Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,8%
  • ναι

Ψήφοι: 37 30,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 14,0%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 15,7%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 33,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    121

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Συναντιώνται δυο φίλοι, ο Γιώργος κι ο Κώστας, είχαν να ιδωθούν πολύ καιρό:

-Γειά σου ρε μεγάλε, τι γίνεσαι?

-Εεεε... Ας τα λέμε καλά!

-Γιατί τι έγινε?  Από υγεία?

-Όχι μωρέ, δόξα σοι ο Θεός, από υγεία καλά πάμε!  Αλλά να εκείνο το μαγαζί που άνοιξα δε πήγαινε καλά, και το 'κλεισα...

-Όχι ρε γαμώτο! Αυτό με τα ηλεκτρικά ε?

-Ναι, αυτό!

-Κρίμα! Γιατί όμως?  Εσύ την ήξερες καλά αυτή τη δουλειά!

-Ναι, την ξέρω, αλλά βλέπεις το μαγαζί ήταν μικρό, δεν ήταν και σε πολύ κεντρικό μέρος, δεν είχα και πολλά λεφτά να ξανοιχτώ με υπαλλήλους, εμπόρευμα κλπ, δε θέλει πολύ να σε πάρει από κάτω!

-Κρίμα, πράγματι κρίμα!  Και τι έκανες μετά?

-Μετά είπα ν' ανοίξω ένα καφενείο, και το άνοιξα!

-Α, ωραία, πάει καλά?

-Όχι, τό 'κλεισα κι αυτό...

-Γιατί πάλι ρε συ?  Που στράβωσε?

-Να, κοίτα, το μαγαζί ήταν μικρό, δεν ήταν και σε πολύ κεντρικό μέρος, δεν είχα και λεφτά να ξανοιχτώ με σερβιτόρους, ποτά και τέτοια, δε θέλει πολύ, με πήρε πάλι από κάτω!

-Κρίμα ρε γαμώτο!  Και τώρα?

-Να, τώρα το ξανασκέφτηκα, και είπα δε πάει άλλο έτσι.  Έκανα λοιπόν το μεγάλο βήμα!

-Δηλαδή?

-Άνοιξα ένα μπουρδέλο!

-Τι λε ρε, σοβαρά?  Και πως πάει?  Έχει προοπτική η δουλειά?

-Ναι, δε ξανακάνω τα παλιά λάθη.  Είναι σε κεντρικό σημείο, στη Βάθης, ξέρεις, καθαρό, περνάει πολύς κόσμος απ' έξω, καλά θα πάει!

-Μπράβο ρε!  Άντε να ξελασπώσεις επί τέλους!  Και ποιες δουλεύουν μέσα?

-Ναι... κοίτα, αρχή είναι ακόμα, είπα να μη ξανοιχτώ, τώρα για το ξεκίνημα το δουλεύω μόνος μου.

STINGER

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πάντως προβλέπω αυξήσεις σε όλα τα μαγαζιά (και στα μπουρδέλα), ότι και να γίνει. Ασε που μαζευτήκαν πολλά studio και θα φυτρώσουν και άλλα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πουταγχαμών δε τα λες καλά, κι είσαι και παλιός!
Α) Το νοίκι δεν είναι 2000, είναι 5-8.000 (ρώτα)
Β) Άλλα 1500-2000 είναι το ρεύμα (σκέψου ότι τα aircondition δουλεύουν συνεχώς χειμώνα-καλοκαίρι)
Γ) Ένα μεροκάματο (αξιοπρεπές) παίρνει η τσατσά (1500)
Δ) Άλλο ένα μεροκάματο παίρνει αυτός που βαράει τσίλιες απ' έξω, μη πλακώσει το ηθών (δεν έχουν όλες οι κοπέλες "χαρτιά"). 1000
Ε) Υπάρχει η "προστασία". Σε μερικά βλέπεις και το ταμπελάκι (security). Κι αν δε το βλέπεις όμως, η προστασία πληρώνεται. Άλλα 2-3000 είναι αυτά.
Ζ) Τα υπόλοιπα έξοδα (χαρτιά, καπότες, λάμπες, πλυσίματα) έχουν κι αυτά το κόστος τους. Ας πούμε άλλα 1500 το μήνα.

Άμα κάνεις τη σούμα, θα δεις ότι βγαίνουν 10 με 15 χιλιάρικα το μήνα ΕΞΟΔΑ.
Αν πούμε ότι η κοπέλα παίρνει τα μισά από το 50ρικο, μένουν 25.
Με 12.500 έξοδα χρειάζονται 500 βίζιτες το μήνα για να βγούν ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΟΝΟ.
500 το μήνα = 16~17 βίζιτες την ημέρα (στις 2 βάρδιες).
Βγαίνει, αλλά χωρίς κέρδος.
Οι πάνω από τις 17~20 βίζιτες είναι κέρδος.
Και βέβαια όλοι έχουν κέρδος. άλλος μικρό, άλλος μεγάλο.  Αλλά από το κέρδος πρέπει να πληρώσουν μπάτσους, traffickers, και στο φινάλε αν ανοίξει κάποιος μπουρδέλο, το κάνει για να κονομήσει, όχι για τη δόξα!

Δε στο συνιστώ σαν επένδυση!
φιλε δεν παει ετσι ακριβως..μερικες ενστασεις...η τσατσα πληρωνεται απο την πουτανα..οντως οσα ειπες... και επισης το στουντιο παιζει να πληρωνει η πουτανα ημερησιο ενοικιο για την βαρδια σε αντιτιμο για τις παροχες,τζακουζια κλπ και να καρπωνεται η ιδια τα λεφτα της εισπραξης...το ιδιο βγαινει περιπου και ειναι θεμα συμφωνιας...ετσι το στουντιο ειναι παντα κερδισμενο...αλλα και εκει που παει μισο μισο με συμφωνια ξεχνας τα προγραμματα που ανεβαζουν το κασε...εσυ μας τα βγαλες επιζημια τα στουντιο....τα αλλα που λες σωστα και συμφωνω...γιαυτο και δεν θα κατεβουν οι τιμες...

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Τεράστιε Σταύρακα!  :2funny: :2funny: :2funny:

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μηπως θα επρεπε να κανουμε αποχη για κανενα μηνα απο τα στουντιο ???????????????????????  Και τοτε να δω τι θα κανουν

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Θα παρακαλανε οπως οι τσολιαδες στα βλαχικα. Θα βγαλουν τις πουτανες στο δρομο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Μηπως θα επρεπε να κανουμε αποχη για κανενα μηνα απο τα στουντιο ???????????????????????  Και τοτε να δω τι θα κανουν
Η αποχη θελει αρχιδια και ως γνωστο απο τους Ελληνες δεν περισσευουν.

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ      Τοτε ρε φιλε μπουφο ας κατσουμε να πιανουν τον κωλο και να λενε καλως τα κοροιδα. :jerking: :jerking:

nevermind

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά κι εγώ συμφωνώ να ρίξουν τις τιμές αλλά υπάρχει και μια άλλη εναλλακτική, να βελτιώσουν το πρόγραμμα σε υπηρεσία και κυρίως χρόνο. Πχ 50 ευρώ απλό πρόγραμμα το λιγότερο μισή ώρα με 45 λεπτά. Έχω φάει τις απίστευτες ξενέρες με το ζήτημα του χρόνου και είναι πολλές οι φορές που δεν τελείωσα. Να είναι τα πράγματα λίγο πιό ξεκάθαρα σε αυτόν τον τομέα. Με κοπέλες που με ξέρουν κάθομαι το μισαωράκι μου που χρειάζομαι minimum χαλαρά (πχ Λόλα από Δροσοπούλου) αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μετά το τέταρτο βλέπεις από την κοπέλα πως περνάει σε "χύσε να τελειώνουμε" mode. Δεν λέω οι πιό πολλές είναι ευγενικές πρόθυμες κτλ να τελειώσεις αλλά ρε φίλε 50 ευρώ έδωσα λίγη άνεση δεν μπορείς να έχεις, του πούστη δλδ.
   Κι έπειτα έχουμε και εμείς το δικό μας μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπω πελάτες να κάνουν φασαρία ότι η κοπέλα αργεί στο δωμάτιο, έλεος δηλαδή. Όποτε βλέπω κοπέλα να αργεί χαίρομαι γιατί καταλαβαίνω πως δεν την έχει δει Λούκι Λούκ και μετά έρχεται ο άλλος με το υφάκι και την γκρίνια 5χρονου σε στυλ "γαμπρό θέλω τώρα τον θέλω".

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παιδιά κι εγώ συμφωνώ να ρίξουν τις τιμές αλλά υπάρχει και μια άλλη εναλλακτική, να βελτιώσουν το πρόγραμμα σε υπηρεσία και κυρίως χρόνο. Πχ 50 ευρώ απλό πρόγραμμα το λιγότερο μισή ώρα με 45 λεπτά. Έχω φάει τις απίστευτες ξενέρες με το ζήτημα του χρόνου και είναι πολλές οι φορές που δεν τελείωσα. Να είναι τα πράγματα λίγο πιό ξεκάθαρα σε αυτόν τον τομέα. Με κοπέλες που με ξέρουν κάθομαι το μισαωράκι μου που χρειάζομαι minimum χαλαρά (πχ Λόλα από Δροσοπούλου) αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μετά το τέταρτο βλέπεις από την κοπέλα πως περνάει σε "χύσε να τελειώνουμε" mode. Δεν λέω οι πιό πολλές είναι ευγενικές πρόθυμες κτλ να τελειώσεις αλλά ρε φίλε 50 ευρώ έδωσα λίγη άνεση δεν μπορείς να έχεις, του πούστη δλδ.
   Κι έπειτα έχουμε και εμείς το δικό μας μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπω πελάτες να κάνουν φασαρία ότι η κοπέλα αργεί στο δωμάτιο, έλεος δηλαδή. Όποτε βλέπω κοπέλα να αργεί χαίρομαι γιατί καταλαβαίνω πως δεν την έχει δει Λούκι Λούκ και μετά έρχεται ο άλλος με το υφάκι και την γκρίνια 5χρονου σε στυλ "γαμπρό θέλω τώρα τον θέλω".
ναι ποιοι ειναι αυτοι οι μαλακες να πηγαινω εγω μετα απο αυτους να τους κραζω.... :2funny:

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
   Κι έπειτα έχουμε και εμείς το δικό μας μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπω πελάτες να κάνουν φασαρία ότι η κοπέλα αργεί στο δωμάτιο, έλεος δηλαδή. Όποτε βλέπω κοπέλα να αργεί χαίρομαι γιατί καταλαβαίνω πως δεν την έχει δει Λούκι Λούκ και μετά έρχεται ο άλλος με το υφάκι και την γκρίνια 5χρονου σε στυλ "γαμπρό θέλω τώρα τον θέλω".Εχεις απολυτο δικιο. Αλλο ενα αδιανοητο για μενα ειναι να δωσω 50 ευρω και να μην εχει κανει τουλαχιστον ντουζ η κοπελλα μετα απο καθε πελατη.Μονο ενα 10% το εφαρμοζει και οποιοι πιστευουν το αντιθετο ειναι πολυ νυχτωμενοι και αφελεις.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Ψηφίζω απόλυτα το ότι πρέπει οι τιμές να κατέβουν γενικά...Κ επισης ψηφίζω και το ντους των κοριτσιων μετα απο καθε πελάτη...Ομως τι θα γινει αν χαμηλώνοντας τις τιμες σκάσουν σε αυτα τα ιδρυματα αλλοδαποι βρομιαραίοι (κ δεν εχω προβλημα με τους αλλοδαπους αλλά με τους βρομιαραίους) . Ακομα ο μαλακας ο Ελληνας απο την μια πειναει απο την αλλη πληρωνει..Σκεφτειτε τι γιμεται σε γκομενες που εχουν παρει καλες κριτικες και τι θα γινει αν πεσουν και οι τιμες...Για εμενα ειναι απλα απαραδεκτο να υπαρχουν γκομενες που να μην κανουν καλα την δουλεια τους και να συνεχιζουν να δουλευουν σε studio.
Αλλα ετσι ειναι παραπονιόμαστε, αλλά την βενζινη 1,5 Ευρω , το φραπέ 3 και 4 ευρώ, και το δεκαλεπτο λιγο καλυτερο γαμησι 50 ευρω, ποση θυσια κανουμε καποιοι απο εδω μεσα να τα βγαλουμε περα??(ακομα και εγω που εχω πολυ καλο μισθο δεν γουσταρω ρε παιδι μου να βγαζει μια φολα σε ενα 4ημερο οσα βγαζω εγω τον μηνα..Και μαλιστα να μην το αξιζει..
Αλλα ειπα βλεπουμ ολοι αυτοι οι τυποι την κ καλα γκλαμουρια που προσπαθει να δωσει ο καθε ενας μαλακας και χαλαει την πιατσα, και μας γαμανε παντοκορφα (εγω παντως εχω το καφεδακι 2 Ευρο ετσι???και σε 5αστερο ξενοδοχειακι.Εννοειται δεν θα πω ποιο .δεν κανω διαφημιση απλα λεω πως καποιοι κρατανε λιγο τα μποσικα..)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ψηφίζω απόλυτα το ότι πρέπει οι τιμές να κατέβουν γενικά...Κ επισης ψηφίζω και το ντους των κοριτσιων μετα απο καθε πελάτη...Ομως τι θα γινει αν χαμηλώνοντας τις τιμες σκάσουν σε αυτα τα ιδρυματα αλλοδαποι βρομιαραίοι (κ δεν εχω προβλημα με τους αλλοδαπους αλλά με τους βρομιαραίους) . Ακομα ο μαλακας ο Ελληνας απο την μια πειναει απο την αλλη πληρωνει..Σκεφτειτε τι γιμεται σε γκομενες που εχουν παρει καλες κριτικες και τι θα γινει αν πεσουν και οι τιμες...Για εμενα ειναι απλα απαραδεκτο να υπαρχουν γκομενες που να μην κανουν καλα την δουλεια τους και να συνεχιζουν να δουλευουν σε studio.
Αλλα ετσι ειναι παραπονιόμαστε, αλλά την βενζινη 1,5 Ευρω , το φραπέ 3 και 4 ευρώ, και το δεκαλεπτο λιγο καλυτερο γαμησι 50 ευρω, ποση θυσια κανουμε καποιοι απο εδω μεσα να τα βγαλουμε περα??(ακομα και εγω που εχω πολυ καλο μισθο δεν γουσταρω ρε παιδι μου να βγαζει μια φολα σε ενα 4ημερο οσα βγαζω εγω τον μηνα..Και μαλιστα να μην το αξιζει..
Αλλα ειπα βλεπουμ ολοι αυτοι οι τυποι την κ καλα γκλαμουρια που προσπαθει να δωσει ο καθε ενας μαλακας και χαλαει την πιατσα, και μας γαμανε παντοκορφα (εγω παντως εχω το καφεδακι 2 Ευρο ετσι???και σε 5αστερο ξενοδοχειακι.Εννοειται δεν θα πω ποιο .δεν κανω διαφημιση απλα λεω πως καποιοι κρατανε λιγο τα μποσικα..)
κι εσυ εχεις δικιο στα πρωτα γιατι ριξιμο τιμων πιθανως θα σημανει περισσοτερη μπασκλασαρια πελατεια σε απαραδεκτα χαμηλο επιπεδο ομως....και υπηρεσιες του κωλου σε ολα τα θεματα...χρονο,διαθεση,παροχες οπως καθαριοτητα,ασφαλεια κλπ.απο την αλλη εκεινο που πρεπει να απαιτουμε στα στουντιο ειναι πληρωνω... αλλα θελω καλη διαθεση και χρονο και αψογο σερβις στα παρελκομενα...καθαρα σεντονια,πετσετα,χωρο καθαρο κλπ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
προτεινω /προβλεπω /προσδοκω ...να συγχωνευτουν studio -μπουρδελα με εισητηριο 20€ -ταβανι ,αντε με κατωτερο 15€, αφου οι υπηρεσιες ειναι πανω κατω οι ιδιες , και φυσικα ONLY GREEK  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προτεινω /προβλεπω /προσδοκω ...να συγχωνευτουν studio -μπουρδελα με εισητηριο 20€ -ταβανι ,αντε με κατωτερο 15€, αφου οι υπηρεσιες ειναι πανω κατω οι ιδιες , και φυσικα ONLY GREEK  ;)
φοβαμαι μην κοιταει η πουτανα το ταβανι μονο... :2funny: :2funny:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
κι εσυ εχεις δικιο στα πρωτα γιατι ριξιμο τιμων πιθανως θα σημανει περισσοτερη μπασκλασαρια πελατεια σε απαραδεκτα χαμηλο επιπεδο ομως....και υπηρεσιες του κωλου σε ολα τα θεματα...χρονο,διαθεση,παροχες οπως καθαριοτητα,ασφαλεια κλπ.απο την αλλη εκεινο που πρεπει να απαιτουμε στα στουντιο ειναι πληρωνω... αλλα θελω καλη διαθεση και χρονο και αψογο σερβις στα παρελκομενα...καθαρα σεντονια,πετσετα,χωρο καθαρο κλπ

Για αυτο λοιπον πρεπει να γινουμε πιο σκληροι..Πως γυρναμε πισω το ποτο αν δεν μας αρεσει ή αν ειναι μπομπα ??Ετσι να γυρναμε και την γκομενα πισω...Δεν καταλαβα δηλαδη..Εμ τα σκαμε εμ αντι να γαμησουμε μας γαμανε?

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
φανταστειτε να πληρωναμε και ΦΠΑ 19%... :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom