yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.232
- Πόντοι
- 3.346
Καθαρες φωτογραφιες να βαλουν,ειδικα σε δυο τρεις δεν φαινεται τιποτα!Νέες φωτογραφίες για να βλέπουμε τα ίδια μπάζα με περισσότερο φωτοσοπ?
Καθαρες φωτογραφιες να βαλουν,ειδικα σε δυο τρεις δεν φαινεται τιποτα!Νέες φωτογραφίες για να βλέπουμε τα ίδια μπάζα με περισσότερο φωτοσοπ?
Με εμφανιση μονο δεν πας μπροστα. ;)η βικτωρια παντως ειναι αστερι εχω μπει μαζι της οταν δουλευε στο bad girls περσυ..σε συγκριση με αλλα στουντιο στην περιοχη εχει καλυτερα κοριτσια οσο αναφορα το θεμα εμφανιση..
Με εμφανιση μονο δεν πας μπροστα. ;)
Και τις κοπέλες που μπαινοβγαίνουν στους πελάτες χωρίς να κάνουν ούτε ένα ντουζ; Τις κρατάμε;Μη βρίζουμε τις κοπέλες όταν δεν είναι καθαρές γιατί και πολλοί από εμάς δεν είναι και κανονικά αυτούς έπρεπε να τους διώχνουν
πρέπει και αυτές και εμείς να είμαστε σωστοί και ιδιαίτερα αυτές γιατί πληρώνονται.Αλλα μη κράζουμε μόνο αυτές,να κοιτάμε και τον εαυτό μαςΚαι τις κοπέλες που μπαινοβγαίνουν στους πελάτες χωρίς να κάνουν ούτε ένα ντουζ; Τις κρατάμε;
Κάνουν εξετάσεις δηλαδή κάθε 15 μέρες;συνηθως μετα απο καθε πελατη πλενονται αλλα μπορει σε καποιες περιπτωσεις οταν περιμενει πολυς κοσμος και εχει μεγαλη αναμονη να μπαινουν σε αλλο δωματιο που ειναι καποιος αλλος πελατης με τη μια,ποτε δε ξερεις..οταν πας με ιεροδουλη πας με ρισκο δικο σου....οταν βεβαια δε σου καθεται καμια εξω ειναι η μονη λυση για καποιους..τουλαχιστον τα μπουρδελα στην Θεσσαλονικη αναβαθμιστηκαν δεν ειναι εκεινο το χαλι που επικρατουσε επι εποχης βαρδαρη στην οδο μοναστηριου,πολυ καλα εκαναν και τα πηγαν πιο κατω στον μυλο,το θεμα ειναι να τηρουνται οι κανονες υγιεινης απο πλευρας κοριτσιων,επισης να παιρνονται προφυλαξεις παντα,για μενα επρεπε να απαγορευτει και το γυμνο στοματικο,μπορει να κολλησεις ΣΜΝ και με αυτο,δεν ειναι ακινδυνο,οταν η κοπελα περναει απο εξετασεις καθε 15 μερες δε μπορεις να εισαι σιγουρος για τις επομενες 15 μερες που θα συνευρεθει με καποιους οτι δεν κουβαλαει κατι εφοσον κανει και γυμνο στοματικο...
Κάνουν εξετάσεις δηλαδή κάθε 15 μέρες;
Ετσι λενε..τωρα τι κανουν μονο ο θεος ξερει Εγω που ειχα ζητησει απο μια κοπελα που αυτη τι στιγμη ειναι στις τοπ της πολης με πολυ πελατια και δουλευει στα καλα στουντιο, οχι τα παρακμιακα..Δεν μου εδειχνε με τιποτα το ονομα της στο βιβλιαριο..το κρατουσε ετσι ωστε να φαινονται μονο οι εξετασεις,δεν με επεισε οτι ειναι δικες της..ασε που μετα οταν ξανα πηγα μου ελεγε με ενα υφος και καλα οτι την πειραξε..εισαι ο μοναδικος που μου εχει ζητησει το βιβλιαριο..λες κι εγω εκανα κανενα εγκλημα,οσπου την βαρεθηκα και δεν ξαναπηγα.Κάνουν εξετάσεις δηλαδή κάθε 15 μέρες;
επισης να παιρνονται προφυλαξεις παντα,για μενα επρεπε να απαγορευτει και το γυμνο στοματικο,μπορει να κολλησεις ΣΜΝ και με αυτο,δεν ειναι ακινδυνο,οταν η κοπελα περναει απο εξετασεις καθε 15 μερες δε μπορεις να εισαι σιγουρος για τις επομενες 15 μερες που θα συνευρεθει με καποιους οτι δεν κουβαλαει κατι εφοσον κανει και γυμνο στοματικο...
τυπε εμενα τελευταια μια ουτε με ρωταει καν και το κανει χωρις να το εχω ζητησει/πληρωσει. Να το προσβαλω το κοριτσι? :S
Ασε που απ'ο,τι φαινεται πιθανοτατα θα παμε απο αλλα αιτια
Ετσι λενε..τωρα τι κανουν μονο ο θεος ξερει Εγω που ειχα ζητησει απο μια κοπελα που αυτη τι στιγμη ειναι στις τοπ της πολης με πολυ πελατια και δουλευει στα καλα στουντιο, οχι τα παρακμιακα..Δεν μου εδειχνε με τιποτα το ονομα της στο βιβλιαριο..το κρατουσε ετσι ωστε να φαινονται μονο οι εξετασεις,δεν με επεισε οτι ειναι δικες της..ασε που μετα οταν ξανα πηγα μου ελεγε με ενα υφος και καλα οτι την πειραξε..εισαι ο μοναδικος που μου εχει ζητησει το βιβλιαριο..λες κι εγω εκανα κανενα εγκλημα,οσπου την βαρεθηκα και δεν ξαναπηγα.
οχι τυπε μου συνεχισε ετσι μην την προσβαλεις,τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα να φυγω απο αυτη τη ζωη απο καποιο ΣΜΝ και με ευχαριστες εμπειριες παρα απο κανεναν καρκινο..
Σε ολα ετσι λενε συναδελφε..και σε μερικα μεχρι και εξω απο την πορτα εχουν κολησει χαρτι.στο site των paradise studio γραφει οτι εχει δικαιωμα ο πελατης να δει το βιβλιαριο της καθε κοπελας,εκει δεν εχει δε θελω δε μου αρεσει αυτο,πολλα ζητας κυριε κτλπ