Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.245
Πόντοι
2.306
...τελικα, την ώρα που πήγα... τζεσικα ηταν φουλ, αλισια, αγαπη μολις μπηκαν στα δωματια...
στο 3ο ηταν μια μελαχροινη γλυκουλα, μαγκακι, ονόμαιτ Εύα, και μάλλον μπήκε στο στόχαστρό μου!!! :erection:

στον 6ο, τελικα, περασα με την ποιο μπαμπάτσικι μαρλίν...
μαμα ρωσία.. Milf, παρακάπτωντας εμφάνιση, μασάζ και πίπα................ατελείωτη και απίστευτη! περασα όμορφα κια χαλάρωσα αρκετά..θα ανεβάσω κριτική με τη πρώτη ευκαιρία...!! :) :) :)
Η Τζεσικα ειναι εδω;
Σε προχτεσινό μου πέρασμα δεν ανακοινώθηκε στο προγραμμα.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Να πω την αλήθεια το σκέφτηκα αλλά φεύγοντας δεν το είπα.που ωραίο μαγαζί, καλές οι κοπελες κάποιες με φοβερές υπηρεσίες μήπως να φτιάξουν ένα σαιτ να υπάρχει ενημέρωση ?όπως φυσικά και τα υπόλοιπα μασάζ

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Μία Έρικα παίζει μπάλα ακόμα?

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.102
Πόντοι
5.595
Περασμα απο το καταστημα.. 'Παρελασαν'.. νεα μεταγραφη η Ευα απο Μαρνης , Τζεσικα..!!!  και μια αλλη που δεν την θυμαμαι καν.. αφου βγηκε μετα την Τζεσικα!!! :grin:  Ευκολη η επιλογη λοιπον.. αφου ηθελα κατι σιγουρο κ καλο πριν φυγω διακοπες!
Τζεσικαρα λοιπον!!!The best of the best!!! To τέλειο!!! Συμπεριφορα-σωμα-υπηρεσιες σε ολα 10!
Συμπεριφορα:
Το κοριτσι ειναι ευγενικοτατο..παντα με το χαμογελο, την εχω παρει αρκετες φορες κ δεν την εχω πετυχει μια φορα να μην εχει τα κεφια της(που λογικο θα ηταν),παντα ευχαριστη ,να σε υπηρετησει οπως μπορει..ενα παραδειγμα..προσφερθικε 2-3 φορες να παει να μου φερει νεο ποτο αφου ειχε τελειωσει το 1ο..μια απο τις μικρες κινησεις που κανουν την διαφορα, κ πολλα αλα τετοια μικρα..
Σωμα:
Εδω μιλαμε για οτι καλυτερο στα μασατζιδικα.. κ πολυ ανετα επαιζε μπαλα με τα καλυτερα CG!Κωλαρακι τουμπανο πεταχτο..μεση δαχτυλιδι,βυζαρες 3αρια φτιαχτα αλλα με πολυ καλη αισθιση, ρογες καγγελο που αντιδρουν αμα τις 'παιξεις' λιγο.. ποδια γραμμωμενα με ωραιες σεξυ καμπυλες,μουνακι-κωλαρακι γυαλι..για πολυ γλυψιμο.. και ενα μουτρακι γλυκο κ προστυχο μαζι!
Υπηρεσιες:
Tα παντα ολα!Οτι θελει ο πελατης!Κανει τα παντα.. μπρος-πισω.. σε ολες τις στασεις, δεν χαλαει χατηρι,αντεχει το σφυροκοπημα..αλλα τις αρεσουν κ τα σιγα κ αισθησιακα!!!Και απο μασαζ κατι κατεχει..αλλα δεν παμε εκει για αυτο!!!
Ο χώρος στον 3ο,ειναι υπερλουξ.. τα πρωτα δωματια εχουν κ μασαζοκρεβατο κ κρεβατι κανονικο ..να τα προτιματε..ειδικα για τα μονωρα προγραμματα!
Συνοψιζοντας...το κοριτσι αξιζει καθε € που παιρνει..ειναι VFM.. και ειναι κ σταθερη αξια αρκετα χρονια..!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.894
Πόντοι
2.846
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Τζεσικαρα σταθερη  αξια  στο  χωρο  του μασσαζ !!!  Την   εχω  παρει πανω  απο 25 φορες απο τοτε  που  ξεκινησε και   πραγματι δεν   εχει  περασει συνεδρια που να  εχω  φυγει με   μετριες  εντυπωσεις ,  πραγματικα  ειναι σκετη  καυλα   αυτη  η κοπελαρα  ,  ελπιζω  να μην κρεμασει το  στρινγκ   ποτε  :rockon: :rockon: :respect: 

OP
OP
P

pastan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα και από τους δύο ορόφους.πολυ δυνατά σ εμφάνιση Εύα και αγάπη αλλά λόγο μην ύπαρξης πολλών κριτικών δεν το ρισκαρα
εν αναμονή κριτικής λοιπόν συναγωνιστή!! Εχω στοχοποιήσει το κατάστημα για αύριο!! :dancing: :dancing: :dancing:
η Αγάπη είναι απο την Αλβανία απο μασαζ δεν εχει καμια σχεση , μιλαει πολυ '' χαλια '' , οχι τα Ελληνικα και στα του αγωνα ξεπέτα να τελειώνουμε 

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Αρα καταλήγουμε στα στάνταρ Τζέσικα,Λειλα,Μαρινά και Αλισια που τα κάνουν όλα?

GIANNHS 11

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δοκίμασα τιν Μαρίνα και αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
Επίσκεψη μαζί με τον ξάδερφο μου στον
3ο όροφο Ευα με τον ωραίο κωλο Αλισια ένα μιλφακι μαυρισμένο και μια Λίλα Ρωσίδα που δεν είδαμε, ο ξάδερφος μου έμεινε εδώ και πήρε την Αλισια τσόντα σκέτη. Εγώ ανέβηκα στον 6ο όπου είχε δύο κοπέλες την Μαρία ξανθιά πολωνεζα την είχα σταμπαρει απο προηγούμενη επίσκεψη και η Λίζα μια μελαχρινή μινιον κοπελίτσα, πέρασα με την Μαρία όπου ήταν παρά πολύ καλή στο δεύτερο μέρος αλλά στο μασάζ χωρίς να είναι καλή θέλει εκπαίδευση.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.027
Πόντοι
5.975
Μία Έρικα παίζει μπάλα ακόμα?
Εκτός αν εννοες την Ερικα την μαυριδερή, από τα μαγαζιά της Λίζας,  η οποια ηταν στο Σ40-42 προπερσι. Αυτη  η Ερικα ειναι  πλέον εδω και καιρό στο Συγγρου 296- αλλά τωρα απουσιαζει απο τις βαρδιες

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.940
Πόντοι
6.515
είναι ανοικτα σημερα? ας ενημερωσουν τα κορίτσια  :think:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Εκτός αν εννοες την Ερικα την μαυριδερή, από τα μαγαζιά της Λίζας,  η οποια ηταν στο Σ40-42 προπερσι. Αυτη  η Ερικα ειναι  πλέον εδω και καιρό στο Συγγρου 296- αλλά τωρα απουσιαζει απο τις βαρδιες
Αυτή λέω. Πολύ καλό τεμάχιο και την έψαχνα. Τελικά πήρε μεταγραφή απο Σ296 στο Σ40-42, 6ος.
Θα τιμηθεί μόλις επιστρέψω.
Thanks man

GUS72

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα.ξερει κανεις ποσο κοστιζει το διπλο?

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Επίσκεψη μαζί με τον ξάδερφο μου στον
3ο όροφο Ευα με τον ωραίο κωλο Αλισια ένα μιλφακι μαυρισμένο και μια Λίλα Ρωσίδα που δεν είδαμε, ο ξάδερφος μου έμεινε εδώ και πήρε την Αλισια τσόντα σκέτη. Εγώ ανέβηκα στον 6ο όπου είχε δύο κοπέλες την Μαρία ξανθιά πολωνεζα την είχα σταμπαρει απο προηγούμενη επίσκεψη και η Λίζα μια μελαχρινή μινιον κοπελίτσα, πέρασα με την Μαρία όπου ήταν παρά πολύ καλή στο δεύτερο μέρος αλλά στο μασάζ χωρίς να είναι καλή θέλει εκπαίδευση.

μηπως μπορεις να περιγραψεις λιγο παραπανω την Μαρια.. σωμα, στηθος, προσωπο κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom