You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studio με trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 280
- Εμφανίσεις 157K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
peter ellison
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Δυο φορές την έχω πάρει στο Φ99.Καλό κορμί και καλό εργαλείο,αλλά τη δεύτερη φορά μου φάνηκε βιαστική και αρκετά διεκπαιρεωτική.Στο συγκεκριμένο έχω δοκιμάσει και Χαρά και την προτιμώ από τη Σόφη.Στο φυλλης 99 εχει παρεις κανεις την Σοφη!Εντυπωσεις και ωραρια??????
Ευχαριστω!!!!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Ενερφητικες ηταν οι κοπελες η παθητικες φιλε..?Δυο φορές την έχω πάρει στο Φ99.Καλό κορμί και καλό εργαλείο,αλλά τη δεύτερη φορά μου φάνηκε βιαστική και αρκετά διεκπαιρεωτική.Στο συγκεκριμένο έχω δοκιμάσει και Χαρά και την προτιμώ από τη Σόφη.
peter ellison
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Είναι παντός καιρού.
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Έχω βρεθεί πάνω από δέκα φορές με το καθένα από τα κορίτσια του μαγαζιού και οι εντυπώσεις που σχημάτισα.Δέσποινα δεκτική και στους δύο ρόλους αλλά καμία διάθεση για παιχνίδι δυνατό εργαλείο αλλά εχει αρχίσει να βαριέται. Σόφη αρκετά φιλότιμη χοντρό εργαλείο με όχι καλή στύση προτιμά τον παθητικό ρόλο αλλά γενικά το παλέυει. Τόνια ή Σόνια μέτρια προσόντα αλλά είναι για μένα η πιο καλή για όσους θέλουν να παίξουν μαζί της.Αν τη βρεις στη μέρα της μπαίνει και σε ενεργητικό ρόλο επίσης δέχεται να της κάνεις ελέυεθερο στοματικό χωρίς να την πιέσεις. Χαρά μέτριο όργανο που σηκώνεται εύκολα προσπαθεί να έχει το πάνω χέρι να το παίζει γαμιάς δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα να είναι αυτή σε παθητικό ρόλο. ΥΓ.Προσωπικές εντυπώσεις από τις συναντήσεις μου.
Alexandertgale1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Έχω βρεθεί πάνω από δέκα φορές με το καθένα από τα κορίτσια του μαγαζιού και οι εντυπώσεις που σχημάτισα.Δέσποινα δεκτική και στους δύο ρόλους αλλά καμία διάθεση για παιχνίδι δυνατό εργαλείο αλλά εχει αρχίσει να βαριέται. Σόφη αρκετά φιλότιμη χοντρό εργαλείο με όχι καλή στύση προτιμά τον παθητικό ρόλο αλλά γενικά το παλέυει. Τόνια ή Σόνια μέτρια προσόντα αλλά είναι για μένα η πιο καλή για όσους θέλουν να παίξουν μαζί της.Αν τη βρεις στη μέρα της μπαίνει και σε ενεργητικό ρόλο επίσης δέχεται να της κάνεις ελέυεθερο στοματικό χωρίς να την πιέσεις. Χαρά μέτριο όργανο που σηκώνεται εύκολα προσπαθεί να έχει το πάνω χέρι να το παίζει γαμιάς δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα να είναι αυτή σε παθητικό ρόλο. ΥΓ.Προσωπικές εντυπώσεις από τις συναντήσεις μου.
Καλησπέρα παίδες
Υπάρχει άλλο μέρος σαν το Φ99 με τρανς;
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
εγώ θα προτιμούσα να υπάρχει ένα στούντιο του μισάωρου με τρανς στα 50 ευρω
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
Ναι η ενα ξενοδοχειο ασ πουμε τυπου βασιλικον μεγαρον δεν θα μας χαλαγε καθολου να εχει και ποικιλια!εγώ θα προτιμούσα να υπάρχει ένα στούντιο του μισάωρου με τρανς στα 50 ευρω
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
περασμα απο συγγρου εχθες κ προχθες χαλια τιποτα νεο .....καλα μωρα εχει αλλα εχω βαρεθει...Ναι η ενα ξενοδοχειο ασ πουμε τυπου βασιλικον μεγαρον δεν θα μας χαλαγε καθολου να εχει και ποικιλια!
thanossssssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
στην πιπινου 54 ξερει κανεις τι ωρα ανοιγει??? πηγα σημερα 1 ωρα και ηταν κλειστο
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
πριν 4 χρονια ειχα πηδηξει κινεζο πουστη δουλευε σε μαγαζι στην μιλερου.εβαφε το μαλλι του καστανοκοκκινο με φραντζα κουνιστος πολύ και πηγαινα συχνα στο μαγαζι,αρχικα δεν ειχα δωσει σημασια αλλα εβλεπα ότι μου κωλοτριβοτανε παρολο που δεν ηξερε κ καλα ελληνικα.ποτε αλλοτε δεν εχω πηδηξει πουστη μεχρι σημερα αλλα αφου ειδα ότι η ευκαιρια μου δινοταν γιατι να μην το εκμεταλευτω τοτε.του λεω σημερα βραδι εγω εσυ βολτα μου λεει εγω μεχρι 9 δουλεια λεω εγω μετα ναι μου λεει.παω τον περνω και τον παω στο ξενοδοχειο.μπαινουμε μεσα και του κανω με νοημα ότι θελω να τον πηδησω.κατευθιαν βγαζει τα ρουχα του οπα λεω εδώ ειμαστε.ο τσοου ετσι τον λενε,ηταν ένα τυπακι 1,60 αδυνατο πολύ και ευέλικτο,τον κουμανταρα ευκολα.αρχιζα και τον φυλαγα παντου αυτος τσιριζε σαν ασιατισσα γκομενα που βλεπω στα πορνο,τελιως παθητικος ο τυπος.βγαζω το βρακι κ βλεπω ένα πουλακι πεσμενο 3 εκατοστα το πολύ αν και με τριχα κατω δεν ξυριζοταν ισα που φαινοταν το πουλι του.ας μην τα πολυλογω τον γαμησα από τον κωλο 4 φορες εκεινο το βραδι τον ξεπατωσα μου αρεσε που τσιριζε και ανεβαζα ρυθμους σε καποιες φασεις κοντευε να κλαψει από τον πονο και το σφυροκόπημα.αυτος μια φορα μονο εχυσε αλλα για να γαμησει γκομενα ο τυπος είναι ακαταλληλος γιατι είναι πολύ γυναικωτος.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
πριν 4 χρονια ειχα πηδηξει κινεζο πουστη δουλευε σε μαγαζι στην μιλερου.εβαφε το μαλλι του καστανοκοκκινο με φραντζα κουνιστος πολύ και πηγαινα συχνα στο μαγαζι,αρχικα δεν ειχα δωσει σημασια αλλα εβλεπα ότι μου κωλοτριβοτανε παρολο που δεν ηξερε κ καλα ελληνικα.ποτε αλλοτε δεν εχω πηδηξει πουστη μεχρι σημερα αλλα αφου ειδα ότι η ευκαιρια μου δινοταν γιατι να μην το εκμεταλευτω τοτε.του λεω σημερα βραδι εγω εσυ βολτα μου λεει εγω μεχρι 9 δουλεια λεω εγω μετα ναι μου λεει.παω τον περνω και τον παω στο ξενοδοχειο.μπαινουμε μεσα και του κανω με νοημα ότι θελω να τον πηδησω.κατευθιαν βγαζει τα ρουχα του οπα λεω εδώ ειμαστε.ο τσοου ετσι τον λενε,ηταν ένα τυπακι 1,60 αδυνατο πολύ και ευέλικτο,τον κουμανταρα ευκολα.αρχιζα και τον φυλαγα παντου αυτος τσιριζε σαν ασιατισσα γκομενα που βλεπω στα πορνο,τελιως παθητικος ο τυπος.βγαζω το βρακι κ βλεπω ένα πουλακι πεσμενο 3 εκατοστα το πολύ αν και με τριχα κατω δεν ξυριζοταν ισα που φαινοταν το πουλι του.ας μην τα πολυλογω τον γαμησα από τον κωλο 4 φορες εκεινο το βραδι τον ξεπατωσα μου αρεσε που τσιριζε και ανεβαζα ρυθμους σε καποιες φασεις κοντευε να κλαψει από τον πονο και το σφυροκόπημα.αυτος μια φορα μονο εχυσε αλλα για να γαμησει γκομενα ο τυπος είναι ακαταλληλος γιατι είναι πολύ γυναικωτος.
rρε μουτρο τδουλεια εχει τ πουστακι σ αυτο τ φορουμ που αναφερει οτι ειναι για τρανς
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
rρε μουτρο τδουλεια εχει τ πουστακι σ αυτο τ φορουμ που αναφερει οτι ειναι για τρανς
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
τ χ μ γαμησι τ θεμα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τ χ μ γαμησι τ θεμα
vargburz
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Πούστη κινέζο;Κάθε Τρίτη και Πέμπτη μας έδιναν στον στρατό
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Πούστη κινέζο;Κάθε Τρίτη και Πέμπτη μας έδιναν στον στρατό
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
σορρυ βάτραχε το ξεχασα ότι εισαι τραβελολαγνος και αυτό βεβαια σαν τραβελακι ηταν μονο τα βυζια του λειπανrρε μουτρο τδουλεια εχει τ πουστακι σ αυτο τ φορουμ που αναφερει οτι ειναι για τρανς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 581
- Εμφανίσεις
- 108K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις