You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.251
- Πόντοι
- 41.813
Σιγα μην δουλευει Σ/κ η Τζεσικα . Δεν το εκανε παλιά , θα το κανει τωρα? Σε καμια παραλία θα ειναι
δεν εχεις δικο φιλε.
προσωπικα εγω λογω δουλειας μονο σ/κ κανω τις τσαρκες μου και την εχω παρει απειρες φορες σ/κ εκει αλλα και στα προηγουμενα μαγαζια που εργαζοταν ολα αυτα τα χρονια που την ξερω.
επειτα μην ξεχναμε οτι κι αυτες οι κοπελλες ολες ανθρωποι ειναι,εχουν προσωπικη ζωη,φιλους,χομπι και διαφορα αλλα. δε γινεται να ειναι παντα εκει για μας 24 ωρες το 24ωρο. εχουν δικαιωμα στην αναψυχη οπως ολοι μας. ειδικα τωρα το καλοκαιρι.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.251
- Πόντοι
- 41.813
Ευχαριστω πετερ. Μπεσα τωρα δεν το εβρισκα. ειχα βρει καποια αλλα εβγαινε σε ένα sex shop και σε κατι ενοικιαζόμενα στο 40 42. Το βρηκα λιγο μετα που ποσταρα το μνμ εδώ.
Εν τω μεταξυ ειχα παρει Πεμπτη την τσα στον 3ο και μου ειχε πει ότι δεν γινεται να κλεισω ραντεβού με την τζεσικα(ηθελα να κανω δωρο σε φιλαρακι νουρου 1 ωρα 120 ευρω) και πρεπει να ξανα παρω Παρασκευη να ρωτησω αν δουλευει και να παρω και λιγο πριν φτασω να μου την κρατησει αν γινεται. Παιρνω και Παρασκευη πρωι μου λεει η τσα ότι το κοριτσι δουλευει. Παιρνω 1 ωρα πριν φτασω και μου λεει παλι η τσα με ασχημο υφος ότι η τζασικα δεν είναι διαθεσημη. Παω από εκει και της αναφερω ολη την επικοινωνια που είχαμε και μου απανταει κοφτα και ασχημα ότι η τζεσικα δεν είναι διαθεσημη και ότι εχει άλλες κοπελες αν θελουμε. Μαυρο σε ολες τις σαπιες βρωμοπορνοτσατσαδες με τέτοιες συμπεριφορες αλλα και σε ότι σαπιογκομενες εχουν εκει μεσα( πλην Τζεσικας) που στραβωσαν κιολας που φυγαμε. 4 ατομα ημασταν. 120 ευρω το νουρου και από 60 οι αλλοι 3 , εχασαν 300 ευρω οι σαπιες. Μπορει να κουρασα αλλα τα λεω πληροφοριακα.
Και παλι ευχαριστω για το τηλ Peter
καπου εδω μεσα υπαρχει και του 3ου οροφου. δε το εχω προχειρο τωρα.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Μα δεν ειπα οτι δεν εχει δικαιωμα να κανει την ζωη της , ουτε την κατεκρινα. Απλα απο οταν αρχισε να περιοριζει τον χρονο που δουλευει ειχε ελαττωσει και τα Σαββατα. Τις πιθανοτητες να την βρει εκει σχολιασα ειδικα τωρα το καλοκαιριδεν εχεις δικο φιλε.
προσωπικα εγω λογω δουλειας μονο σ/κ κανω τις τσαρκες μου και την εχω παρει απειρες φορες σ/κ εκει αλλα και στα προηγουμενα μαγαζια που εργαζοταν ολα αυτα τα χρονια που την ξερω.
επειτα μην ξεχναμε οτι κι αυτες οι κοπελλες ολες ανθρωποι ειναι,εχουν προσωπικη ζωη,φιλους,χομπι και διαφορα αλλα. δε γινεται να ειναι παντα εκει για μας 24 ωρες το 24ωρο. εχουν δικαιωμα στην αναψυχη οπως ολοι μας. ειδικα τωρα το καλοκαιρι.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
δεν εχεις δικο φιλε.
Spanos_wrc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Όλοι μας και οι κοπέλες του χώρου φυσικά έχουν δικαίωμα στην ξεκούραση στην αναψυχή και στις διακοπές.
ΗJessica είναι ο κράχτης του μαγαζιού και το μεμπτό είναι η εκούσια λανθασμένη πληροφόρηση του πελάτη.
Λέγοντας ότι η συγκεκριμένη δουλεύει ο πελάτης πάει και αν δεν την βρει Το πιθανότερο είναι να διαλέξει μία άλλη κοπέλα Οπότε το μαγαζί βγαίνει κερδισμένο
Spanos_wrc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Είναι η αλήθεια οτι η κύρια που αντικαθιστά τη Μάργκο δεν το έχει !!!
Προχθες με ζαλισε και έφυγα για 6ο...
Πέρασα με Μόνικα και απολαυσα και μασάζ και Κοκό
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Συγνώμη... υπάρχει υπηρεσία ....χειρότερη απ' τη Μάργκω;
Αξίζει επίσκεψης....
Αξίζει επίσκεψης....
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.664
- Πόντοι
- 6.495
yΕίναι η αλήθεια οτι η κύρια που αντικαθιστά τη Μάργκο δεν το έχει !!!
Μόνικα στανταράκι. Δεν έκλαψα ποτέ τα λεφτά μου. Καθε εμπόδιο για καλό τελικά.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
ωραίος Νικόλας6970908209 3ος
6987736009 6ος
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
απο τα κιταπια μου
2109227776 3ος
2109229612 6ος
2109227776 3ος
2109229612 6ος
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
ποσο στοιχημα πατε οτι μολις γυρισει η σελιδα και γραφτουν και τυχον θετικα σχολια για κοπελλες,θα αρχισουν παλι να ζητανε τηλεφωνα του ιδρυματος?
τι να σου πω!!!!
ειπα να βοηθησω
απο κει και περα.....
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
ποσο στοιχημα πατε οτι μολις γυρισει η σελιδα και γραφτουν και τυχον θετικα σχολια για κοπελλες,θα αρχισουν παλι να ζητανε τηλεφωνα του ιδρυματος?
αμα βαλω στοιχημα οτι δεν θα ρωτησουν θα το χασω χαχαχα
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Πόσο δίκιο έχεις............ποσο στοιχημα πατε οτι μολις γυρισει η σελιδα και γραφτουν και τυχον θετικα σχολια για κοπελλες,θα αρχισουν παλι να ζητανε τηλεφωνα του ιδρυματος?
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 4.365
Δοκιμάστηκε επιτέλους η Λέιλα, γλυκιά παρουσία και δοτική. Ασχολήθηκα σχεδόν αποκλειστικά με το ελαστικό κωλοτρυπίδι χωρίς μα και μου από την ίδια προσφέροντας του λίγο σάλιο και την αγάπη μου.
Σε όποιον αρέσουν οι συγκρίσεις την Τζέσικα δεν την φτάνει στο θέμα της πίπας καθώς αρέσκεται πολύ στην χειρομάλαξη και στη μη διείσδυση εις την λαρυγγική κοιλότητα.
Σίγουρα όμως το σύνολο θετικό και πάνω από το μέσο όρο
Σε όποιον αρέσουν οι συγκρίσεις την Τζέσικα δεν την φτάνει στο θέμα της πίπας καθώς αρέσκεται πολύ στην χειρομάλαξη και στη μη διείσδυση εις την λαρυγγική κοιλότητα.
Σίγουρα όμως το σύνολο θετικό και πάνω από το μέσο όρο
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.251
- Πόντοι
- 41.813
ντουετο τζεσικα-λειλα η τζεσικα-μαρινα;με αλισια δοκιμαστηκε ηδη