You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.249
- Πόντοι
- 41.813
Την Τετάρτη πάντως στον 3ο γινόταν κακός χαμός!!!
ηρθαμε με φορα απ το εορταστικο τριημερο.
θελαμε και χαλαρωση απο το σουβλισμα...
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 5.595
αμα φερει 2-3 πιπινια..με ορεξη για δουλεια.. θα μαζεψει ολο το χρημα... γιατι απο χωρο,πλεον..ειναι οτι καλυτερο!το μαγαζι σιγα σιγα παει για
maba
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 41
- Πόντοι
- 1
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!αμα φερει 2-3 πιπινια..με ορεξη για δουλεια.. θα μαζεψει ολο το χρημα... γιατι απο χωρο,πλεον..ειναι οτι καλυτερο!
φανταζεσαιτζεσικα Χ 3-4...;
άντε και Χρόνια μας πολλά! χαθήκαμε......που είσαι ρε αδερφέ pussy doctor
Μετά απο μεγάλη αποχή απο τα λαδομάγαζα είπα να περάσω απο το μαγαζί.
Μεσα στην εβδομάδα λοιπόν πήγα στον 6ο. Λίγο χαβαλές και σαλονάρισμα και κουβεντούλα με την κυρία Δήμητρα που είχε κέφια. Καλός άνθρωπος αν έχεις λίγο χρόνο και διάθεση να κάνεις μπλα μπλα. Μου μίλησε για τα κορίτσια και για το κάτω όροφο μια και δεν έχω πάει ακόμη (άλλο στύλ απο το δικό μου απο ότι διαβάζω).
Με έπεισε τελικά να ρίξω μιά ματιά και κάτω. Ωραίο μαγαζί καινούργιο καθαρό αλλα μάλλον για άλλο λόγο έγινε απο το μασάζ.
γιατί σας πρήζω;;
Μού έκανε εντύπωση ότι η κυρία κάτω εκτός απο την ξυνήλα που έχει, όπως έχουν αναφέρει και συνάδελφοι, στην "ξενάγηση" δεν ανέφερε, αφού με είδε διστακτικό και τα δωμάτια γεμάτα, τίποτα για τα κορίτσια και για τον χώρο στον 6ο αφού δεν ήξερε απο που έρχομαι. Είμαστε σύγουροι ότι πρόκειται για το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστός ή ακονίζουν μαχαίρια; ρητορική ερώτηση βέβαια γιατί ποσός μας νοιάζει.
Τελικά ξανά επάνω για ψυχική και σωματική ευεξία......στο γερασμένο μου κορμί
συγνώμη για το μακροσκελές post αλλά είχα καιρό να γράψω και μου βγήκε...χαχα!
Μετά απο μεγάλη αποχή απο τα λαδομάγαζα είπα να περάσω απο το μαγαζί.
Μεσα στην εβδομάδα λοιπόν πήγα στον 6ο. Λίγο χαβαλές και σαλονάρισμα και κουβεντούλα με την κυρία Δήμητρα που είχε κέφια. Καλός άνθρωπος αν έχεις λίγο χρόνο και διάθεση να κάνεις μπλα μπλα. Μου μίλησε για τα κορίτσια και για το κάτω όροφο μια και δεν έχω πάει ακόμη (άλλο στύλ απο το δικό μου απο ότι διαβάζω).
Με έπεισε τελικά να ρίξω μιά ματιά και κάτω. Ωραίο μαγαζί καινούργιο καθαρό αλλα μάλλον για άλλο λόγο έγινε απο το μασάζ.
γιατί σας πρήζω;;
Μού έκανε εντύπωση ότι η κυρία κάτω εκτός απο την ξυνήλα που έχει, όπως έχουν αναφέρει και συνάδελφοι, στην "ξενάγηση" δεν ανέφερε, αφού με είδε διστακτικό και τα δωμάτια γεμάτα, τίποτα για τα κορίτσια και για τον χώρο στον 6ο αφού δεν ήξερε απο που έρχομαι. Είμαστε σύγουροι ότι πρόκειται για το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστός ή ακονίζουν μαχαίρια; ρητορική ερώτηση βέβαια γιατί ποσός μας νοιάζει.
Τελικά ξανά επάνω για ψυχική και σωματική ευεξία......στο γερασμένο μου κορμί
συγνώμη για το μακροσκελές post αλλά είχα καιρό να γράψω και μου βγήκε...χαχα!
petralona1967
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Πέρασα και εγώ πριν λίγες ημέρες στον 6ο οροφο, όπου η κυρία Δήμητρα μου έδειξε τα κορίτσια και για πρώτη φορά έκανα με την Μόνικα που τόσο είχα ακούσει για αυτή. Πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί της , και θα προσπαθήσω να γράψω και την πρώτη μου κριτική για αυτή την εμπειρία μου. Πάντως είναι όλα τα λεφτά και η Μόνικα και το μαγαζί. Εχει και γαμώ τις θέες μέσα στο δωμάτιο, με μασαζοκρέβατα και κανονικά 'κυματιστά' κρεβάτια !!
Παιδια, μηπως εχει καποιος τα τηλ απο τον 3ο οροφο; Ή που μπορω να τα βρω
Σου στέλνω με PM
V for Vendeta
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.664
- Πόντοι
- 6.495
Μόνικα είναι εγγύηση. Girlfriend experience με δυνατό χαρτί της το μασάζ (ειδικά το τοπικό). Την ιδρώνει την φανέλα.Πέρασα και εγώ πριν λίγες ημέρες στον 6ο οροφο, όπου η κυρία Δήμητρα μου έδειξε τα κορίτσια και για πρώτη φορά έκανα με την Μόνικα που τόσο είχα ακούσει για αυτή. Πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί της , και θα προσπαθήσω να γράψω και την πρώτη μου κριτική για αυτή την εμπειρία μου. Πάντως είναι όλα τα λεφτά και η Μόνικα και το μαγαζί. Εχει και γαμώ τις θέες μέσα στο δωμάτιο, με μασαζοκρέβατα και κανονικά 'κυματιστά' κρεβάτια !!
Δες και δικές μου κριτικές.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 4.365
Μόνικα είναι εγγύηση. Girlfriend experience με δυνατό χαρτί της το μασάζ (ειδικά το τοπικό). Την ιδρώνει την φανέλα.
Δες και δικές μου κριτικές.
Δηλαδή Νικ? Στο πουτσομασαζ αναφέρεσαι ή έχει καλό αισθησιακό γενικά?
manogreg1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Το καλύτερο κορίτσι εκεί μέσα είναι αδιαπραγμάτευτα η Μόνικα.....πράγματι την ιδρώνει τη φανέλα....και αν έδινε και το πίσω σύστημ θα ήταν απλά ασυναγώνιστη!!!!
Blackhawk_76
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2017
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
Εχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μασαζ γενικα!Δηλαδή Νικ? Στο πουτσομασαζ αναφέρεσαι ή έχει καλό αισθησιακό γενικά?
Άνετα δουλεύει και χωρίς τα παρελκόμενα.
dim.dim(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 126
- Πόντοι
- 280
για να καταλαβω ρε παιδια ο 3ος και ο 6ος οροφος εχουν παντα τις ιδιες κοπελλες;η αλλαζουν κάθε μερα;
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 4.365
το εν λογο καταστημα ειναι το μονο που προσφερει 2 γυρους στο 45λεπτο?
Ακόμα καλύτερα. Δύο πιτόγυρα στη μια ωρα
Τελικα 3ος ή 6ος οροφος?εχουμε κανενα τηλ?Ακόμα καλύτερα. Δύο πιτόγυρα στη μια ωρα
petralona1967
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Πέρασα και εγώ πριν λίγες ημέρες στον 6ο οροφο, όπου η κυρία Δήμητρα μου έδειξε τα κορίτσια και για πρώτη φορά έκανα με την Μόνικα που τόσο είχα ακούσει για αυτή. Πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί της , και θα προσπαθήσω να γράψω και την πρώτη μου κριτική για αυτή την εμπειρία μου. Πάντως είναι όλα τα λεφτά και η Μόνικα και το μαγαζί. Εχει και γαμώ τις θέες μέσα στο δωμάτιο, με μασαζοκρέβατα και κανονικά 'κυματιστά' κρεβάτια !!
εχω βάλει μια κριτική για την Μονικα αλλά δεν μπορώ να την δώ ακόμα. Τι συμβαίνει? Εκανα κάτα λάθος? Που μπορω΄να δω τι έχω ανεβάσει?
Blackhawk_76
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2017
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
Εχει δοκιμασει κανεις την Ευα πανω στον 6ο?
Σκεφτομαι να την παρω διπλο με τη Μόνικα
Σκεφτομαι να την παρω διπλο με τη Μόνικα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις