το εχω γραψει και πιο παλια , η θεια ολγα οταν την ειχα παρει στον πειραια κ88 που ειχε παει για πολυ λιγο στην αρχη οταν μετα την πιπα της ειπα να γυρισει να τον φαει στηθηκε και περιμενε αμελοντας τελειως την χρηση προφυλακτικου (την οποια επεβαλα εγω). στο τελειοτικο ακαποτο επισης επειδη ισως βαριοταν να πλυθει μετα , μου τα καταπιε ολα. αργοτερα βεβαια αλλαξε συμπεριφορα προσεχοντας περοσσοτερο. αυτα προς γνωση των συναδελφων
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Συγγρού 29 <<SPA>>
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paliogatos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 146K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ακουσε ο μπουρδελιαρης για ακαποτα τελειωτικα και καυλωσε...
τωρα που μας τελειωσε το φθηνο τσιμπουκι του 20ρικου... ολοι στα μασατζιδικα θα τρεχουμε...
τωρα που μας τελειωσε το φθηνο τσιμπουκι του 20ρικου... ολοι στα μασατζιδικα θα τρεχουμε...
ακουσε ο μπουρδελιαρης για ακαποτα τελειωτικα και καυλωσε...
Όχι ρε μεγάλε που τα καλαβαίνεις όλα δεν είναι έτσι. Το τηλέφωνο το έχω ξαναζητήσει, διότι γουστάρω την ΝΙΝΑ κι έρχομαι από μακριά, ο Jery μου έδωσε ένα κινητό αλλά ήταν λάθος.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
σ'αυτον τον ματαιο κοσμο που ζουμε υπαρχει και κατι που μας κραταει ζωντανους, με το χαμογελο στα χειλη...
λεγεται καλαμπουρι... ωραιο μωρακι η Νινα... με πολυ πλουσιο προγραμμα...
λεγεται καλαμπουρι... ωραιο μωρακι η Νινα... με πολυ πλουσιο προγραμμα...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.993
- Πόντοι
- 46.232
για δοκίμασε αυτό το έχει η κάρτα του μαγαζιού...6986147726Όχι ρε μεγάλε που τα καλαβαίνεις όλα δεν είναι έτσι. Το τηλέφωνο το έχω ξαναζητήσει, διότι γουστάρω την ΝΙΝΑ κι έρχομαι από μακριά, ο Jery μου έδωσε ένα κινητό αλλά ήταν λάθος.
για δοκίμασε αυτό το έχει η κάρτα του μαγαζιού...6986147726
Νά'σαι καλά. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
μμμμ... πως ειναι η Τανια?
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλιμερα σε ολουσ απο μενα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Σημερα Αννα Ευα Βικη Ολγα Νικολ περιμενο 2 καινουρια??????????????
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.093
- Πόντοι
- 6.515
σημερα μεσημερι ολα τα δωματια γεματα.
Ειναι φανερο οτι ο κοσμος συνειδητοποιησε οτι τα ευρω τελειωνουν και προτιμουν να διαθεσουν τα τελευταια στα ιδρυματα παρα να τα εκχωρησουν στον Στρατουλη για να κανει αναπτυξη
Ειναι φανερο οτι ο κοσμος συνειδητοποιησε οτι τα ευρω τελειωνουν και προτιμουν να διαθεσουν τα τελευταια στα ιδρυματα παρα να τα εκχωρησουν στον Στρατουλη για να κανει αναπτυξη
σημερα μεσημερι ολα τα δωματια γεματα.
Πάει κι' αυτός. Τον έβαλαν στον "πάγο" για λίγο καιρό μετά τα ανεδαφικά (για να μην τα χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς) που εκστόμισε.
Και Τανια
Το κερασάκι, στη γλυκειά τούρτα......
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
οταν λες παλια ποσο εννοεις???το εχω γραψει και πιο παλια , η θεια ολγα οταν την ειχα παρει στον πειραια κ88 που ειχε παει για πολυ λιγο στην αρχη οταν μετα την πιπα της ειπα να γυρισει να τον φαει στηθηκε και περιμενε αμελοντας τελειως την χρηση προφυλακτικου (την οποια επεβαλα εγω). στο τελειοτικο ακαποτο επισης επειδη ισως βαριοταν να πλυθει μετα , μου τα καταπιε ολα. αργοτερα βεβαια αλλαξε συμπεριφορα προσεχοντας περοσσοτερο. αυτα προς γνωση των συναδελφων
βασικο ζητουμενο πλεον οι εξετασεισ...θα επρεπε απο παλλια εστω κ τωρα δεν ειναι αργα. αν δεν ρωτησουμε κ πιεσουμε εμεισ δεν θα γινει τιποτα
η λαρισα υπαρχει στο μαγαζι η παιζειμονο σε αλλου ειδουσ μαγαζια πλεον???
οταν λες παλια ποσο εννοεις???
βασικο ζητουμενο πλεον οι εξετασεισ...θα επρεπε απο παλλια εστω κ τωρα δεν ειναι αργα. αν δεν ρωτησουμε κ πιεσουμε εμεισ δεν θα γινει τιποτα
η λαρισα υπαρχει στο μαγαζι η παιζειμονο σε αλλου ειδουσ μαγαζια πλεον???
σεπτεμβριος 2010
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
καμια απαντηση ακομη???απ ΄οσο γνωρίζω η βέτα τα στέλνει για εξετάσεις τα κορίτσια.....
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις