NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
ξερω Ρώσε μου τι έχεις δει και καταλαβαίνω.
Θα βγουν στη φόρα που θα πάει;
Θα βγουν στη φόρα που θα πάει;
Σε περιμενα καβλαρες...αφου τις ξερεις ολες γιατι δε λες εσυ που τις ξερεις ;)Πές το όνομα να σου πούμε ποιά είναι...
Και μας λέει πχ. Αλέσια... (Λίντα από Φορμίωνος)
Εισαι δλδ καθετος και δηλωνεις οτι δε ξερεις οτι υπαρχει αλλη κλάση στο μαγαζι..Το προμο ειναι αλλωνων δουλιτσα φιλε με το αζημιωτο παντα..κι αν το χω κανει ή το κανω, συμβαινει μονο σε κλειστο κυκλο..το κομματι που ειδα ειναι για ουρες μεχρι τη Lada..Εγώ πάντως που πήγα 3 φορές το τελευταίο 15νθήμερο... Μουνάρα δεν είδα... Οπότε ή είναι ολοκαίνουργια ή σερβίρεις φίδια;;;
Διατηρησε το καβλαρες. Κι εγω το ιδιο θα κανα..Οκ τότε ότι πείς εγώ δεν το ´χω δεί πάντως...
Και εφόσον δεν δίνεις όνομα και δεν κάνεις λεπτομερή περιγραφή εμφάνισης...
Διατηρώ το δικαίωμα των έπιφυλάξεων μου...
Διατηρησε το καβλαρες. Κι εγω το ιδιο θα κανα..
Στις αρχες του μαγαζιου ημουν απ τους πρωτους με μνεια στη μεριλιν. Γενικα ειμαι ξεκαθαρος στις κριτικες μου οποτε γραφω.
Δε με ενοχλει η μυστικοτητα κι η μυστικοπαθεια. Μ ενοχλει που ο κοσμος πληρωνει μερικες που θα πρεπε το λιγοτερο να πλενουν σκαλες και μονο σκαλες για να μη πω ν ξεσκατιζουν τιποτα γριες και γερους..
καποιοι φτανουν τοσο χαμηλα που για να επιβεβαιωσουν το πουτσαλακι τους κρατανε σ ενα τετοιο φορουμ πραγματα για παρτη τους για 1000/μυριους λογους..είναι ξεφτίλα..
Για την ιστορια η τυπισσα δεν ηταν σε δωματιο με αλλον απλα περιμενε πελατη κουστουματο με μαντιλακι στο πετο και τσαντουλα μαρκ γιακομπς οριτζιναλ.. οταν ερθει η ωρα θα κανω εγω λοιπον το κασκαντεριλικι απ τους κοινους θνητους με την εν λογω και θα ενημερωσω τα τσακαλια που πρεπει να δωσουν το 'παρων'..ως τοτε καλες καβλαρες ;)
Ναι... δε θα σώσω εγώ τον κόσμοΤο όνομά της γιατί δεν το λες; Μυστικό είναι;
ρωσε,η τυπισσα απο ομορφια,τα σπαει...κατα δικια μου και μονο γνωμη,η βαλερια γατακι μπροστα της.ΔΕΝ σαλοναρει,οπως ειπες,και μονο σε ατομα,που θελουν να βαλουν το χερι στην τσεπη,κανει μασαζ...τα υπολοιπα ειναι κορδελες...τα σεβη μου....Α!!..για να προλαβω,τα πμ,και τα ποστ,απο κατω...την πετυχα μολις εβγαινε απο δωματιο.δεν ειδα με ποιον ηταν,γιατι και μονο που την ειδα,πεταξα χαρταετο.
Αφού δεν σαλονάρει πώς θα τη ζητήσει ο περαστικός πελάτης; Θα πει "διάβασα στο bourdela.com ότι υπάρχει μια κοπέλα πολύ όμορφη που συνήθως δεν παρουσιάζεται στους επισκέπτες, αλλά εγώ θα ήθελα να περάσω μαζί της"; Προφανώς αυτή η ατάκα είναι συνταγή αποτυχίας. Μήπως (λέω εγώ τώρα) είναι διαθέσιμη μόνο στους πολύ καλούς πελάτες του μαγαζιού; Όμως τέτοιοι υπάρχουν και στο παρόν σάιτ και δήλωσαν ότι αγνοούσαν την ύπαρξή της. Άρα; Μήπως είναι πολύ καινούργια στο μαγαζί;