Επίσης η σεριφισα τα έχει παίξει τελείως μπαινει στα δωμάτια και βγάζει έξω τις κοπέλες την ώρα της συνεδριασ γιατί θέλει να τις δώσει σε άλλο πελατη και ουρλιάζει μετά στα κορίτσια σαν παλαβή. Για εμένα ήταν η τελευταια φορά .
εγω εχω να πατησω απο τον περασμενο Οκτωβριο-Νοεμβριο αν θυμαμαι καλα.
Ήμουνα στο διπλανό δωμάτιο -μπήκε έβγαλε την κοπέλα από το δωμάτιο έγινε φασαρία -την επέστρεψε στον συναγωνιστή και όταν άρχισε να φωνάζει στα κορίτσια και να ουρλιάζουν και τα κορίτσια σηκώθηκα και έφυγα . Δεν πάω να πληρώσω 80 και να ακούω βαβούρες
μιλαμε τελικα εχει σαλταρει η τυπισσα
τα ελεγα πριν μηνες για αυτην οτι εχει ξεφυγει εντελως και αλλοι εδω λεγανε τα δικα τους.
να μη δινουμε σημασια,που θα βρουμε καλυτερα,οτι κι αλλου γινονται τετοια κλπ τετοια. ε δεν γινονται αλλου ή τουλαχιστον δεν τα εχουμε δει εδω γραμμενα.
αντε τωρα ελατε στη θεση του συναγωνιστη που ηταν στο δωματιο,να μπαινει η υπηρεσια μεσα και να μας βλεπει με τη μαλαπερδα εξω
οτι και να εχει προηγηθει δεν ειναι συμπεριφορα αυτη μπροστα σε πελατη και σε αυτο και σε διπλανα δωματια,να ακουγονται φωνες και φασαριες σε χωρο που παμε να χαλαρωσουμε.
ασχετα απο την απωλεια που εχουν σε πελατες,το μαγαζι που καποτε ηταν το κορυφαιο μαγαζι και σε κοπελλες και σε προσφερομενο σερβις δεχεται πληγμα με κατι τετοιες συμπεριφορες,με συνεπεια οσο εκτραχυνεται η υπηρεσια,τοσο να γινεται χειροτερη και η ιδια και να δεχονται τις συνεπειες και τα υπολοιπα κοριτσια εκει.