You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
και απότι λέτε έχουν φτιάξει επάξιο χώρο
ο χωρος πολυ πρωτος. δες φωτο που εβαλα στην προηγουμενη σελιδα
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Είναι επίσης ευρέως παραδεκτό ότι και η Αλίσια έχει πολύ καλές υπηρεσίες. Για να είμαστε σωστοί δλδ. Οπότε ο «Αδάμ» έχει και άλλο ένα πολύ δυνατό όνομα.
καλη ειναι αλλα για μενα υστερει σωματικως.
...και λιγο ηλικιακα
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
ο χωρος πολυ πρωτος. δες φωτο που εβαλα στην προηγουμενη σελιδα
αξίζει η επίσκεψη
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
αξίζει η επίσκεψη
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
καλη ειναι αλλα για μενα υστερει σωματικως.
...και λιγο ηλικιακα
1) ναι, και μην συγκρίνουμε ανόμοια όντως
2) τα γούστα είναι υποκειμενικά, οπότε το αφήνω , δλδ εμένα άλλος είναι ο τύπος μου
3) άρα αναφέρομαι στο σέρβις, που το θεωρώ καλό.
και εάν και η Λεϊλα έχει καλό σέρβις, σαφώς είναι κάτι θετικό να υπάρχουν 3 εγγυήσεις... τώρα έαν θα πετύχεις ελεύθερο το στανταράκι είναι άλλο θέμα όντως...
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Επιβεβαιώνω κι εγώ τα γενικά λεγόμενα, επισκέφτηκα το χώρο όπου πέρασα με το στανταρακι αλισια. Τι να λέμε τωρα, απο υπηρεσίες τα πάντα ολα..
Ενημερώθηκα απο την υπηρεσία (η οποία κάποια στιγμή καθημενη άνοιξε τα πόδια και ειδα το τριγωνάκι της), οτι εκει θα βρίσκονται οι λειλα, αλισια,τζεσικα σίγουρα .
Ο χώρος στούντιακου επιπέδου οπως εχει αναφερθεί.
Τη μόνο που με έβαλε σε σκέψεις ειναι τα κρεβάτια όπου ξεσκισα την αλισια εκει πανω χωρίς να βάλει κάποιο σεντονι. Καθαρίζονται άραγε;..
Ενημερώθηκα απο την υπηρεσία (η οποία κάποια στιγμή καθημενη άνοιξε τα πόδια και ειδα το τριγωνάκι της), οτι εκει θα βρίσκονται οι λειλα, αλισια,τζεσικα σίγουρα .
Τη μόνο που με έβαλε σε σκέψεις ειναι τα κρεβάτια όπου ξεσκισα την αλισια εκει πανω χωρίς να βάλει κάποιο σεντονι. Καθαρίζονται άραγε;..
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
1) ναι, και μην συγκρίνουμε ανόμοια όντως
2) τα γούστα είναι υποκειμενικά, οπότε το αφήνω , δλδ εμένα άλλος είναι ο τύπος μου
3) άρα αναφέρομαι στο σέρβις, που το θεωρώ καλό.
και εάν και η Λεϊλα έχει καλό σέρβις, σαφώς είναι κάτι θετικό να υπάρχουν 3 εγγυήσεις... τώρα έαν θα πετύχεις ελεύθερο το στανταράκι είναι άλλο θέμα όντως...
μα κι εγω αυτο ειπα. για το σερβις. αλλωστε εχω τιμησει και την Αλισια. απο υπηρεσιες ειναι καλη. ανεφερα κατα τα γουστα μου παντα που υστερει.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Επιβεβαιώνω κι εγώ τα γενικά λεγόμενα, επισκέφτηκα το χώρο όπου πέρασα με το στανταρακι αλισια. Τι να λέμε τωρα, απο υπηρεσίες τα πάντα ολα..
εγω με σεντονι εκανα συνεδρια προχθες παντως και στο τελος τα μαζεψε το κοριτσι
Καλησπέρα στην παρέα, μετά από πολλά χρόνια απουσίας στα μασατζίδικα, είπα να ξανακάνω ένα πέρασμα από τα παλιά γνώριμα στέκια μου. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι η Στουρνάρη με τα μασατζίδικα της δεν έχει την ίδια αίγλη που είχε τα περασμένα χρόνια. 'Εχουνε μετατραπεί σε μπουρδέλα δυστυχώς, μιλάμε για μεγάλη ξεπέτα. Και από μασάζ πούτσες μπλε. Οπότε εχθές πέρασα από Συγγρού προς το μεσημεράκι, πέρασα από διάφορα στέκια και κατέληξα στο 40-42, όπου και με μεγάλη μου έκπληξη ξαναείδα την Μόνικα που την είχα χάσει και εκτός αυτού όταν πέρασα από Στουρνάρη 29 και την ζήτησα αντί να μου πούνε που είναι μου μίλησαν για την Μόνικα με τα χειρότερα λόγια. Κορίτσια ντροπή, ευτυχώς που ξέρω από παλιά πως είναι και γαμώ τα κορίτσια φοβερος χαρακτήρας και Νο 1 στο μασαζ. Ξετρελάθηκα που την είδα και μπήκαμε αμέσως στο δωμάτιο. Μπήκα στον παράδεισο παίδες, από το μασάζ έλιωσα και όταν μου έκανε μασαζ στον πούτσο και στα αρχίδια κόντεψα να χύσω. Μετά το μασαζ της έγινε μεγάλο γλέντι Φοβερή και στο σεξ μιλάμε για γυναίκα με φινέτσα. Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της. Αυτές στην Στουρνάρη τρώνε την σκόνη της. Μάθετε να κάνετε μασάζ σαν την Μόνικα και μετα μιλήστε. Πρέπει να κάνετε πολλά χιλιόμετρα για να την φτάσετε. Μόνικα να είσαι καλά κούκλα μου. Θα ξαναπεράσω να σε βρω για να με λιώσεις στην ηδονή με το μασαζ σου και το καυλιάρικο κορμί σου
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Το topic για τον 3ο συγχωνεύτηκε μ' αυτό εδώ. Ένα thread είπαμε.
Κι άλλος όροφος ν' ανοίξει, εδώ κι αυτός. Δε μασάμε.
Κι άλλος όροφος ν' ανοίξει, εδώ κι αυτός. Δε μασάμε.
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
θα βρεθεις και σε διλημμα ποια απο τις δυο να διαλεξεις.
Αυτά είναι ευχάριστα διλήμματα
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Τελικά θα είναι στάνταρ η αντιστοίχηση κοπέλα όροφος; Ή θα είναι κάθε μέρα διαφορετικά και θα παίζουμε 50-50 ;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
παιζει και διπλο
η μιά μασέζ είναι το στανταράκι σου... η άλλη?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Επιβεβαιώνω ότι μιλάμε για το καλύτερο χώρο ως τώρα στα μασατζίδικα..
Όποιος πάει για Τζέσικα και Λέιλα θα πέσει σε λαικό προσκύνημα. Συνήθως σε πρόγραμμα + ένας φουνταριστός να περιμένει σε δωμάτιο..
εγω ειμαι ο αφρουδακης για σημερα
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
εγω ειμαι ο αφρουδακης για σημερα
διαβάζεις με κινητό ιντερνετ και ποστάρεις? (....13:25 ... 14:37)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
η μιά μασέζ είναι το στανταράκι σου... η άλλη?
Λειλα μαν. πηρα πολυ καλες πληροφοριες. τα εγραψα πιο πριν. δε μενει παρα να δοκιμασω κιολας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις