bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
φίλε "45αρη......." πότε πήγες τελευταία σε οφθαλμίατρο??
Συμφορουμίτη, δεν μπορεί να κάνουμε όλοι λάθος. Και να μην ταιριάζουν αυτά που είδες με αυτά που έχουμε δει όλοι εμείς. ΟΚ δεν ήμουν εκείνη την ώρα εκεί να δω το ποια σου είπε τί. Αλλά κάνω και δεύτερες σκέψεις. Είναι δεδομένο ότι δεν έγινε το κανονικό σαλονάρισμα, δεν τις είδες διακριτά, και έγινε μόντα έτσι όπως τα λες και σε μπερδέψανε. Άλλη μασέζ στην πόρτα, άλλη μασέζ στο διάδρομο, άλλες στο δωμάτιο που κάθονται, θα μπαινοβγαίνανε κιόλας, και τις είδες όλες μαζί. Κάποια άλλη θα σού είπε ότι είναι η Μαρίνα, ενώ δεν ήταν. Πολύ κακώς φυσικά. Μπέρδεψες ονόματα με πρόσωπα. Και γι αυτό τα έγραψες. Αποκλείεις αυτή την εκδοχή? Αυτά όσον αφορά την εμφάνιση.Καλησπέρα, σε όλους τους συναγωνιστές. Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, εγώ έγραψα για μια κοπέλα, η οποία μου συστήθηκε ως Μαρίνα. Δεν μου την έδειξε η αντιπαθητική τσατσά. Εγώ είδα μια 40άρα plus, εσείς λέτε για μια, ίσως και κάτω των 30. Η απόκλιση είναι μεγάλη. Μπορεί να μου έδειξαν άλλη και να έγινε μπέρδεμα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να γράφω μαλακίες για κοπέλες, τις οποίες δεν έχω συναντήσει. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αυτή η καριόλα τσατσά τα έχει κάνει πουτάνα εκεί μέσα. Κρίμα, γιατί έχω πολύ καλές αναμνήσεις από το μαγαζί, από την εποχή που δούλευε η Τζέσικα.
Καλησπέρα, συναγωνιστή.Συμφορουμίτη, δεν μπορεί να κάνουμε όλοι λάθος. Και να μην ταιριάζουν αυτά που είδες με αυτά που έχουμε δει όλοι εμείς. ΟΚ δεν ήμουν εκείνη την ώρα εκεί να δω το ποια σου είπε τί. Αλλά κάνω και δεύτερες σκέψεις. Είναι δεδομένο ότι δεν έγινε το κανονικό σαλονάρισμα, δεν τις είδες διακριτά, και έγινε μόντα έτσι όπως τα λες και σε μπερδέψανε. Άλλη μασέζ στην πόρτα, άλλη μασέζ στο διάδρομο, άλλες στο δωμάτιο που κάθονται, θα μπαινοβγαίνανε κιόλας, και τις είδες όλες μαζί. Κάποια άλλη θα σού είπε ότι είναι η Μαρίνα, ενώ δεν ήταν. Πολύ κακώς φυσικά. Μπέρδεψες ονόματα με πρόσωπα. Και γι αυτό τα έγραψες. Αποκλείεις αυτή την εκδοχή? Αυτά όσον αφορά την εμφάνιση.
Τώρα όσον αφορά τις υπηρεσίες το γράφουν όλοι ότι είναι λίρα 100. Γι αυτό όλοι τη Μαρίνα ζητούν. Και μάλιστα, προχτές που πέρασα από το μαγαζί η Μαρίνα δεν είχε κενό. Και τότε φεύγοντας μιά συνάδελφος της Μαρίνας είπε «μα μόνο η Μαρίνα ξέρει να γαμιεται?» (εννοώντας είμαστε και εμείς εδώ) .
Έπρεπε να τής πεις ξέρει να γαμιέται αλλά κυρίως ξέρει τί εστί σωστή συμπεριφορά προς τόν πελάτη καί ξέρει πώς να κράτηση τόν πελάτη, δεν είναι τυχαίο όχι έχει φουλ πελατολόγιο όταν άλλες κάνουν επιλογή πελατών και υπηρεσιών και βαράνε μύγες με ελάχιστα ραντεβού την εβδομάδα. Αλλά ψιλά γράμματα για αυτές ....Συμφορουμίτη, δεν μπορεί να κάνουμε όλοι λάθος. Και να μην ταιριάζουν αυτά που είδες με αυτά που έχουμε δει όλοι εμείς. ΟΚ δεν ήμουν εκείνη την ώρα εκεί να δω το ποια σου είπε τί. Αλλά κάνω και δεύτερες σκέψεις. Είναι δεδομένο ότι δεν έγινε το κανονικό σαλονάρισμα, δεν τις είδες διακριτά, και έγινε μόντα έτσι όπως τα λες και σε μπερδέψανε. Άλλη μασέζ στην πόρτα, άλλη μασέζ στο διάδρομο, άλλες στο δωμάτιο που κάθονται, θα μπαινοβγαίνανε κιόλας, και τις είδες όλες μαζί. Κάποια άλλη θα σού είπε ότι είναι η Μαρίνα, ενώ δεν ήταν. Πολύ κακώς φυσικά. Μπέρδεψες ονόματα με πρόσωπα. Και γι αυτό τα έγραψες. Αποκλείεις αυτή την εκδοχή? Αυτά όσον αφορά την εμφάνιση.
Τώρα όσον αφορά τις υπηρεσίες το γράφουν όλοι ότι είναι λίρα 100. Γι αυτό όλοι τη Μαρίνα ζητούν. Και μάλιστα, προχτές που πέρασα από το μαγαζί η Μαρίνα δεν είχε κενό. Και τότε φεύγοντας μιά συνάδελφος της Μαρίνας είπε «μα μόνο η Μαρίνα ξέρει να γαμιεται?» (εννοώντας είμαστε και εμείς εδώ) .
Η Μαρίνα μπορεί το μαγαζί σίγουρα όχιΛίρα 100 το μαγαζι!!!
Θά τούς στείλουμε διαβασμένους νά ξέρουν από πριν τι νά δουν έτσι θά ξέρουν....Μαρίνα δε θέλετε? Σε λίγο όλες οι διαθέσιμες Μαρίνα θα λέγονται και οποίος δεν ξερει την original θα την πατάει....και θα ψαχνόμαστε αν είναι 40 ή 45 ή ....
Ακόμη να διώξουν την τσατσά...;Μα καλά ρίζες έχει βγάλει εκεί μέσαΑφού ακόμα πάει κόσμος και σκάει χρήμα σε αυτό το μαγαζί με τέτοια συμπεριφορά από τσατσά και λοιπές κοπέλες, δεν βλέπω να αλλάζουν πολλά σύντομα.
Και αν εχει ποσοστουλη;Ακόμη να διώξουν την τσατσά...;Μα καλά ρίζες έχει βγάλει εκεί μέσα
Η Σοφία δουλευει ακόμη η σταμάτησε?Ετοιμάζω κριτική για Σοφία που πήγα πριν καιρό και ξέχασα να ανεβάσω.
Ήταν βραδιά αδυναμίας γιατί γενικά αποφεύγω εντελώς το συγκεκριμένο ίδρυμα, αλλά τελικά μοναδική εμπειρία με φουλ κωλοφλυφαδα από την κυρία και 2 φορές τελείωμα στο στόμα με φουλ κατανάλωση φυσικής πρωτεΐνης που φαίνεται τη γουστάρει!!
Σοφία δύναμη !!! Κάποιους χαλάει λίγο το πρόσωπο αλλά για μένα είναι μια χαρά, απίστευτα πόδια γυμνασμένα (μου φέρνουν στο μυαλό τις ποδάρες της μοναδικής Τζεσσικα), κωλάρα άψογη και διαθέσιμη, φουλ διάθεση και υπηρεσίες , οκ λίγο πεσμέμο βυζί αλλά οχι κάτι που κολλάς... για μένα VFM το κορίτσι, μακάρι να ήταν έτσι και κάποιες άλλες ξινές εκεί μεσα ...Ετοιμάζω κριτική για Σοφία που πήγα πριν καιρό και ξέχασα να ανεβάσω.
Ήταν βραδιά αδυναμίας γιατί γενικά αποφεύγω εντελώς το συγκεκριμένο ίδρυμα, αλλά τελικά μοναδική εμπειρία με φουλ κωλοφλυφαδα από την κυρία και 2 φορές τελείωμα στο στόμα με φουλ κατανάλωση φυσικής πρωτεΐνης που φαίνεται τη γουστάρει!!
Κάθε μέρα εκει είναι το κορίτσι, στις επάλξεις .Η Σοφία δουλευει ακόμη η σταμάτησε?
Όντως δυνατό χαρτί..
Όπως ανέφερα μια χαρά δούλευεΗ Σοφία δουλευει ακόμη η σταμάτησε?
Όντως δυνατό χαρτί..
Ε ναι φίλε, πραγματικά αξίζει.Σοφία δύναμη !!! Κάποιους χαλάει λίγο το πρόσωπο αλλά για μένα είναι μια χαρά, απίστευτα πόδια γυμνασμένα (μου φέρνουν στο μυαλό τις ποδάρες της μοναδικής Τζεσσικα), κωλάρα άψογη και διαθέσιμη, φουλ διάθεση και υπηρεσίες , οκ λίγο πεσμέμο βυζί αλλά οχι κάτι που κολλάς... για μένα VFM το κορίτσι, μακάρι να ήταν έτσι και κάποιες άλλες ξινές εκεί μεσα ...