Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 506
Φιλος μιλάς για κολπα..Και όταν πριν αναφέρεσαι σ εμενα υπονοείς έμμεσα ότι έπαιξα κάποιο παιχνίδι για να αρχίσουν να συρρέουν οι στρατιές.δεν θέλω να πω τίποτα απολύτως....διάβασε τα προηγούμενα να σχόλια μου......είπα ότι οι πελάτες του 500ρικου δεν πάνε σε τέτοια μαγαζιά και ότι οι κοπέλλες αυτου του επιπέδου δουλευουν αλλού.....είπα επίσης ότι την συγκεκριμένη κοπέλλα μοντέλλο δεν την έχει δει κανείς και δεν εχω διαβάσει ως τώρα να την πήρε κανείς για συνεδρία......αυτά είπα........τώρα,το ποιος γελάει και ποιος όχι,είναι αλλο θέμα......
Δεν είναι νέο όταν κάποιος γράψει μια αρνητική κριτική επειδή έτσι έκατσε αρνητική και η συνάντηση για κάποιο λόγο, ξωπίσω να τρέξει ο άμεσα ενδιαφερόμενος για τον οποιονδήποτε λόγο να κάνει μια διόρθωση. Χρηματιστήριο είναι εδώ και τα μπανερ αριστερά και δεξιά οι 'σταθερές' αξίες γιατί προβάλλονται μόνιμα..Εγώ ανέφερα το τι είδα σύμφωνα με την στιγμή και την κατάσταση που βρισκόμουν και σύμφωνα με τα δικά μου πρότυπα ομορφιάς..είδα ένα πρόσωπο που για μενα δεν έχει να κανει μ αυτής που πέρασα στο δωμάτιο, ούτε μ αυτά που παίζουν σε άλλα ιδρύματα, και πίστεψέ με έχω δει αρκετά...
Το 500αρι που αναφέρεις από κάπου ξεκινάει πάντα..Δεν θα καθήσω να γράψω ιστορία για κάποια που ξεκίνησε να μιλάει σε 'ροζ τηλέφωνα', μια αγνωστη-απρόσωπη και κατέληξε να διεκδικεί τίτλο σε καλλιστεία κι εν συνεχεία σουπερ μοντέλο με συμβολαια σε Βαλεντινο, Βερσάτσε και Ντε Λα Ρεντα...Δεν οφελεί σε τίποτα αλλωστε..Το τι θα βγει να πει ο καθε τυχαρπαστος εδώ ειναι το τελευταιο που μ ενδιαφέρει γιατι αυτοί που θα πω και μια κουβεντα παραπανω έχουν ήδη επιλεγεί..καλοδεχούμενοι κι οσοι το νοιώθουν για το μέλλον..κι οποιος γελάει, πάντα να γελαει φιλε..