jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
δύο είναι τα μοντέλα...
γενικά..Με το μυστηριώδες μοντέλο και τη Τζέσικα;
χμ.. ενδιαφέρον το θέαμα θα ήταν ..και περισσότερο ενδιαφέρουσα η συμμετοχή....Με το μυστηριώδες μοντέλο και τη Τζέσικα;
andy που είναι αυτή η 2σέλιδη περιγραφή; κατέβηκε;Να διευκρινήσω ότι στο μαγαζί αυτό δεν έχω πάει ποτέ,αρα δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα....Διάβασα μόλις μία κριτική του συναδέλφου chichiarito,η κάπως έτσι......αναλυτικότατη,πολύ κατατοπιστική και...καβλωτική,αλλά ρε φίλε ,χαράς στο κουράγιο σου να κάτσεις να γράψεις τέτοια περιγραφή.......πρέπει να είναι 2 σελίδες γεμάτες........
Από την περιγραφή όμως συγκράτησα και κάτι άλλο......ότι η μουνάρα,το μοντελλο,το "θα χάσεις το φως σου",η δεν υπάρχει,η επιδεικνύεται μόνον σε κάποιους πελάτες.....ο φίλος μιλάει για παπατζιλίκι.....
Εκείνο που ξέρω εγω είναι ότι όσοι δήλωσαν ότι την είδαν,την καταγάμησαν,κλπ.,και υποσχέθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες,εποίησαν την νήσσαν......και αυτά εμένα μου φαινονται ύποπτα......ούτε καν μια περιγραφή της κορασίδας δεν είδα.......
Προφανώς αναφέρεται στην κριτική του chicharito, στην καταχώριση του μαγαζιού στον κατάλογο
σε ευχαριστώΠροφανώς αναφέρεται στην κριτική του chicharito, στην καταχώριση του μαγαζιού στον κατάλογο
Δεν έχω ιδέα, απλά απάντησα στην ερώτηση του gepap.
andy που είναι αυτή η 2σέλιδη περιγραφή; κατέβηκε;
ναι αλλά τελικά ο "κρυφός" άσσος του θεραπευτηρίου είναι η Λίντα / Αλίσια;;κριτικές διαβάζω σπάνια και μόνον απο άτομα που ξέρω ότι λένε αλήθεια.....είναι καταπληκτικό πως κάποιοι έχουν εξαιρετικό ταλέντο να διηγούνται φανταστικές ιστορίες......γι' αυτό,με αφορμή την κριτική του chicharito,λέω ότι μπορεί να είναι αληθονή,μπορεί και όχι....μόνο αυτός ξέρει την αλήθεια.....
σας διαβαζει ο Ζουράπιν και γελάει...
Ποιο κόλπο έπιασε?προφανώς και γελάει....έπιασε το κόλπο.......συρρέουν οι ηλίθιοι να δουν το "μοντέλλο".......και αντ' αυτού πηδάνε κοπέλλες απο την κυρία Γιάννα....έλεος!!!!
Ποιο κόλπο έπιασε?
Δηλαδή τι θέλεις να πεις ότι δουλεύω στο μαγαζί και πέταξα κάτι για να το φορτώσω πελατεία? το προμοτάρω? για γίνε πιο ξεκάθαρος