Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Θα πω μια άλλη άποψη συμφορουμίτες: Η περίπτωση των συγκοινωνούντων δοχείων, δλδ εφόσον τα αδελφά Λ23 και Σ42 έχουν ίδιο τιμολόγιο ίδια πολιτική υπηρεσιών, και όσοι φεύγουν από το 42 πάνε στο 23. Οπότε, τους νοιάζει ή όχι?

Λοιπόν, όλα αυτά τα πρόσφατα ποστ με παρακίνησαν να ενεργοποιηθώ και πέρασα χτες από το 42. Συζήτησα με τη Μαρίνα. Μού είπε κάποιες σκέψεις της. Έχει καταλάβει τί γίνεται, κουράστηκε, βαρέθηκε και την υποδοχή, και αυτά γράφονται, και κάποιους που γράφουν. Διότι διαβάζει το σάιτ καθημερινά. Σκέπτεται να φύγει.
Αφού την πέτυχες τόσο απλά , τυχερός και καλά έκανες και το συζήτησες μαζί της ! Λογικά και από την εταιρία πρέπει να διαβάζουν όπως κάνει και η Λαρίσα από το Νιρβάνα … όταν διαβάσει κάτι αρνητικό επεμβαίνει εδώ και δίνει λύσεις , ζητάει και συγνώμη … δείτε το στο τοπικ του Νιρβάνα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Αφού την πέτυχες τόσο απλά , τυχερός και καλά έκανες και το συζήτησες μαζί της ! Λογικά και από την εταιρία πρέπει να διαβάζουν όπως κάνει και η Λαρίσα από το Νιρβάνα … όταν διαβάσει κάτι αρνητικό επεμβαίνει εδώ και δίνει λύσεις , ζητάει και συγνώμη … δείτε το στο τοπικ του Νιρβάνα
Τυπε μην είσαι βεβαίως πως γράφει η "λαρισα" του κάθε μαγαζιού στο σάι..

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Βίκυ = σίγουράκι! ωραίο πρόσωπο αρκετά καλό σέρβις! κρίμα που δεν δίνει κώλο!

Astra Opc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
202
Πόντοι
0
Για το θέατρο καλή είναι ή Βίκυ πεταμένα λεφτά καλύτερα σουβλάκια με μπύρες

aris l

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2022
Like
22
Πόντοι
0
εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος μαζι της μαλακια μου που δεν περασα μαζι της την τελαιυταια φορα που πηγα στο μαγαζι

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Εκεί δουλεύει. Πιο παλιά ήταν Λαγουμιτζή, και ακόμα πιο παλιά πάλι στο Συγγρού 40. Ημουν το δεύτερο ραντεβού της όταν ξεκίνησε και ήταν τότε στην αρχή πιο "ευτραφής" αλλά πάντα φιλότιμη.

Απλά έχει πολύ ζήτηση και συνήθως έχει κλεισμένα ραντεβού απο standard πελάτες.

Για αυτό και είναι δυσεύρετη.

Κάτι ανάλογο με την Τζέσικα πιο παλιά, που για εμένα ήταν η κορυφαία που πέρασε απο εκεί.

Απλά είναι τα πράγματα. Μην ψάχνετε ίντριγκες.
Φίλε μου δ ν ψάχνουμε ίντριγκες..έλεος για το γαμοτο και να μην μας δουλεύουν με τα λεφτά μας λέμε!! Την Τζέσικα που όντος είχε Πίο πολύ δουλειά την βλέπαμε και στο σαλόνι η περιμέναμε λίγο και μπαίναμε επόμενο ραντεβού..τώρα αυτή σε δουλεύει στα μούτρα σου όπως ξαναειπα θέλει να μειρασει τα ραντεβού και στα άλλα κορίτσια..να βγάλουν μεροκάματο αλλά δεν υπολογίζει ότι εμείς επιλέγουμε που θα δώσουμε τα λεφτά μας με το ζόρι δ ν γίνεται...

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Συνάδελφε, εν γένει και αποστασιοποιημένα είναι σωστή η σκέψη σου.
Αν βάλεις όμως και τον παράγοντα ψυχολογία στο παιχνίδι τότε όλα αλλάζουν. Πρώτον το ξενέρωμα που τρως όταν πας για λαγό και σου πλασάρουν κάτι άλλο, σου χαλάει την ψυχολογία (και δημιουργεί νεύρα) και δεύτερον ενεργοποιείται ο εγωισμός που λέει όχι ρε νιαμου δε σας δίνω τα 80€ με αυτή τη συμπεριφορά.
Τελικά εγώ βέβαια έμεινα με το πουλί στο χέρι , αλλά καλύτερα έτσι παρά υποχείριο της κάθε ξεφτιλισμενης τσατσας εκεί μέσα.
Καλά έκανες φίλε μου έτσι ακριβώς έγινε και με μένα δύο φορές!!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Για το θέατρο καλή είναι ή Βίκυ πεταμένα λεφτά καλύτερα σουβλάκια με μπύρες
δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά που λες...
από τις πιό γλυκές και καλόβολες κοπέλες η Βίκυ... αν κάποιος θέλει GFE είναι η απόλυτη επιλογή!
και το λέω εγώ που είμαι τελείως PSE... και συνήθως παίρνω Μαρίνα ή Σοφία στο μαγαζί, αλλά μία φορά στις 10 χτυπάω και μια Βίκυ έτσι για το ξεστράβωμα!

Astra Opc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
202
Πόντοι
0
από τις πιό γλυκές και καλόβολες κοπέλες η Βίκυ... αν κάποιος θέλει GFE είναι η απόλυτη επιλογή!
και το λέω εγώ που είμαι τελείως PSE... και συνήθως παίρνω Μαρίνα ή Σοφία στο μαγαζί, αλλά μία φορά στις 10 χτυπάω και μια Βίκυ έτσι για το ξεστράβωμα!
Γλυκιά όμορφη ναι
Μέσα θέατρο παραμύθι πρόγραμμα κασέτας
Πεταμένα λεφτά
Έμπειρος παίχτης είσαι ξέρεις τί λέω

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Γλυκιά όμορφη ναι
Μέσα θέατρο παραμύθι πρόγραμμα κασέτας
Πεταμένα λεφτά
Έμπειρος παίχτης είσαι ξέρεις τί λέω
έτσι κι αλλοιώς εγώ πάντα παραπάνω παίρνω λόγω του ότι έχω πιο όμορφο καυλί...
οπότε τι να λέμε...
σίγουρα όμως είσαι λίγο κακόβουλος τύπε...
όμως σίγουρα δεν είναι η Βίκυ πεταμένα λεφτά και τα παραμύθια είναι όλα δικά σου...
απλά μάλλον της έκατσες άσχημα...

Astra Opc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
202
Πόντοι
0
Εγώ καί άλλοι τόσοι
Γάμα την εσύ αφού σ'αρέσει τό παραμύθακι

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Πάντως πρέπει να πας συνειδητοποιημένος γιατί στο σαλόνι δεν κάνει τη διαφορά εκτος αν κάνω λάθος επειδή την έχω δει μόνο δυο φορές ή ίσως να μην γούσταρε .......παίζει και αυτο.....

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
42
Like
2.059
Πόντοι
5.220
Φίλε μου το Βικάκι χρόνια τώρα είναι στανταρακι και βγάζει γούστα , βέβαια όλοι μας έχουμε και μέρες περίεργες αλλά την θεωρώ τοπ στην Αθηνα και στο μασάζ όχι μόνο στο προγραμμα .

Astra Opc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
202
Πόντοι
0
Μάγκες άμα εσείς γουστάρετε κανένα πρόβλημα δική σας τσέπη είναι
Κακή μέρα; = Νά κάτσει σπίτι της

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Μάγκες άμα εσείς γουστάρετε κανένα πρόβλημα δική σας τσέπη είναι
Κακή μέρα; = Νά κάτσει σπίτι της
Εκ εριεργειας φιλε,εσυ οταν εχεις κακη μερα δεν πας στη δουλεια σου?
Παιρνεις αδεια? :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom