Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.222
Πόντοι
4.365

[size=15pt]Amita Pro-motion[/size]

με 7 βιταμίνες...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Όταν μπουκάρω στο μασάζ,
την Άντζελα τσακώνω,
κι από τα φυλλοκάρδια μου,
γαμώ,
την ξεπατώνω.

... και ξεμπουκάρω απ' το μασάζ,
και στην ταβέρνα πάω,
δυό ποτηράκια εφετινό,
κάθομαι,
κοπανάω.

potemilespote

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστές. Έχω κάνει μερικά posts πριν αρκετό καιρό αλλά σταμάτησα γιατί θεωρώ ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να επαινώ ή να κατακρίνω τα "κορίτσια" γιατί έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο και μάλλον δεν αφορά κανέναν. Τέλος πάντων, η άποψή μου είν' αυτή, μπορεί να είναι και λανθασμένη. Θέλω όμως να αναφέρω ένα θέμα για να ξέρω αν πιάστηκα κορόϊδο ή όχι. Συνάντησα την Άτζελα. Δεν θα αναφερθώ στο πώς τα πέρασα, είπα ότι είναι υποκειμενικό. Θα αναφέρω μόνο ότι μου ζήτησε 20 ευρώ έξτρα για την πίσω πόρτα και θέλω να ξέρω αν ισχύει ή αν η πίσω πόρτα είναι στη βασική τιμή. Θα με ενδιέφεραν οι απαντήσεις όσων έχουν προσωπική εμπειρία.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
και βέβαια είναι λανθασμένη η άποψη σου, γιατί αν δεν αφορούσαν κανέναν οι κριτικές, τότε ούτε εσύ, ούτε κανένας μας δεν θα ήταν εδώ και όλοι θα πηγαίναμε σε τυφλά

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
είθισται να τιμολογείται έξτρα... +20...
ο κώλος...
καμιά φορά κάποιες λόγω οικειότητας με χρόνιους πελάτες τους...
''ξεχνάνε'' να τα ζητήσουν...

potemilespote

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Like
2
Πόντοι
0
και βέβαια είναι λανθασμένη η άποψη σου, γιατί αν δεν αφορούσαν κανέναν οι κριτικές, τότε ούτε εσύ, ούτε κανένας μας δεν θα ήταν εδώ και όλοι θα πηγαίναμε σε τυφλά
Αν σου πω, λοιπόν, ότι με την Άτζελα που τόσο καλές κριτικές έχουν γραφτεί δεν πέρασα καθόλου καλά, σε τι μου χρησίμευσαν οι κριτικές;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ούτε γω περνάω καλά με την Αντζελα...
δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι...
αλλά την δοκίμασα και τώρα δεν την ξαναπαίρνω...
αλλά δεν μου φταίνε οι άλλοι και οι κριτικές τους...
πάντα διαμορφώνουμε δικιά μας άποψη...

potemilespote

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Like
2
Πόντοι
0
ούτε γω περνάω καλά με την Αντζελα...
δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι...
αλλά την δοκίμασα και τώρα δεν την ξαναπαίρνω...
αλλά δεν μου φταίνε οι άλλοι και οι κριτικές τους...
πάντα διαμορφώνουμε δικιά μας άποψη...
Μα ούτε εγώ είπα ότι μου φταίει κανείς με την κριτική του. Καλά κάνει και γράφει όποιος έτσι αισθάνεται.Εγώ απλώς εξήγησα για ποιο λόγο αποφεύγω να γράφω κριτικές.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Μα ούτε εγώ είπα ότι μου φταίει κανείς με την κριτική του. Καλά κάνει και γράφει όποιος έτσι αισθάνεται.Εγώ απλώς εξήγησα για ποιο λόγο αποφεύγω να γράφω κριτικές.

ενταξει εχει μια λογικη αυτο που λες με την εννοια οτι εσυ μπορει να εχεις τελειως διαφορετικα γουστα απο τον αλλον και αυτα που γραφει να νομιζεις οτι σε αντιπροσωπευουνε ενω τελικα αποδεικνυεται μετα οτι λειτουργησαν ακριβως αντιθετα απο αυτο που περιμενες....οι κριτικες ειναι για να παιρνεις πιστευω περισσοτερο μια γενικη εικονα σχετικα με την εμφανιση της γκομενας (κυριως σωμα) γιατι προσωπο και εκει γουστα ειναι ....και για το σερβις καποια πραγματα...

τωρα οσον αφορα χημεια μεταξυ σας , και τα υπολοιπα αυτα δεν τα παιρνεις απο τις κριτικες

potemilespote

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Like
2
Πόντοι
0
ενταξει εχει μια λογικη αυτο που λες με την εννοια οτι εσυ μπορει να εχεις τελειως διαφορετικα γουστα απο τον αλλον και αυτα που γραφει να νομιζεις οτι σε αντιπροσωπευουνε ενω τελικα αποδεικνυεται μετα οτι λειτουργησαν ακριβως αντιθετα απο αυτο που περιμενες....οι κριτικες ειναι για να παιρνεις πιστευω περισσοτερο μια γενικη εικονα σχετικα με την εμφανιση της γκομενας (κυριως σωμα) γιατι προσωπο και εκει γουστα ειναι ....και για το σερβις καποια πραγματα...

τωρα οσον αφορα χημεια μεταξυ σας , και τα υπολοιπα αυτα δεν τα παιρνεις απο τις κριτικες
Τέλος πάντων, αγαπητοί συναγωνιστές, άλλο ήταν το θέμα μου! Αυτά περί κριτικής τα ανέφερα περισσότερο ως απολογία γιατί ξέρω πως αρκετοί εδώ μέσα είναι δύσπιστοι και θα απορούσαν γιατί έγραψα μετά από τόσον καιρό. Βασικά με ενδιαφέρει να ξέρω αν πιάστηκα κορόιδο με τα 20 ευρώ, γιατί στις εμπεριστατομένες κριτικές που έχω δει για το κορίτσι δεν έχω καταλάβει ότι είναι έξτρα.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.222
Πόντοι
4.365
Τέλος πάντων, αγαπητοί συναγωνιστές, άλλο ήταν το θέμα μου! Αυτά περί κριτικής τα ανέφερα περισσότερο ως απολογία γιατί ξέρω πως αρκετοί εδώ μέσα είναι δύσπιστοι και θα απορούσαν γιατί έγραψα μετά από τόσον καιρό. Βασικά με ενδιαφέρει να ξέρω αν πιάστηκα κορόιδο με τα 20 ευρώ, γιατί στις εμπεριστατομένες κριτικές που έχω δει για το κορίτσι δεν έχω καταλάβει ότι είναι έξτρα.

Λυπάμαι αλλά μάλλον πιάστηκες κορόιδο.. Πρώτη φορά ακούω να ζητάει έξτρα για κώλο..

Τώρα βέβαια εδώ άρχισε να ζητάει +20 για κώλο η Μαριάννα στο Κ48, που κάποτε πλήρωνες έξτρα το μουνί.. Οπότε τι να πω.. Μπορεί να άλλαξε και η Άντζελα..

alanhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Λυπάμαι αλλά μάλλον πιάστηκες κορόιδο.. Πρώτη φορά ακούω να ζητάει έξτρα για κώλο..

Τώρα βέβαια εδώ άρχισε να ζητάει +20 για κώλο η Μαριάννα στο Κ48, που κάποτε πλήρωνες έξτρα το μουνί.. Οπότε τι να πω.. Μπορεί να άλλαξε και η Άντζελα..
[/quote προχτες την δευτερα ζητησε απο μενα 20

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

περασα προσφατα με αντζελα και δεν ζητησε εξτρα +20 για κωλο...καποια μαλακια εγινε με τον φιλο....αλλα δεν ζηταει εξτρα

potemilespote

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Like
2
Πόντοι
0

Έτσι πιστεύω κι εγώ. Της το είπα ότι με πιάνει κορόιδο και μου είπε ότι έτσι κάνει με όλους! Δεν πειράζει. Καλά νάμαστε!

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.222
Πόντοι
4.365
Έτσι πιστεύω κι εγώ. Της το είπα ότι με πιάνει κορόιδο και μου είπε ότι έτσι κάνει με όλους! Δεν πειράζει. Καλά νάμαστε!

Γάματη και πήγαινε για άλλα.. Όποιες αρχίζουν τις κουτοπονηριές μένουν στα αζήτητα στο τέλος..  :referee:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Γεια σας συναγωνιστές. Έχω κάνει μερικά posts πριν αρκετό καιρό αλλά σταμάτησα γιατί θεωρώ ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να επαινώ ή να κατακρίνω τα "κορίτσια" γιατί έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο και μάλλον δεν αφορά κανέναν. Τέλος πάντων, η άποψή μου είν' αυτή, μπορεί να είναι και λανθασμένη. Θέλω όμως να αναφέρω ένα θέμα για να ξέρω αν πιάστηκα κορόϊδο ή όχι. Συνάντησα την Άτζελα. Δεν θα αναφερθώ στο πώς τα πέρασα, είπα ότι είναι υποκειμενικό. Θα αναφέρω μόνο ότι μου ζήτησε 20 ευρώ έξτρα για την πίσω πόρτα και θέλω να ξέρω αν ισχύει ή αν η πίσω πόρτα είναι στη βασική τιμή. Θα με ενδιέφεραν οι απαντήσεις όσων έχουν προσωπική εμπειρία.
Την έχεις μεγάλη, τύπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom