You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ειναι το καλυτερο στουντιο κατα την γνωμη μου.. αλλα εχουμε βαλει το χερακι μας ολοι και εγω απο τους πρωτους... με αυτα που εχουμε γραψει να ανεβασει τις τιμες...και να φανταστειτε οτι ουσιαστικα οπως και πολλα αλλα δεν εχει αδεια λειτουργιας..σηκω και φυγε και πες τους οτι 50 ειναι πολλα....τι 60.. κι ισως η τσατσα θα σου φωναζει απο το μπαλκονι να γυρισεις πισω....ανεβάσανε τις τιμές κατά 10€ και η τσατσά το έπαιζε και ιστορία "Όσο είμαι εγώ εδώ το 69 έχει 70€"
60? Kαλώ όλο το site να κάνει εμπάργκο μέχρι να ξανακατεβάσουν την τιμή στα 50 εδώ πριν λίγους μήνες τη Μαρία την έπαιρνες στη Φωκαίας με 25 όχι 60 τώρα! ΕΜΠΑΡΓΚΟ!
φιλε τι εμπαργκο ...οταν εδω μεσα υπαρχουν ατομα που πληρωνουν 300 για μια ωριτσα...βλεπε σιτι τουρ....εχω γραψει σε πολλα ποστ οτι εχουμε καταντισει η ποιο ακριβη χωρα της εοκ στο σεξ αλλα...ολο και ποιο πολλα πληρωνουν...
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
εάν το πήγαν 60 ευρώ την ταρίφα τα λαμόγια οι ιδιοκτήτες της Αθανασίας 3 να γαμήσουν αυτοί τις πουτάνες τους.η πλειοψηφία των στούντιο είναι 50 ευρώ και υπάρχουν και στούντιο με 40 ευρώ.ΜΑΥΡΟ στην Αθανασίας 3.τέρμα τα κορόϊδα και οι μαλάκες να σκάνε και να χρυσοπληρώνουν την κάθε πουτανάρα.
συμφωνω απολυτα.δεν μπορουνε οταν ολα εχουν πενηντα και σαραντα αυτο να παει εξηντα.και σιγα και τις πουτανες που εχουνε μην τρελαθουμε κι'ολας.απλως δεν θα ξαναπατησω εγω προσωπικα ουτε απ'εξω.τα κοροϊδα πεθανανε και υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν και πιο ωραια πορτοκαλια.εάν το πήγαν 60 ευρώ την ταρίφα τα λαμόγια οι ιδιοκτήτες της Αθανασίας 3 να γαμήσουν αυτοί τις πουτάνες τους.η πλειοψηφία των στούντιο είναι 50 ευρώ και υπάρχουν και στούντιο με 40 ευρώ.ΜΑΥΡΟ στην Αθανασίας 3.τέρμα τα κορόϊδα και οι μαλάκες να σκάνε και να χρυσοπληρώνουν την κάθε πουτανάρα.
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Το 60αρι στην Καρεα 30 εχει καποια λογικη λογω Λουσυ-Σαρας, στο οτι εχει διπλοβαρδια και στο οτι ειναι ανοικτο μεχρι νωρις το πρωι.
Αλλα στην Αθανασιας 3 ????
Τα milf τους ειναι λιγο πριν τη συνταξιοδοτηση. Απο εμας περιμενουν να βγαλουν τα εξοδα για τις πλαστικες μπας και δουλεψουν καμια 2ετια παραπανω? Ελεος.
Μαυρο κι απο μενα.
Τα milf τους ειναι λιγο πριν τη συνταξιοδοτηση. Απο εμας περιμενουν να βγαλουν τα εξοδα για τις πλαστικες μπας και δουλεψουν καμια 2ετια παραπανω? Ελεος.
Μαυρο κι απο μενα.
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
...εεεελα ρε φιλε η Λουσι και η Σαρα τ αξιζουν το 60 αρι?μην τρελαθουμε η Σαρα εχει ενα σωρο πατσοκοιλα και τα σωσιβια της Λουσης ειναι αποθεωση...δεν ξερω αν θυμασαι την axe ενταξει αυτη ειχε απαιχτο κορμι...παντω ςστου Καρεα το στουντιο εχουν πολυ διαφημιστει οι κοπελες που γραφεις και ειλικρινα απορω γιατι...οχι και για 60 η Σαρα και η ΛΟυσι...Φυλης Μεταξι μπορεις ν αβρεις 1000 φορες πιο ομορφες...βεβαια το περιβαλλον διαφερει...για μενα και ο Καρεας επρεπε ν απαει στο 50 αρικοΤο 60αρι στην Καρεα 30 εχει καποια λογικη λογω Λουσυ-Σαρας, στο οτι εχει διπλοβαρδια και στο οτι ειναι ανοικτο μεχρι νωρις το πρωι.
Μαυρο κι απο μενα.
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Freddie, διαβασε ξανα τι εγραψα παραπανω. Ειπα οτι εχει καποια λογικη για 3 λογους.
Η 2 τσεχες προσφερουν κατα γενικη ομολογια καλο γαμησι, πανω απο το μεσο ορο.
Για στουντιο μιλαμε. Ασε την Φυλης και τις πιατσες απ΄ εξω. Εχει αναφερθει πολλες φορες οτι, κατ΄εξαιρεσην, με 20ρικο μπορεις να πετυχεις αστερια.
Την axe που αναφερεις δεν την εχω πετυχει.
Για στουντιο μιλαμε. Ασε την Φυλης και τις πιατσες απ΄ εξω. Εχει αναφερθει πολλες φορες οτι, κατ΄εξαιρεσην, με 20ρικο μπορεις να πετυχεις αστερια.
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Μελαχροινη θεα με 3αρι προς 4αρι στηθος ισπανιδα η ιταλιδα ελεγε οτι ηταν...λεπτη μεση προστυχοτατη κωλαρα...ηταν πριν 1,5 χρονο στο συγκεκριμμενο στουντιο...Freddie, διαβασε ξανα τι εγραψα παραπανω. Ειπα οτι εχει καποια λογικη για 3 λογους.
Συμπολεμιστές!!!!
Μην γινόμαστε και
Και τα 50 ακόμη πολλά είναι!
30άρι επρεπε να είναι....
Θυμηθείτε πόσοι την εχουν πατήσει....
Ρίχνω το σύνθημα !
ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ κανείς μας να μην πατήσει για ενα μήνα σε studio και σας λέω μετα ποσο θα το βάλουν....
Μην γινόμαστε και
Και τα 50 ακόμη πολλά είναι!
30άρι επρεπε να είναι....
Θυμηθείτε πόσοι την εχουν πατήσει....
Ρίχνω το σύνθημα !
ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ κανείς μας να μην πατήσει για ενα μήνα σε studio και σας λέω μετα ποσο θα το βάλουν....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 82K
?
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 570