Νέα

Studios Paradise Νικηφόρου Ουρανού 4

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Εγω δεν καταλαβα ακομα αν η προσφορα ισχυει και για τα 3 στουντιο

ARKOUDITSOS

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
11
Πόντοι
0
Αν κ δεν τίμησα τη προσφορά σσς, θα το ήθελα αλλά λείπω σε ταξίδι, ελπίζω να ξαναδούμε παρόμοια προσφορά η τέλος πάντων κάτι αντίστοιχο κ χωρίς γιορτές και χαζομάρες.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Αν κ δεν τίμησα τη προσφορά σσς, θα το ήθελα αλλά λείπω σε ταξίδι, ελπίζω να ξαναδούμε παρόμοια προσφορά η τέλος πάντων κάτι αντίστοιχο κ χωρίς γιορτές και χαζομάρες.
για ποια προσφορά μιλάς την μουφα??
70 ευρώ δήθεν το ελεύθερό στοματικό κ έδωσε 35 ο φίλος
Ασε μας ρε αρκούδε με τα παπατζιλικια
Πού είναι ο super Paradise να μας το διευκρινίσει τον έφαγε η μαρμαγκα κ αυτόν κ τον δον πατρον

ARKOUDITSOS

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
11
Πόντοι
0
για ποια προσφορά μιλάς την μουφα??
70 ευρώ δήθεν το ελεύθερό στοματικό κ έδωσε 35 ο φίλος
Ασε μας ρε αρκούδε με τα παπατζιλικια
Πού είναι ο super Paradise να μας το διευκρινίσει τον έφαγε η μαρμαγκα κ αυτόν κ τον δον πατρον
Φίλε τόσα είχα πληρώσει πριν κάνα δίμηνο. Ούτε παπάδες ούτε τίποτα. Ας γράψει κανένας άλλος που πήγε γιατί εγώ δεν πήγα. Υπάρχει ένας που να πήρε πρόγραμμα στο super paradise εχθές ; Ας μας πει λιγάκι να ξέρουμε.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Φίλε τόσα είχα πληρώσει πριν κάνα δίμηνο. Ούτε παπάδες ούτε τίποτα. Ας γράψει κανένας άλλος που πήγε γιατί εγώ δεν πήγα. Υπάρχει ένας που να πήρε πρόγραμμα στο super paradise εχθές ; Ας μας πει λιγάκι να ξέρουμε.
Κι εγώ δύο φορές που έχω πάει όλο κι όλο στα παρανταις έχω δώσει 60 ευρώ και τις δύο φορές για απλό + γλυφομούνι , οπότε αν προσθέσεις και το ακαπωτο μάλλον τόσο έρχεται ... γενικά καλά θα ήταν να έπεφταν λίγο οι τιμές γιατί παράδειγμα το πιο πάνω πρόγραμμα θα έβγαινε στα 30 ευρώ με την προσφορά 50 τοις εκατό , ενώ σε πιο φτηνά στούντιο το βρίσκεις στα 40 ευρώ χωρίς προσφορά , σιγά την διαφορά δηλαδή.

bourdeliaristhess

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2020
Like
0
Πόντοι
0
εγώ τζακούζι πήρα και έδωσα 75 γιούρια. Το έγραψα στο άλλο θέμα. Πριν πάω πήγα και άλλου και ζητούσαν 150.  Πέρασα καλά και άξιζε το κόπο.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Κι εγώ δύο φορές που έχω πάει όλο κι όλο στα παρανταις έχω δώσει 60 ευρώ και τις δύο φορές για απλό + γλυφομούνι , οπότε αν προσθέσεις και το ακαπωτο μάλλον τόσο έρχεται ... γενικά καλά θα ήταν να έπεφταν λίγο οι τιμές γιατί παράδειγμα το πιο πάνω πρόγραμμα θα έβγαινε στα 30 ευρώ με την προσφορά 50 τοις εκατό , ενώ σε πιο φτηνά στούντιο το βρίσκεις στα 40 ευρώ χωρίς προσφορά , σιγά την διαφορά δηλαδή.
Tυπε δεν ειναι μονο οτι ειναι ακριβα αλλα και οι γκομενες ειναι η ξεπετες η μπαζα διπλο το κακο δηλαδη

bourdeliaristhess

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Όλα είναι σχετικά. Έχει και χειρότερα. Εγώ εχθές είδα αξιοπρεπείς παροχές και είναι μετρημένα τα μαγαζιά που είναι καθαρά. Να τονίσω ότι όταν έβγαινα εγώ μπήκε σκουρόχρωμοι  και του έριξαν άκυρο. Είδα άκυρο στο σουλατσάρισμα σκουρόχρωμων και από bad girls.

bourdeliaristhess

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως συμφωνώ στο ότι οι τιμές πρέπει να πέσουν ίσως λιγάκι. 

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Μας ειχες ζαλισει στην μπουρδελοκατασταση.. και απο τοτε που ανοιξες δικο σου θεμα εξαφανιστηκες.
Γιατι? ο κοσμος περιμενει τις καινουργιες προσφορες.. :grin:

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
η αληθεια ειναι οτι εχει να μπει απο τις 10 φεβρουαριου..

OP
OP
Studiosparadise

Studiosparadise

Sex Studio
Εγγρ.
19 Ιαν 2020
Like
16
Studio-Paradise.com reviews και ημερήσιο πρόγραμμα....
Τα υπόλοιπα έρχονται.  Φιλιά !

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Τα υπόλοιπα έρχονται.  Φιλιά !
Βαλτε καινουργιες και πιο καλες φωτο των κοριτσιων στο σαιτ σας..δεν βγαζουμε και πολυ ακρη με τις παλιες.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Βαλτε καινουργιες και πιο καλες φωτο των κοριτσιων στο σαιτ σας..δεν βγαζουμε και πολυ ακρη με τις παλιες.

Νέες φωτογραφίες για να βλέπουμε τα ίδια μπάζα με περισσότερο φωτοσοπ?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Τα υπόλοιπα έρχονται.  Φιλιά !
πως από δω είδες φως κ μπήκες

Εχει πού σε ψάχνουμε από πριν τις 14/2

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ :2funny:  :2funny:

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Νέες φωτογραφίες για να βλέπουμε τα ίδια μπάζα με περισσότερο φωτοσοπ?

η βικτωρια παντως ειναι αστερι εχω μπει μαζι της οταν δουλευε στο bad girls περσυ..σε συγκριση με αλλα στουντιο στην περιοχη εχει καλυτερα κοριτσια οσο αναφορα το θεμα εμφανιση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom