scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!!! ;)αυτα ισχυουν!!!
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!!! ;)αυτα ισχυουν!!!
:-
αν καποιος μπορει να δώσει με pm το τηλ θα το εκτιμούσα...
δεν εχω καποια πληροφορια, προς το παρον, να ανταλλάξω, αλλα επιφυλάσσομαι για το μελλον!
Λοιπόν επισκέφτηκα το μαγαζί με μια υπέροχη ώρα+++ με την μιλφαρα αλισια. Θα ακολουθήσει κριτική μια κσι ήταν πολύ καλή και στα δύο μέρη. Μου τράβηξε την προσοχή ένα τούμπανο ξανθό η Αγάπη στον 6ο.....όποιος έχει πληροφορίες να πει διότι δεν υπάρχει κριτική. Ευχαριστώ
Πέρασα και από τους δύο ορόφους.πολυ δυνατά σ εμφάνιση Εύα και αγάπη αλλά λόγο μην ύπαρξης πολλών κριτικών δεν το ρισκαραεν αναμονή κριτικής λοιπόν συναγωνιστή!! Εχω στοχοποιήσει το κατάστημα για αύριο!!
ευχαριστώ,Ισχύει πήρα τηλ και εγώ πριν πάω.θα ανεβάσω κριτική ότι νεότερο μας ενημερώνεις
Λοιπόν επισκέφτηκα το μαγαζί με μια υπέροχη ώρα+++ με την μιλφαρα αλισια. Θα ακολουθήσει κριτική μια κσι ήταν πολύ καλή και στα δύο μέρη. Μου τράβηξε την προσοχή ένα τούμπανο ξανθό η Αγάπη στον 6ο.....όποιος έχει πληροφορίες να πει διότι δεν υπάρχει κριτική. Ευχαριστώ
ΓΕδώ είσαι φίλε μου. Από τα καλύτερα B2B που παίζουν στην πιάτσα και δυνατή επίσης στην μπριζόλα!!!
Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της έχουμε ? Βασικά τι.....ΔΕΝ κάνει.την έχω για επόμενο στόχο. ;)Εδώ είσαι φίλε μου. Από τα καλύτερα B2B που παίζουν στην πιάτσα και δυνατή επίσης στην μπριζόλα!!!
Τι έγινε τελικά????..στο τηλ δεν ήμουν τυχερός να μάθω εργαζόμενες σήμερα! μιλαγε διαρκώς!!
αν καποιος με προλάβει και μάθει... αλλιώς παω.. και βλέπουμε!!