ΠΕΡΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΣΑ ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΗ εκανε παλαιοτερα μονη της ραντεβουδακια με τηλ αλλα τωρα δουλεβει στο φ99φυλης 99 το ποιο σοβαρο απο ολα νομιζω....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studio με trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 280
- Εμφανίσεις 157K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τονια το ονοματακι της επισης περασα κ απο μιλλερου κ δεληγιωργη τιποτα το αξιολογο δυο ξανθουλες εξ αλλαγης η μια κι ολας αρκετα μεγαλη....ΠΕΡΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΣΑ ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΗ εκανε παλαιοτερα μονη της ραντεβουδακια με τηλ αλλα τωρα δουλεβει στο φ99
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Η Τόνια παληά δούλευε Ηλ. Ηλιού. Ήταν η εποχή που είχε ανοίξει και το Παπαδοπούλου. Είχα πάρει τηλέφωνο έκανε 80ευρω νομίζω. Δεν την είχα επισκεφθεί. Σήμερα στα 25 προφανώς . Έχει ακόμα υδραυλικά ?
ΝΑΙ 25 και εχει ακομα τα υδραυλικα..... μεχρι περσυ περιπου δουλεβε με τηλ. σε διαμερισμα κοντα στην Πειραιως με 50 την πειρα, μετριο εργαλειο ντουρο ομως καλο βυζι και ωραια κολαρα.... σχετικα περασα καλα μονο που ηταν λιγο βιαστικη αμα χτυπανε τηλεφωνα αστα να πανε......Η Τόνια παληά δούλευε Ηλ. Ηλιού. Ήταν η εποχή που είχε ανοίξει και το Παπαδοπούλου. Είχα πάρει τηλέφωνο έκανε 80ευρω νομίζω. Δεν την είχα επισκεφθεί. Σήμερα στα 25 προφανώς . Έχει ακόμα υδραυλικά ?
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ναι , κολάρες και μπουτάρες άπαιχτες
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
να βάλεις την Ντόρα να την πηδήξει και συ από πίσω να πλακώσεις και τις 2.
ναι ξερω γω η κοπελα να γλυφει εμενα και τη τρανς , η τρανς να πηδαει τη κοπελα και εγω τη τρανς ετσι τετοια ανωμαλα αλλα να ειμαι μονο ενεργητικος
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Όπως ξέρεις, όλοι ενεργητικοί είμαστε εδώ μέσα
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
Όπως ξέρεις, όλοι ενεργητικοί είμαστε εδώ μέσα
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Φυλης 99 παιζει τπτ αυτη την περιοδο..?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
ενδιαφερων περηπτοση για ξεκαυλομα εχουμε μερες ωρες????ΠΕΡΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΣΑ ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΗ εκανε παλαιοτερα μονη της ραντεβουδακια με τηλ αλλα τωρα δουλεβει στο φ99
Δυστυχως δε ρωτησα λεπτομεριες απλα μου ειπε ο τσατσος ο οποιος ειναι πολυ ευγενικος ( κ αλλα μια φορα που ειχα περασει πριν κανενα χρονο ηταν ο ιδιος) πως η Τονια θα ηταν μεχρι της 4.30 το μεσημερι... ειχα περασει το πρωι.ενδιαφερων περηπτοση για ξεκαυλομα εχουμε μερες ωρες????
sunscreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Δυστυχως δε ρωτησα λεπτομεριες απλα μου ειπε ο τσατσος ο οποιος ειναι πολυ ευγενικος ( κ αλλα μια φορα που ειχα περασει πριν κανενα χρονο ηταν ο ιδιος) πως η Τονια θα ηταν μεχρι της 4.30 το μεσημερι... ειχα περασει το πρωι.
Με την Τόνια ήμουν τακτικός πελάτης όταν δούλευε στο 104 (πριν το πάρει η Άντζελα πρώην Δήμητρα). Γενικά ήταν βιαστική, αλλά κάτι με τραυόυσε. Θα πάω αύριο το μεσημέρι να μάθω λεπτομέρειες στο 99.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
τεταρη πεμπτη βραδυ απο βδομαδα περασα κ εμαθα χθεςΜε την Τόνια ήμουν τακτικός πελάτης όταν δούλευε στο 104 (πριν το πάρει η Άντζελα πρώην Δήμητρα). Γενικά ήταν βιαστική, αλλά κάτι με τραυόυσε. Θα πάω αύριο το μεσημέρι να μάθω λεπτομέρειες στο 99.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
αναφέρεσαι στην εποχή που είχε 3-4 τραβεστί ταυτοχρόνως , με Καρλότα κλπ ?
Με την Τόνια ήμουν τακτικός πελάτης όταν δούλευε στο 104 (πριν το πάρει η Άντζελα πρώην Δήμητρα). Γενικά ήταν βιαστική, αλλά κάτι με τραυόυσε. Θα πάω αύριο το μεσημέρι να μάθω λεπτομέρειες στο 99.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Επιστροφή της Ντόρας στο στούντιο Ντε Παρί 204
tampalouka