jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
σας αφηνω τωρα. παω να μπανιαριστω,παρφουμαριστω κλπ κλπ για το meeting το σημερινο
κατα ριπας
σας αφηνω τωρα. παω να μπανιαριστω,παρφουμαριστω κλπ κλπ για το meeting το σημερινο
κατα ριπας
Κι εγω την τσεκαρα την Αγαπη χτες που περασα μια βολτα απο κει.Οντως καυλιαρικο μιλφ,αλλα απο υπηρεσιες αγνωστο!!Καλα εννοειται..απλα ηταν ολες πιασμενες (Αλισια,Τζεσσικα,Λειλα) και ειπα να τσεκαρω και πανω να δω τι παιζει..
Αυτη η Αγαπη παντως με σκαλωσε..ειμουν στο οριο να την παρω..αλλα ειπα να παιξω safe με Μονικα..
Περιμενουμε να δουμε και αυτη η φιλη της Τσεσσικας η Μαρινα τι θα λεει..
To πρόγραμμα των 80 ευρω είναι με 2 μπαλάκια ή ένα; Κάπου διάβασα μια κριτική ένας που έριξε 2.
Μια χαρά είναι οι υπηρεσίες της Αγάπης (πρώην Ναταλύ ή Ναταλία) με θητεία σε πολλά μασαζομάγαζα εδώ και καμιά εξαετία!!!
Την Θυμάμαι απο το RIP Αλκιβιάδου 88 στον Πειραιά όπου την είχα πάρει μονή της αλλά και διπλό με την Κλαούντια που τώρα είναι στο Κατεχάκη & Κιφησσίας. Μετά την θητεία της στη Δάφνη πριν καμιά τριετία έγινε και πολύ καλη στο μασάζ. Ένα από τα καλύτερα B2B της πιάτσας. Το έμαθε καλά εκεί και αξίζει να το δοκιμάσει κανείς
Από μπριζόλα επίσης πολύ καλή ειδικά στην πίπα αλλά και στο πρεσσάρισμα όπου αντέχει σε υψηλές πιέσεις!!!
Πρέπει να έχει και κριτικές στο θρετ της Στ29 που είχε περάσει για ένα φεγγάρι.
πριν απο λίγο επισκεψη στο Συγγρου 40-42 στον τρίτο όροφο, δούλευαν Αλεσια,Μαρία, Ρωξάνη, Τζέσικα και για τούς γνώστες η κολλητή της η Μαρίνα και τέλος. ..Λειλα, μελαχρινή Λευκορωσιδα 26 ετών με το μαλλί αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα με λίγα κιλακια παραπανω που δεν χαλάνε το σύνολο, βυζι λεμονακι 1.5αρι ,πιρσινγκ στον αφαλό και ανοιχτοχρωμους οφθαλμούς, αν και το μασάζ δεν είναι ΤΟ δυνατό της σημείο στα υπόλοιπα ισορροπεί μεταξύ gfe και pse ,κάνει τα πάντα και ας δείχνει τόσο γλυκιά, θα ακολουθήσει κριτική καθώς και
φωτος του δωματίου.
Τύπε παίζει να ισχύει. Κυριακή ούτως η άλλως δεν δούλευαν τα μαγαζιά με Φουλ ρόστερ απο όσο ξέρω.πέρασμα σημερα μετα τισ 6 είδα λέιλα αλίσια ντιάνα και μαρινα νομιζω φίλη της τζεσικα μου είπε η σερίφισσα, τζέσικα ήθελα αλλα είχε ρεπό μου είπε ισχύει ή μου είπε μαλακίες το αφεντικο??
τελικα πήρα λειλα..
εγραψε ενας φίλος πιο πριν πως πέρασε και ηταν σε δωμάτιο..για αυτο ρωτάω..???Τύπε παίζει να ισχύει. Κυριακή ούτως η άλλως δεν δούλευαν τα μαγαζιά με Φουλ ρόστερ απο όσο ξέρω.
Η λειλα ειναι δυνατό χαρτί απο υπηρεσίες απο όσο εχω διαβάσει..
Ισχύει;
Ροκσάνα την λένε τώρα...
Έτσι όπως πάει θα ξεχάσει και πως την βάφτισαν..
σκέφτομαι την επόμενη φορα να παρω την τζέσικα σε προγραμμα b2b αξίζει..??ή θεωρείται πως είναι τσάμπα το extra 20άρικο?
ρε μαν ολοι λεμε και μαζι κι εγω οτι το κοριτσι ειναι η τοπ επιλογη του μαγαζιου,εσυ ακομα ρωτας?
ασε που εχει δεν ξερω κι εγω ποσες κριτικες,ουτε απο κει βγαζεις συμπερασμα?
...παρτη και σε nuru να τα δεις ολα ;)
ολα τα χεις κανει ατιμουλικο