Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το εχω γραψει και πιο παλια , η θεια ολγα οταν την ειχα παρει στον πειραια κ88 που ειχε παει για πολυ λιγο στην αρχη οταν μετα την πιπα της ειπα να γυρισει να τον φαει στηθηκε και περιμενε αμελοντας τελειως την χρηση προφυλακτικου (την οποια επεβαλα εγω). στο τελειοτικο ακαποτο επισης επειδη ισως βαριοταν να πλυθει μετα , μου τα καταπιε ολα.  αργοτερα βεβαια αλλαξε συμπεριφορα προσεχοντας περοσσοτερο. αυτα προς γνωση των συναδελφων

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Γίνεται κάποιος που γνωρίζει το τηλέφωνο του εν λόγω "Ιδρύματος" να μου το πει. Έστω και σε pm. Ευχαριστώ.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ακουσε ο μπουρδελιαρης για ακαποτα τελειωτικα και καυλωσε...
τωρα που μας τελειωσε το φθηνο τσιμπουκι του 20ρικου... ολοι στα μασατζιδικα θα τρεχουμε...

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
ακουσε ο μπουρδελιαρης για ακαποτα τελειωτικα και καυλωσε...
τωρα που μας τελειωσε το φθηνο τσιμπουκι του 20ρικου... ολοι στα μασατζιδικα θα τρεχουμε...

Όχι ρε μεγάλε που τα καλαβαίνεις όλα δεν είναι έτσι. Το τηλέφωνο το έχω ξαναζητήσει, διότι γουστάρω την ΝΙΝΑ κι έρχομαι από μακριά, ο Jery μου έδωσε ένα κινητό αλλά ήταν λάθος.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
σ'αυτον τον ματαιο κοσμο που ζουμε υπαρχει και κατι που μας κραταει ζωντανους, με το χαμογελο στα χειλη...
λεγεται καλαμπουρι... ωραιο μωρακι η Νινα... με πολυ πλουσιο προγραμμα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.877
Πόντοι
46.232
Όχι ρε μεγάλε που τα καλαβαίνεις όλα δεν είναι έτσι. Το τηλέφωνο το έχω ξαναζητήσει, διότι γουστάρω την ΝΙΝΑ κι έρχομαι από μακριά, ο Jery μου έδωσε ένα κινητό αλλά ήταν λάθος.
για δοκίμασε αυτό το έχει η κάρτα του μαγαζιού...6986147726

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
KAΛΙΜΕΡΑ ΚΑΛΙΜΕΡΑ ΣΕΙΜΕΡΑ.ΑΝΑ.ΕΥΑ.ΝΙΚΟΛ.ΟΛΓΑ.ΒΙΚΙ.ΚΑΙ ΤΑΝΙΑ

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλιμερα σε ολουσ  :grouphug: απο μενα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*  Σημερα Αννα Ευα Βικη Ολγα Νικολ περιμενο 2 καινουρια??????????????

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.091
Πόντοι
6.515
σημερα μεσημερι ολα τα δωματια γεματα.
Ειναι φανερο οτι ο κοσμος συνειδητοποιησε οτι τα ευρω τελειωνουν και προτιμουν να διαθεσουν τα τελευταια στα ιδρυματα παρα να τα εκχωρησουν στον Στρατουλη για να κανει αναπτυξη :jerking:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
σημερα μεσημερι ολα τα δωματια γεματα.
Ειναι φανερο οτι ο κοσμος συνειδητοποιησε οτι τα ευρω τελειωνουν και προτιμουν να διαθεσουν τα τελευταια στα ιδρυματα παρα να τα εκχωρησουν στον Στρατουλη για να κανει αναπτυξη :jerking:

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πάει κι' αυτός. Τον έβαλαν στον "πάγο" για λίγο καιρό μετά τα ανεδαφικά (για να μην τα χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς) που εκστόμισε.

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλιμερα σε ολουσ.Σημερα ΑΝΑ.ΟΛΓΑ.ΕΒΑ.ΝΙΚΟΛ.ΒΙΚΙ.ΑΛΙΣΙΑ.

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλι εβδομαδα σε ολουσ.σιμερα ΑΝΝΑ ΕΒΑ ΒΙΚΙ ΤΑΝΙΑ ΑΛΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΓΑ  :tits:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
το εχω γραψει και πιο παλια , η θεια ολγα οταν την ειχα παρει στον πειραια κ88 που ειχε παει για πολυ λιγο στην αρχη οταν μετα την πιπα της ειπα να γυρισει να τον φαει στηθηκε και περιμενε αμελοντας τελειως την χρηση προφυλακτικου (την οποια επεβαλα εγω). στο τελειοτικο ακαποτο επισης επειδη ισως βαριοταν να πλυθει μετα , μου τα καταπιε ολα.  αργοτερα βεβαια αλλαξε συμπεριφορα προσεχοντας περοσσοτερο. αυτα προς γνωση των συναδελφων
οταν λες παλια ποσο εννοεις???
βασικο ζητουμενο πλεον οι εξετασεισ...θα επρεπε απο παλλια εστω κ τωρα δεν ειναι αργα. αν δεν ρωτησουμε κ πιεσουμε εμεισ δεν θα γινει τιποτα
η λαρισα υπαρχει στο μαγαζι η παιζειμονο σε αλλου ειδουσ μαγαζια πλεον???

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οταν λες παλια ποσο εννοεις???
βασικο ζητουμενο πλεον οι εξετασεισ...θα επρεπε απο παλλια εστω κ τωρα δεν ειναι αργα. αν δεν ρωτησουμε κ πιεσουμε εμεισ δεν θα γινει τιποτα
η λαρισα υπαρχει στο μαγαζι η παιζειμονο σε αλλου ειδουσ μαγαζια πλεον???

σεπτεμβριος 2010

doggy777

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι, Η Γιαννα ειναι ακομα στο ιδρυμα? :huh:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom