You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
για νεο κοσμο δαγκωτο ιππωνακτος 14
sunset25
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2006
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
πέρασα μια βόλτα σήμερα από αυτό το στούντιο. επιβεβαιώνω ότι είναι το πλέον 'κυριλάτο' της Αθήνας καμία σχέση με τις μπίχλες της Φυλής. Η τσατσά πολύ φιλική μάλιστα με ρώτησα πώς το έμαθα :p Ο χώρος απλά απίστευτος για τα δεδομένα...
Η δε κοπέλα μου συστήθηκε ως 'Τζίνα' Ζίνα' 'Τίνα' κάτι τέτοιο ψηλή μελαχρινή με καρεδάκι (φορούσε κόκκινα εσώρουχα , μαύρες διχτυωτές κάλτσες και μαύρα ψιλοτάκουνα παπούτσια λουστρινέ) και ένα όμορφο ταττού στον ώμο της. Πολύ υπομονετική , χάδια , φιλιά , ισπανικό όμορφο τσιμπούσι. Δε όταν τελείωσα δεν έφυγε αμέσως αλλά έπεξε λίγο με το προφυλακτικό και μιλίσαμε κάνα πεντάλεπτο καθώς ντυνόταν. Σίγουρα θα ξαναπεράσω!
Η δε κοπέλα μου συστήθηκε ως 'Τζίνα' Ζίνα' 'Τίνα' κάτι τέτοιο ψηλή μελαχρινή με καρεδάκι (φορούσε κόκκινα εσώρουχα , μαύρες διχτυωτές κάλτσες και μαύρα ψιλοτάκουνα παπούτσια λουστρινέ) και ένα όμορφο ταττού στον ώμο της. Πολύ υπομονετική , χάδια , φιλιά , ισπανικό όμορφο τσιμπούσι. Δε όταν τελείωσα δεν έφυγε αμέσως αλλά έπεξε λίγο με το προφυλακτικό και μιλίσαμε κάνα πεντάλεπτο καθώς ντυνόταν. Σίγουρα θα ξαναπεράσω!
sunset25
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2006
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
για την τζινα λες φιλε.πολυ καλο μωρο..καυλωσα με το που τηεν ειδα.. ακριβως ολα αυτα που λες εκανε..πολυ καλη ,φιλικγ
πράγματι!!! μα όταν μπηκε και άρχισε το στορυ η τσατσα της λεω οκ είχα 'φτιαχτει' ήδη από ολα αυτά που έχω διαβάσει εδώ και δεν έπαιζε να πέσω σε φόλα!
pervertboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Καμια πληροφορια για τις ωρες που δουλευουν ξερουμε?
sunset25
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2006
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Καμια πληροφορια για τις ωρες που δουλευουν ξερουμε?
την ρώτησα πότε και μου είπε μόνο Παρασκευές θα την βρω εκεί.. εκτιμώ μετά τις 17.00
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
. Πολύ υπομονετική , χάδια , φιλιά , ισπανικό όμορφο τσιμπούσι.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τσιμπούσι; Σερβίρουν και μεζεδόκρασο; Πανσετάκια, κεμπαπάκια, τυροκαφτερές και κοκκινέλια; Ω ρε μάνα μου!
Συνάδελφε, τυγχάνει ακριβώς απέναντι από το εν λόγω στουντιάκι, να υπάρχει όντως μεζεδοπωλείο με live μουσική, και τα λοιπά που αναφέρεις στο μήνυμα))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τσιμπούσι; Σερβίρουν και μεζεδόκρασο; Πανσετάκια, κεμπαπάκια, τυροκαφτερές και κοκκινέλια; Ω ρε μάνα μου!
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Ρε παιδιά έχω ακουσει οτι εκει παιζει μια Χαρα. Αν ξερει κανεις για αυτήν πως ειναι τι κανει. εχω ακουσει καλα λογια. ειναι οντως καλη?
Επισκέπτης
πριν πατε, περάστε από τη ''Τούλα'' και παρτε ενα παγωτακι μουσταρδα (πατέντα) με μια μπάλα σοκολάτα για να ενισχυσετε τη στυση σας
Να σημειωσω δε οτι το συγκεκριμενο μαγαζι, μαζι με το αλλο που ηταν στη πολυκατοικια πανω απο το CIAO εχει γαλουχησει γενεες τησ Παγκρατιοωτικης, Βυρωνιωτικης,Καισαριανιοτικης νεολαιας, καθως επισης & των πατεραδων,θειν,νονων,κλπ αυτης της νεολαιας!!!
Να σημειωσω δε οτι το συγκεκριμενο μαγαζι, μαζι με το αλλο που ηταν στη πολυκατοικια πανω απο το CIAO εχει γαλουχησει γενεες τησ Παγκρατιοωτικης, Βυρωνιωτικης,Καισαριανιοτικης νεολαιας, καθως επισης & των πατεραδων,θειν,νονων,κλπ αυτης της νεολαιας!!!
ετσι, ετσι...ο gayboy παραστρατησε μονο!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 82K
?
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 570