Νέα

Studio με trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tasosd

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Στο φυλλης 99 εχει παρεις κανεις την Σοφη!Εντυπωσεις και ωραρια??????
Ευχαριστω!!!!

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Στο φυλλης 99 εχει παρεις κανεις την Σοφη!Εντυπωσεις και ωραρια??????
Ευχαριστω!!!!
Δυο φορές την έχω πάρει στο Φ99.Καλό κορμί και καλό εργαλείο,αλλά τη δεύτερη φορά μου φάνηκε βιαστική και αρκετά διεκπαιρεωτική.Στο συγκεκριμένο έχω δοκιμάσει και Χαρά και την προτιμώ από τη Σόφη.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Δυο φορές την έχω πάρει στο Φ99.Καλό κορμί και καλό εργαλείο,αλλά τη δεύτερη φορά μου φάνηκε βιαστική και αρκετά διεκπαιρεωτική.Στο συγκεκριμένο έχω δοκιμάσει και Χαρά και την προτιμώ από τη Σόφη.
Ενερφητικες ηταν οι κοπελες η παθητικες φιλε..?

tasosd

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ωραριο της Σοφης γνωριζουμε?

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Έχω βρεθεί πάνω από δέκα φορές με το καθένα από τα κορίτσια του μαγαζιού και οι εντυπώσεις που σχημάτισα.Δέσποινα δεκτική και στους δύο ρόλους αλλά καμία διάθεση για παιχνίδι δυνατό εργαλείο αλλά εχει αρχίσει να βαριέται. Σόφη αρκετά φιλότιμη χοντρό εργαλείο με όχι καλή στύση προτιμά τον παθητικό ρόλο αλλά γενικά το παλέυει. Τόνια ή Σόνια μέτρια προσόντα αλλά είναι για μένα η πιο καλή για όσους θέλουν να παίξουν μαζί της.Αν τη βρεις στη μέρα της μπαίνει και σε ενεργητικό ρόλο επίσης δέχεται να της κάνεις ελέυεθερο στοματικό χωρίς να την πιέσεις. Χαρά μέτριο όργανο που σηκώνεται εύκολα προσπαθεί να έχει το πάνω χέρι να το παίζει γαμιάς δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα να είναι αυτή σε παθητικό ρόλο.                                                                                                    ΥΓ.Προσωπικές εντυπώσεις από τις συναντήσεις μου. 

tasosd

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ακριβεστατες οι πληροφοριες!!Ωραρια της σοφης γνωριζουμε?

Alexandertgale1988

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Έχω βρεθεί πάνω από δέκα φορές με το καθένα από τα κορίτσια του μαγαζιού και οι εντυπώσεις που σχημάτισα.Δέσποινα δεκτική και στους δύο ρόλους αλλά καμία διάθεση για παιχνίδι δυνατό εργαλείο αλλά εχει αρχίσει να βαριέται. Σόφη αρκετά φιλότιμη χοντρό εργαλείο με όχι καλή στύση προτιμά τον παθητικό ρόλο αλλά γενικά το παλέυει. Τόνια ή Σόνια μέτρια προσόντα αλλά είναι για μένα η πιο καλή για όσους θέλουν να παίξουν μαζί της.Αν τη βρεις στη μέρα της μπαίνει και σε ενεργητικό ρόλο επίσης δέχεται να της κάνεις ελέυεθερο στοματικό χωρίς να την πιέσεις. Χαρά μέτριο όργανο που σηκώνεται εύκολα προσπαθεί να έχει το πάνω χέρι να το παίζει γαμιάς δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα να είναι αυτή σε παθητικό ρόλο.                                                                                                     ΥΓ.Προσωπικές εντυπώσεις από τις συναντήσεις μου. 

Καλησπέρα παίδες
Υπάρχει άλλο μέρος σαν το Φ99 με τρανς;

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
εγώ θα προτιμούσα να υπάρχει ένα στούντιο του μισάωρου με τρανς στα 50 ευρω

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
εγώ θα προτιμούσα να υπάρχει ένα στούντιο του μισάωρου με τρανς στα 50 ευρω
Ναι η ενα ξενοδοχειο ασ πουμε τυπου βασιλικον μεγαρον δεν θα μας χαλαγε καθολου να εχει και ποικιλια!  :grin:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Ναι η ενα ξενοδοχειο ασ πουμε τυπου βασιλικον μεγαρον δεν θα μας χαλαγε καθολου να εχει και ποικιλια!  :grin:
περασμα απο συγγρου εχθες κ προχθες χαλια τιποτα νεο .....καλα μωρα εχει αλλα εχω βαρεθει...

thanossssssss

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
στην πιπινου 54 ξερει κανεις τι ωρα ανοιγει??? πηγα σημερα 1 ωρα και ηταν κλειστο

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
πριν 4 χρονια ειχα πηδηξει κινεζο πουστη δουλευε σε μαγαζι στην μιλερου.εβαφε το μαλλι του καστανοκοκκινο με φραντζα κουνιστος πολύ και πηγαινα συχνα στο μαγαζι,αρχικα δεν ειχα δωσει σημασια αλλα εβλεπα ότι μου κωλοτριβοτανε παρολο που δεν ηξερε κ καλα ελληνικα.ποτε αλλοτε δεν εχω πηδηξει πουστη μεχρι σημερα αλλα αφου ειδα ότι η ευκαιρια μου δινοταν γιατι να μην το εκμεταλευτω τοτε.του λεω σημερα βραδι εγω εσυ βολτα μου λεει εγω μεχρι 9 δουλεια λεω εγω μετα ναι μου λεει.παω τον περνω και τον παω στο ξενοδοχειο.μπαινουμε μεσα και του κανω με νοημα ότι θελω να τον πηδησω.κατευθιαν βγαζει τα ρουχα του οπα λεω εδώ ειμαστε.ο τσοου ετσι τον λενε,ηταν ένα τυπακι 1,60 αδυνατο πολύ και ευέλικτο,τον κουμανταρα ευκολα.αρχιζα και τον φυλαγα παντου αυτος τσιριζε σαν ασιατισσα γκομενα που βλεπω στα πορνο,τελιως παθητικος ο τυπος.βγαζω το βρακι κ βλεπω ένα πουλακι πεσμενο 3 εκατοστα το πολύ αν και με τριχα κατω δεν ξυριζοταν ισα που φαινοταν το πουλι του.ας μην τα πολυλογω τον γαμησα από τον κωλο 4 φορες εκεινο το βραδι τον ξεπατωσα μου αρεσε που τσιριζε και ανεβαζα ρυθμους σε καποιες φασεις κοντευε να κλαψει από τον πονο και το σφυροκόπημα.αυτος μια φορα μονο εχυσε αλλα για να γαμησει γκομενα ο τυπος είναι ακαταλληλος γιατι είναι πολύ γυναικωτος.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
πριν 4 χρονια ειχα πηδηξει κινεζο πουστη δουλευε σε μαγαζι στην μιλερου.εβαφε το μαλλι του καστανοκοκκινο με φραντζα κουνιστος πολύ και πηγαινα συχνα στο μαγαζι,αρχικα δεν ειχα δωσει σημασια αλλα εβλεπα ότι μου κωλοτριβοτανε παρολο που δεν ηξερε κ καλα ελληνικα.ποτε αλλοτε δεν εχω πηδηξει πουστη μεχρι σημερα αλλα αφου ειδα ότι η ευκαιρια μου δινοταν γιατι να μην το εκμεταλευτω τοτε.του λεω σημερα βραδι εγω εσυ βολτα μου λεει εγω μεχρι 9 δουλεια λεω εγω μετα ναι μου λεει.παω τον περνω και τον παω στο ξενοδοχειο.μπαινουμε μεσα και του κανω με νοημα ότι θελω να τον πηδησω.κατευθιαν βγαζει τα ρουχα του οπα λεω εδώ ειμαστε.ο τσοου ετσι τον λενε,ηταν ένα τυπακι 1,60 αδυνατο πολύ και ευέλικτο,τον κουμανταρα ευκολα.αρχιζα και τον φυλαγα παντου αυτος τσιριζε σαν ασιατισσα γκομενα που βλεπω στα πορνο,τελιως παθητικος ο τυπος.βγαζω το βρακι κ βλεπω ένα πουλακι πεσμενο 3 εκατοστα το πολύ αν και με τριχα κατω δεν ξυριζοταν ισα που φαινοταν το πουλι του.ας μην τα πολυλογω τον γαμησα από τον κωλο 4 φορες εκεινο το βραδι τον ξεπατωσα μου αρεσε που τσιριζε και ανεβαζα ρυθμους σε καποιες φασεις κοντευε να κλαψει από τον πονο και το σφυροκόπημα.αυτος μια φορα μονο εχυσε αλλα για να γαμησει γκομενα ο τυπος είναι ακαταλληλος γιατι είναι πολύ γυναικωτος.

rρε μουτρο τδουλεια εχει τ πουστακι σ αυτο τ φορουμ που αναφερει οτι ειναι για τρανς

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
rρε μουτρο τδουλεια εχει τ πουστακι σ αυτο τ φορουμ που αναφερει οτι ειναι για τρανς
σορρυ βάτραχε το ξεχασα ότι εισαι τραβελολαγνος και αυτό βεβαια σαν τραβελακι ηταν μονο τα βυζια του λειπαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom