Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να διευκρινήσω ότι στο μαγαζί αυτό δεν έχω πάει ποτέ,αρα δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα....Διάβασα μόλις μία κριτική του συναδέλφου chichiarito,η κάπως έτσι......αναλυτικότατη,πολύ κατατοπιστική και...καβλωτική,αλλά ρε φίλε ,χαράς στο κουράγιο σου να κάτσεις να γράψεις τέτοια περιγραφή.......πρέπει να είναι 2 σελίδες γεμάτες........

Από την περιγραφή όμως συγκράτησα και κάτι άλλο......ότι η μουνάρα,το μοντελλο,το "θα χάσεις το φως σου",η δεν υπάρχει,η επιδεικνύεται μόνον σε κάποιους πελάτες.....ο φίλος μιλάει για παπατζιλίκι..... :think: :think:
Εκείνο που ξέρω εγω είναι ότι όσοι δήλωσαν ότι την είδαν,την καταγάμησαν,κλπ.,και υποσχέθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες,εποίησαν την νήσσαν......και αυτά εμένα μου φαινονται ύποπτα......ούτε καν μια περιγραφή της κορασίδας δεν είδα....... :jerking: :jerking:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Να διευκρινήσω ότι στο μαγαζί αυτό δεν έχω πάει ποτέ,αρα δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα....Διάβασα μόλις μία κριτική του συναδέλφου chichiarito,η κάπως έτσι......αναλυτικότατη,πολύ κατατοπιστική και...καβλωτική,αλλά ρε φίλε ,χαράς στο κουράγιο σου να κάτσεις να γράψεις τέτοια περιγραφή.......πρέπει να είναι 2 σελίδες γεμάτες........

Από την περιγραφή όμως συγκράτησα και κάτι άλλο......ότι η μουνάρα,το μοντελλο,το "θα χάσεις το φως σου",η δεν υπάρχει,η επιδεικνύεται μόνον σε κάποιους πελάτες.....ο φίλος μιλάει για παπατζιλίκι..... :think: :think:
Εκείνο που ξέρω εγω είναι ότι όσοι δήλωσαν ότι την είδαν,την καταγάμησαν,κλπ.,και υποσχέθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες,εποίησαν την νήσσαν......και αυτά εμένα μου φαινονται ύποπτα......ούτε καν μια περιγραφή της κορασίδας δεν είδα....... :jerking: :jerking:
andy που είναι αυτή η 2σέλιδη περιγραφή; κατέβηκε;

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
:dunno:
Δεν έχω ιδέα, απλά απάντησα στην ερώτηση του gepap.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Ευτυχώς που υπάρχουν μέλη σαν τον τσιτσαριτο να βάζουν τα πράγματα στη θέση τους  ;)
Τιμημενος!!! ( :jerking: )

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
andy που είναι αυτή η 2σέλιδη περιγραφή; κατέβηκε;

κριτικές διαβάζω σπάνια και μόνον απο άτομα που ξέρω ότι λένε αλήθεια.....είναι καταπληκτικό πως κάποιοι έχουν εξαιρετικό ταλέντο να διηγούνται φανταστικές ιστορίες......γι' αυτό,με αφορμή την κριτική του chicharito,λέω ότι μπορεί να είναι αληθονή,μπορεί και όχι....μόνο αυτός ξέρει την αλήθεια..... :dancing: :dancing:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
κριτικές διαβάζω σπάνια και μόνον απο άτομα που ξέρω ότι λένε αλήθεια.....είναι καταπληκτικό πως κάποιοι έχουν εξαιρετικό ταλέντο να διηγούνται φανταστικές ιστορίες......γι' αυτό,με αφορμή την κριτική του chicharito,λέω ότι μπορεί να είναι αληθονή,μπορεί και όχι....μόνο αυτός ξέρει την αλήθεια..... :dancing: :dancing:
ναι αλλά τελικά ο "κρυφός" άσσος του θεραπευτηρίου είναι η Λίντα / Αλίσια;;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
σας διαβαζει ο Ζουράπιν και γελάει...

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Προσωπικά και επειδή ξέρω καλά την Αλίσια (από τον καιρό που ήταν στην Γιάννα) πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι η κριτική του chicharito (εαν και θα μπορούσε να είναι πιο σύντομη περνώντας την ίδια πληροφορία) παρά η άλλη του V.M. η οποία δεν δίνει και πολύ πληροφορία παρά μόνο για την δική του ψυχολογική κατάσταση και την γενικότερη δική του τοποθέτηση σχετικά με την εμφάνιση της συγκεκριμένης....
Όντως η Αλίσια αντέχει σε χοντρές πιέσεις και όσοι έχουν περάσει μαζί της ξέρουν ότι είναι για extreme καταστάσεις ίσως το πιο extreme pse στα μασάζ σήμερα. Το είχαμε αναφέρει αρκετοί και στο σχετικό θρετ της οδού Παπαδιαμάντη.

Για το εαν το κάτάστημα διαθέτει ή όχι και άλλου είδους "advance" υπηρεσίες δεν γνωρίζω αν και μου φαίνεται πολύ περίεργο. Αναρωριέμαι τι νόημα θα είχε να έχεις μοντέλα που κρύβονται όλη μέρα μέχρι να εμφανιστεί ο φραγκάτος πελάτης για να τα ζητήσει τι στιγμή που αυτός που διαθέτει 500αρες και χιλιάρικα για ένα ραντεβού δεν πάει κάν σε τέτοιου είδους μαγαζιά. Όσοι τα διαθέτουν ξέρουν που μπορούν να βρούν τις ανάλογες περιπτώσεις και να τα σκάσουν.

Τα σέβη μου....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πολύ σωστά τα λές.......ο πελάτης του 500ρικου και του χιλιάρικου έχει και 50 ευρώ να πάει σε ένα σοβαρό ξενοδοχείο,όχι τα γνωστά,και να περάσει ωραία με ησυχία και ασφάλεια,χωρίς να μπλέκει με τον κάθε πικραμένο.......και οι κορασίδες που είναι αυτού του επιπέδου ΔΕΝ σαλονάρουν σε μασατζίδικα.......
Οσο για το ποιός είδε ποιάν και πού,είναι πολύ παλιό το κόλπο........

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
σας διαβαζει ο Ζουράπιν και γελάει...

προφανώς και γελάει....έπιασε το κόλπο.......συρρέουν οι ηλίθιοι να δουν το "μοντέλλο".......και αντ' αυτού πηδάνε κοπέλλες απο την κυρία Γιάννα....έλεος!!!!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Συμφωνω απολυτα με το κειμενο που εγραψε ο Butts , οσοι με γνωριζουν εδω στο σαιτ αλλα κι εξω απο εδω διοτι τυχαινει και κανω παρεα με δυο πολυ εμπειρα και παλαια μελη του σαιτ που γραφουν κατα τακτα διαστηματα , γνωριζουν οτι οτι γραφω ειναι πρωσοπικες μου εμπειριες και δεν προμωταρω καμοια κοπελα , αλλωστε οι κριτικες μας ειναι για να βοηθανε το κοσμο και να μην κλαιει τα λεφτα του , ο Butts λοιπον με καλυψε απολυτα με αυτο που εγραψε διοτι η Αλισια η Λιντα η οπως θελετε ειναι μια σταθερη αξια στις σκληρες καταστασεις και αυτο εχει φανει και γραφτει απο οσους την εχουν δοκιμασει εδω μεσα , οποτε η περιγραφη μου για το πως περασα ηταν Αναλ-υτικοτατη και χωρις πολλα πολλα , τωρα για τα παπατζιλικια μερικων  για να πλακωσει λαουτζικος μπολικος στο εν λογω ιδρυμα , νομιζω οτι ημουν πολυ σαφης στην εισαγωγη της κριτικης μου για την Αλισια , εκτος αν μου την κριψανε σε κανα μπουντρουμι τι να πω , διοτι και μεσα στο δωματιο που αραζαν οι κορασιδες οταν μπηκα να χαιρετισω μια γνωστη μου δεν ειδα κατι καινουργιο και λαμπερο , εκτος των αλλων οι κιουριες του ιδρυματος ξερουν οτι μπαινω παντα αρκετα φορτωμενος στο μαγαζι και θα μου την προτειναν και οι ιδιες αν επαιζε κατι τετοιο , τι να πω ? anyway , sorry αν κουρασα αλλα θελω να γινομαι σαφης οταν γραφω κατι και να μην παρερμηνευται απο καποιους εδω μεσα , αυτα τα ολιγα να περνατε καλα κι ελπιζω να δουνε οντως τα ματακια μας τιποτα καινουργιες υπαρξεις διοτι λιγοστενουν και τα στανταρακια μας

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
προφανώς και γελάει....έπιασε το κόλπο.......συρρέουν οι ηλίθιοι να δουν το "μοντέλλο".......και αντ' αυτού πηδάνε κοπέλλες απο την κυρία Γιάννα....έλεος!!!!
Ποιο κόλπο έπιασε?
Δηλαδή τι θέλεις να πεις ότι δουλεύω στο μαγαζί και πέταξα κάτι για να το φορτώσω πελατεία? το προμοτάρω? για γίνε πιο ξεκάθαρος

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ποιο κόλπο έπιασε?
Δηλαδή τι θέλεις να πεις ότι δουλεύω στο μαγαζί και πέταξα κάτι για να το φορτώσω πελατεία? το προμοτάρω? για γίνε πιο ξεκάθαρος

δεν θέλω να πω τίποτα απολύτως....διάβασε τα προηγούμενα να σχόλια μου......είπα ότι οι πελάτες του 500ρικου δεν πάνε σε τέτοια μαγαζιά και ότι οι κοπέλλες αυτου του επιπέδου δουλευουν αλλού.....είπα επίσης ότι την συγκεκριμένη κοπέλλα μοντέλλο δεν την έχει δει κανείς και δεν εχω διαβάσει ως τώρα να την πήρε κανείς για συνεδρία......αυτά είπα........τώρα,το ποιος γελάει και ποιος όχι,είναι αλλο θέμα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom