ρε παιδια!!! τα κοριτσια δεν εχουν κανενα προβλιμα με το 40! πολλες φορες οι τσατσαδες φταινε που κανουν τις μαλακιες. Απλο ειναι το θεμα. Οταν ερχεστε λετε οτι στο σαιτ το απλο προγραμμα λεει 40 ευ. Και η τσατσα δεν μπορει να σας πει τπτ σε αυτο.ευχαριστώ Fedor Emelianenko για τις πληροφορίες σου !
απλά επειδή διάβασα προηγούμενες σελίδες και ανέφεραν και άλλοι για τα 40 ευρώ καλό θα είναι αν το γράφουνε να το κάνουν κι όλας. Και αν δε γίνεται όταν τους το λες να σηκώνεσαι να φεύγεις !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Studio Γοργόνες (Λ. Βουλιαγμένης 83)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 570
- Εμφανίσεις 62K
- Tagged users Καμία
ρρρ γμτ δεν δουλευα πουθενα αλλου αυτο το καλοκαιρι εκτος απο αθηνα
Καλα ρε παιδια, η Νταρια δουλευει στην Θεσσαλονικη σαν κολγκερλ συμφωνα με την φωτογραφια αυτη;
Fedor
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ευχαριστώ Fedor Emelianenko για τις πληροφορίες σου !
απλά επειδή διάβασα προηγούμενες σελίδες και ανέφεραν και άλλοι για τα 40 ευρώ καλό θα είναι αν το γράφουνε να το κάνουν κι όλας. Και αν δε γίνεται όταν τους το λες να σηκώνεσαι να φεύγεις !
na sai kala file..nai ontws etsi xreiazetai..apla den etyxe na to proseksw auto..an to grafoun
alla palikaria auto isws kati kseroun..
kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια!!! τα κοριτσια δεν εχουν κανενα προβλιμα με το 40! πολλες φορες οι τσατσαδες φταινε που κανουν τις μαλακιες. Απλο ειναι το θεμα. Οταν ερχεστε λετε οτι στο σαιτ το απλο προγραμμα λεει 40 ευ. Και η τσατσα δεν μπορει να σας πει τπτ σε αυτο.
δηλαδή g-lykoula δεν αλλάζει η συμπεριφορά όταν ο άλλος πληρώνει 40 αντί 50 ?
kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και μήπως ξέρεις κιόλας που έχει χαθεί η Ζίνα (όχι η μελαχρινή , τη ξανθιά εννοώ) που υπάρχει στις κοπέλες στο site ? έχει αλλάξει μαγαζί ? ευχαριστώ ;)
εγω προσωπικα οχι. Για τι αλλες δεν ξερω οποτε δεν μπορω να απαντησω.....δηλαδή g-lykoula δεν αλλάζει η συμπεριφορά όταν ο άλλος πληρώνει 40 αντί 50 ?
αλλα εχω ενα να σου πω. Αμα κανουν μουτρα τωρα που ειναι τοσο δυσκολες εποχες στην Ελλαδα μετα θα παρακαλανε για 20 και δεν θα τις το δινουν....
δεν εχω ιδεα σορυκαι μήπως ξέρεις κιόλας που έχει χαθεί η Ζίνα (όχι η μελαχρινή , τη ξανθιά εννοώ) που υπάρχει στις κοπέλες στο site ? έχει αλλάξει μαγαζί ? ευχαριστώ ;)
kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγώ δεν λέω να λέει 50 και να ζητάει ο άλλος 40 ... αυτό είναι άλλη περίπτωση ! που εκεί πιστεύω πως θα υπάρχει διαφορά αντιμετώπισης. εγώ αναφέρομαι στην περίπτωση που γράφει 40 στο site ....εγω προσωπικα οχι. Για τι αλλες δεν ξερω οποτε δεν μπορω να απαντησω.....
αλλα εχω ενα να σου πω. Αμα κανουν μουτρα τωρα που ειναι τοσο δυσκολες εποχες στην Ελλαδα μετα θα παρακαλανε για 20 και δεν θα τις το δινουν....
kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν εχω ιδεα σορυ
δεν πειράζει ! ευχαριστώ !
καλησπερα κι'απο δω
λοιπον το σαββατο, 1/10 θα ειναι η τελευταια μου βαρδια για αυτο το σειζον Μετα ξανα τα Χρηστουγεννα
Και ειπαμε με την ΑνναΜαρια θα ξανακανουμε μαζι αυτη την βαρδια, εννοειται θα παιξει παρτυ με ουζα
Λοιπον Σαββατο, 1/10 17:00-23:00 θα σας περιμενουμε για ΠΑΡΤΥ
λοιπον το σαββατο, 1/10 θα ειναι η τελευταια μου βαρδια για αυτο το σειζον Μετα ξανα τα Χρηστουγεννα
Και ειπαμε με την ΑνναΜαρια θα ξανακανουμε μαζι αυτη την βαρδια, εννοειται θα παιξει παρτυ με ουζα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ο Ινδιανος θα ειναι εκει.......καλησπερα κι'απο δω
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
θα σε περιμενουμε :-* :-* :-* :-* :-*Ο Ινδιανος θα ειναι εκει.......
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
η ΑνναΜαρια= η Μαρια Θεσσαλονικια, αληθεια δεν ξερω αν υπαρχουν οι φωτος της στη σελιδα. περιμενε λιγο, θα προσπαθησω να σε βοηθησω.κουκλα, δυο παρατηρησεις σχετικα με τη σελιδα απο το "γοργονες"
δε δουλευει η λινκια με τις κριτικες και δεν μπορω να βρω ποια ειναι αυτη η ανναμαρια στα "κοριτσια"...
κατι πρεπει να κανετε, για να .... κανουμε κι εμεις !
φιλακια !
δες τα ΠΜ σου :-*κουκλα, δυο παρατηρησεις σχετικα με τη σελιδα απο το "γοργονες"
δε δουλευει η λινκια με τις κριτικες και δεν μπορω να βρω ποια ειναι αυτη η ανναμαρια στα "κοριτσια"...
φιλακια !
κουκλα, δυο παρατηρησεις σχετικα με τη σελιδα απο το "γοργονες"
φιλακια !
μπες εδω και δες:
;)
ezxaριστω και τους δυο σας.
...ειναι κουκλα !!!!
να σαι καλά!!
που να την δεις και από κοντά δεν συζητάμε να την εκεί θα χάσεις την μπάλα
καλησπερα κι'απο δω
καλά δεν το πιστεύω η αατυχία μου χτύπησε την πόρτα για 2η φορά
το σαββάτο φεύγω για Κεφαλλονιά (άγνωστο το πότε θα γυρίσω....)και δεν θα έχω την χαρά να σας απολαύσω σε duo
Άννα-Μαρία ξέρεις ποιος μου κανόνισε το ταξίδι για το σαββάτο (από τότε που έμαθε... ) ;)
τοτε μωρακι θα χρειαστει να περιμενεις μεχρι τα Χρισουγεννα.... σορυ :-καλά δεν το πιστεύω η αατυχία μου χτύπησε την πόρτα για 2η φορά
το σαββάτο φεύγω για Κεφαλλονιά (άγνωστο το πότε θα γυρίσω....)και δεν θα έχω την χαρά να σας απολαύσω σε duo
Άννα-Μαρία ξέρεις ποιος μου κανόνισε το ταξίδι για το σαββάτο (από τότε που έμαθε... ) ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις