοντρά.
Να είστε καλά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείς ότι τηλεφωνούμε στο μαγαζί αυθημερόν για να μπορέσουμε να κλείσουμε ραντεβού? Αυτό μίλησες στο διάδρομο?
Όσο για την μαρίνα δουλεύει κυρίως με ραντεβού, πολύ σπάνια έως καθόλου να βγει στο σαλόνι.
Έχει φτιάξει ένα κύκλο πελατών και δουλεύει έτσι με ραντεβού.
Δύο φορές που την έχω δει ήταν με τηλέφωνο και κλείσιμο ραντεβού αυθημερόν.
Όσο για υπηρεσίες συμμετοχή κλπ.... παραπάνω από καλές.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.670
- Πόντοι
- 6.495
Μαίρη?Θα κάνω μια σούμα του τελευταίου μήνα και κάτι, λόγω συνεχών επισκέψεων στο μαγαζί ελέου δουλειάς κοντά στην Ακρόπολη. Πάμε με τυχαία σειρά
Όβερ και τέλος
Παίζει?
Επίσης σήμερα Κυριακή κλειστά ή υπολειτουργεί?
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.208
- Πόντοι
- 4.365
Αυτό ακριβώς
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.208
- Πόντοι
- 4.365
Μαίρη?
Παίζει?
Επίσης σήμερα Κυριακή κλειστά ή υπολειτουργεί?
Όπα την ξέχασα! Ναι έχει γυρίσει κανονικά, την πήρα φουλ πρόγραμμα. Καλή επίσης, αλλά με λίγο ρομποτική συμπεριφορά αν καταλαβαίνεις τι λέω..
Επίσης η σεριφισα τα έχει παίξει τελείως μπαινει στα δωμάτια και βγάζει έξω τις κοπέλες την ώρα της συνεδριασ γιατί θέλει να τις δώσει σε άλλο πελατη και ουρλιάζει μετά στα κορίτσια σαν παλαβή. Για εμένα ήταν η τελευταια φορά .
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Απορώ πως κάποιοι συνεχίζουν και πηγαίνουν εκεί με τετοια άθλια συμπεριφορά....όπως απορώ και με μαρινα π δεν έχει σηκωθεί να φύγει....Επίσης η σεριφισα τα έχει παίξει τελείως μπαινει στα δωμάτια και βγάζει έξω τις κοπέλες την ώρα της συνεδριασ γιατί θέλει να τις δώσει σε άλλο πελατη και ουρλιάζει μετά στα κορίτσια σαν παλαβή. Για εμένα ήταν η τελευταια φορά .
η χοντρή πατσαβούρα τσατσα μόνο για κλωτσιές ειναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135