Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
Επίσης η σεριφισα τα έχει παίξει τελείως μπαινει στα δωμάτια και βγάζει έξω τις κοπέλες την ώρα της συνεδριασ γιατί θέλει να τις δώσει σε άλλο πελατη και ουρλιάζει μετά στα κορίτσια σαν παλαβή. Για εμένα ήταν η τελευταια φορά .
Πολύ τραβηγμενο αυτό που έγραψες αν όντως έχει συμβεί σε κάποιον , εγώ τις τελευταίες 4ις φορές που έχω πάει μέσα σε Φεβρουαρη και Μάρτη δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο , ίσως να παιζει ρολο ότι περνώ 2 συγκεκριμένα στανταρακια μου , οι οποιες έχουμε άνεση γενικα στο δωμάτιο , anyway πάντως μου φαίνεται λίγο παρανοια αν όντως έχει συμβεί σε κάποιον συναθλητη , αν ξέρει η έχει δει -ακουσει κάποιος κάτι ανάλογο ας ρίξει ένα ποστ να δούμε λίγο τι παίζει με τη κυρά Μαλακο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Επίσης η σεριφισα τα έχει παίξει τελείως μπαινει στα δωμάτια και βγάζει έξω τις κοπέλες την ώρα της συνεδριασ γιατί θέλει να τις δώσει σε άλλο πελατη και ουρλιάζει μετά στα κορίτσια σαν παλαβή. Για εμένα ήταν η τελευταια φορά .
Έγινε μπροστά σου αυτό ή στο μετέφερε άλλος;

john8

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
438
Πόντοι
20
Άλλο και τούτο πάλι!!ούτε στην Σαγκάη δεν τους περνουν έτσι για να τους βάλουν καραντίνα:):2funny::2funny:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.120
Πόντοι
11.096
Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα τά ίδια καί τά ίδια από το εν λόγο ίδρυμα. Εξακολουθούν νά (επιλέγουν-διώχνουν πελάτες)
Καθώς έφευγα από Λ23 έπεσε τηλ από φίλο για τσάρκα.... κανονίζουμε για αρχή στο Σ40 42 ξέρουμε καί οι δύο μάς από τηλεφωνική επικοινωνία ότι δουλεύουν 3 κορίτσια ε μέχρι νά βρεθούμε δέν πέρασε ούτε μισή ώρα, ή Τρίτη κοπέλα που ήθελε το φιλαράκι εξαφανίστηκε δια μαγιάς δέν υπήρχε καί κάναμε λάθος 2 άτομα δέν μάς είπαν ποτέ ότι είναι 3 ή κοπέλες. Ε καί εμείς καταθέσαμε στο νιρβάνα 270€ Ώρα για αποχώρηση από το ίδρυμα σιγά σιγά γιατί δέν μού αρέσει νά μέ περνάνε για ηλιθιό νά πεζουν μέ τήν νοημοσύνη μού.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
42
Like
2.064
Πόντοι
5.220
Έγινε μπροστά σου αυτό ή στο μετέφερε άλλος;
Ήμουνα στο διπλανό δωμάτιο -μπήκε έβγαλε την κοπέλα από το δωμάτιο έγινε φασαρία -την επέστρεψε στον συναγωνιστή και όταν άρχισε να φωνάζει στα κορίτσια και να ουρλιάζουν και τα κορίτσια σηκώθηκα και έφυγα . Δεν πάω να πληρώσω 80 και να ακούω βαβούρες

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.120
Πόντοι
11.096
Ήμουνα στο διπλανό δωμάτιο -μπήκε έβγαλε την κοπέλα από το δωμάτιο έγινε φασαρία -την επέστρεψε στον συναγωνιστή και όταν άρχισε να φωνάζει στα κορίτσια και να ουρλιάζουν και τα κορίτσια σηκώθηκα και έφυγα . Δεν πάω να πληρώσω 80 και να ακούω βαβούρες
Πολύ σωστά πάμε για νά χαλαρώσουμε καί νά περάσουμε όμορφα καί ωραία.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Καταλαβαίνεις ουι με 270 σε call girl πηδούσες τη Naomi Campbell.....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.751
Πόντοι
41.813
εγω εχω να πατησω απο τον περασμενο Οκτωβριο-Νοεμβριο αν θυμαμαι καλα.
μιλαμε τελικα εχει σαλταρει η τυπισσα :2funny:
τα ελεγα πριν μηνες για αυτην οτι εχει ξεφυγει εντελως και αλλοι εδω λεγανε τα δικα τους.
να μη δινουμε σημασια,που θα βρουμε καλυτερα,οτι κι αλλου γινονται τετοια κλπ τετοια. ε δεν γινονται αλλου ή τουλαχιστον δεν τα εχουμε δει εδω γραμμενα.
αντε τωρα ελατε στη θεση του συναγωνιστη που ηταν στο δωματιο,να μπαινει η υπηρεσια μεσα και να μας βλεπει με τη μαλαπερδα εξω :2funny::2funny::2funny::2funny:
οτι και να εχει προηγηθει δεν ειναι συμπεριφορα αυτη μπροστα σε πελατη και σε αυτο και σε διπλανα δωματια,να ακουγονται φωνες και φασαριες σε χωρο που παμε να χαλαρωσουμε.
ασχετα απο την απωλεια που εχουν σε πελατες,το μαγαζι που καποτε ηταν το κορυφαιο μαγαζι και σε κοπελλες και σε προσφερομενο σερβις δεχεται πληγμα με κατι τετοιες συμπεριφορες,με συνεπεια οσο εκτραχυνεται η υπηρεσια,τοσο να γινεται χειροτερη και η ιδια και να δεχονται τις συνεπειες και τα υπολοιπα κοριτσια εκει.

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336
Ισχύει αυτό. Και εγώ έχω σταματήσει να πηγαίνω λόγω της σεριφισας . Και θα ήθελα τόσο πολύ λόγω Μαριναρας αλλά όσο ξέρω ότι θα δω τη ξυνή φατσα της ξενερώνω και μου φεύγει καθε καύλα

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1
Απορώ πως κάποιοι συνεχίζουν και πηγαίνουν εκεί με τετοια άθλια συμπεριφορά....όπως απορώ και με μαρινα π δεν έχει σηκωθεί να φύγει....

η χοντρή πατσαβούρα τσατσα μόνο για κλωτσιές ειναι
πριν απο κανα διμηνο μου χτυπησε πορτα με την Αλεσια στο 55 της συναντησης.Φυσικα η Αλεσια την εγραψε, αλλα ξενερωσα

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
86
Λογική η απορία σου.

Την βλέπω τη Μαρίνα να την κάνει από εκεί μέσα. Η απλή λογική αυτό λέει.
Μα ειναι δυνατόν να ανέχεται αυτό χοντρό και αντιπαθέστατο πράγμα π οι ιδιοκτήτες δεν βρίσκω λόγο π ακόμα δεν την έχουν πετάξει στα σκουπίδια?

αν θέλει η μαρινα παει όπου γουστάρει....περίεργο μ φαίνεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom