yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.152
- Πόντοι
- 3.346
Εγω δεν καταλαβα ακομα αν η προσφορα ισχυει και για τα 3 στουντιο
Οχι μονο στο super paradise που θα ειναι το μπαζο η τζουλιαΕγω δεν καταλαβα ακομα αν η προσφορα ισχυει και για τα 3 στουντιο
Αυτο ειναι στο πλαι πισω?Οχι μονο στο super paradise που θα ειναι το μπαζο η τζουλια
ναιΑυτο ειναι στο πλαι πισω?
Eκει ειχα πετυχει την αμαρυλλις..αν δουλευε αυτη μπορει να πηγαινα..τωρα οχι
για ποια προσφορά μιλάς την μουφα??Αν κ δεν τίμησα τη προσφορά σσς, θα το ήθελα αλλά λείπω σε ταξίδι, ελπίζω να ξαναδούμε παρόμοια προσφορά η τέλος πάντων κάτι αντίστοιχο κ χωρίς γιορτές και χαζομάρες.
Φίλε τόσα είχα πληρώσει πριν κάνα δίμηνο. Ούτε παπάδες ούτε τίποτα. Ας γράψει κανένας άλλος που πήγε γιατί εγώ δεν πήγα. Υπάρχει ένας που να πήρε πρόγραμμα στο super paradise εχθές ; Ας μας πει λιγάκι να ξέρουμε.για ποια προσφορά μιλάς την μουφα??
70 ευρώ δήθεν το ελεύθερό στοματικό κ έδωσε 35 ο φίλος
Ασε μας ρε αρκούδε με τα παπατζιλικια
Πού είναι ο super Paradise να μας το διευκρινίσει τον έφαγε η μαρμαγκα κ αυτόν κ τον δον πατρον
Κι εγώ δύο φορές που έχω πάει όλο κι όλο στα παρανταις έχω δώσει 60 ευρώ και τις δύο φορές για απλό + γλυφομούνι , οπότε αν προσθέσεις και το ακαπωτο μάλλον τόσο έρχεται ... γενικά καλά θα ήταν να έπεφταν λίγο οι τιμές γιατί παράδειγμα το πιο πάνω πρόγραμμα θα έβγαινε στα 30 ευρώ με την προσφορά 50 τοις εκατό , ενώ σε πιο φτηνά στούντιο το βρίσκεις στα 40 ευρώ χωρίς προσφορά , σιγά την διαφορά δηλαδή.Φίλε τόσα είχα πληρώσει πριν κάνα δίμηνο. Ούτε παπάδες ούτε τίποτα. Ας γράψει κανένας άλλος που πήγε γιατί εγώ δεν πήγα. Υπάρχει ένας που να πήρε πρόγραμμα στο super paradise εχθές ; Ας μας πει λιγάκι να ξέρουμε.
Tυπε δεν ειναι μονο οτι ειναι ακριβα αλλα και οι γκομενες ειναι η ξεπετες η μπαζα διπλο το κακο δηλαδηΚι εγώ δύο φορές που έχω πάει όλο κι όλο στα παρανταις έχω δώσει 60 ευρώ και τις δύο φορές για απλό + γλυφομούνι , οπότε αν προσθέσεις και το ακαπωτο μάλλον τόσο έρχεται ... γενικά καλά θα ήταν να έπεφταν λίγο οι τιμές γιατί παράδειγμα το πιο πάνω πρόγραμμα θα έβγαινε στα 30 ευρώ με την προσφορά 50 τοις εκατό , ενώ σε πιο φτηνά στούντιο το βρίσκεις στα 40 ευρώ χωρίς προσφορά , σιγά την διαφορά δηλαδή.
Βαλτε καινουργιες και πιο καλες φωτο των κοριτσιων στο σαιτ σας..δεν βγαζουμε και πολυ ακρη με τις παλιες.Studio-Paradise.com reviews και ημερήσιο πρόγραμμα....
Τα υπόλοιπα έρχονται. Φιλιά !
Βαλτε καινουργιες και πιο καλες φωτο των κοριτσιων στο σαιτ σας..δεν βγαζουμε και πολυ ακρη με τις παλιες.
πως από δω είδες φως κ μπήκεςStudio-Paradise.com reviews και ημερήσιο πρόγραμμα....
Τα υπόλοιπα έρχονται. Φιλιά !
Νέες φωτογραφίες για να βλέπουμε τα ίδια μπάζα με περισσότερο φωτοσοπ?