Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
881
Πόντοι
86
Καλα εννοειται..απλα ηταν ολες πιασμενες (Αλισια,Τζεσσικα,Λειλα) και ειπα να τσεκαρω και πανω να δω τι παιζει..
Αυτη η Αγαπη παντως με σκαλωσε..ειμουν στο οριο να την παρω..αλλα ειπα να παιξω safe με Μονικα..
Περιμενουμε να δουμε και αυτη η φιλη της Τσεσσικας η Μαρινα τι θα λεει..
Κι εγω την τσεκαρα την Αγαπη χτες που περασα μια βολτα απο κει.Οντως καυλιαρικο μιλφ,αλλα απο υπηρεσιες αγνωστο!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Μια χαρά είναι οι υπηρεσίες της Αγάπης (πρώην Ναταλύ ή Ναταλία) με θητεία σε πολλά μασαζομάγαζα εδώ και καμιά εξαετία!!!
Την Θυμάμαι απο το RIP Αλκιβιάδου 88 στον Πειραιά όπου την είχα πάρει μονή της αλλά και διπλό με την Κλαούντια που τώρα είναι στο Κατεχάκη & Κιφησσίας. Μετά την θητεία της στη Δάφνη πριν καμιά τριετία έγινε και πολύ καλη στο μασάζ. Ένα από τα καλύτερα B2B της πιάτσας. Το έμαθε καλά εκεί και αξίζει να το δοκιμάσει κανείς  :rockon: :rockon:
Από μπριζόλα επίσης πολύ καλή ειδικά στην πίπα αλλά και στο πρεσσάρισμα όπου αντέχει σε υψηλές πιέσεις!!!

Πρέπει να έχει και κριτικές στο θρετ της Στ29 που είχε περάσει για ένα φεγγάρι.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
To πρόγραμμα των 80 ευρω είναι με 2 μπαλάκια ή ένα; Κάπου διάβασα μια κριτική ένας που έριξε 2.

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
Μια χαρά είναι οι υπηρεσίες της Αγάπης (πρώην Ναταλύ ή Ναταλία) με θητεία σε πολλά μασαζομάγαζα εδώ και καμιά εξαετία!!!
Την Θυμάμαι απο το RIP Αλκιβιάδου 88 στον Πειραιά όπου την είχα πάρει μονή της αλλά και διπλό με την Κλαούντια που τώρα είναι στο Κατεχάκη & Κιφησσίας. Μετά την θητεία της στη Δάφνη πριν καμιά τριετία έγινε και πολύ καλη στο μασάζ. Ένα από τα καλύτερα B2B της πιάτσας. Το έμαθε καλά εκεί και αξίζει να το δοκιμάσει κανείς  :rockon: :rockon:
Από μπριζόλα επίσης πολύ καλή ειδικά στην πίπα αλλά και στο πρεσσάρισμα όπου αντέχει σε υψηλές πιέσεις!!!

Πρέπει να έχει και κριτικές στο θρετ της Στ29 που είχε περάσει για ένα φεγγάρι.

Ωραιος ο butts!διαβασμενος! μενει να δοκιμαστει λοιπον!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
πριν απο λίγο επισκεψη στο Συγγρου 40-42 στον τρίτο όροφο, δούλευαν Αλεσια,Μαρία, Ρωξάνη, Τζέσικα και για τούς γνώστες η κολλητή της η Μαρίνα και τέλος. ..Λειλα, μελαχρινή Λευκορωσιδα 26 ετών με το μαλλί αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα με λίγα κιλακια παραπανω που δεν χαλάνε το σύνολο, βυζι λεμονακι 1.5αρι ,πιρσινγκ στον αφαλό και ανοιχτοχρωμους οφθαλμούς, αν και το μασάζ δεν είναι ΤΟ δυνατό της σημείο στα υπόλοιπα ισορροπεί μεταξύ gfe και pse ,κάνει τα πάντα και ας δείχνει τόσο γλυκιά, θα ακολουθήσει κριτική καθώς και
φωτος του δωματίου.
_40-42_3ος_(2).jpg

_40-42_3ος_(3).jpg

_40-42_3ος_(7).jpg

_40-42_3ος_(4).jpg
_40-42_3ος_(5).jpg

_40-42_3ος_(8).jpg
_40-42_3ος.jpg

_40-42_3ος_(9).jpg
_40-42_3ος_(6).jpg

_40-42_3ος_(10).jpg
_40-42_3ος_(11).jpg

• Like
Αντιδράσεις: viator

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
πέρασμα σημερα μετα τισ 6 είδα λέιλα αλίσια ντιάνα και μαρινα νομιζω φίλη της τζεσικα μου είπε η σερίφισσα, τζέσικα ήθελα αλλα είχε ρεπό μου είπε ισχύει ή μου είπε μαλακίες το αφεντικο?? :headbang: :headbang:
τελικα πήρα λειλα..

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
πέρασμα σημερα μετα τισ 6 είδα λέιλα αλίσια ντιάνα και μαρινα νομιζω φίλη της τζεσικα μου είπε η σερίφισσα, τζέσικα ήθελα αλλα είχε ρεπό μου είπε ισχύει ή μου είπε μαλακίες το αφεντικο?? :headbang: :headbang:
τελικα πήρα λειλα..
Τύπε παίζει να ισχύει. Κυριακή ούτως η άλλως δεν δούλευαν τα μαγαζιά με Φουλ ρόστερ απο όσο ξέρω.
Η λειλα ειναι δυνατό χαρτί απο υπηρεσίες απο όσο εχω διαβάσει..
Ισχύει;

pistone

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Πέρασα μέσα στην βδομάδα για να πετύχω την Μόνικα και την βρήκα. Για μένα αξίζει πραγματικά τα λεφτά της. Κάνει το καλύτερο τάντρα μασαζ, εκτός του ότι είναι γυναίκα με στυλ, ευγένεια αληθινή που σπάνια βρίσκεις στα μασατζίδικα, σέβεται τον σωστό πελάτη και όταν βλέπει ότι την σέβεσαι και ζητάς το μασάζ της και όχι μόνο το πήδημα και την ξεπέτα όπως οι περισσότερες, τότε στο ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να την κλωνοποιήσουμε. Να είσαι καλά Μόνικα, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Τύπε παίζει να ισχύει. Κυριακή ούτως η άλλως δεν δούλευαν τα μαγαζιά με Φουλ ρόστερ απο όσο ξέρω.
Η λειλα ειναι δυνατό χαρτί απο υπηρεσίες απο όσο εχω διαβάσει..
Ισχύει;
εγραψε ενας φίλος πιο πριν πως πέρασε και ηταν σε δωμάτιο..για αυτο ρωτάω..???
η λέιλα καλες υπηρεσιες στο δεύτερο μερος κάνει το παν να σε ευχαριστήσει!! μασαζ λίγα πράγματα..θα γραψω και κριτικη..

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365

Η Άντζελα που γράψαν δύο συναγωνιστές ότι έχει βαρέσει μπιέλα, είναι η γνωστή Άντζελα-Καλίνκα ή άλλη?

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Έτσι όπως πάει θα ξεχάσει και πως την βάφτισαν..  :tooth:

Έγω είμαι σίγουρος ότι πρέπει να υπάρχουν μέρες που θα μπερδεύει και σε ποιο μαγαζί δουλεύει!!! Μια εδώ μια στη Στουρνάρη με άλλα ονόματα κλπ..... :idiot:

:cheesy:

Το σίγουρο είναι ότι η κοπέλα "ρετάρει" πλέον... :(

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
σκέφτομαι την επόμενη φορα να παρω την τζέσικα σε προγραμμα b2b αξίζει..??ή θεωρείται πως είναι τσάμπα το extra 20άρικο? :huh: :huh:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.783
Πόντοι
41.813
σκέφτομαι την επόμενη φορα να παρω την τζέσικα σε προγραμμα b2b αξίζει..??ή θεωρείται πως είναι τσάμπα το extra 20άρικο? :huh: :huh:

ρε μαν ολοι λεμε και μαζι κι εγω οτι το κοριτσι ειναι η τοπ επιλογη του μαγαζιου,εσυ ακομα ρωτας?
ασε που εχει δεν ξερω κι εγω ποσες κριτικες,ουτε απο κει βγαζεις συμπερασμα?

...παρτη και σε nuru να τα δεις ολα  ;)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ρε μαν ολοι λεμε και μαζι κι εγω οτι το κοριτσι ειναι η τοπ επιλογη του μαγαζιου,εσυ ακομα ρωτας?
ασε που εχει δεν ξερω κι εγω ποσες κριτικες,ουτε απο κει βγαζεις συμπερασμα?

...παρτη και σε nuru να τα δεις ολα  ;)

ολα τα χεις κανει ατιμουλικο :rolleyes: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom