επίσκεψη σήμερα μαζί με τον ξάδερφο μου , πρώτα πήγαμε στον 3ο όροφο στόχο είχαμε την Αλίσια και την Τζέσικα , σύμφωνα με την κυρία της υποδοχής η Αλίσια λείπει σε διακοπές ενώ η Τζέσικα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού τουλάχιστον δεν θα έρχεται Κυριακές , δούλευαν 3 κοπέλες η Λεϊλά καστανή ψηλή ωραία κοπέλα την δοκίμασα μεσοβδόμαδα και πέρασα αρκετά καλά , δεύτερη κοπέλα η Εύα μελαχρινή σέξι κοπέλα με πάρα με πάρα πολύ καλό πίσω σύστημα , πιο παλιά δούλευε Μάρνη 28 , τρίτη κοπέλα μια ξανθιά μίλφ με κοντό μαλλί και καποια κιλακια παραπάνω η Ντιάνα , ήθελα να δοκιμάσω την Ευα αλλά ο ξάδερφος μου μου είπε να μην περάσω μαζί της... χαιρετήσαμε και ανεβήκαμε στον 6ο όροφο.
Και εδώ είχε 3 κοπέλες ένα μπάζο μιλφ η Ερρικα που πιο παλιά δούλευε ώς υποδοχή στο Συγγρού 296 σαν Εύα αν δεν κάνω λάθος , δεύτερη κοπέλα η Χριστίνα καστανή κοντή λεπτή μαυρισμένη με μέτριο προς μικρό βυζί και τέλος μια Μαρία Πολωνέζα καινούργια κοπέλα η οποία ήταν σε πρόγραμμα . Είπαμε αν γίνεται να δούμε και την Μαρία , κοίταξε τα κιτάπια της και μας απάντησε ότι θα βγεί σε δέκα λεπτά . Οκ της είπα ότι θα περάσω με την Χριστίνα αλλά αν γίνεται μετά από περιέργεια να δώ και την Μαρία .
Η Χριστίνα με οδήγησε στο δωμάτιο στο τέλος του διαδρόμου , μου άνοιξε πετσέτα και παντόφλες και με ρώτησε αν θέλω κάτι να πιω ,πρίν μπώ για μπάνιο με ρώτησε αν θέλω να κάνουμε και μασαζ όταν απάντησα καταφατικά χάρηκε γιατί όπως είπε έχει 6 πτυχία..
Έκανα το μπανάκι μου και περίμενα , μετά απο λίγο άνοιξε η πόρτα και μπαίνει μέσα μια ξανθιά κοπέλα με σχεδόν ανοιχτή την άσπρη ρόμπα της , Μαρία μου είπε και με χαιρέτησε δια χειραψίας , καλό σώμα ωραία επιδερμίδα μεσαίο στήθος , με κοιτούσε απο πάνω μεχρι κάτω μιας και ήμουν γυμνός , είπε ότι χάρηκε ιδιαίτερα και ότι αν ήθελα να την δοκιμάσω θα δουλέψει πάλι απο την Τετάρτη , μόλις βγήκε η Μαρία ήρθε πάλι η Χριστίνα , χαμογελώντας σχεδόν σε όλη την διάρκεια μου είπε ότι μου έφερε να δω την Μαρία για να ικανοποιηθούν τα μάτια μου και να φύγει απο την σκέψη μου ώστε να αφοσιωθώ σε αυτήν... Δήλωσε ότι είναι απο το Καζακστάν με πατέρα απο την Κρήτη αλλά ρίζες και απο την Μικρά Ασία...τέλος πάντων , μασάζ ένα από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει πίπα χωρίς σκουφάκι επίσης πάρα μα πάρα πολύ καλή ενώ και στο σεξ πολύ καλή συμμετοχή με παροτρύνσεις για το πως να την γαμάω , αφού τελειώσαμε μου είπε να μπούμε στην καμπίνα του μπάνιου για να με πλύνει να φύγουν τα λάδια , με έκανε κανονικό μπάνιο ενώ όταν μου έπλενε τον πούτσο καύλωσα ξανά έτσι , έσκυψε μπροστά μου και άρχισε να μου τον πάιζει με τις σαπουνάδες πάνω , στην συνέχεια έβαζε νερό στο στόμα της και το έφτυνε στον πούτσο μου μέχρι που μου τον ξέπλυνε , συνέχισε να μου τον παίζει ώσπου έχυσα στην φιλόξενη γλώσσα της και βρήκε το σπέρμα μου αλμυρό...βγήκα απο την καμπίνα να σκουπιστώ και με παρακάλεσε να της τρίψω την πλάτη μίας και δεν φτάνει ....πάρα πολύ καλή αυτή η ώρα που αφιέρωσα σε αυτήν. Όταν μετέφερα στον ξάδερφο μου το τι μου έλεγε στο δωμάτιο αλλά και το τι έκανε αν και την είδε πολύ φευγαλέα όταν ήρθε στο σαλόνι μου είπε ότι κατά 90% του θύμισε μια κοπέλα που δούλευε σε κάποια μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας την Πέρι.