You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.222
- Πόντοι
- 4.365
Εμένανε όμως ο κώλος δε μου αρέσει.
Είναι ανωμαλία.
Τύπε, τα έχεις μπερδέψει λίγο.. Αν ο πούτσος προορίζονταν για μουνί θα είχε σχήμα ψαριού
Είναι φανερό από την ανατομία του ότι για να εφαρμόσει σωστά θέλει κωλοτρυπίδα..
episkeptis25
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γειά σου Ανέστο......μαύρη γάτα........ και ξεμπουκάρω απ' το μασάζ,
και στην ταβέρνα πάω,
δυό ποτηράκια εφετινό,
κάθομαι,
κοπανάω.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Τύπε, τα έχεις μπερδέψει λίγο.. Αν ο πούτσος προορίζονταν για μουνί θα είχε σχήμα ψαριού
Είναι φανερό από την ανατομία του ότι για να εφαρμόσει σωστά θέλει κωλοτρυπίδα..
γειά σου Ανέστο......μαύρη γάτα.....
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.594
- Πόντοι
- 41.813
Έτσι πιστεύω κι εγώ. Της το είπα ότι με πιάνει κορόιδο και μου είπε ότι έτσι κάνει με όλους! Δεν πειράζει. Καλά νάμαστε!
oυτε σε μενα πηρε εικοσαρικακι εξτρα και μαλιστα ηταν πρωτη φορα που την ειχα παρει.δε με ηξερε
djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
oυτε σε μενα πηρε εικοσαρικακι εξτρα και μαλιστα ηταν πρωτη φορα που την ειχα παρει.δε με ηξερε
Διαλέγει παίδες!!!αναλόγως τις κάβλες και τις δουλειές!!!Πήγε κολλητός χθες και πλήρωσε για 1 ώρα.η κυριούλα έξω του είπε πως κάνει καραφούλ πρόγραμμα!μετά το μασαζάκι-και ενώ είχαν προηγηθεί 2 τηλεφωνήματα στο κινητό της που είχε μαζί της στον καναπέ και απάντησε πως ''τώρα έρχομαι ,στο ταξί είμαι''-βγάζει προφυλακτικό και πηγε να του το βάλει για πίπα!την έκοψε...την έδιωξε και ευτυχώς η κυριούλα ζήτησε συγνώμη και του έστειλε μετά από λίγο την Αλίσια που έκανε φουλ.
και επειδή είναι κολλητός ξέρω ότι είναι και καθαρός και όχι τεράστιος ώστε να τον γειώσει η Άντζελα!!!
είχε φρικάρει ο φίλος γιατί με το ένα χέρι του τον έτριβε και με το άλλο έλεγε στο τηλέφωνο πως ήταν στο ταξί και κοντεύει!!!χαχαχα
giorgos45colofon
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οι μερακληδεs δεν ξερουν απο αποστασειs ουτε απο εικοσι εβραιουs.
σιγουρα παντωs καλα λεει ο συναδελφοs οτι το κολαρατο μονο ανωμαλια δεν ειναι,και χριαζεται για καλυτερη εφαρμογη.κατα τα αλλα τουλαχιστον εμενα ο ποια ηρθε και το εκανε παντα μου τα ζηταγε τα επιπλεον.Mια ζωη την εχουμε και τελικα οποιos κωλο δεν εγαμησε παει τυφλοs στον........αδη
σιγουρα παντωs καλα λεει ο συναδελφοs οτι το κολαρατο μονο ανωμαλια δεν ειναι,και χριαζεται για καλυτερη εφαρμογη.κατα τα αλλα τουλαχιστον εμενα ο ποια ηρθε και το εκανε παντα μου τα ζηταγε τα επιπλεον.Mια ζωη την εχουμε και τελικα οποιos κωλο δεν εγαμησε παει τυφλοs στον........αδη
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Έχω γαμήσει κώλους τύπε, αλλά δεν μου αρέσει, γιατί δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχω εγώ εκεί μέσα....
τελικα οποιos κωλο δεν εγαμησε παει τυφλοs στον........αδη
Τυφλός στον Άδη κι εγώ;
jimkeffe325
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Νομίζω ήρθε και η δική μου ώρα να περάσω βόλτα από το υπόψιν, με το μόνο που να με απασχολεί, ποια να πρωτοδιαλέξω!!!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Πάρε το κρυφό μοντέλο του Ζαρούπιαν!
alanhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
δηλαδη ενημερωσε με να ξερω που θα παω σημεραΠάρε το κρυφό μοντέλο του Ζαρούπιαν!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Συγγρου 40-42 ζητάς την κρυφή... Κλείνεις το μάτι με νόημα...
Και περιμένεις...
Και περιμένεις...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Oπου το κρυφό μοντέλο ειναι... η Λίντα της Γιάννας ?!...
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
.. κι έρχεταο ο τράβελοςΣυγγρου 40-42 ζητάς την κρυφή... Κλείνεις το μάτι με νόημα...
Και περιμένεις...
jimkeffe325
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα, έχω γράψει κριτική για πρόσφατη επίσκεψη αλλά δεν έχει εμφανιστεί!! Ξέρει κανεις γιατί;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις