Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Να κρατάτε μικρό καλάθι με όλες αυτές τις πανέμορφες και κλασσάτες μασατζούδες......πρώτον είναι για γερά πορτοφόλια,κι εδω μέσα οι περισσότεροι γκρινιάζουν αν θα πληρώσουν 50 και όχι 60 ευρω....
Δεύτερον,συνήθως οι υπηρεσίες είναι μάπα...ακριβως διότι η άλλη θεωρεί ότι και μόνο που την βλέπεις....θα πέσεις κάτω..... :2funny:
Οι παλαιότεροι θα θυμούνται μασατζίδικο στην Λ. Βουλιαγμένης που μεταξύ των άλλων είχε ένα τοπ μοντελ...μια γυναίκα που πραγματικά σου πέφτανε τα σαγόνια.....όσοι τότε πλήρωσαν το ακριβό αντίτιμο για να πάνε μαζί της,δεν έμειναν και πολύ ενθουσιασμένοι......

Με τη διαφορά ότι αυτό το "top model" (αν είναι αυτή που νομίζω) είχε μια βεβαρημένη προϊστορία πολύ άσχημων κριτικών όταν δούλευε ως call girl.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
δεν περίμενα απο έμπειρο παίκτη να πει τέτοιο πράγμα......ξέρεις πολύ καλά ότι το τι δηλώνει κάποιος και το τι κάνει,διαφέρουν ετη φωτός τις περισσότερες φορές.....

Σωστό κι αυτό που λες. Anyway, αναμένουμε το ρεπορτάζ του Χόρχε.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Με τη διαφορά ότι αυτό το "top model" (αν είναι αυτή που νομίζω) είχε μια βεβαρημένη προϊστορία πολύ άσχημων κριτικών όταν δούλευε ως call girl.

μπορεί.....απο call girls δεν έχω ιδέα......εγώ πάντως,την μοναδική φορά που είχα πάει τότε,ακολούθησα την συμβουλή της σερίφισσας,επέλεξα μια αλλη,και δεν έχασα......

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Τι έγινε παιχτουρες?  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
καλα εσυ μη μιλας!σε βλεπω να πηγαινεις κ να γραφεις κριτικη του στυλ "μουναρα για λιγους" καλοοοοοοοοοοο???  :dancing:
εσύ έπρεπε να φτάσεις να πηδήξεις 3000 για να γράψεις την πρώτη σου κριτική? Άντε γράφε πιο συχνά

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τώρα λάιβ από το δωμάτιο η θεική μουνάρα ειναι στα τέσσερα μπροστά μου και με πιπώνει ντήηπ θρόατ... Μόλις τον είχε βγάλει απο το ζουμερό κωλί της...
Συνέχεια σε λίγο...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095

Συνημμένα

• suit.jpg
    suit.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 27

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Φίλε πήγα ήδη και την είδα... Είναι όντως φοβερό μουνί
Μόνο για λιγους... Εχουν δίκιο τα παιδιά!!! Μπαίνω δωμάτιο τώρα τελευταίο ραντεβού...
Θα γράψω κριτική όταν βγώ... αν ζώ... γιατί άκουσα πώς δίνει και κώλο και της αρέσει τρελλά!!!!
Αναμείνατε πρώτη κριτική!!!
καβλάρες ασε τα ψοφια..την έχεις ξεπατώσει και μας το παίζεις παρθενόπη..
Δε ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ έχω πάθει κωκομπλόκο απ το μεσημέρι..κι αν γράψω τι έχει προηγηθεί απ' τη συνάντηση με το μωρό στον διάδρομο θα με φτύνετε όλοι..αν όχι, σίγουρα αξίζω το όσκαρ γκαντεμιάς...

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
άναψες φωτιές, μάλλον ο πρώτος ήσουν  :grin:
Ασε με ρε Νικ..καμία σχέση μ αυτό που λες..
Μπορώ να γράψω 3 υπερκαταθλιπτικές κριτικές για 3 συναντήσεις που έγιναν χτες και σήμερα..
τελικά δε με θέλει...
Εξακολουθώ να πιστεύω πως κάποιοι εδώ ήδη ήξεραν και δε μίλαγαν..δικαίωμά τους δε λέω αλλά κρίμα να ξεροσταλιάζουμε με το καθε παρτάλι της Δ εθνικής

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
τι διαολο!γαμας κ γραφεις?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Το χρώμα της γκαύλας ρε βασίλη μιχαήλοβιτς κάτσε τωρα γιατί μου κάνει γλυφοκόλι η μουνάρα που μόνο εσύ μας αποκάλυψες ότι υπάρχει...
Και έχω χάσει το φώς μου...

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Το χρώμα της γκαύλας ρε βασίλη μιχαήλοβιτς κάτσε τωρα γιατί μου κάνει γλυφοκόλι η μουνάρα που μόνο εσύ μας αποκάλυψες ότι υπάρχει...
Και έχω χάσει το φώς μου...
μ εχεις πάρει στο ψιλό καβλάρες..νο προμπλεμ μαι φρεντ..όλοι το ξέρετε εκτός από εμένα  :grin:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Αφού δεν σαλονάρει πώς θα τη ζητήσει ο περαστικός πελάτης; Θα πει "διάβασα στο bourdela.com ότι υπάρχει μια κοπέλα πολύ όμορφη που συνήθως δεν παρουσιάζεται στους επισκέπτες, αλλά εγώ θα ήθελα να περάσω μαζί της"; Προφανώς αυτή η ατάκα είναι συνταγή αποτυχίας. Μήπως (λέω εγώ τώρα) είναι διαθέσιμη μόνο στους πολύ καλούς πελάτες του μαγαζιού; Όμως τέτοιοι υπάρχουν και στο παρόν σάιτ και δήλωσαν ότι αγνοούσαν την ύπαρξή της. Άρα; Μήπως είναι πολύ καινούργια στο μαγαζί; 
ακριβως.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...και για να τελειωνουμε,την ιστορια..κατι αντιστοιχο,παιζει και σε μαγαζι των νοτιων προαστειων...και απο κει,περασανε,και περνανε,κοπελες,πολυ ανωτερες του επιπεδου,των υπολοιπων.οι γνωστες του σπορ,ξερουν τι λεω,και σε ποιο αναφερομαι.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
χορχε,ο ρωσος λεει αληθεια...
μόνο εσύ καταλαβαίνεις τι εννοώ και τι έπαθα μ αυτό που είδα.
σίγουρα ακούγομαι υπερβολικός, αλλά θα πω ότι το συγκεκριμένο πρότυπο ομορφιάς (πρόσωπο) χαραμίζεται εκεί μέσα..
τώρα σε ότι έχει να κάνει με υπηρεσίες αν είναι ανάλογες της εμφάνισης τότε αυτοί που έχουν γούστο πρέπει να δοκιμάσουν.
δε κλαίω τη 500αρα που έδωσα μέσα σ ενα 24ωρο για να πάρω 3 σαρπέι αλλά βλέπεις τον άγγελο και σκέφτεσαι...σκέψου να τα κάνει όπως πρέπει, να τα δίνει όπως πρέπει κι αντί για τα σαρπέι να τα χωνα σ αυτήν ένα τρίωρο με απ όλα απ' όλα να τον αποφλοιώσω...
:uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom