Φίλε βεζούβιε και υπόλοιποι συναγωνιστές έχω κανένα 15λεπτο που γύρισα από την Αθανασίας και σε διαβεβαιώ ότι είναι η άσπρη πόρτα, την οποία σπρώχνεις, ανεβαίνεις τα κόκκινα σκαλάκια και τότε χτυπάς ένα κουδούνι ;) Εγώ δεν χρειάστηκε καν να χτυπήσω κουδούνι γιατί εκείνη τη στιγμή έφευγε ένας στην ηλικία του παππού μου
Τεσπα, σχετικά με το μπουρδέλο έχω να πω τα εξής : Καταρχήν ήταν η πρώτη μου φορά (όχι σε μπουρδέλο, γενικά πρώτη πρώτη
) και έκανα κοντά κανένα μισάωρο να βρω το θάρρος να μπω. Και πιστέψτε με όλοι εσείς οι πρωτάρηδες δεν το μετάνιωσα. Η τσατσά αν και λίγο slow, ευγενέστατη. Η πουτάνα (όνομα δεν θυμάμαι αλλά ελληνίδα πρέπει να ήταν) ήταν πραγματικά ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ αν και εμφανισιακά δεν ήταν και καμία θεά αλλά ούτε και μπάζο. Ξανθιά με τεράστια μπαλκόνια, μου έπιασε κουβεντούλα όταν της είπα ότι είναι η πρώτη μου φορά και ομολογουμένως χαλάρωσα εντελώς. Η μαλακία της υπόθεσης ήταν η εξής: άρχισε με γλύψιμο στήθος, αρχίδια και πούτσο με καπότα. Καταπληκτική πίπα μόνο που έχυσα πολύ γρήγορα και κοκό δεν πρόλαβα >
Το συστήνω ανεπιφύλακτα από κάθε άποψη και σίγουρα θα ξαναπάω για κάτι παραπάνω από πίπα
Για πρώτη φορά λογικό δεν είναι που τέλειωσα τσακ μπαμ? Θέλω να ελπίζω