Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
δεν θέλω να πω τίποτα απολύτως....διάβασε τα προηγούμενα να σχόλια μου......είπα ότι οι πελάτες του 500ρικου δεν πάνε σε τέτοια μαγαζιά και ότι οι κοπέλλες αυτου του επιπέδου δουλευουν αλλού.....είπα επίσης ότι την συγκεκριμένη κοπέλλα μοντέλλο δεν την έχει δει κανείς και δεν εχω διαβάσει ως τώρα να την πήρε κανείς για συνεδρία......αυτά είπα........τώρα,το ποιος γελάει και ποιος όχι,είναι αλλο θέμα......
Φιλος μιλάς για κολπα..Και όταν πριν αναφέρεσαι σ εμενα υπονοείς έμμεσα ότι έπαιξα κάποιο παιχνίδι για να αρχίσουν να συρρέουν οι στρατιές.
Δεν είναι νέο όταν κάποιος γράψει μια αρνητική κριτική επειδή έτσι έκατσε αρνητική και η συνάντηση για κάποιο λόγο, ξωπίσω να τρέξει ο άμεσα ενδιαφερόμενος για τον οποιονδήποτε λόγο να κάνει μια διόρθωση. Χρηματιστήριο είναι εδώ και τα μπανερ αριστερά και δεξιά οι 'σταθερές' αξίες γιατί προβάλλονται μόνιμα..Εγώ ανέφερα το τι είδα σύμφωνα με την στιγμή και την κατάσταση που βρισκόμουν και σύμφωνα με τα δικά μου πρότυπα ομορφιάς..είδα ένα πρόσωπο που για μενα δεν έχει να κανει μ αυτής που πέρασα στο δωμάτιο, ούτε μ αυτά που παίζουν σε άλλα ιδρύματα, και πίστεψέ με έχω δει αρκετά...
Το 500αρι που αναφέρεις από κάπου ξεκινάει πάντα..Δεν θα καθήσω να γράψω ιστορία για κάποια που ξεκίνησε να μιλάει σε 'ροζ τηλέφωνα', μια αγνωστη-απρόσωπη και κατέληξε να διεκδικεί τίτλο σε καλλιστεία κι εν συνεχεία σουπερ μοντέλο με συμβολαια σε Βαλεντινο, Βερσάτσε και Ντε Λα Ρεντα...Δεν οφελεί σε τίποτα αλλωστε..Το τι θα βγει να πει ο καθε τυχαρπαστος εδώ ειναι το τελευταιο που μ ενδιαφέρει γιατι αυτοί που θα πω και μια κουβεντα παραπανω έχουν ήδη επιλεγεί..καλοδεχούμενοι κι οσοι το νοιώθουν για το μέλλον..κι οποιος γελάει, πάντα να γελαει φιλε..

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Συμφωνω απολυτα με το κειμενο που εγραψε ο Butts , οσοι με γνωριζουν εδω στο σαιτ αλλα κι εξω απο εδω διοτι τυχαινει και κανω παρεα με δυο πολυ εμπειρα και παλαια μελη του σαιτ που γραφουν κατα τακτα διαστηματα , γνωριζουν οτι οτι γραφω ειναι πρωσοπικες μου εμπειριες και δεν προμωταρω καμοια κοπελα , αλλωστε οι κριτικες μας ειναι για να βοηθανε το κοσμο και να μην κλαιει τα λεφτα του , ο Butts λοιπον με καλυψε απολυτα με αυτο που εγραψε διοτι η Αλισια η Λιντα η οπως θελετε ειναι μια σταθερη αξια στις σκληρες καταστασεις και αυτο εχει φανει και γραφτει απο οσους την εχουν δοκιμασει εδω μεσα , οποτε η περιγραφη μου για το πως περασα ηταν Αναλ-υτικοτατη και χωρις πολλα πολλα , τωρα για τα παπατζιλικια μερικων  για να πλακωσει λαουτζικος μπολικος στο εν λογω ιδρυμα , νομιζω οτι ημουν πολυ σαφης στην εισαγωγη της κριτικης μου για την Αλισια , εκτος αν μου την κριψανε σε κανα μπουντρουμι τι να πω , διοτι και μεσα στο δωματιο που αραζαν οι κορασιδες οταν μπηκα να χαιρετισω μια γνωστη μου δεν ειδα κατι καινουργιο και λαμπερο , εκτος των αλλων οι κιουριες του ιδρυματος ξερουν οτι μπαινω παντα αρκετα φορτωμενος στο μαγαζι και θα μου την προτειναν και οι ιδιες αν επαιζε κατι τετοιο , τι να πω ? anyway , sorry αν κουρασα αλλα θελω να γινομαι σαφης οταν γραφω κατι και να μην παρερμηνευται απο καποιους εδω μεσα , αυτα τα ολιγα να περνατε καλα κι ελπιζω να δουνε οντως τα ματακια μας τιποτα καινουργιες υπαρξεις διοτι λιγοστενουν και τα στανταρακια μας
Και το ότι κάνεις παρέα με εκλεκτα μέλη του σαιτ τι έχει να λεει? Σου δίνει μπονους? Οι προσωπικές σου εμπειρίες είναι προσωπικές κι οταν τις μοιραζεσαι το κανεις για καποιο λογο...επειδή καποιους πονεσε η αληθεια οτι η Αλισια ΔΕΝ κανει μασαζ..κοροιδεύει, και το οτι κάποιος βρέθηκε να το καταθέσει απλά για να μην φάνε τον χρόνο τους όσοι πανε για μασαζ δεν αναιρεί οτι στο γαμίσι δεν ειναι μπομπα..απλα σ εμενα δεν μου βγηκε, τι παει να πει???οτι ειμαι παπατζής?γιατί εγω το ξεκίνησα και θέλω να καταλάβω..οι κριτικές σου, μ οποιον κι αν κανεις παρέα δεν μου φαινονται φερέγγυες, όμως δεν σχολιασα ουτε χαρακτήρισα. Επειδη ομως βλεπω οτι κάποιοι θέλουν να δώσουν συνέχεια, ε τοτε να πω ότι στις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ μου το τι σκέφτονται..θα μεινουν παντοτινοι γλύφτες, ρουφιάνοι και μέχρι το συγγρου 40-42..παραπάνω δεν...
Κeep on doing the good job  :fart-in-bed:

arxontas33

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Να πω και εγω την αληθεια μου, περασμα απο το εν λογω ιδρυμα προχτες αργα απογευμα, δεν ειδα τιποτα συγκλονιστικο. Εχει μια καινουργια (δεν θυμαμαι ονομα) που ειναι ευχαριστη φατσουλα (και σαφως καλυτερη απο τις υπολοιπες (εξαιρω Jessica)) αλλα μεχρι εκει. Ουτε θεα, ουτε σαγονια πεσανε... Και ειχα ωρα πολυ να χεζευω και να μιλαω με τη σεριφισσα αφου περιμενα να παρω Αντζελα η οποια για κακη μου τυχη μολις ειχε μπει με αγωνιστη για 1 ωρα μολις εφτασα...   :headbang:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ρε συ στο μαγαζί βάλανε τα γέλια όταν τους ρώτησα αν υπάρχουν κρυφες κοπέλες που δεν σαλονάρουν... Με κυτταζαν περίεργα μετα...

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Ρε συ στο μαγαζί βάλανε τα γέλια όταν τους ρώτησα αν υπάρχουν κρυφες κοπέλες που δεν σαλονάρουν... Με κυτταζαν περίεργα μετα...
Τελικά μούφα η αναμετάδοση της προάλλες?  :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

αρα,αγαπητέ Χόρχε,έρχεσαι στα λόγια μου.......μ' αρέσει που παρεξηγήθηκε ο άλλος......ούτε μοντέλο υπάρχει,ούτε τίποτα.....και η "αναμετάδοση" ήταν προφανως για να γελάσουμε.....από το σπίτι σου την έκανες?  :rockon: :rockon:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
αρα,αγαπητέ Χόρχε,έρχεσαι στα λόγια μου.......μ' αρέσει που παρεξηγήθηκε ο άλλος......ούτε μοντέλο υπάρχει,ούτε τίποτα.....και η "αναμετάδοση" ήταν προφανως για να γελάσουμε.....από το σπίτι σου την έκανες?  :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Κάτσε μια ρε μάγκα γιατί το κουράσαμε..και πάλι μιλάς σε άλλον αναφερόμενος σ εμένα..δε παρεξηγήθηκα επ'ουδενι.
Αν ανατρέξεις εκεί που ποσταρα αρχικά μιλώντας για την τυπισσα, θα δεις οτι 'κατηγορώ' κάποιους οτι κρυβουν κατι..γιατι το κάνω, για να βρισκομαι σε δουλεια? το κάνω γιατι για τη συγκεκριμενη φατσα δεν εχει γινει ποτε και καμια αναφορά. τι εγινε?εβγαλα το λαγο μηπως? η παραθεση του γκουρου γιατι εγινε? ειναι κι αυτός της σχολης zanzares?δε νομίζω...
Αναφέρθηκα σε καποια που δεν έχει γινει ποτε καμια αναφορά κι απ οτι εγραψα πεταχτηκε ο ζανζαρες και το εκανε θεμα..κι αν δεν ηταν θεμα δεν θα εβγαινε ενας μοντ να επιβεβαιωσει με το υφος και τον τονο που το εκανε..
παμε παρακάτω..

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505

Μήπως τις έχουν εντοιχίσει για να στεριώσει το μαγαζί; Κάτι σαν το γιοφύρι της Άρτας;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.139
Πόντοι
5.916
τί να πώ? άβυσσος....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Όχι ρε συ!
Αυτήν που είδες εσύ
Εγώ την γάμησα!
Μονο που δεν ξέρω ποιά είδες...
Γιατί είναι πολλες οι μουναρες εκεί μεσα!!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
προφανώς και γελάει....έπιασε το κόλπο.......συρρέουν οι ηλίθιοι να δουν το "μοντέλλο".......και αντ' αυτού πηδάνε κοπέλλες απο την κυρία Γιάννα....έλεος!!!!
=====
Aκριβώς.. Περιμενα-  διάβαζα - διάβαζα -   τις σελιδες  να δω τι υπερμοντελο ειναι αυτο / και ποιο  κλπ … Και ήταν . η Λίντα  της Γιαννας ?  :headbang:God !…εχετε δει πώς ειναι (ήταν στηςΓιαννας), τα  βυζια, η κοιλιά, o κωλος,τα μπουτια,η κυταρρίτιδα οι πατσές , αλλά και το προσωπο της Λίντας..?  :o
?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Οχι ρε συ... Ο ζουράπιας ήθελε μαλλον να πει οτι αμα πας με την Λίντα...
Μετά όλες φαίνονται μουνάρες...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εδώ πάει το "όταν δεν είχε ο διάολος δουλειά.......................

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
προφανώς και γελάει....έπιασε το κόλπο.......συρρέουν οι ηλίθιοι να δουν το "μοντέλλο".......και αντ' αυτού πηδάνε κοπέλλες απο την κυρία Γιάννα....έλεος!!!!
=====
Aκριβώς.. Περιμενα-  διάβαζα - διάβαζα -   τις σελιδες  να δω τι υπερμοντελο ειναι αυτο / και ποιο  κλπ … Και ήταν . η Λίντα  της Γιαννας ?  :headbang:God !…εχετε δει πώς ειναι (ήταν στηςΓιαννας), τα  βυζια, η κοιλιά, o κωλος,τα μπουτια,η κυταρρίτιδα οι πατσές , αλλά και το προσωπο της Λίντας..?  :o
?
:2funny:και όχι τίποτε άλλο ..ανέβηκαν οι πωλήσεις κουστουμιών... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom