jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
nuru μονο 2 φορες. :'( :'(
ε μα nuru δε θα εκανα? και με το Τζεσικακι κιολας? ποιος στραβος δε θελει το φως του?
ε ω πεθυμυσει κ γω καλο nuru
nuru μονο 2 φορες. :'( :'(
ε μα nuru δε θα εκανα? και με το Τζεσικακι κιολας? ποιος στραβος δε θελει το φως του?
ε ω πεθυμυσει κ γω καλο nuru
κι αργησες κιολας
Η αγενέστατη ρεςέπσιονίστ σε ποιό όροφο θα είναι;
φιλε δεν ρωταω αν αξιζει η τζέσικα την ξερω..ειναι top!!αν αξιζει να κανεις b2b ρωταω ???σε σχεση με το νορμαλ προγραμμα των 80..με παρεξηγησες!!!!!ρε μαν ολοι λεμε και μαζι κι εγω οτι το κοριτσι ειναι η τοπ επιλογη του μαγαζιου,εσυ ακομα ρωτας?
ασε που εχει δεν ξερω κι εγω ποσες κριτικες,ουτε απο κει βγαζεις συμπερασμα?
...παρτη και σε nuru να τα δεις ολα ;)
φιλε δεν ρωταω αν αξιζει η τζέσικα την ξερω..ειναι top!!αν αξιζει να κανεις b2b ρωταω ???σε σχεση με το νορμαλ προγραμμα των 80..με παρεξηγησες!!!!!
ok μην βαρατε θα παω και θα δοκιμάσω ελπιζω να μην αρχίσει η σερίφισσα παλι τα δικα της γνωριζει κάποιος ποιες μερες θα είναι κλειστό??Καταλαβαίνεις ότι μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις αυτή την ερώτηση. Και μόνο εφόσον δοκιμάσεις.
Όλοι εμείς να σού πούμε ναι, πόση σημασία θα έχει για σένα? Θα το αντιληφθείς με τον ίδιο τρόπο?
Και εάν σού πούμε όλοι όχι, πόσο εύστοχο θα μπορούσες να το θεωρήσεις.
Δεν υπάρχει απάντηση εκ των προτέρων δεδομένη για όλες αυτές τις παρόμοιες ερωτήσεις.
Αφού είναι καλή για σε΄να, το ρίσκο σε μιά καταφατική απάντηση που θα δώσεις μειώνεται
Κοντή χοντρή με φάτσα σα μπουγάτσα...χοντρουλα με ξανθο κοντο μαλλι???
εκνευριστική όντωςΚοντή χοντρή με φάτσα σα μπουγάτσα...
Και στ´ αρχίδια μου πως είναι αν ήταν ευγενική...
Περνας επίσκεψη και σου λέει Λέιλα λείπει και Τζέσικα στο δωμάτιο
Οπότε τον μπούλο...
Ξυνίζει μία μούρη που δεν θες να ξαναπατήσεις ποτέ πιά
Κυρία μου δεν μας αρέσουν οι άλλες δεν θέλουμε να οεράσουνε απλά για να εισπράξεις εσύ...
Μακάρι να διαβάζει το αφεντικό της μπας και της βάλει λίγο χέρι
φιλε δεν ρωταω αν αξιζει η τζέσικα την ξερω..ειναι top!!αν αξιζει να κανεις b2b ρωταω ???σε σχεση με το νορμαλ προγραμμα των 80..με παρεξηγησες!!!!!
το καταλαβα.. ;) ;) ελπιζω μονο να την πετυχω ελευθερη αν και να περιμένω δεν χαλιεμαι η σεριφισα κάνει μούτρα > >δε το εκανα επικριτικα για σενα παντως το σχολιο μου. το κοριτσι ειναι γνωστο. η αποφαση δικη σου και οπως ειπε κι ο συναδελφος πριν οτι και να πουμε εμεις ειναι υποκειμενικο
Ε επ εεπ ιγώ ρωτηξα πρώτους....!!!!!
Ουστ ρε συ πιδί πας να μι φας τη σειρά!
Πίσω ρε λακαμάδες θα σας φάω ούλους!!!!
το μαγαζι σιγα σιγα παει για